Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γυναίκα με Καρκίνο στο Γ.Ν Ελευσίνας την “άρπαξαν” και την έχωσαν στο θάλαμο Κορωνοιού!!! (video)



Απαγωγή ασθενούς με Καρκίνο από Γιατρούς που θέλουν να αυξήσουν τα κρούσματα για Κορωνοιό….Δείτε το αποκαλυπτικό video στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας…στο Θριάσιο …Γυναίκα πήρε την μητέρα της με Καρκίνο και οι Γιατροί την έβαλαν μετά την εισαγωγή στο θάλαμο με ασθενείς με Κορωνοιό!!!! Για covid19!!!

Δείτε την μάχη που έδωσε για να βρει τους υπεύθυνους Γιατρούς αλλά και να την πάρει από το Νοσοκομείο μόλις κατάλαβε πως είδαν την μάνα της ως το επόμενο θύμα που θα βαφτίσουν ότι την κτύπησε Κορωνοιός!!!

Αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα από Γιατρούς που τα αρπάξανε….η απο όσους εκτελούν εντολές και υπακούν τυφλά στους Νεοταξίτες της Κυβέρνησης..Η Ιατρική μετετράπη σε ΣΦΑΓΗ αρρώστων. …Ποιος Όρκος του Ιπποκράτη!!!



Όποια ασθένεια και να έχεις τους βάζουν στο θάλαμο επειγόντων για Κορωνοιό!!!!! ΦΟΒΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη τους ανακατεύουν όλους για να φουσκώσουν τους αριθμούς και οι υπεύθυνοι ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ στη γυναίκα που εναγωνίως τους αναζητούσε….Σκοπός τους μάλλον είναι να κολλήσουν κι άλλοι..Δεν εξηγείτε η μεταφορά ασθενούς στα επείγοντα με Κορωνοιό!!! Έτσι λειτουργούν οι Γιατροί ????

Η Γυναίκα που τα καταγγέλλει ονομάζεται Κατερίνα Πολυχρονιάδου και το ανάρτησε στο διαδίκτυο.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ..

Ο Παναγιώτης Ψωμαδέλλης ανέφερε ότι χθες μίλαγα με έναν οδηγό ασθενοφόρου και μου είπε αυτολεξεί…Είχαμε ένα περιστατικό ανακοπής καρδιάς και πήγε στο Νοσοκομείο Εύβοιας..Πέθανε η γυναίκα και ο γιατρός είπε στα παιδιά της ότι για το καλό της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…καλό θα ήτανε να το δηλώσουν ότι πέθανε από cobit 19!!!
Σε άλλη περίπτωση μας αναφέρθηκε ότι υπάλληλοι Νοσοκομείου προτείνουν στους συγγενείς ανθρώπων που κατέληξαν ΔΩΡΕΑΝ κηδείες αρκεί να δεχθούν να γράψουν ότι πέθαναν από Κορωνοιό!!!!


 ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΦΩΝΗ????
πηγη
Πηγή:http://lalipouli.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Φοβησαν τον κοσμο. Ετσι η πλειοψηφια θα κανει το εμβολιο. Αυτοι θα τα οικονομησουν χοντρα. Το θεμα ειναι τι παιζει με αυτα τα εμβολια. Εχουν τεχνολογια ανιχνευσης κωδικοποιημενη για καθε εμβολιαζομενο; Εχουν DNA που ενσωματωνεται στο ανθρωπινο οπως ειπε ο Τσιορδας ταχα για καταπολέμηση του ιου, ή θα προκαλει ζομπιοποιηση κ αβουλα οντα; Ή θα ειναι ενα ακακο εμβόλιο σαν πολλα αλλα ακακα που προκαλεσαν εκατονταδες θανατους;Το τοπιο ειναι θολο. Το σιγουρο ειναι ενα. Οτι οι ιοι υπηρχαν παντοτε. Παλια δεν υπηρχαν εμβολια. Τωρα υπαρχουν κ ειναιτοσο εξελιγμένα που να σου φυτευουν πρόσθετο DNA.Αυτο απο μονο του ειναι υβρης στη φυση. Πρεπει να ξερουμε οτι η σωστη διατροφη καταστα τον ανθρωπο ατρωτο απο καθε ασθενεια. Σωστη διατροφη σημαινει φρεσκα φρουτα κ λαχανικα και ξηρους καρπους κατα βαση. Φροντισαν ομως οι αλητες να δηλητηριασουν τα ποιο πανω, κ το χειροτερο να διωξουν τον ανθρωπο απο αυτη τη διατροφη κ να τρεφεται με σκουπιδια. Το ιδιο κ το νερο, πινουμε χλωριο το εχουμε καταλαβει; Γιαυτο οι σνθρωποι αρρωσταίνουν, πεθαινουν, συν κ των ακτινοβολιων κεραιες κλπ. Συνεπως περνουμε σκουπιδια απο την tv, σκουπιδια απο τις τροφές, σκουπίδια απο καυσαερια κ ακτινοβολιες. Αρα εχουμε γινει τοξικοι κ στο σωμα αλλα αυτο επηρεαζει κ το πνευμα, νους υγειης εν σωματι υγειες ελεγαν οι αρχαιοι μας προγονοι. Αρα τι κανουμε; Πρωτον κσλιεργουμε τις τροψες μας απο παλιο σπορο, φρο ντιζουμε για ποση φυσικου νερου γυμναζομαστε. Ετσι θωρακιζουμε την υγεία μας κ των παιδιων μας. Μετα πρεπει να εχουμε πιστη στο Θεο κ να ειμαστε ενωμενοι κ ετοιμοι σαν Ελλη ες για να αντισταθουμε στον αφανισμο που μας επιβαλλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ πραγματικὴ θωράκιση ἀδελφέ μου, σωματικὴ καὶ πνευματικὴ, εἶναι μόνο ἠ πίστις μας καὶ νὰ ἀφεθοῦμε στὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ.

      Ἐμεῖς ὅμως ἀποστατήσαμε τελείως ἀπὸ τὸν Θεό, γίναμε ἀδιάφοροι γιὰ τὸ κάθε τί γύρω μας καὶ ἀπολαμβάνουμε τώρα, αὐτὰ ποὺ σπείραμε τόσα χρόνια, τὴν ἀδιαφορία, τὸν ἀτομισμό, τὸν σοδομισμό, τὴν βλασφημία καὶ ἕνα σωρὸ ἄλλα ποὺ γιὰ νὰ τὰ ἀριθμήσουμε θὰ χρειαστῆ πολὺ μεγάλος κατάλογος.

      Διαγραφή