Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ο Τζάστιν Τριντό θα νομιμοποιήσει τα σκληρά ναρκωτικά για τα παιδιά..

 

Ο Τζάστιν Τριντό θα νομιμοποιήσει τα σκληρά ναρκωτικά για τα παιδιά: «Ήρθε η ώρα να αποστιγματίσουμε την τάξη Α».. Ο Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε σχέδια για νομιμοποίηση των σκληρών ναρκωτικών για παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της ηρωίνης και της κοκαΐνης, ως μέρος μιας νέας ριζοσπαστικής πολιτικής που στοχεύει στον αποστιγματισμό του εθισμού στα ναρκωτικά.

Η πόλη του Τορόντο θα είναι η πρώτη που θα δοκιμάσει την υπερφιλελεύθερη πολιτική αποποινικοποιώντας ΟΛΑ τα ναρκωτικά σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών.

Το TNC αναφέρει:

«Η πόλη του Τορόντο κυκλοφόρησε το σαρωτικό της σχέδιο για την αποποινικοποίηση όλων των σκληρών ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της φαιντανύλης και της κοκαΐνης κρακ για οποιαδήποτε ηλικία. 

Το αίτημα του Τορόντο είναι ακόμη πιο επιεικό από την εντολή αποποινικοποίησης που δόθηκε σε ολόκληρη την επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας από τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό νωρίτερα φέτος. 

Ο Δήμος ζητά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να χορηγήσει εξαίρεση για την υγεία του Καναδά για όλα τα φάρμακα που εκτείνονται ακόμη και σε παιδιά. 

Στην περίπτωση της British Columbia, η χορηγούμενη εξαίρεση ισχύει μόνο για ενήλικες. Η έκθεση υποστηρίζει ότι η αποποινικοποίηση πρέπει να προσφέρεται για «όλους τους ανθρώπους στο Τορόντο, συμπεριλαμβανομένης της νεολαίας». 

Έκθεση της πόλης του Τορόντο  στην Καναδική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση:

«Η ποινικοποίηση δεν αποτρέπει αποτελεσματικά τη χρήση ουσιών στους νέους. Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι νέοι στο Τορόντο μεταξύ 12 και 17 ετών κάνουν χρήση μη ελεγχόμενων ναρκωτικών και είναι ευάλωτοι στις ίδιες βλάβες που συνδέονται με την ποινικοποίηση με τους ενήλικες».

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Έντονος αντίπαλος της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών, ο ηγέτης των Συντηρητικών Pierre Poilievre: «Το να πλημμυρίσουμε τους δρόμους μας με αποποινικοποιημένα και επιδοτούμενα από τους φορολογούμενους φάρμακα έχει οδηγήσει σε μια τεράστια κρίση υπερβολικής δόσης σε όλη τη χώρα».

Το σχέδιο του Τορόντο δεν περιορίζει την ποσότητα των ναρκωτικών που μπορεί να κατέχει για προσωπική χρήση. Αλλά η πόλη εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι θα διερευνήσει τη διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παραβιάσεις.

«Τα ναρκωτικά που κατέχονται για προσωπική χρήση μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των ναρκωτικών που χρησιμοποιείται ή την ανοχή ενός ατόμου σε μια ουσία. Προκειμένου τα αναμενόμενα οφέλη της αποποινικοποίησης να είναι διαθέσιμα σε όλους τους κατοίκους του Τορόντο, το μοντέλο θα πρέπει να ισχύει για όλα τα ναρκωτικά που έχουν στην κατοχή τους, εάν προορίζονται για προσωπική χρήση».

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου