Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Άγγελος Καραγεώργος: TO ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ


 
Παρατηρώντας τα τρομερά γεγονότα στην Παλαιστίνη δεν μπορούμε παρά να γίνουμε άμεσοι μάρτυρες της βαναυσότητας που διέπει την αδιαμφισβήτητη αιχμή του δόρατος του αφεντικού για τους τελευταίους αιώνες, τους Σιωνιστές. Αυτοί που φαίνεται πως κατά κύριο λόγο έχουν αναλάβει το αν μη τι άλλο απαιτητικό έργο να προετοιμάσουν το έδαφος για την μια παγκόσμια αντίχριστη θρησκεία και κυβέρνηση όπου φυσικά και θα υπάρχουν νόμοι για να υπάρχει η τάξη έναντι του χάους, όπως συνηθίζουν να λένε, όπου βασικότεροι θα είναι οι λεγόμενοι νόμοι το Νώε (Noahide Laws) υπέρβαση των οποίων από τους μη Εβραίους τιμωρείται με αποκεφαλισμό και ακόμα και τώρα παραμένουν στην πραγματικότητα πιο σημαντικοί από τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο πόλεμος στην Παλαιστίνη, μεταξύ άλλων, ενδέχεται να προκαλέσει νέα αύξηση στις τιμές της ενέργειας και στη συνέχεια των τροφίμων παράλληλα με την ευρωπαϊκή ένωση και τη Ρωσία που αυτές τις μέρες θέσπισαν νέους αυστηρότερους κλιματικούς νόμους με σκοπό το 2050 να οδηγηθούμε σε αυτό που λένε ουδετερότητα άνθρακα κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές τουλάχιστον κατά 75% δηλαδή να καίμε τόσο λιγότερο πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ. Κάτι που καταλαβαίνεις πως ξεπερνά κάθε φαντασία για το μέγεθος της ανέχειας που θα λειτουργούσε ο κόσμος υπο τέτοιες συνθήκες την ίδια ώρα που οι ειδικοί λένε πως η κλεψύδρα τελειώνει όλο και γρηγορότερα δίνοντας ξανά όριο μόλις πριν την κομβική χρονιά 2030 αν δεν δράσουμε άμεσα.

Η αχτίδα βιώσιμης ελπίδας υπάρχει ακόμα όμως μιας και δουλεύουν μανιωδώς για την παγκόσμια ψηφιακή υποδομή με πρωτοβουλίες μέσω του ΟΗΕ και άφθονα ψευτοδολλάρια από τον μπιλάκο και τους ροκφέλλερς ούτως ώστε να αναπτύξουν τα κατάλληλα δίκτυα ανταλλαγής πληροφοριών, ψηφιακού χρήματος και ταυτοποίησης. Κι επειδή σύμφωνα με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης όλοι δικαιούμαστε μια ταυτότητα η ευρωπαϊκή ένωση περνά νέους νόμους για το ψηφιακό πορτοφόλι, δηλαδή τις συγκεντρωμένες πληροφορίες του κάθε πολίτη πίσω από έναν αριθμό για τους οποίους νόμους πολλοί επιστήμονες εκφράζουν επίσημα τους φόβους πως μειώνεται η ασφάλεια της ιδιωτικότητας και δίνονται πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες παρακολούθησης.

Και αυτή η ραγδαία βελτίωση της τεχνολογίας και η λατρεία του υλισμού δεν θα μπορούσε να έχει άλλο απώτερο σκοπό από το να τους δώσει εν τέλει τη δυνατότητα της αθανασίας όπου μαθαίνουμε πως όχι μόνο πηγαίνουν απίστευτα ποσά από εκατομμυριούχους για έρευνα σε αυτή την κατεύθυνση αλλά και παραδέχονται ευθαρσώς πως πίνουν αίμα νέων. Και έτσι ξανά σαν ένα κακέκτυπο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού που νίκησε τον θάνατο προσπαθεί ο ανθρωποκτόνος να κάνει πως τον υπερνικά κι αυτός μόνο που αντι να αντιληφθεί της αξία της σωτηρίας της αιώνιας ψυχής μάχεται να παραμείνει στην ύλη που είναι φθαρτή και ποτέ δεν μπορεί να είναι αρκετή. Κι εμείς παραμένοντας ανεπηρέαστοι από τον αμετροεπή πόθο του να μας κάνει ίδιους κρατάμε το βλέμμα μας προς τον Θεό και πλέον ξέρουμε πως, ευτυχώς, άλλη οδός δεν υπάρχει για όσους έχουν νιώσει μέσα τους τον αόρατο πόλεμο που λαμβάνει χώρα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://angelokarageorgos.gr/to-frikaleo-prosopo-ton-protopalikaron-tis-anthropinis-sklavias


 
 

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

  
Πηγή βίντεο:https://www.brighteon.com/
 
Πηγή ηχητικού:https://soundcloud.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου