Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκλειστικό Focus FM 103.6: Τριπλή άρνηση του Υπ. Υγείας να ενημερώσει το ΣτΕ για τις παρενέργειες των εμβολίων – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλά στον Στέφανο Δαμιανίδη

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Την αποκάλυψη ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ επισήμως ζήτησε τρεις φορές ,από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, να πληροφορηθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων, αγνοήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους, έκανε ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Το κείμενο της απόφασης της Ολομέλειας αναφέρει τα εξής: “Σημειώνεται ότι παρά την αποστολή των από 7/9/21 , 16/9/21 και 30/9/21, εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας , με τα οποία ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως το δικαστήριο ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό, διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει οτι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά”.

“Το Ανώτατο δικαστήριο, παρακαλούσε κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου στην αρμόδια διεύθυνση επί ένα μήνα να στείλουν τις παρενεργειες των εμβολίων και αυτοί τις απέκρυπταν. Το ΣτΕ έκρινε οτι είναι νόμιμα και συνταγματικά τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχε στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες. Είναι δυνατό να γίνεται επαίτης το ΣτΕ προς το Υπουργείο; Είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που κρινει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς, χωρίς να γνωρίζει για τις παρενέργειες;” αναρωτήθηκε.

“Είναι πραγματικά εξοργιστικό. Πρόκειται για μια φοβερή εκτροπή, θα πρέπει να διερευνηθεί για ποιο λόγο οι υπάλληλοι δεν υπάκουσαν. Από τεμπελιά ή δέχθηκαν εντολές από πάνω; Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες”, ανέφερε.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: 

Σημειώνεται δε ότι, παρά την αποστολή των από 7-9-2021, 16-9-2021 και 30-9-2021 υπομνηστικών εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τα οποία της ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως στο Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα ως άνω εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται αυτές επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη Χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό / διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει ότι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.


 
 
ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ

 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η ουσία στην σκέψη 21 της αποφάσεως αυτής του ΣτΕ δεν είναι ακριβώς αυτή που σχολιάσθηκε από τον κ.Θανάσουλα και αναπαρήχθη από τα ΜΜΕ.Η ουσία είναι ότι η μειοψηφία των τριών Συμβούλων της Επικρατείας κ.Ιφιγένειας Αργυράκη, Φραντσέσκας Γιαννακού και Κασσιανής Μαρίνου προσομοιάζει με την άρνηση υπογραφής από τους Πολυζωίδη και Τερτσέτη της αποφάσεως καταδίκης σε θάνατο των Θ. Κολοκοτρώνη και Δ. Πλαπούτα.
    Εν ολίγοις, θα πρέπει να αναδειχθεί ιδιαιτέρως η ευθυκρισία και το σθένος αυτών των ανωτάτων Δικ.Λειτουργών.
    Μετά βεβαιότητος θα τις δικαιώσει η Ιστορία, όπως και τους Πολυζωίδη και Τερτσέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή