Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η Δούρου θυμάται μόνο (!) τους τρανς



Ντροπή και αίσχος! Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τους τρανσέξουαλ που έχασαν τη ζωή τους λόγω της μισαλλοδοξίας, και προκαλεί την κοινωνία ντύνοντας το κεντρικό κτήριό της με το γνωστό πολύχρωμο πανό των γκέι.

Για τους νεκρούς στο Μάτι από τις φονικές πυρκαγιές η Περιφέρεια Αττικής και η επικεφαλής της Ρένα Δούρου ουδεμία πρωτοβουλία ανέλαβαν για να τους τιμήσουν ή να συμπαρασταθούν στους συγγενείς τους. Κρύφτηκαν και προσπάθησαν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες, όπως ακριβώς έκαναν και με τους νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής.

Στις προσταγές λοιπόν της Νέας Τάξης Πραγμάτων και στη γραμμή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που υπερασπίζεται με αγώνες και πορείες τα δικαιώματα των γκέι και των τρανσέξουαλ, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να αναρτήσει στο κεντρικό κτίριό της ένα μεγάλο πανό προς τιμήν των τρανς που έχασαν τη ζωή τους λόγω της μισαλλοδοξίας, αλλά και για την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση, όπως αναφέρει, της κοινωνίας για την προστασία των δικαιωμάτων των εν λόγω ατόμων. Το πανό, όπως αναφέρεται, θα... κοσμεί το κεντρικό κτίριο έως σήμερα, Τετάρτη.

Παράλληλα, χτες, πραγματοποιήθηκε ημερίδα του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης (σ.σ.: αν είναι δυνατόν) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Αντίστοιχη ημερίδα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.
Πηγή: https://www.katanixis.gr/
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Πού καταντήσαμε... Ηθική κατάπτωση και μηδενισμός αξιών, που προβάλλεται ως ανθρωπισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή