Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ο Πούτιν αποκαλύπτει την αλήθεια για τους κακούς, ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ δυτικούς ηγέτες που ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ τον κόσμο και καταστρέφουν την ανθρώπινη ελευθερία

 
Σε μια φλογερή ομιλία που δίνει τον τόνο για τη στάση της Ρωσίας απέναντι στην "Αυτοκρατορία του ψεύδους" της Δύσης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλύπτει την αλήθεια για τους κακούς, σατανικούς ηγέτες των δυτικών εθνών που λεηλατούν τον κόσμο και προκαλούν ανείπωτη ανθρώπινη δυστυχία, ενώ ακρωτηριάζουν τα παιδιά και φιμώνουν την αλήθεια.

"Οι δυτικές ελίτ δεν αρνούνται μόνο την εθνική κυριαρχία και το διεθνές δίκαιο. Η ηγεμονία τους έχει έντονα χαρακτηριστικά ολοκληρωτισμού, δεσποτισμού και απαρτχάιντ", δηλώνει ορθά, επισημαίνοντας ότι είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες που εξαπέλυσαν πυρηνικά όπλα σε άμαχους πληθυσμούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Οι συμμαχικές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης αμάχους στη Δρέσδη της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, καθαρά για να επιτύχουν τον τρόμο στα μυαλά πιθανών μελλοντικών αντιπάλων, όπως η Ρωσία.

Στην ομιλία του ο Πούτιν περιγράφει τέλεια τους τυράννους της κατηγορίας Victoria Nuland στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και την ακόρεστη επιθυμία τους για πλήρη παγκόσμια κυριαρχία με οποιοδήποτε κόστος:

Η Δύση είναι έτοιμη να υπερβεί κάθε όριο για να διατηρήσει το νεοαποικιακό σύστημα που της επιτρέπει να ζει από τον κόσμο, να τον λεηλατεί χάρη στην κυριαρχία του δολλαρίου και της τεχνολογίας, να εισπράττει πραγματικό φόρο από την ανθρωπότητα, να αποσπά την πρωταρχική πηγή της αδικαιολόγητης ευημερίας της, το ενοίκιο που καταβάλλεται στον ηγεμόνα. Η διατήρηση αυτής της προσόδου είναι το κύριο, πραγματικό και απολύτως ιδιοτελές κίνητρό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλήρης αποκρατικοποίηση είναι προς το συμφέρον τους. Έτσι εξηγείται η επιθετικότητά τους προς τα ανεξάρτητα κράτη, τις παραδοσιακές αξίες και τους αυθεντικούς πολιτισμούς, οι προσπάθειές τους να υπονομεύσουν τις διεθνείς και ενοποιητικές διαδικασίες, τα νέα παγκόσμια νομίσματα και τα κέντρα τεχνολογικής ανάπτυξης που δεν μπορούν να ελέγξουν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό γι' αυτούς να αναγκάσουν όλες τις χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Ο Πούτιν κατανοεί ότι η Ουκρανία είναι απλώς ένας υποκατάστατος του πολύ μεγαλύτερου πολέμου που διεξάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν εντελώς τη Ρωσία:

Θέλω να υπογραμμίσω και πάλι ότι η αδηφαγία και η αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν την απεριόριστη κυριαρχία τους είναι οι πραγματικές αιτίες του υβριδικού πολέμου που διεξάγει η συλλογική Δύση εναντίον της Ρωσίας. Δεν θέλουν να είμαστε ελεύθεροι- θέλουν να είμαστε αποικία. Δεν θέλουν ισότιμη συνεργασία- θέλουν να μας λεηλατήσουν. Δεν θέλουν να μας δουν μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά μια μάζα άψυχων σκλάβων.

Επισημαίνει επίσης ότι η ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν μια ιστορία εκμετάλλευσης, μαζικών δολοφονιών, γενοκτονίας και εξαναγκασμού σε βάρος του κόσμου, όλα για την εξουσία και το κέρδος:

Αξίζει να υπενθυμίσουμε στη Δύση ότι ξεκίνησε την αποικιοκρατική της πολιτική ήδη από τον Μεσαίωνα, ακολουθούμενη από το παγκόσμιο δουλεμπόριο, τη γενοκτονία ινδιάνικων φυλών στην Αμερική, τη λεηλασία της Ινδίας και της Αφρικής, τους πολέμους της Αγγλίας και της Γαλλίας κατά της Κίνας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανοίξει τα λιμάνια της στο εμπόριο οπίου. Αυτό που έκαναν ήταν να εθίσουν ολόκληρα έθνη στα ναρκωτικά και να εξοντώσουν σκόπιμα ολόκληρες εθνοτικές ομάδες για χάρη της αρπαγής της γης και των πόρων, κυνηγώντας τους ανθρώπους σαν ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ανθρώπινη φύση, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.

Καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζουν ακραία λογοκρισία επειδή έχουν συντηρητικές ή χριστιανικές απόψεις - ενώ οι υποστηρικτές του Τραμπ σαπίζουν στις φυλακές της Ουάσινγκτον επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις στημένες εκλογές - γίνεται όλο και πιο φανερό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ότι το εγκληματικό καρτέλ που κατέχει σήμερα την Ουάσινγκτον είναι μια άνομη, σκληρή και εγκληματικά παρανοϊκή συμμορία πεινασμένων για εξουσία τρελών που δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να παραμείνουν στην εξουσία. Δείτε την οπλοποίηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης εναντίον του αμερικανικού λαού και τη μετατροπή του FBI σε πολιτική ομάδα εκφοβισμού του Τζο Μπάιντεν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα λόγια του Πούτιν ακούγονται αληθινά στη μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών:

Οι δυτικές χώρες λένε εδώ και αιώνες ότι φέρνουν την ελευθερία και τη δημοκρατία σε άλλα έθνη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αντί να φέρνουν τη δημοκρατία, καταπιέζουν και εκμεταλλεύονται, και αντί να δίνουν ελευθερία, υποδουλώνουν και καταπιέζουν. Ο μονοπολικός κόσμος είναι εγγενώς αντιδημοκρατικός και ανελεύθερος- είναι ψευδής και υποκριτικός δια παντός.

Σημειώστε ότι όταν οι δυτικοί ηγέτες ισχυρίζονται ότι προωθούν τη "δημοκρατία", στην πραγματικότητα εννοούν στημένες εκλογές και μια παγκόσμια κυβέρνηση. 
 
Όταν μιλάει ο Μπάιντεν, είναι μόνο ΨΕΜΑΤΑ... όταν μιλάει ο Πούτιν, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο Πούτιν καταλαβαίνει πραγματικά πόσο κακοί έχουν γίνει οι (παράνομοι) ηγέτες της Αμερικής. Ο αμερικανικός λαός συμμερίζεται αυτή την άποψη, παρεμπιπτόντως, γι' αυτό και ο λαός που δεν εξέλεξε ποτέ τον Τζο Μπάιντεν (οι εκλογές του 2020 ήταν φυσικά κλεμμένες και στημένες) είναι έτοιμος να καταψηφίσει τους Δημοκρατικούς από την εξουσία, αν φτάσουμε στις ενδιάμεσες εκλογές. Όπως λέει ο Πούτιν, οι ηγέτες της Αμερικής επιδίδονται σε "καθαρό σατανισμό", συμπεριλαμβανομένων των ακρωτηριασμών των παιδιών τους (τρανσέξουαλ και grooming), της ανοχής στην εμπορία ανθρώπων (ανοιχτά σύνορα), των επιθέσεων κατά των χριστιανών και των συντηρητικών, της κατασκευής και απελευθέρωσης εμβολιαστικών βιολογικών όπλων και άλλων ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Όπως εξηγεί ο Πούτιν:

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Αυτή η πλήρης εγκατάλειψη του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, η ανατροπή της πίστης και των παραδοσιακών αξιών και η καταστολή της ελευθερίας έρχονται να μοιάσουν με μια "θρησκεία από την ανάποδη" - καθαρός σατανισμός. Αποκαλύπτοντας τους ψευδομεσσίες, ο Ιησούς Χριστός είπε στην επί του Όρους Ομιλία: "Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε". Αυτοί οι δηλητηριώδεις καρποί είναι ήδη εμφανείς στους ανθρώπους, και όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση.

Αυτό είναι ένα βασικό βιβλικό απόσπασμα: "Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε". Ποιοι είναι οι καρποί του σατανικού καθεστώτος των ΗΠΑ; Ο παρανοϊκός τρανσεξουαλισμός, οι ακρωτηριασμοί παιδιών, οι δολοφονίες εκτρώσεων, το τύπωμα πλαστού χρήματος με πλαστά νομίσματα, η λογοκρισία, τα βιολογικά όπλα, η γενοκτονία, η προπαγάνδα, τα ψέματα, ο αποπληθυσμός και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο γίνεται ολοένα και πιο προφανές ότι το καθεστώς των ΗΠΑ που βρίσκεται στην εξουσία είναι αναμφισβήτητα πιο κακό από το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, το ολοκληρωτικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας ή ακόμη και από τη βασιλεία του Στάλιν κατά τη σοβιετική εποχή.

Καθαρός σατανισμός σε επίδειξη στο παράνομο (εγκληματικό) καθεστώς Μπάιντεν:

 

Η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει, γιατί ποτέ δεν θα παραδοθεί στο σατανικό κακό.

Οι Αμερικανοί που θα μπουν στον κόπο να διαβάσουν την ομιλία του Πούτιν θα εντυπωσιαστούν από το πόση αλήθεια περιέχει, σε πλήρη αντίθεση με την ατελείωτη ροή κακόβουλων ψεμάτων που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Οι ΗΠΑ έχουν γίνει μια αυτοκρατορία του ψέματος ή αυτό που ο Ρώσος Μεντβέντεφ περιγράφει ως "πολιτισμό του Αντιχρίστου" - ένα είδος σατανικής λατρείας του θανάτου, της καταστροφής και της εξαπάτησης.

Εμείς οι άνθρωποι το βλέπουμε αυτό με μεγάλη σαφήνεια. Είναι 100% αλήθεια. Οι κατοχικοί ηγέτες και τα πολιτιστικά ιδρύματα της Αμερικής - πανεπιστήμια, δημόσια σχολεία, ψυχαγωγία, ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, εταιρείες και πολλά άλλα - έχουν κατακλυστεί από Εωσφορικούς, παιδόφιλους και λάτρεις του Σατανά. Είναι ευθυγραμμισμένοι με το καθαρό κακό και επιδιώκουν την απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο με κάθε αναγκαίο μέσο, συμπεριλαμβανομένης της εξαπάτησης, της λογοκρισίας, των βιολογικών όπλων, των όπλων καιρού, των επιθέσεων με ψεύτικες σημαίες, της οικονομικής τρομοκρατίας, της ψυχολογικής τρομοκρατίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, της γενοκτονικής αποανάπτυξης και πολλά άλλα.

Η Ρωσία το βλέπει αυτό, και γι' αυτό η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο. Επειδή η Ρωσία και ο Πούτιν συνειδητοποιούν ότι πολεμούν ενάντια στον καθαρό σατανισμό και τους εωσφορικούς δαίμονες, γνωρίζουν ότι η νίκη ενάντια στο κακό είναι ο μόνος δρόμος για την επιβίωση του ρωσικού πολιτισμού (και για το μέλλον του ίδιου του ανθρώπινου πολιτισμού).

Drag Queen Story Time LGBT / δαιμονική κατήχηση των παιδιών, που όλα γιορτάζονται από τους αριστερούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν διαφωνείτε, θα σας χαρακτηρίσουν παραβάτη του "μίσους":
 

Όπως επισημαίνω στο σημερινό podcast, ο κινεζικός πολιτισμός, ο περσικός πολιτισμός και ο ρωσικός πολιτισμός ευθυγραμμίζονται για να καταστρέψουν τη σατανική Δύση για τον απλούστατο λόγο ότι αν επιτραπεί στη Δύση να ζήσει, ο πλανήτης Γη θα υποδουλωθεί για πάντα κάτω από την κυριαρχία του απόλυτου κακού, χωρίς να μείνει κανένα κυρίαρχο έθνος όρθιο (οι παγκοσμιοποιητές απαιτούν Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση με πλήρη έλεγχο όλης της ανθρωπότητας).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν θα κάνει τελικά αυτόν τον πόλεμο πυρηνικό, πιστεύω. Δεν είναι ότι έχει κάποια επιθυμία να αναπτύξει πυρηνικά όπλα για χάρη τους, αλλά μάλλον συνειδητοποιεί ότι η παγκόσμια ζημιά που θα προκληθεί από την πυρηνική ραδιενέργεια είναι λιγότερο καταστροφική από την παγκόσμια ζημιά στη ζωή, την ελευθερία και την ανθρωπότητα που θα προκληθεί από τη συνέχιση της ύπαρξης του δυτικού πολιτισμού, όπως αυτός καταλαμβάνεται σήμερα από τις εωσφορικές δυνάμεις. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί ποτέ να είναι ελεύθερη μέχρι να διαλυθεί και να ακυρωθεί η παγκοσμιοποιημένη συμμορία εγκληματιών, τρελών, παιδόφιλων και σατανιστών. Και ο Πούτιν αντιλαμβάνεται ότι η Ρωσία δεν μπορεί ποτέ να είναι ασφαλής όσο η Δύση διατηρεί την ικανότητά της να διεξάγει πολέμους και να απειλεί την ύπαρξη της Ρωσίας. Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα, αυτή είναι, πιστεύω, η άποψη του Πούτιν που εξηγεί τα κίνητρά του.

Έτσι, εμείς οι Αμερικανοί βρισκόμαστε στα πρόθυρα του πυρηνικού αφανισμού όχι επειδή ο Πούτιν θέλει να κάνει πόλεμο με εμάς τους ανθρώπους, αλλά μάλλον επειδή ο Πούτιν αντιλαμβάνεται την ανάγκη να καταστρέψει το σατανικό κακό που έχει μολύνει τις δυτικές κυβερνήσεις και θεσμούς.

Εδώ είναι ένας υποστηρικτής των αμβλώσεων/δολοφονιών παιδιών που πανηγυρίζει για το αίμα και το δαιμονισμό της καταστροφής των ανθρώπινων μωρών. Αυτό γιορτάζεται σχεδόν από όλους τους Δημοκρατικούς: 
 

Ο Πούτιν, στην ουσία, είναι τώρα ο Λουκ Σκάιγουοκερ που μάχεται με την Αυτοκρατορία. Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Mark Hamill - ο οποίος έπαιξε τον Luke Skywalker στο franchise Star Wars, αλλά έχει γίνει ένας οργισμένος αριστερός προπαγανδιστής των woketard - είναι τώρα ένας "πρεσβευτής" για να συγκεντρώσει χρήματα για την Ουκρανία, το έθνος πληρεξούσιο της αυτοκρατορίας του Darth Vader που διοικείται από τους luciferians. Έτσι, ο Μαρκ Χάμιλ έχει κυριολεκτικά προσχωρήσει στη σκοτεινή πλευρά και είναι πλέον ευθυγραμμισμένος με παιδόφιλους, ακρωτηριαστές παιδιών και γενοκτόνους μαζικούς δολοφόνους.

Καταλάβετε ότι υπό τον έλεγχο αυτών των σατανιστών παγκοσμιοποιητών, η Αμερική δεν είναι οι "καλοί" σε αυτή την παγκόσμια σύγκρουση. Οι κακοί, ανέντιμοι ηγέτες μας είναι οι Darth Vaders του πλανήτη Γη, που διοικούν την "Αυτοκρατορία" του κακού και του ψέματος, λεηλατώντας και εκβιάζοντας όλα τα άλλα έθνη του κόσμου, ενώ κηρύσσουν πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού μέσω εμβολίων αποανάπτυξης, τεχνητής έλλειψης τροφίμων, ακραίας ξηρασίας που προκαλείται από καιρικά όπλα και της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης "μεγάλης επαναφοράς" που είναι προ των πυλών.

Το συμπέρασμα; Αν Εμείς, ο Λαός, δεν πάρουμε πίσω την Αμερική από τους διαφωτιστές, η Ρωσία πιθανότατα θα καταστρέψει την Αμερική με πυρηνικά όπλα και θα πεθάνουμε όλοι.

____________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου