Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο μύθος της ευρωπαϊκής δημοκρατίας: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη



Είναι ανοικτό το μυστικό ότι το "δίκτυο Soros" διαθέτει μια εκτεταμένη σφαίρα επιρροής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
Ο κατάλογος του Soros  έχει δημοσιοποιηθεί πρόσφατα. Το έγγραφο απαριθμεί 226 ευρωβουλευτές από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, όπως ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, πρώην βέλγος πρωθυπουργός Guy Verhofstadt, επτά αντιπρόεδροι, καθώς και διάφοροι επικεφαλής επιτροπών, συντονιστές και κοσμήτορες.

Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν τις ιδέες του Σόρος, όπως η προσέλκυση περισσότερων μεταναστών, γάμων ομοφυλοφίλων, η  ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και η καταπολέμηση της Ρωσίας .  
Υπάρχουν 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Σημαίνει ότι οι φίλοι του Soros έχουν περισσότερο από το ένα τρίτο των εδρών.
Ο Γιώργος Σόρος, ένας Ουγγαροαμερικανός επενδυτής και ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της  ΜΚΟ « Ανοικτής Κοινωνίας των Ιδρυμάτων» , μπόρεσε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ με «καμία διαφανή ατζέντα για τη συνεδρίαση κλειστής πόρτας» και επεσήμανε πώς Οι προτάσεις της ΕΕ για αναδιανομή ποσοστώσεων μεταναστών σε ολόκληρη την ΕΕ είναι εξοικειωμένες με το ίδιο το σχέδιο του ίδιου του Soros   για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης  πιστεύει  ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να λάβει εκατομμύρια μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, να παράσχει στον καθένα ετήσια βοήθεια ύψους 15.000 ευρώ και να επανεγκαταστήσει αυτούς τους μετανάστες σε κράτη μέλη όπου δεν επιθυμούν να πάνε και δεν είναι κατ 'ανάγκην ευπρόσδεκτοι.
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, κατηγόρησε την ΕΕ ότι «τρώει έξω από το χέρι» του Σόρος. Πιστεύει ότι ο αγωνιστής ανοικτών συνοριακών δισεκατομμυρίων βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον της Ουγγαρίας.  
Ο λόγος είναι οι προσπάθειες της κυβέρνησης να αναλάβει νομικές ενέργειες για έναν  νέο νόμο ο  οποίος απαιτεί από τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που υποστηρίζονται από το εξωτερικό - πολλοί χρηματοδοτούμενοι από το Soros - να καταγράψουν τους μεγάλους υπερπόντιους δωρητές τους σε δημόσιο μητρώο και  να είναι διαφανείς  σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησής τους στις εκδόσεις τους . 
Η ουγγρική κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για το κλείσιμο του Κεντρικού Πανεπιστημίου της Βουδαπέστης που ιδρύθηκε από τον Soros.
"Όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πρόβλημα επειδή οι ηγέτες και οι γραφειοκράτες της υιοθετούν αποφάσεις όπως αυτό",  δήλωσε ο  Orbán. "Οι λαοί υποστηρίζουν το ιδεώδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ταυτόχρονα, δεν μπορούν να αντέξουν την ηγεσία της ΕΕ, διότι προσβάλλουν τα κράτη μέλη με τέτοια πράγματα και καταχρώνται την εξουσία της. Όλοι στην Ευρώπη μπορούν να το δουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευρωπαϊκή ηγεσία δεν γίνεται σεβαστή. "
Η ομάδα του Visegrad προσπαθεί να σταθεί ψηλά υπό την πίεση της ΕΕ στην πολιτική των μεταναστών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη Μετανάστευση και τις Εσωτερικές Υποθέσεις πιέζει ένα νέο νομοσχέδιο για να υποχρεωθούν οι ποσοστώσεις των μεταναστών. Τουλάχιστον 30 υποστηρικτές του Soros εργάζονται για την επιτροπή.
Πολλοί άνθρωποι που αναφέρονται στο έγγραφο είναι γνωστοί για επιθέσεις στη Ρωσία.Για παράδειγμα, η Ρεμπέκα Χαρμς, βουλευτής του γερμανικού κόμματος πράσινων, καλεί τακτικά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ενισχύσει το καθεστώς κυρώσεων κατά της Μόσχας.  
Ο Guy Verhofstadt κατηγορεί τη Ρωσία για σχεδόν κάθε κακή κατάσταση στην Ευρώπη. Το άρθρο του  «Βάζοντας τον Πούτιν στη θέση του»  έκανε πολύ θόρυβο πέρυσι.Το 2012, ο πρώην πρωταθλητής της Κροατίας Tonino Picula, ο οποίος ήταν επικεφαλής μίας αποστολής παρατηρητών από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), έκλεψε τις ρωσικές προεδρικές εκλογές του 2012 ως άδικο, λέγοντας ότι ήταν «παραπλανημένος» υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν .
Ο κατάλογος Soros αναδεικνύει το ερώτημα σχετικά με το τι κάνει η ηγεσία της ΕΕ να εφαρμόζει πολιτικές που αντιβαίνουν στα συμφέροντα των Ευρωπαίων. Η απάντηση είναι η διαφθορά. Οι πολιτικοί δωροδοκούνταν από το χορό του Σόρος. Αγωνίζονται κατά των προσπαθειών των εθνικών ηγετών να προστατεύσουν τα συμφέροντα των λαών τους. 
Πολύ συχνά αυτοί που αντιτίθενται σε αυτές τις πολιτικές πρέπει να αντιμετωπίσουν την αντίσταση των πολιτικών ελίτ των χωρών τους. Η στάση μεταξύ του Ουγγρικού Πρωθυπουργού Orbán και του δικτύου Soros αποτελεί καλό παράδειγμα για να καταδειχθεί πώς λειτουργεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπό την επήρεια των φίλων του Σόρος, ωθεί την Ευρώπη στην αυτοκτονία, επιτρέποντας εκατομμύρια μετανάστες.
Δείχνει ότι η πολύ δημοφιλής ευρωπαϊκή δημοκρατία είναι μια πρόσοψη που κρύβει τις δραστηριότητες της δομής της εξουσίας κοντά στο φεουδαρχικό σύστημα με τον τοπικό άρχοντα να κατέχει τα ηνία. Δύσκολα μπορεί να ονομαστεί η δύναμη των ανθρώπων. Η δημοσίευση του καταλόγου Soros παρέχει μια ιδέα για την κατανόηση του ποιος κυβερνά την ΕΕ και ποιος προωθεί τα αισθήματα κατά της Ρωσίας στην Ευρώπη.  
Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει όταν τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ουγγαρία, βρίσκονται στην ίδια βάρκα με τη Ρωσία να αντιτίθεται στις ίδιες αμερικανικές δυνάμεις, προστατεύοντας παράλληλα την κυριαρχία και την ανεξαρτησία τους. Αυτή είναι η ώρα για τους Ευρωπαίους να σκεφτούν το μετασχηματισμό του συστήματος για να εξαλείψουν την εξωτερική πίεση.
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου