Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ο ΟΗΕ σε νέο νεοταξικό παραλήρημα: «Μην χρησιμοποιείτε λέξεις όπως "άντρας" και "γυναίκα" - Είναι... προσβλητικές»



Ο ΟΗΕ, μέρος του οποίου είναι και ο ΠΟΥ, έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με την νέα τάξη πραγμάτων και το νέο λεξιλόγιο που επιχειρείται να επιβληθεί, στο οποίο θα απαγορεύονται οι λέξεις όπως «άντρας» και «γυναίκα» αφού μπορεί να... «να προσβάλλουν όσους δεν ξέρουν το φύλο τους».

Τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν ένα tweet που ισχυριζόταν ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν πολιτικά λανθασμένους όρους όπως «φίλος», «φίλη», «ο σύζυγος (άνδρας)» και «η σύζυγος (γυναίκα)» για να «βοηθήσουν στη δημιουργία ενός πιο ίσου κόσμου».

«Αυτό που λες έχει σημασία. Βοηθήστε στη δημιουργία ενός πιο ίσου κόσμου χρησιμοποιώντας μια ουδέτερη ως προς το φύλο γλώσσα, εάν δεν είστε σίγουροι για το φύλο κάποιου ή αναφέρεστε σε μια ομάδα », δηλώνει το tweet.

Στη συνέχεια παραθέτει έναν αριθμό όρων παράλληλα με την πολιτικά σωστή εναλλακτική τους. (βλέπε στο τέλος του άρθρου)

Αυτά περιλαμβάνουν την ανθρωπότητα, τον πρόεδρο, το Κογκρέσο, τον αστυνομικό, τον ιδιοκτήτη, τον φίλο / τη φίλη, το ανθρώπινο δυναμικό, το πατρικό όνομα, τον πυροσβέστη και τον σύζυγο / σύζυγο.





πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Τώρα πια όταν βλέπεις έναν άνθρωπο και ξεχωρίζεις αμέσως το φύλο που του χάρισε ο Θεός πρέπει να συγκρατήσε (λέει ο ΟΗΕ)... Διότι δεν ξέρεις το φύλο που γουστάρει το μυαλό του...
Μπορεί να έχει μια διεστραμμένη άποψη για τον εαυτό του...
Εμείς λοιπόν τι πρέπει να σεβαστούμε;
Την γνώμη του Θεού γι αυτόν ή την γνώμη του ίδιου;
Εγώ πάντως έμαθα να σέβομαι πρώτα και πάνω από όλα την γνώμη του Θεού για τα πάντα...

Ετσι ακόμα κι αν μου πει ότι είναι πίθηκος και θέλει να τον ταϊζω μπανάνες εγώ θα τον βλέπω σαν άνθρωπο και με συγκεκριμένο φύλο...
Ακομα και αν μέσα στην διαστροφή του επέλεξε να προσπαθήσει να διαγράψει και τα ίχνη του φύλου του....

Για τον ΟΗΕ τον ΠΟΥ κλπ τα έχουμε πει δεκάδες φορές...


Ενδεικτικά ΕΔΩ

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. ...αφού μπορεί να... «να προσβάλλουν όσους δεν ξέρουν το φύλο τους».

    - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερωθείτε για την νέα τάξη πραγμάτων από τον ΟΗΕ.

    The United Nations New World Order Project is a global, high-level initiative founded in 2008, and led by Jayme Illien, and Ndaba Mandela, to advance a new economic paradigm, and a new world order for humankind, which achieves the UN’s Global Goals for Sustainable Development by 2030, and the happiness, well-being, and freedom of all life on Earth by 2050.

    https://unnwo.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή