Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τελικά δεν είναι!

 

Πάρτε να έχετε "ευκολία".
Σε λίγο και όλα τα pass.... σας εκεί, πακέτο με την πείνα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το λένε wallet.
Πειραματόζωα του κόσμου Έλληνες...
Βατραχάκια μας κάνανε...
ένα ένα τα περνάνε για να μην ξυπνήσουμε.
Και ενώ όλα αυτά περνάνε... στα μουλωχτά,
ακόμη ασχολούνται οι περισσότεροι
με... άντε να μην το πω.

Και επειδή μπερδεύονται πολλοί.
Ψηφιακή είναι και η πλαστική με τσιπ και η ταυτότητα σε κινητό - wallet.
Οι χώρες που έχουν πλαστική ψηφιακή με τσιπ είναι:
Afghanistan, Bangladesh, Belgium, Bulgaria, Chile, Finland, Guatemala, Germany, India, Indonesia, Israel, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Nigeria, Morocco, Pakistan, Peru, Portugal, Poland, Romania, Estonia, Latvia, Lithuania, Spain, Slovakia, Malta, ..
Η Ελλάδα είναι η "πρωτοπόρος"
που πέρασε αυτό το στάδιο
"ακυρώνοντας" τους διαγωνισμούς για πλαστική ψηφιακή από το 2020.
Μην μπερδεύεστε!
Μας "κλείνουν" εκτός από κάθε ανταλλακτική.

 Yannis Bakman

 
________________________________________________
 

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που μίλησα για το "Σφράγισμα εντός Παλάμης" με την Ψηφιακή Ταυτότητα στο κινητό, και ήδη έχουμε τα πρώτα νέα. Το πρώτο πείραμα ξεκινά από 1 Οκτωβρίου 

 


Αν είναι ορθά ειπωμένο, δηλαδή αν "καταργείται"
ή παλιά ταυτότητα, για να ταξιδέψει κανείς,
τότε μιλάμε για τον πρώτο "εκβιασμό"
στους πολίτες να κατεβάσουν την ψηφιακή.

Yannis Bakman 
 
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ:
    https://ethnegersis.blogspot.com/2022/09/blog-post_496.html?lr=1
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ - ΕΔΩ ΤΟ 1ο:

    Λοιπόν, επειδή πρώτα ερευνάω και μετά μιλάω, διότι δύσκολα πείθομαι με ειδήσεις και αναρτήσεις, παρά μόνο όταν τις ερευνώ προσωπικά (ακολουθώντας την Εντολή του Κυρίου μας "ερευνάτε τα γραφάς" ώστε να "γνώσεσθε την αλήθειαν") μόλις τώρα λοιπόν έψαξα και βρήκα τη συνέντευξη του Δ. Αναγνωστόπουλου (Γ.Γ.Πληροφοριακών Συστημάτων) που τα είπε στο MEGA στις 28/8/22 αυτά περί αλλαγών στα αεροπορικά ταξίδια που αναφέρεις στο link που μου έδωσες πριν https://ethnegersis.blogspot.com/2022/09/blog-post_917.html, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι παραπλανητικό διότι ΔΕΝ καταργήθηκε καμία παλιά αστυνομική ταυτότητα όπως λέει το άρθρο από το ιστολόγιο εδώ που επίσης έχεις ως πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/09/1.html#more και το αποδεικνύω αμέσως:

    Άκου τι είπε ο Αναγνωστόπουλος εδώ: https://www.megatv.com/etvshows/728355/mega-savvatokyriako-28-08-22/ στο 3:23:00 λεπτό.
    Θα διαπιστώσεις οτι πουθενά δε μιλάει για "κατάργηση" της παλιάς ταυτότητας στα αεροπορικά ταξίδια. Απλά είπε οτι αν έχεις την εφαρμογή της νέας ταυτότητας στο κινητό, τότε δε χρειάζεται από 1Οκτωβρίου 2022 να έχεις μαζί σου και την τωρινή αστυνομική ταυτότητα.
    Και πιο μετά λέει οτι θα υπάρχει σε λίγο στο κινητό και το ΚΤΕΟ και η Άδεια του οχήματος.
    Αυτά είπε - πουθενά δε μιλάει για κατάργηση της τωρινής ταυτότητας που μας λέει το άρθρο που βιάστηκες να αναδημοσιεύσεις αγαπητέ αδελφέ χωρίς να το ψάξεις.
    Προσωπικά ποτέ δε δημοσιεύω κάτι έτσι εύκολα, ας είναι και ο καλύτερος δημοσιογράφος, και ο πιο έμπιστος χριστιανός. Καλύτερα να χτυπηθώ κάτω στην έρευνα πριν πιστέψω.
    Σε έναν μόνο δεν ερευνάω, αλλά τον αποδέχομαι αμέσως χωρίς έρευνες και αυτός είναι ο Κύριός μας ο Ιησούς Χριστός.
    Τώρα, προφανώς όποιος δεν καταλαβαίνει οτι ωθούν τον κόσμο για χάριν ευκολίας να τα βάλει όλα στο κινητό, ώστε να κάνει το κινητό την ίδια δουλειά με την αναμενόμενη Κάρτα Πολίτη ή Ηλεκτρονική Ταυτότητα (πες την όπως θες), όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό - και μιλάω για χριστιανούς - είναι πέραν τόπου και χρόνου.

    Άλλο αυτό όμως και άλλο το τί τελικά θα γίνει υποχρεωτικό.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα ἀδελφέ μου!
      Δὲν βιάζομαι καθόλου νὰ δημοσιεύω ἄρθρα χωρὶς νὰ τὸ ψάξω ὅπως λές.
      Κάνε μία ἔρευνα μέσα στὸ ἱστολόγιό μας καὶ θὰ καταλάβεις ἀπὸ τίς ἀναρτήσεις μας.
      Συμφωνῶ ἀπόλυτα ὅτι πρέπει νὰ ψάχνουμε πάρα πολὺ τὸ τί θὰ ἀναρτήσουμε.

      Στὴν συγκεκριμένη ἀνάρτηση, κάτω ἀπὸ τὴν μαρκαρισμένη πληροφορία ποὺ μιλᾶ γιὰ «κατάργηση» ὑπάρχει καὶ ἡ διευκρίνηση «Αν είναι ορθά ειπωμένο, δηλαδή αν "καταργείται" ή παλιά ταυτότητα».

      Ἁπλᾶ ἔβαλα τὴν ἀνάρτηση αὐτὴ γιὰ νὰ ἀρχίσουν νὰ ξυπνᾶνε μερικοὶ καὶ νὰ δοῦν τί μᾶς περιμένει ἐντὸς ὀλίγου.

      Μὴν ἀμφιβάλλεις τόσο πολὺ γιὰ τίς ὑποχρεωτικότητες, βλέπε πόσα μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλει μέχρι τώρα.
      Σιγὰ σιγὰ μᾶς τὰ περνᾶνε, μᾶς προϊδεάζουν πρῶτα καὶ μετὰ τὰ ἐφαρμόζουν.

      Ὅσο γιὰ τὸ ἄν θὰ προλάβουν ἤ ἄν καὶ τί θὰ ἐφαρμόσουν συμφωνῶ μὲ αὐτὰ ποὺ λές καὶ νομίζω ὅτι στὸ ἔγραψα.

      Οἱ ἅγιοι μᾶς προειδοποίησαν, «μὴν βιαστῆτε νὰ τὴν πάρετε, θὰ εἶναι προσωρινό, θὰ τελειώση ὅλο αὐτό». (Τὸ λέω με δικά μου λόγια, δὲν θυμᾶμαι ἀκριβῶς)

      Γιὰ τὸ κόστος ἀδελφέ μὴν τὸ συζητᾶς, αὐτὸ εἶναι μιὰ οὐτοπία.

      Στὶς περισσότερες τῶν περιπτώσεων ὅλα αὐτὰ τὰ ποσὰ γι᾿ αὐτοὺς εἶναι μία φούσκα, ἀλλὰ ἄν μιλήσουμε καὶ γιὰ πραγματικὸ χρῆμα, ὑπάρχει τόσο καὶ τὸ ἔχουν διαθέσιμο χωρὶς καμμία σκέψη μπροστὰ στὸν στόχο τῆς ἐπίτευξης τῆς ἀτζέντας 30.

      Τὸ χρῆμα τὸ ἔχουν γιὰ νὰ μποροῦν νὰ πιέζουν καὶ νὰ ἐξαγοράζουν κολοσσοὺς, ποὺ στὴν οὐσία οἱ ἴδιοι ἀπὸ πίσω τοὺς δημιούργησαν, ἀλλὰ νὰ ἐξαγοράζουν τίς μαριονέττες ποὺ παίζουν τὸ παιχνίδι τους.

      Δὲν ξέρω τί ἔχεις διαβάσει καὶ τί πληροφορίες ἔχεις, ἀλλὰ ἄν κάνεις τόν κόπο νὰ μπεῖς στὴν ἐτικέτα «ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» καὶ κυρίως στὴν ἐτικέτα

      «ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ» καὶ κάνεις μία περιήγηση στὰ ἄρθρα ποὺ ἔχω ἀνεβάσει, θὰ δεῖς γιὰ τί δισεκατομμύρια ἔχουν πέσει προκειμένου νὰ ἐπιτευχθεῖ ὁ στόχος τους.

      Τὸ χρῆμα δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει καὶ δὲν θὰ πρέπει νὰ τὸ συζητᾶμε καθόλου οὔτε θὰ πρέπει κάποια πράγματα νὰ τὰ ἀναλύουμε καὶ νὰ προσπαθοῦμε νὰ τὰ ἐξηγήσουμε μὲ τὴν λογικὴ, ἐνῷ γνωρίζουμε πὼς ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ παράφρονες καὶ δαιμονισμένους.

      Ὅσο γιὰ τὸν χρόνο σου ποὺ μοῦ ἀνέφερες ἀδελφέ, ἔχεις δίκιο, τὸ ἴδιο παθαίνω καὶ ἐγώ.

      Κάθε μέρα ξενυχτᾶμε γιὰ νὰ ἐπιλέξουμε τόσα θέματα ποὺ ἀναρτοῦμε καὶ ὅπως εἶπες καὶ ἐσὺ ὅτι θέλει πολὺ ψάξιμο γιὰ νὰ μὴν πλανοῦμε τὸν κόσμο, μᾶς τρώει πολὺ χρόνο.

      Ἔχουμε ἐπιλέξει ὅμως, νὰ ἐπιτρέπουμε τὸν σχολιασμὸ καὶ ἄς μᾶς κοστίζει ἀρκετὰ σὲ χρόνο, διότι μέσα ἀπ᾿ τὸν σχολιασμὸ ὑπάρχει πολλὲς φορὲς ἀρκετὴ ὠφέλεια ἀπὸ αὐτὰ ποὺ γράφονται ἀπ᾿ τοὺς σχολιαστές ὅπως καλὴ ὥρα τώρα μὲ ἐσένα, γίνονται διευκρινήσεις, λύνονται πολλὲς φορὲς ἀπορίες εἴτε δικές μας εἴτε τῶν ἀναγνωστῶν, ἔρχονται συμπληρωματικὲς πληροφορίες σὲ ἀναρτήσεις κ.λπ.

      Εἶναι θέμα ὁ καθένας τί χρόνο μπορεῖ νὰ διαθέσει καὶ τί νὰ θυσιάσει ἀνάλογα μὲ τίς ὑποχρεώσεις του.

      Σὲ εὐχαριστῶ ἀδελφέ μου γιὰ τὸν χρόνο καὶ τὸν κόπο ποὺ ἔκανες νὰ κάτσεις νὰ μοῦ γράψεις τόσα.

      Καλὴ καὶ εὐλογημένη ἡμέρα νὰ ἔχεις!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 2):

    Φυσικά και προαιρετικό που είναι τώρα, κανένας συνειδητός χριστιανός δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή στο κινητό, διότι αυτή η εφαρμογή στο κινητό σε φακελώνει κανονικότατα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως και η αναμενόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα. Επίσης δίνει θάρρος σε όσους σχεδιάζουν την παγκόσμια σκλαβιά για να συνεχίσουν το έργο τους με πολύ χαμόγελο.

    Προσωπικά όμως πιστεύω οτι δεν θα γίνει υποχρεωτική μια ταυτότητα στο κινητό, διότι smartphone όπως είπε τις προάλλες ο Πιερακάκης, έχουν περί τα 80%+ των πολιτών. Επομένως είναι πρακτικά αδύνατο να κάνουν υποχρεωτικό κάτι που θα πρέπει να σε υποχρεώσει το κράτος να το αγοράσεις πανάκριβα, ενώ για την νέα ταυτότητα θα δίνεις βέβαια κάποια ευρώ αλλά ελάχιστα μπροστά σε ένα smartphone - εκτός και αν δούμε και κανένα επίδομα για smartphone μελλοντικά, δηλαδή κανένα "smartphone-pass", οπότε αν γίνει αυτό, τότε πάω πάσο, τότε ναι, θα επιβάλλουν το smartphone ως ταυτότητα.

    Ενδεχομένως να τα ζύγισαν και να είδαν οτι το να επιδοτήσουν το υπόλοιπο 20% των πολιτών να αγοράσουν ένα smartphone, είναι τελικά πιο φθηνό από το κόστος των εκατομμυρίων του έργου της νέας ταυτότητας (κάπου διάβασα για 500+ εκατ. ευρώ), οπότε τότε είναι καλύτερο να ακυρώσουν το έργο της νέας ταυτότητας για να οδεύσουν στην προηγούμενη λύση των smartphones.

    Αυτό όμως που θέλω να καταλάβεις αγαπητέ αδελφέ μου όμως και το οποίο το είπα στο βίντεο, είναι οτι δε με ενδιαφέρει ο λόγος της ματαίωσης του διαγωνισμού των νέων ταυτοτήτων, αλλά με ενδιαφέρει απλά Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ, διότι αυτό σίγουρα καθυστερεί την όλη υπόθεση, ακόμη και στα smartphones να πάνε.
    Εξάλλου ας μην είμαστε και τόσο ενθουσιώδεις οτι θα τα καταφέρουν, διότι πρέπει να συμβαδίσει και η υπόλοιπη Ευρώπη που έχει ήδη τις πλαστικές ψηφιακές ταυτότητες με το τσιπάκι. Άντε να τους πείσεις τώρα να έχουν και τις υποδομές για τα smartphones και άντε να δούμε πότε θα προσαρμοστούν.

    Εγώ καθυστερήσεις να βλέπω και χαίρομαι, διότι αυτό ακριβώς είπε και ο Άγιος Παϊσιος, δηλ. οτι τελικά (με όλες αυτές τις καθυστερήσεις που γίνονται) θα τους βρει ξαφνικά ο πόλεμος (εντός ή εκτός δεν μας το λέει ο Άγιος αυτό και νομίζω δεν εχει σημασία) και δε θα προλάβουν να τις φέρουν (ως υποχρεωτικές προφανώς εννοεί) τις νέες ταυτότητες.
    Μα αν δεν είχαμε αυτές τις καθυστερήσεις, τότε από το 2011 θα είχαμε την κάρτα του πολίτη που εξήγγειλε ο Παπανδρέου στη ΔΕΘ το 2010 (όπως δείχνω στο βίντεό μου)

    Από την άλλη πάλι, κανένα τέτοιο ηλεκτρονικό επίτευγμα προσωπικά δεν πλησιάζω (κάρτες στα κινητά κλπ), ούτε καν τις απλές κάρτες προσφορών των super markets δεν έχω και πληρώνω παντού με μετρητά επίσης, διότι έχω πει τους πρακτικούς τρόπους αντίστασης σε όλα αυτά της ΝΤΠ στο βίντεό μου εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mGQVXbhh9Rk

    Τώρα τι να εξηγήσουμε στους χλιαρούς χριστιανούς που θέλουν και την ευκολία τους να έχουν και θέλουν και να αποφύγουν και το σφράγισμα της Αποκάλυψης;
    ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ - εγώ αυτό λέω - αυτό είπε και ο μακαριστός γ. Αμβρόσιος Λάζαρης (δες τα βίντεό μου) δηλ είπε: "ή με το Θεό θα είσαι, ή με το σατανά θα είσαι" Αυτό δε μας είπε και ο Χριστός;
    Ε απλά πράγματα λοιπόν: ούτε κάρτες, ούτε smartphone με ευκολίες , ούτε ψηφιακές ταυτότητες - και άντε να ετοιμαζόμαστε από τώρα για τα βουνά, διότι τα βουνά και τα χωριά θα μας σώσουν που μας είπε κάποιος άλλος Άγιος μας, αλλά και ο Μόρφου σε κάποια ομιλία του.

    Αυτά φίλε μου
    Καλό ξημέρωμα, με την ευχή του Προφήτου Ζαχαρία και της Αγ. Ελισάβετ, γονείς του Τιμίου Προδρόμου που εορτάζουν στην ημέρα που θα ξημερώσει δηλ. σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή