Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ελευθέριος Ανδρώνης: Νέα Τάξη Πραγμάτων: Συνθετικό κρέας και άλευρα από έντομα – Η διατροφική παράνοια που μας σερβίρεται ως «βιώσιμη επανάσταση»

 
 
Η εξουσιαστική «ελίτ» προωθεί την τροφή του «μετα - ανθρώπου» - Οι φυσιολογικές τροφές αντικαθίστανται από εργαστηριακές πατέντες
 
 

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Όσο οι μάζες των λαών κρατούν την προσοχή τους στραμμένη σε θέματα βιοπορισμού ή υπνωτίζονται από ανούσια θεάματα, κάποιοι προχωρούν με γοργά βήματα το σχέδιο επαναπροσδιορισμού των διατροφικών μας συνηθειών.

Η εργαλειοποίηση της υγείας είναι ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της δυναστικής «ελίτ», άλλα εξίσου αποτελεσματικό όπλο (αν όχι και πιο ισχυρό ακόμα) είναι ο έλεγχος της τροφής, δηλαδή των αγαθών που συνδέονται άμεσα με την επιβίωση κάθε ανθρώπου.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προμοτάρει όλο και πιο έντονα το θέμα της «βιώσιμης διατροφής». Επιχειρούν να πείσουν τον κόσμο να κάνει στροφή σε μια «εναλλακτική» διατροφή που δήθεν βασίζεται στην προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη, η οποία αρχικά θα προωθηθεί με την μορφή φιλοπεριβαλλοντικής «πρότασης» (με την ανάλογη αβάντα από τους «celebrities») και σταδιακά θα πάρει την μορφή αυστηρών νόμων, φόρων και κυρώσεων.

Όσο επιμηκύνεται η γεωπολιτική αστάθεια σε διεθνές επίπεδο, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς καταστρέφονται οικονομικά – μέρα με τη μέρα – από την εκτίναξη του κόστους ενέργειας, λιπασμάτων και ζωοτροφών. Αυτό αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τις πολυεθνικές τροφίμων ώστε να επωφεληθούν από την οικονομική εξόντωση των τελευταίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που έχουν απομείνει στον πρωτογενή τομέα.

Και όσο μας εγκαταλείπουν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, τόσο κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στην αγορά οι εταιρείες που παράγουν εργαστηριακά υποκατάστατα ή απομιμήσεις κρέατος που επιχειρούν να ωθήσουν τον κόσμο σε ένα παντελώς αφύσικο και βιομηχανοποιημένο διατροφικό μονοπάτι.

Εταιρείες που φέρνουν την τροφή του «μετα – ανθρώπου»

Η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε έγκριση για την κυκλοφορία προϊόντων κρέατος πουλερικών, που αναπτύσσονται εξολοκλήρου στο εργαστήριο. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά κοτόπουλα προκύπτει μια μάζα κρέατος, ως αποτέλεσμα εργαστηριακής καλλιέργειας.

Η εταιρεία «Upside Foods» με έδρα το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας έχει ήδη κάνει επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο κρέας κυτταροκαλλιέργειας και αρκεί μια μόνο επίσκεψη στο site για να διαπιστώσει κανείς πως στην λίστα των επενδυτών φιγουράρει το όνομα του νεοταξίτη «γκουρού» Bill Gates.

Ο Bill Gates μέσω του ιδρύματος του «Bill and Melinda Gates» χρηματοδοτεί αδρά την εταιρία υποκατάστατων κρέατος, Beyond Meat (BYND.O) με έδρα τις ΗΠΑ, και ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει πως οι πλούσιες χώρες πρέπει να στραφούν εξολοκλήρου στο συνθετικό κρέας για να αντιμετωπιστεί η κλιματική κρίση και να μειωθούν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

H ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat (δηλαδή… επαναπροσδιορισμός του κρέατος) κατασκευάζει μια απομίμηση κρέατος σε εκτυπωτές 3D και ήδη προωθεί τα προϊόντα της σε πολλά εστιατόρια του Ισραήλ, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Βρετανίας. Η εταιρεία δηλώνει πως εντός του 2023 πρόκειται να κυκλοφορήσει το εκτυπωμένο «κρέας» και στην ελληνική αγορά, όπως επίσης στην Ιταλία, την Γαλλία, την Σουηδία και δεκάδες άλλες χώρες.

Παράλληλα με την προώθηση του «πλαστικού» κρέατος, έχουμε και την επιβολή της εντομοφαγίας, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση επέτρεψε και αποφάσισε την προσθήκη επεξεργασμένων εντόμων σε αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά , μπάρες δημητριακών, μπισκότα, σνακ με βάση το αλεύρι, είδη ζαχαροπλαστικής, σάλτσες, πίτσες, παρασκευάσματα κρέατος και άλλα ημικατεργασμένα προϊόντα από το 2023.

Τρόφιμα με… πλεονεκτήματα

Το γεγονός ότι οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν εξωθηθεί να υιοθετήσουν καθεστώς «πολεμικής οικονομίας» άλλα και η βίαιη φτωχοποίηση που επιβάλλεται στους λαούς των δυτικών κρατών, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ώστε να φαντάζει όλο και πιο θελκτική η «λύση» των εργαστηριακών υποκατάστατων, που ασφαλώς θα ελέγχονται πλήρως από τις πολυεθνικές τροφίμων.

Βέβαια, για να κυριαρχήσουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά, απαιτείται μια οργανωμένη καμπάνια πλύσης εγκεφάλου, όπως ακριβώς έγινε και στην περίοδο της πανδημίας. Το εργαστηριακό κρέας θα προωθηθεί στηριζόμενο σε μια σειρά εφευρημάτων του νεοταξικού marketing. Θα παρουσιάζεται ως προϊόν που διαθέτει «ηθικό» πλεονέκτημα (βλέπε vegan ιδεολογία και την προώθηση που απολαμβάνει), φιλοπεριβαλλοντικό πλεονέκτημα, άλλα και οικονομικό πλεονέκτημα, αφού το αληθινό κρέας θα παρουσιάζεται ως προϊόν «μη – βιώσιμης» κατανάλωσης, θα φορολογείται ως ασύμφορο για το περιβάλλον και σταδιακά θα καταστεί πανάκριβο.

Στον αντίποδα το εργαστηριακό κρέας θα προωθείται ως φθηνότερο και φιλικό για το περιβάλλον.

Η «Νέα Εποχή» απαιτεί και νέα καταναλωτικά ήθη

Σε μια ακόμα βαθύτερη ματιά στο ζήτημα, ο σταδιακός περιορισμός της κατανάλωσης κρέατος είναι μια επιδίωξη της εξουσιαστικής «ελίτ» που ταυτίζεται απόλυτα με το ανιμιστικό πνεύμα της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας που σκοπεύει να καθυποτάξει όλες τις θρησκείες. Ο Ανιμισμός είναι μια πανάρχαια δοξασία που θεωρεί πως ό,τι μας περιβάλλει διαθέτει πνεύμα και είναι άξιο να θεοποιηθεί.

Πρόκειται για μια παγανιστική θεώρηση που ορίζει πως τα ζώα, τα φυτά, τα ουράνια σώματα, όλα είναι πλάσματα που χρήζουν λατρείας και «θεοί» που εμψυχώνουν τον φυσικό κόσμο και αποτελούν μέρη της ζωτικής ενέργειας της Γαίας, του πλανήτη Γη δηλαδή που λατρεύεται ως υπερ – θεότητα.

Στις μέρες μας, η ζωοφιλία που τείνει να γίνει υστερία και ζωολατρεία, η μαζική προώθηση της αστρολογίας που διατείνεται πως οι πλανήτες και τα άστρα ορίζουν την ζωή μας, άλλα και η προώθηση της φιλοσοφίας των ανατολικών θρησκειών, είναι μέρος αυτού του νεοπαγανιστικού ρεύματος που προετοιμάζει την επικράτηση της Πανθρησκείας.

Επιπλέον, η αποκήρυξη της κατανάλωσης κρέατος στοχεύει και σε κάτι ακόμα. Το να εγκαταλείψουν σταδιακά οι λαοί τα διατροφικά τους ήθη, που οπωσδήποτε είναι στενά συνδεδεμένα με την κουλτούρα, την παράδοση και την ιστορία τους. Η αποσύνδεση των λαών από τα παραδοσιακά διαιτολόγια τους είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που επιδιώκει να ομογενοποιηθούν οι λαοί και να ενσωματωθούν ευκολότερα στην παγκόσμια δικτατορία που θα καταλύσει όλα τα σύνορα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το θέμα του διατροφικού «reset» που υποστηρίζει και επισπεύδει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα δείχνει μια επιπόλαιη ματιά πάνω στο ζήτημα…

 πηγή: https://www.sportime.gr/
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Γεώργιος Βλάχος / 4 Φεβρουαρίου 2023
    Η πρώτη επίθεση της απάνθρωπης και σατανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όσον αφορά τη διατροφή μας, ήταν οι προσπάθειες προώθησης των γεννετικά τροποποιημένων προϊόντων. Υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν αντιδράσεις, οι οποίες τελευταία έχουν ατονίσει. Πολύ λίγοι ασχολούνται. Η δεύτερη επίθεση στη διατροφή μας, είναι οι αηδιαστικές τροφές που περιλαμβάνουν έντομα και ερπετά. Ενώ, προκαλούν αηδία, τα απάνθρωπα στελέχη προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν θρεπτική αξία. Η τρίτη επίθεση στη διατροφή μας, από τα κτήνη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι η προώθηση συνθετικού κρέατος, με το γελοίο επιχείρημα ότι τα ζώα μολύνουν το περιβάλλον (εκλύουν δήθεν βλαβερές ουσίες). Θα τους το επιτρέψουμε ή θα υποκύψουμε, όπως κάνουμε συχνά, μέχρι τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό Θεός να βάλει το χέρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βάλουμε πρώτα εμείς το δικό μας να κάνει κανένα σταυρό και εκείνος σίγουρα δεν θα μας εγκαταλείψει...

      Διαγραφή