Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ο εξαιρετικός κωμικός Τζορτζ Κάρλιν για τις εκλογές


Ο Τζορτζ Ντένις Πάτρικ Κάρλιν ήταν Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και σεναριογράφος. Το 2004, το δίκτυο Comedy Central τον κατέταξε ως τον δεύτερο καλύτερο κωμικό όλων των εποχών στις ΗΠΑ μετά τον Ρίτσαρντ Πράιορ

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=HeMGqTwWA6U

-------------

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Όσον αφορά την υπόθεση "εκλογές" και ψηφοφορία, έψαχνα την ευκαιρία και μου την έδωσε ο Πάνος:

    Θυμόμαστε όλοι μας την φράση που εκστομίζαμε στα παιδικά μας χρόνια, όταν μας καλούσαν οι φίλοι μας να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι, αλλά βλέπαμε πως κρυβόταν κάποια μπαμπεσιά, ("ΑΔΙΚΙΑ" την λέγαμε - πόσο απλός αλλά ακριβέστατος ο χαρακτηρισμός) την οποία δεν μπορούσαμε να δεχτούμε: "Δεν παίζω. Άσε με, ρε! Δεν παίζω"!
    Για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι τίποτα σπουδαίο μέσα στην κοινωνία, αλλά το μόνο που αναπαύει την ψυχή του είναι η αλήθεια, αυτή καθαυτή η αλήθεια, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο εξελισσόμενο "παιχνίδι"! Είναι αδύνατον να δεχτεί την "πρόσκληση" των πονηρών, για συμμετοχή σε μια διαδικασία αποδεδειγμένα σκοτεινή και ελεγχόμενη, εδώ και χρόνους πολλούς, από αυτούς τους ίδιους.
    Υπάρχουν αντιρρήσεις με επιχειρήματα, αλλά, υπό την προϋπόθεση της καθαρής αλήθειας, ("καθαρή αλήθεια", μια ακόμη απλή, παιδιάστικη, λεβέντικη, πλην όμως ξεχασμένη "ατάκα") όλα σταματούν στο, ανθρωπίνως, αδιέξοδο.
    Και πάλιν και πολλάκις:
    "ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ"!
    Η λύση: "ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΎΡΙΕ"!
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή