Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Το εμβόλιο Pfizer αυξάνει τον κίνδυνο μεταδοτικότητας και θανάτου από Covid19; Αύξηση 400% ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά …

 

Το εμβόλιο Pfizer αυξάνει τον κίνδυνο μεταδοτικότητας και θανάτου από Covid19 ? Αυτός ο φόβος μπορεί να προκληθεί από τις πρόσφατες εξελίξεις στις χώρες που ο πληθυσμός εμβολιάστηκε περισσότερο σύμφωνα με τα δεδομένα που διοχετεύθηκαν από τον ΠΟΥ.

Η Εξέλιξη στο Ισραήλ μετά τον μαζικό εμβολιασμό

Τα médias αποθεώνουν το Ισραήλ τον πρωταθλητή στην μάχη anticovid με το εμβόλιο Pfizer [1]. Εξαιρετική επιχείρηση για Pfizer που αποκόμισε μια αύξηση τιμής 40% γι αυτήν αποδιδόμενη πρωτιά του Ισραήλ. Έπειτα από τις 20 Δεκέμβρη σ΄ένα 24ωρο πάνω από 20% των Ισραηλινών (2.000.000 άτομα) εμβολιάστηκαν.


Αλλά μετά από αυτή την ημερομηνία σύμφωνα με τους αριθμούς του ΠΟΥ τα καθημερινά νούμερα των μολύνσεων και των νεκρών που αποδόθηκαν στον Covid19 εκτινάχθηκαν. Οι καθημερινές μολύνσεις έτσι δηλ. τα ημερήσια κρούσματα πέρασαν από 1886 που ήταν στις 21 Δεκέμβρη σε 8094 στις 10 Γενάρη.(σσ. Οκταπλασιάστηκαν!)  



Και η ημερήσια θνησιμότητα πέρασε από 18 νεκρούς που ήταν στις 20 Δεκέμβρη σε 53 στις 10 Γενάρη. Αυτά τα δεδομένα οδήγησαν την κυβέρνηση να παρατείνει το γ΄lockdown της χώρας για μια ακαθόριστη διάρκεια.

Εξέλιξη στη Μ Βρετανία μετά τον μαζικό εμβολιασμό.

Η Μ Βρετανία είναι η β΄χώρα στην κούρσα του εμβολιασμού που άρχισε στις 4 Δεκέμβρη με αυτό της Pfizer/ BioNTech.

Επειτα από αυτή την ημερομηνία ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων εκτινάχθηκε από 14 898 στις 4 Δεκέμβρη σε 68 063 στις 9 Γενάρη 2021.


Δυστυχώς επίσης η θνησιμότητα Covid19, που μετά από μια αύξηση της τάξης περίπου του 300% (από 414 στις 4 Δεκέμβρη σε 1564 στις 14 Γενάρη) υπερβαίνει 27% που παρατηρήθηκε στα μέσα Μαρτίου Απριλίου 2020 (προηγούμενη κορύφωση 1224 στις 22 Απριλίου 2020).

Αυτές οι σημαντικές και ταυτόχρονες αυξήσεις των καθημερινών κρουσμάτων μόλυνσης και θανάτου μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ ανησυχητικές και επιβεβαιώνουν ότι οι εξουσιοδοτήσεις προς αγορά για τα εμβόλια ήταν πρόωρες.


Η εξέλιξη στη Γαλλία που ο πληθυσμός δεν εμβολιάστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Στη Γαλλία, τόσο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων όσο και ο αριθμός των καθημερινών θανάτων παρέμειναν σταθεροί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο (ανά εκατομμύριο) από ό, τι σε χώρες που είναι πρωταθλητές εμβολιασμού.

Επομένως, μας προκαλούν αίσθηση οι εξελισσόμενες διαφορές της επιδημίας Covid19 μεταξύ των χωρών, οι οποίες είναι πρώτες στην κούρσα εμβολιασμού και της Γαλλίας, η οποία είναι πιο αργή στον εμβολιασμό.


 

Μετά την εκτεταμένη χορήγηση του εμβολίου Pfizer, ο αριθμός των μολύνσεων και των ημερήσιων θανάτων αυξήθηκε απότομα στο Ισραήλ και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στη Γαλλία η επιδημία υποχώρησε αργά.

Αυτό το εγκώμιο για τη βραδύτητα είναι μια υπενθύμιση ότι δεν υπάρχουν ασφαλή φάρμακα ή εμβόλια και ότι παράδοξα μπορούν να αυξήσουν τη σοβαρότητα της νόσου που προορίζονται να καταπολεμήσουν..

Αυτό έχει παρατηρηθεί με τα υποτιθέμενα αντικαρκινικά εμβόλια (τα εμβόλια κατά της ηπατίτιδας Β που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν τον καρκίνο του ήπατος [2] και τα εμβόλια κατά του ιού θηλωμάτων που υποτίθεται ότι είναι αντικαρκινικά του τραχήλου της μήτρας [3] και πιο πρόσφατα με το σκάνδαλο υγείας του εμβολίου του δάγκειου πυρήνα στις Φιλιππίνες που είχε ως αποτέλεσμα αρκετές εκατοντάδες θανάτους και καταρράκτη(καταιγισμό) συνεχιζόμενων δοκιμών.

Τα διδάγματα από την καταστροφή της Dengvaxia δεν αποκομίστηκαν και θέτουν σε κίνδυνο τα θύματα της τρέχουσας φρενίτιδας προπαγάνδας, εκείνων που εμβολιάζονται κατά του Covid19

Ούτε υπέρ ούτε αντι-εμβολιαστές, αλλά απερίφραστα αντιτιθέμενοι προς το παρόν στη γενίκευση ενός ανεπαρκώς αξιολογημένου εμβολίου

Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι αποκωδικοποιητές που συνδέονται με τη φαρμακοβιομηχανία, δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Είμαι υπέρ του εμβολίου όταν ένα εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και αποτρέπει σοβαρές ασθένειες. Είμαι εναντίον ενός εμβολίου όταν είναι περιττό, όπως στην περίπτωση ασθενειών που μεταδίδονται μόνο από νερό (πολιομυελίτιδα, τυφοειδής, χολέρα) σε χώρες με δημόσια υγιεινή που έχουν πόσιμο νερό και αντιμετώπιση αποβλήτων. Είμαι εναντίον του εμβολίου, όταν δεν έχει μελετηθεί και αξιολογηθεί σωστά: εμβόλιο κατά του δάγκειου πυρήνα (το οποίο προκάλεσε εκατοντάδες θανάτους στις Φιλιππίνες), το εμβόλιο Gardasil (το οποίο παράδοξα αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας).

Η ένδειξη οποιασδήποτε θεραπείας ή εμβολίου πρέπει να βασίζεται σε αξιολόγηση της σχέσης οφέλους / κινδύνου.

Δεν μπορεί να αναμένεται ατομικό όφελος από τον εμβολιασμό ατόμων κάτω των 65 ετών έναντι του covid, καθώς η ασθένεια είναι πιο ήπια σε αυτά απ΄ότι η γρίπη. Επομένως, αυτός ο πληθυσμός δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα από τα αντι-κόβιντ εμβόλια εκτός από επιπλοκές.

Και το κοινωνιστικό επιχείρημα: «εμβολιάζουμε τον εαυτό μας για να προστατεύσουμε τους άλλους» είναι επίσης άσχετο, καθώς απέχει πολύ από το να αποδειχθεί ότι το εμβόλιο είναι ικανό να αποτρέψει ή να επιβραδύνει τη μετάδοση ιών.

Στην τρέχουσα κατάσταση γνώσεων, ο εμβολιασμός ηλικιωμένων με παράγοντες κινδύνου (πληθυσμός όπου ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο) δεν έχει αξιολογηθεί σωστά, επειδή οι δοκιμές αρνούνται να συμπεριλάβουν αυτόν τον πληθυσμό σε κίνδυνο. . Επομένως, η αρχή της προφύλαξης δεν δικαιολογεί τον εμβολιασμό τους συστηματικά, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής αριθμός διαφανών δεδομένων που να επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την απουσία τοξικότητας σε έναν πραγματικό πληθυσμό.

Νορβηγική προειδοποίηση

Η Νορβηγία μόλις εξέδωσε προειδοποίηση στις 15 Ιανουαρίου μετά την πιστοποίηση 23 θανάτων που πιθανώς σχετίζονται με το εμβόλιο Pfizer [4] [5], σε ηλικιωμένους σε γηροκομεία. Από αυτούς τους θανάτους, 13 υπεβλήθησαν σ΄αυτοψία, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες μπορεί να έχουν συμβάλει σε σοβαρές αντιδράσεις σε ευπαθείς ηλικιωμένους. Σύμφωνα με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας: «Για τους πιο ευπαθείς ανθρώπους, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Για όσους έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής, ούτως ή άλλως, τα οφέλη του εμβολίου μπορεί να είναι οριακά ή άσχετα »και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας έχει τροποποιήσει τον οδηγό εμβολιασμού του κορωνοϊού, προσθέτοντας νέες συμβουλές προσοχής στον εμβολιασμό ευάλωτων ηλικιωμένων.

Ο Peter Doshi [6] είχε προειδοποιήσει τον Νοέμβριο “ας περιμένουμε μέχρι να έχουμε πλήρη στοιχεία από τις δοκιμές”, επειδή τ΄ανακοινωθέντα νίκης της βιομηχανίας είναι ανακριβή και ελλιπή. Υπενθύμισε επίσης ότι οι δοκιμές δεν μελετούσαν το μόνο σχετικό κριτήριο, τη θνησιμότητα [7], αλλά μόνο τον αριθμό των κρουσμάτων βασισμένων σε τεστ σε συχνά αναληθών : «ο κόσμος έχει στοιχηματίσει τα πάντα σε εμβόλια για να δώσει λύση στην πανδημία, αλλά οι δοκιμές δεν επικεντρώθηκαν στην απόδειξη ότι θα είναι ».

Εν κατακλείδι, πρέπει να συγχαρούμε την κυβέρνηση για την βραδύτητά της στη γενίκευση του εμβολιασμού κατά του covid. Τα τρέχοντα αποτελέσματα του εμβολίου Pfizer στον ισραηλινό και βρετανικό πληθυσμό αυξάνουν πράγματι τους φόβους για καταστροφή στην υγεία των εμβολίων σε αυτές τις χώρες και η νορβηγική προειδοποίηση αυξάνει την ανησυχία.

Ας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους Γάλλους εθελοντές που θα εμβολιαστούν: θα αποτελέσουν τα ινδικά χοιρίδια της δοκιμής φάσης 3 που το εργαστήριο δεν άργησε να κάνει πριν το μάρκετινγκ. Χάρη σε αυτούς και τους κινδύνους που αναλαμβάνουν, σε λίγους μήνες θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πραγματικών ανθρώπων. Dr. Nicole Delépine (Παιδίατρος, καρκινολόγος, Δρ.Ιατρικής, Πανεπιστημιακός) francesoir 17/1/21

[1] Frédéric Métézeau : Israël, pays modèle de la vaccination mais toujours confiné,
France info, 14/1/2021
 [2] La vaccination anti hépatique B a été suivi en occident par une multiplication de 
2 à 4 de l’incidence des cancers du foie.
[3] les vaccins anti HPV ont été suivi d’une augmentation de 30 à 200% de 
l’incidence des cancers invasifs dans les groupes d’âge les plus vaccinés.
 
[4] La Norvège lance une alerte après la découverte de 23 décès liés au vaccin 
Pfizer, Businessman 15/1/2021 
 
[5] Norway Warns of Vaccination Risks for Sick Patients Over 80 
[6] Peter Doshi: Pfizer and Moderna’s “95% effective” vaccines—let’s be cautious 
and first see the full data November 26, 2020  
 
[7] Peter Doshi associate editor Will covid-19 vaccines save lives ? 
BMJ 27 10 2020 Current trials aren’t designed to tell us : BMJ 2020 ;371 :m 4037

Πηγή:https://dimpenews.com/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου