Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ιταλία (Rete 4): Aιφνίδιοι θάνατοι, κανείς δεν μιλάει, υπάρχει η "Συνωμοσίας της Σιωπής"


Η εκπομπή "Fuori dal coro" μιλάει για τους αιφνίδιους θανάτους: "Εμβόλια, το μυστήριο των αιφνίδιων θανάτων" είναι το ρεπορτάζ, της Ραφαέλα Ρεγκόλι, που προβλήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στην εκπομπή "Fuori dal coro" από το κανάλι 4 της Ιταλικής TV, με παρουσιαστή τον Μάριο Τζορντάνο.

"Υπερβολική θνησιμότητα, αιφνίδιοι θάνατοι, παρενέργειες του εμβολίου κατά της κόβιντ. Μετά την έρευνά μας για τη σιωπηλή σφαγή για την οποία κανείς δεν μιλάει, κάποιος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή. Εδώ είναι οι κρυμμένες αλήθειες που λογοκρίνονται συστηματικά. Συναντώ έναν αστυνομικό και αυτά που μας λέει για τους αιφνίδιους θανάτους μπορεί να κοστίσουν τη δουλειά του και όχι μόνο", προλογίζει η δημοσιογράφος.

Και για τους αιφνίδιους θανάτους ανάμεσα στους αστυνομικούς, ο αστυνομικός σχολιάζει: "Κανείς δεν μιλάει γι' αυτό λόγω της μεγάλης "συνωμοσίας της σιωπής". Δεν γίνονται αυτοψίες γιατί υπάρχει διάταγμα που συνιστά να μην γίνονται, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και αυτοί οι θάνατοι δεν καταγράφονται. Σε αυτή τη χώρα πεθαίνεις δύο φορές, πεθαίνεις από την πραγματική αιτία και κατατάσσεσαι σε άλλη αιτία θανάτου.

Μεταξύ άλλων, δόθηκε συνέντευξη από τη γιατρό Μπάρμπαρα Μπαλανζόνι, η οποία μίλησε για "βιαστικές και ανεπαρκείς αυτοψίες". Η αναζήτηση της πρωτεΐνης αιχμής δεν γίνεται και βρισκόμαστε στα όρια αγγίζουμε τα όρια της πλαστογραφίας στη δήλωση της αιτίας θανάτου που δηλώνεται στα αρχεία".

Η ανοσολόγος ερευνήτρια Λορεντάνα Φράσκα προσθέτει: "Τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδίως στον νεαρό πληθυσμό, και δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι μη αναστρέψιμο. Δεν ήταν σημαντικό για τους νέους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο".

Πηγή: https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/vaccini-il-mistero-delle-morti-improvvise_F312336201006C18

--------------

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Αφού η σιωπή αναπαύει τους τσιμπημένους και δεν τους θορυβεί, δεν τους ανησυχεί, ας παραμένει έτσι η κατάσταση, άχρι καιρού! Αυτοί θα έπρεπε πρώτοι... Ψέματα; Τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή