Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Τώρα έχουμε σαφείς αποδείξεις ότι το €μβόλιο είναι επικίνδυνο και ότι το ΣDC το απέκρυψε

 

A Midwestern Doctor
 
Ο Aaron Siri κατάφερε τελικά να αναγκάσει το CDC να παραιτηθεί από τα δεδομένα του V-safe, τα οποία έδειχναν ότι πάνω από το 10% των εμβολιασθέντων υπέστησαν σημαντικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τον εμβολιασμό. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό.

Εισαγωγή

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις με τον εμβολιασμό COVID-19 ήταν ότι ήταν αδύνατο να ληφθούν σαφή στοιχεία για την ασφάλειά του. Τα δύο βασικά ζητήματα ήταν:

Η απόκρυψη των δεδομένων που έδειχναν ότι τα εμβόλια δεν ήταν ασφαλή:

-Οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων ήταν για όλους τους πρακτικούς σκοπούς δόλιες και υποτιμούσαν μαζικά τα ανεπιθύμητα συμβάντα.
-Πολλές από τις βάσεις δεδομένων ανεπιθύμητων συμβάντων δεν αναφέρονται από την κυβέρνηση, εκτός αν διαρρεύσουν ανώνυμα από κάποιον πληροφοριοδότη (π.χ. εδώ, εδώ ή εδώ) ή αν αναγκαστούν να βγουν στο φως από μια αγωγή.
-Μαζική λογοκρισία της αναφοράς "μη ασφαλών" ανεπιθύμητων αντιδράσεων στον εμβολιασμό σε κάθε πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης.

Για παράδειγμα, αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι η ισραηλινή κυβέρνηση απέκρυψε σκόπιμα ανησυχητικές ενδείξεις για την ασφάλεια του εμβολίου, ώστε να μπορέσει να προωθήσει το εμβόλιο. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ χρησίμευε ως εργαστήριο της Pfizer για το εμβόλιό της, αυτό είχε τεράστιες συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προωθούσαν το εμβόλιο με βάση τα δόλια δεδομένα ασφάλειας της Pfizer. Ο Steve Kirsch μπόρεσε επίσης να αποδείξει ότι η επιτροπή του CDC που καθορίζει την καταλληλότητα αυτών των εμβολίων αγνοεί εσκεμμένα αυτά τα δεδομένα.

Ατέλειες σχεδιασμού στα υπάρχοντα συστήματα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών:

-Μεγάλη υποδήλωση σε παγκόσμιο επίπεδο στα υφιστάμενα συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων (π.χ. VAERS).
-Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τον παρονομαστή (σε πόσους συνολικά ανθρώπους παρατηρήθηκαν οι ανεπιθύμητες ενέργειες) για να υπολογίσουμε το πραγματικό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών που συμβαίνει.
-Επειδή το VAERS είναι ένα παθητικό σύστημα αναφοράς, δεν είναι "δυνατό" να προσδιοριστεί η αιτιώδης συνάφεια από αυτό.

Εξαιτίας αυτού, το VAERS ήταν σε θέση να αποδείξει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από οποιονδήποτε προηγούμενο εμβολιασμό, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει με τα δεδομένα του επειδή δεν είναι "αξιόπιστα".

Η VAERS κατέχει επομένως μια περίεργη θέση. Αναφέρεται επανειλημμένα όταν χρειάζεται (π.χ. για να εκπληρώσει τον απαιτούμενο ρόλο φαρμακοεπαγρύπνησης για τον FDA), αλλά υποτιμάται ως άχρηστη κάθε φορά που τα δεδομένα της αναφέρονται για να υποδηλώσουν πιθανή βλάβη από τον εμβολιασμό. Πολλοί έχουν αναγνωρίσει τις ελλείψεις του VAERS και έχουν γίνει προσπάθειες για την παραγωγή πιο αξιόπιστων συστημάτων, ωστόσο, καθώς τα συστήματα αυτά τείνουν να παράγουν αποδείξεις ότι τα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα αρκετά επιβλαβή, στη συνέχεια καταργούνται (π.χ. το πρόγραμμα ESP:VAERS). 

V-Safe

Λόγω της πρωτοφανούς φύσης της εκστρατείας εμβολιασμού "έκτακτης ανάγκης" COVID-19 (ένα εντελώς νέο εμβόλιο αναπτύχθηκε στο ένα δέκατο του χρόνου που απαιτείται κανονικά για τις βασικές δοκιμές ασφαλείας για την κυκλοφορία ενός εμβολίου στην αγορά και στη συνέχεια επιβλήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο), ένα σημαντικό μέρος των δοκιμών ασφαλείας έπρεπε να διεξαχθεί αφού το εμβόλιο είχε ήδη χορηγηθεί στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Δεν μπορώ να βρω άμεση απόδειξη γι' αυτό, αλλά είμαι σχετικά βέβαιος ότι αποφασίστηκε ότι, εφόσον το εμβόλιο έπρεπε να δοκιμαστεί στον γενικό πληθυσμό και δεν υπήρχε κανένας υφιστάμενος μηχανισμός για την αποτελεσματική παρακολούθηση της ασφάλειας του εμβολίου, αναπτύχθηκε το V-Safe για να εκπληρώσει αυτόν τον ρόλο.

Το V-Safe ήταν εν συντομία μια εφαρμογή τηλεφώνου που δόθηκε στους αρχικούς παραλήπτες του εμβολίου (π.χ. στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι θα μπορούσαν να αναμένονται ως αξιόπιστοι αναφέροντες ανεπιθύμητων συμβάντων) και τους δόθηκαν οδηγίες να χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν για να αναφέρουν τις εμπειρίες τους. Η προσέγγιση αυτή είναι πολύ σημαντική επειδή τα δεδομένα αυτά ήταν προοπτικά (τα δεδομένα αυτά είναι πάντα πιο αξιόπιστα από τα αναδρομικά δεδομένα και θεωρούνται απαραίτητα για την απόδειξη της αιτιότητας) και επειδή ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ήταν γνωστός (κάτι που είναι απαραίτητο για την απόδειξη του ρυθμού με τον οποίο συνέβησαν τα ανεπιθύμητα συμβάντα). Το CDC έπρεπε επίσης να παρακολουθεί τα άτομα που ανέφεραν ανεπιθύμητα συμβάντα, αν και είμαι κάπως αμφίβολος ότι αυτό συνέβη.

Ακολουθούν ορισμένες σύντομες περιγραφές του V-Safe (η πηγή βρίσκεται στην εικόνα):



Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα δεδομένα της V-safe δεν διατέθηκαν ποτέ στο κοινό, με το CDC να δίνει τη δικαιολογία ότι έπρεπε να ανωνυμοποιήσει τα δεδομένα προκειμένου να προστατεύσει το απόρρητο των ασθενών, έτσι ώστε η δημοσιοποίηση των δεδομένων να καθυστερήσει επ' αόριστον. Για οποιονδήποτε οξυδερκή παρατηρητή, αυτό αποτελεί σαφή παραδοχή ότι τα δεδομένα στο πλαίσιο του V-safe ήταν πολύ ανησυχητικά, καθώς το CDC δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να τα δημοσιοποιήσει (η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα προσπαθεί πάντα να βρίσκει δικαιολογίες για να καθυστερεί επ' αόριστον τη δημοσιοποίηση ενοχοποιητικών δεδομένων, κάτι που αποδεικνύεται καλύτερα από το γεγονός ότι ο FDA απαίτησε δεκαετίες για να επιμεληθεί και να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα της Pfizer).
 
Ευτυχώς, ο Aaron Siri, ένας δικηγόρος που έχει περάσει χρόνια αγωνιζόμενος για την ασφάλεια των εμβολίων εκ μέρους της ICAN και της Del Bigtree, μετά από 463 ημέρες εργασίας κατάφερε τελικά να αναγκάσει το CDC να δώσει τα δεδομένα του V-Safe. Με δεδομένο το πόσο ανησυχητικά είναι αυτά τα δεδομένα, αυτό εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το ποιος αποφάσισε ότι ήταν σκόπιμο να αποκρύψει αυτά τα δεδομένα από το κοινό.

Δεδομένα του V-Safe

Το V-Safe συνέλεξε δύο μορφές δεδομένων, σχετικά γενικές απαντήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις του εμβολιασμού (γι' αυτό και δεν ήταν κατάλληλο για να ανιχνεύσει σπάνιες σημαντικές παρενέργειες του εμβολιασμού) και απαντήσεις ελεύθερης μορφής σχετικά με σύνθετες παρενέργειες που παρουσιάστηκαν. Επί του παρόντος, μόνο οι πρώτες έχουν διατεθεί. Κάποια στιγμή στο μέλλον, οι δεύτερες θα διατεθούν και πιθανότατα θα είναι σε θέση να δώσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα των σοβαρών παρενεργειών που δημιούργησαν τα εμβόλια. Παρ' όλα αυτά, όσον αφορά το πρώτο, υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ανησυχητικά δεδομένα που πιστεύω ότι καταδεικνύουν τα εμβόλια COVID-19 ως τους πιο επιβλαβείς εμβολιασμούς στην ιστορία.

Από τους 10.108.273 χρήστες που συμμετείχαν στο V-Safe βρέθηκαν τα εξής (μπορείτε να δείτε τα δεδομένα μόνοι σας εδώ, να έχετε υπόψη σας ότι πάντα θα υπάρχει ένας βαθμός υποδήλωσης που συμβαίνει):
-1.225.867 (12,13%) δεν ήταν σε θέση να εκτελέσουν τις συνήθεις δραστηριότητές τους.
-1.344.330 (13,3%) έχασαν την εργασία ή το σχολείο.
-782.913 (7,7%) χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, κατά μέσο όρο 2,7 φορές.

Αυτό είναι πραγματικά κακό.

Άλλες σημειώσεις σχετικά με τα παραπάνω δεδομένα:

-Το τελευταίο σημείο δεδομένων δεν διακρίνει τι είδους φροντίδα χρειάστηκε (επίσκεψη στο γιατρό τους ή μετάβαση στη ΜΕΘ), αν και από τις ανεπίσημες αναφορές που έχω εξετάσει τα τελευταία δύο χρόνια, οι πολλαπλές επισκέψεις σε γιατρούς συχνά υποδηλώνουν ότι τελικά χρειάστηκε να μεταβούν σε νοσοκομείο ή ότι είχαν χρόνιες επιπλοκές από τον εμβολιασμό.

-Μην ξεχνάτε ότι περίπου 264 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έλαβαν αυτό το εμβόλιο, οπότε ένα ποσοστό ανεπιθύμητων συμβάντων 10% από τον εμβολιασμό φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις πιο ακραίες εκτιμήσεις για βλάβη από το COVID-19 (για να μην αναφέρουμε ότι το εμβόλιο αυξάνει αντί να μειώνει την πιθανότητα να προσβληθείτε από το COVID-19). Αυτό είναι σημαντικό επειδή σχεδόν με κάθε εμβόλιο, ο κίνδυνος να έχετε μια ανεπιθύμητη ενέργεια από ένα εμβόλιο δεν συγκρίνεται ποτέ με τον κίνδυνο να κολλήσετε τη νόσο επί την πιθανότητα το εμβόλιο να σας αποτρέψει από το να κολλήσετε τη νόσο επί την πιθανότητα η ίδια η νόσος να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές μετά από μια μόλυνση. Ωστόσο, με ένα ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών 10%, ο παραλογισμός αυτού του υπολογισμού γίνεται πολύ πιο εύκολα αντιληπτός.
 
-Τα δεδομένα της V-safe έδειξαν ότι οι γυναίκες είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα από τους άνδρες Αν και οι παράγοντες αναφοράς θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξηγήσουν ένα μέρος αυτού του γεγονότος, αυτό είναι σύμφωνο με πολλά άλλα σύνολα δεδομένων ερευνητών που δείχνουν ότι οι γυναίκες συνολικά είναι 2-3 φορές πιο ευάλωτες στις παρενέργειες αυτού του εμβολίου (εκτός από τη μυοκαρδίτιδα που πλήττει δυσανάλογα τους άνδρες).
 
-Τέλος, δεν μπόρεσα να προσδιορίσω σε πόσους ανθρώπους συνέβη τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία, αλλά πιθανότατα ήταν τουλάχιστον 15%.

Μια ποικιλία κοινών συμπτωμάτων μετά τον εμβολιασμό αξιολογήθηκε επίσης από το v-safe. Με βάση την τρέχουσα παρουσίαση των δεδομένων, δεν μπορώ να δώσω μια σαφή εκτίμηση για το πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν από τα συμπτώματα, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι πολλά από τα συμπτώματα που η v-safe χαρακτήρισε ως "σοβαρά" και τα οποία αναφέρθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ενώ είναι σαφώς προβληματικά, στο μεγάλο σχήμα των βλαβών από εμβόλια δεν είναι τόσο σοβαρά.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι όταν θα είναι διαθέσιμα τα δεδομένα ελεύθερης μορφής που εισήχθησαν στο v-safe, η εικόνα που έχουμε προς το παρόν για τις βλάβες από τα εμβόλια θα είναι πολύ χειρότερη από την καταδικαστική εικόνα που έχει ήδη διατεθεί μέσω αυτής της αγωγής. Ένας συνήθης τρόπος με τον οποίο οι φαρμακευτικές εταιρείες αποκρύπτουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες των προϊόντων τους είναι να μην καθιστούν αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες δυνατές για τους συμμετέχοντες στη δοκιμή να τις επιλέξουν και να τις καταγράψουν ως αντίδραση (οι συμμετέχοντες στη δοκιμή του εμβολίου COVID κατέθεσαν επίσης ότι αυτό συνέβη), και με βάση τις αντιδράσεις που ήταν διαθέσιμες στο V-safe, είναι σαφές ότι το ίδιο συνέβη και εκεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σχεδιαστές τόνισαν ότι το V-safe δεν θα ήταν κατάλληλο για την ανακάλυψη "σπάνιων" ή "απροσδόκητων" αντιδράσεων σε εμβολιασμούς (που αποτελεί ευφημισμό για τις πολύ πιο σοβαρές επιπλοκές του εμβολιασμού). Επιπλέον, θα πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί οι πιο σοβαρές επιπτώσεις, όπως ο θάνατος, είναι απίθανο να καταλήξουν σε αυτό το σύνολο δεδομένων, καθώς τα άτομα αυτά δεν θα μπορούν πλέον να τις εισάγουν στην εφαρμογή V-safe.

Δέκα εκατομμύρια άτομα που παρακολουθούνται ενεργά αποτελεί, εξ όσων γνωρίζω, τη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή στην ιστορία. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι μέχρι τον Μάιο το CDC είχε σταματήσει να προωθεί αυτό το σύστημα και η χρήση του μειώθηκε δραματικά. Στα μάτια μου αυτό υποδηλώνει ότι μόλις συνειδητοποίησαν πόσο ανησυχητικά ήταν τα δεδομένα, σταμάτησαν να προσπαθούν να τα συλλέξουν και ότι αρχικά δεν αναμενόταν ότι το εμβόλιο θα ήταν τόσο επιβλαβές όσο ήταν.

Τι μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα δεδομένα;

-Καταρχάς, αυτό μας δείχνει ότι το CDC και ο FDA έχουν σαφώς αποτύχει στο καθήκον τους να αξιολογήσουν την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 και ορισμένα άτομα πρέπει να λογοδοτήσουν. Δεδομένου ότι πολλοί νόμοι και πολιτικές έχουν στηριχθεί σε αυτούς τους οργανισμούς που το κάνουν αυτό, το γεγονός αυτό δίνει δυνητικούς λόγους για την κατάργηση πολλών πολιτικών, όπως ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος στην Καλιφόρνια που τιμωρεί τους γιατρούς από το να υποδεικνύουν ότι οτιδήποτε με τα εμβόλια είναι μη ασφαλές.

-Δεύτερον, αυτό επιτέλους μας παρέχει ένα μέσο για τον προσδιορισμό του παράγοντα υπο-αναφοράς VAERS (κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα γίνει τις επόμενες ημέρες). Ο προσδιορισμός αυτού του παράγοντα υπο-αναφοράς είναι εξαιρετικά σημαντικός επειδή οι βλάβες και οι θάνατοι από εμβόλια που έχουν αναφερθεί στο VAERS είναι εξαιρετικά ανησυχητικοί, γνωρίζουμε ότι αντιπροσωπεύουν μόνο την κορυφή του παγόβουνου και ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες βλάβες από αυτές που έχουν εμφανιστεί στο VAERS.

-Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο σύνολο δεδομένων που έχω συναντήσει (εκτός από την ισραηλινή μελέτη που καταδεικνύει σημαντικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα ενισχυτικά) που φαίνεται να συμφωνεί με αυτό που έχω παρατηρήσει άμεσα. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα με την επιστήμη είναι ότι σας εκπαιδεύει να αρνείστε τις προσωπικές σας παρατηρήσεις και να υποθέτετε ότι είναι προϊόν προκατάληψης, αντί να αμφισβητείτε αν η έρευνα στην οποία βασίζεστε είναι διεφθαρμένη. Έχω την αίσθηση ότι η ασυμφωνία μεταξύ των προσωπικών μου παρατηρήσεων και των επιπτώσεων που έχω παρατηρήσει από τους εμβολιασμούς (π.χ. γνωρίζω για περίπου 50 ανθρώπους που πέθαναν), υποδηλώνει ότι τα στοιχεία αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών υποδηλώνουν σκόπιμα τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πρόσφατα, συζήτησα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν μαζική αύξηση της αναπηρίας (η οποία είναι δυστυχώς ένα από τα πολύ συνηθισμένα αποτελέσματα των ιατρικών βλαβών). Με αυτό το σύνολο δεδομένων, υποπτευόμουν ότι θα συνέχιζε να υπάρχει μια ανοδική τάση στις αναπηρίες από τη στιγμή που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μέχρι σήμερα (καθώς πολλές από τις επιπτώσεις από τον εμβολιασμό είναι χρόνιες και επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου), αλλά ο ρυθμός αύξησης θα εξισορροπηθεί ως αποτέλεσμα των ατόμων που αρνούνται περαιτέρω εμβολιασμό (κάτι που ευτυχώς συνέβη, σε μια πολιτεία χωρίς εντολές, μόνο 1 στα 573 άτομα δέχτηκε το πιο πρόσφατο αναμνηστικό).

Ήθελα να περιμένω περισσότερο πριν επανεξετάσω το θέμα, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για τα δεδομένα να αποδείξουν ή να διαψεύσουν την υποθετική μου τάση. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι τομείς για τους οποίους παρακολουθούσε η V-safe είναι παρόμοιοι με αυτούς που αξιολογούσε η εθνική έρευνα για την αναπηρία, θεωρώ σημαντικό να παρατηρήσουμε πώς αυτά τα δύο σύνολα δεδομένων επικαλύπτονται (υπήρξε περίπου 10% αύξηση του ποσοστού αναπηρίας όταν έγινε η εξάπλωση του εμβολίου και μεταξύ 12-13% των ατόμων που έλαβαν εμβόλιο δεν ήταν σε θέση να εργαστούν ή να κάνουν κανονικές δραστηριότητες για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα).

Κατά τη δημοσίευση του προηγούμενου άρθρου, τα δεδομένα είχαν ως εξής:


Επί του παρόντος, τα δεδομένα έχουν ως εξής:


Υπάρχουν πολλά που δεν μπορούν ακόμη να προσδιοριστούν από τα δεδομένα της V-safe μέχρι να συσχετιστούν με το VAERS και να διατεθούν οι πρόσθετες απαντήσεις ελεύθερης μορφής κειμένου (εδώ θα γίνουν εμφανείς οι περισσότερες από τις σοβαρές βλάβες). Ωστόσο, κατά την εκτίμησή μου, τα δεδομένα αυτά δείχνουν σαφώς ότι το CDC και ο FDA είχαν πλήρη επίγνωση ότι αυτό το εμβόλιο ήταν σημαντικά πιο επικίνδυνο από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο στην αγορά και, σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα, δεδομένου ότι αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε ειδικά για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, δεν υπάρχει τρόπος να υποστηρίξουν το αντίθετο. Για όσους ενδιαφέρονται, ο Steve Kirsch έχει παράσχει μια πιο λεπτομερή περίληψη που καταδεικνύει ότι το CDC αγνοεί σκόπιμα τα στοιχεία για τα ζητήματα ασφάλειας αυτών των εμβολίων.

Συμπέρασμα

Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στα άτομα που κατέβαλαν προσπάθεια για να καταστήσουν αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες στο κοινό. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο V-safe θα αλλάξουν τα δεδομένα στη δημόσια συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα εμβολίων. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περισσότερα που πρέπει να προσδιοριστούν από αυτά τα δεδομένα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να διατυπώνουμε ισχυρισμούς σχετικά με αυτά προτού διατεθεί στο κοινό ολόκληρη η εικόνα (και τα πιο ανησυχητικά δεδομένα που βρέθηκαν στις απαντήσεις ελεύθερης μορφής).

Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη με όλα αυτά είναι ότι το V-safe σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια αυτών των εμβολίων, τα οποία δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν οριστικά με άλλες μεθόδους όπως η VAERS. Το γεγονός ότι το CDC και ο FDA στη συνέχεια κωλυσιεργούσαν να διαθέσουν αυτά τα δεδομένα στο κοινό αποδεικνύει σαφώς την κακοδιαχείριση από αυτές τις υπηρεσίες και απαιτεί έρευνα από το Κογκρέσο.

Επιπλέον, παρόλο που πολλά πρόσφατα γεγονότα έχουν κάνει τον αμερικανικό λαό να χάσει την εμπιστοσύνη του στο σύστημα δικαιοσύνης, πολλές από τις επιτυχείς αγωγές (όπως αυτή) που έχουν περάσει κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Biden για τα εμβόλια COVID-19 δείχνουν ότι τα δικαστήρια μπορούν ακόμη να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην προστασία των συνταγματικών μας ελευθεριών, εάν το νομικό σύστημα προσεγγιστεί κατάλληλα. Παρακαλώ σκεφτείτε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τα κατάλληλα μέρη (π.χ. στο Gab ή στο GETTR), επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα που μπορεί να αλλάξει την αφήγηση αν διαδοθεί, αλλά παρακαλώ επίσης να έχετε κατά νου να αποφύγετε να ισχυριστείτε οτιδήποτε που δεν έχει ακόμη αποδειχθεί μέσα από αυτά τα δεδομένα.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου