Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Συνέντευξη Τύπου από την Ευρωβουλή: «Σοκαριστικές αποδείξεις για την απάτη των κορονο-εμβολίων από τις κυβερνήσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ιατρικής θα λογοδοτήσουν.
 

Εκρηκτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 21/11/2023. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Μαρσέλ ντε Γκράαφ, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Ιωακίμ Κους, ο ακτιβιστής Βίλεμ Ένγκελ και η ιατρική σύμβουλος Βίμπεκε Μάνικε συζητούν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιέχει η επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2023.

 

Αυτή η απαντητική επιστολή της ΕΜΑ είναι σε απάντηση του αιτήματος μέσω επιστολής στις 04/10/2023 των Μαρσέλ ντε Γκράαφ, Ιωακίμ Κους και ακόμα 6 Ευρωβουλευτών, σύνολο 8 ευρωβουλευτές υπέγραψαν την επιστολή (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok) και η τελική έκδοση της επιστολής εστάλη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στις 4 Οκτωβρίου 2023. Την ίδια μέρα, ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ παρείχε επίσης μια σύντομη εξήγηση βίντεο της αγγλικής επιστολής. 

“Ζητήσαμε διευκρινίσεις σχετικά με τα πολυάριθμα προβλήματα που περιβάλλουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Τα προβλήματα αυτά είναι τόσο σοβαρά που πεθαίνουν, από τη μυοκαρδίτιδα, την περικαρδίτιδα, από καρδιακή ανεπάρκεια, που πέφτουν νεκροί στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά στην τηλεόραση. Ζητήσαμε από τον ΕΜΑ να αποσύρει την άδεια κυκλοφορίας στην αγορά. Αυτόν τον μήνα, λάβαμε απάντηση από τον EMA στην επιστολή μας. Και αυτή η απάντηση περιέχει σοκαριστικά γεγονότα."

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης

"Παρακάμπτοντας και αγνοώντας διάφορους νόμους, η επιτροπή εισήγαγε εν γνώσει της στην αγορά δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις. Η εξάρτηση των παρενεργειών από τις παρτίδες παραγωγής των εμβολίων έχει αναγνωριστεί, όπως και η μόλυνση του DNA".

“Από την επιστολή του EMA προκύπτει ότι η χρήση των εμβολίων κόβιντ εγκρίθηκε μόνο για ατομική ανοσοποίηση και όχι για τον έλεγχο της λοίμωξης και σε καμία περίπτωση για την πρόληψη ή τη μείωση της λοίμωξης.”

“Κανείς κάτω των 60 ετών δεν διέτρεχε τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, οπότε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, κανείς δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.”

"Μάλιστα, ο ΕΜΑ αναφέρει ότι η έκθεση στον ιό αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων ακόμη και σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Οι μαζικές κυβερνητικές εκστρατείες για να εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τους γονείς σας, τους γείτονές σας, τους πιο ευπαθείς στην κοινωνία, ήταν όχι μόνο μη εγκεκριμένες αλλά και εντελώς ανόητες και δεν βασίζονταν σε πραγματικά στοιχεία".

"Και σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι εξακολουθούμε να παλεύουμε με μια γιγαντιαία λεγόμενη ανεξήγητη υπερβολική θνησιμότητα. Εν ολίγοις, αυτές οι πληροφορίες από τον EMA είναι καταπέλτης. Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την εξάπλωση του ιού, αλλά δεν μοιράστηκαν αυτή την πληροφορία με τους πολίτες. Αντιθέτως, επέβαλαν τα εμβόλια στους πολίτες μας με ψέματα, συγκάλυψαν τις παρενέργειες και έτσι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων έκαναν ένα τέτοιο εμβόλιο. Οι εκστρατείες εμβολιασμού θα πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό, γιατί απλά δεν είναι ασφαλείς".

“Ακόμα και η μέθοδος αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών που προωθήθηκε από την κυβερνητική πολιτική δεν ακολουθούσε τις κατευθυντήριες γραμμές του EMA, καθιστώντας την επιτήρηση αναποτελεσματική και τη συναίνεση μετά από ενημέρωση αδύνατη.”

“Μία από τις σημαντικότερες εκτιμήσεις των ανθρώπων για το αν θα κάνουν ή όχι ένα εμβόλιο είναι τα πιθανά ρίσκα και οι παρενέργειες. Ο ΕMA ανέφερε στην επιστολή του προς εμάς, ότι αναμένει: ‘αναφορές για παρενέργειες που εμφανίζονται κατά ή αμέσως μετά τον εμβολιασμό’“

“Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σχετικά με τα ανεπιθύμητα συμβάντα ή τις παρενέργειες εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση των κινδύνων που σχετίζονται με τα εμβόλια.”

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι των κρατών μελών υιοθέτησαν την πολιτική ότι, δεδομένου ότι το εμβόλιο θα χρειαστεί 10 έως 14 ημέρες για να παράγει πρωτεΐνες αιχμής, τα ανεπιθύμητα συμβάντα εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό δεν θα πρέπει να καταγράφονται ως σχετιζόμενα με τον εμβολιασμό.”

“Στατιστικά, θεωρούσαν ότι το άτομο που έκανε το εμβόλιο δεν είχε εμβολιαστεί εντός αυτών των πρώτων 14 ημερών. Τελείως ανόητο.”

“Οι κυβερνητικές πολιτικές και επίσης οι κυβερνητικές εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των εμβολίων κατά της κόβιντ παραλείπουν έτσι τους κινδύνους και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε αυτές τις πρώτες 14 ημέρες.”

“Κάθε καινοτομία που προέρχεται από τη χρήση τεχνικών γενετικής μηχανικής πρέπει να θεωρείται γενετικά τροποποιημένος οργανισμός (ΓΤΟ) και να υπόκειται σε ειδικούς κανονισμούς.”

“Το mRNA δεν είναι ανθρώπινο και αποτελεί μέρος των ΓΤΟ. Ο ΕΜΑ είχε ενημερωθεί ότι ορισμένες παρτίδες, που ονομάζονταν "μπλε", δημιουργούσαν πολύ περισσότερες και σοβαρότερες παρενέργειες, αλλά κανείς δεν προέβη σε καμία παρέμβαση.”

Ο ΕΜΑ, στην απάντησή του, γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη, αλλά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει στα ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα των εγκρίσεων κυκλοφορίας, δηλώνοντας ότι αυτό είναι πολιτικό θέμα και πρέπει να εξεταστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όταν η παραπληροφόρηση διαδίδεται από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών μας, οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν καλές συμβουλές. Και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μια καλή επιλογή για το αν θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι.

Ο Μαρσέλ ντε Γκράαφ δήλωσε:

"Και οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα και την απάτη τους".


ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

1. Επιστολή που στάλθηκε στον ΕΜΑ στις 04 Οκτωβρίου 2023 με αίτημα να αποσυρθούν από την κυκλοφορία οι άδεις κυκλοφορίας των εμβολίων, υπογεγραμμένη από 8 Ευρωβουλευτές (Marcel de Graaff, Gilbert Collard, Francesca Donato, Joachim Kuhs, Mislav Kolakušić, Virginie Joron, Ivan Vilibor Sinčić and Bernhard Zimniok)

4. Οι παρτίδες που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Μαξ Σμέλινγκ (Max Schmeling), ο οποίος είναι ο στατιστικολόγος που έκανε όλη την επεξεργασία των δεδομένων σχετικά με την εξάρτηση της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις παρτίδες των εμβολίων.

Πηγή: Shocking confirmations about Covid-19 vaccines, Strasbourg, Louise Weiss, WEISS N-1.2, Marcel de GRAAF (NI, NL) and Joachim KUHS (ID,DE)

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:
 
 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Άμα δείτε κανένα ειδικό ("γιατρό", πολιτικό, επίσκοπο, δημοσιογράφο) που έστειλαν στο τάφο χιλιάδες ανυποψίαστους συμπολίτες μας στη φυλακή σφυρίξτε μου κλέφτικα.
    Εδώ ξεπουλάνε και τα πυρομαχικά του στρατού και δεν κουνιέται φύλλο.
    Μπλέξαμε με συμμορίτες διεθνούς εμβέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή