Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο προπαγανδιστικός εορτασμός των «παγκόσμιων ημερών» ως σατανοκίνητη εμμονή των Νεοταξιτών

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας / Μάθημα 10ο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών 

Ο σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα γράφει στην ιστοσελίδα του τα εξής:

«Κάθε χρόνο την 3η Κυριακή του Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως από το 2005, η Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων. Ημέρα Μνήμης γι’ αυτούς που άδικα και βίαια χάθηκαν στην άσφαλτο, αναγνώρισης του πόνου που βιώνουν οι συγγενείς τους, αλλά και αφύπνισης της κοινωνίας και ευαισθητοποίησης των μελών της σε σχέση με τα θέματα της οδικής ασφάλειας».

Την 19η Νοεμβρίου 2023 τα νεοταξίτικα βοθροκάναλα προπαγάνδισαν για μία ακόμη χρονιά την παγκόσμια ημέρα μνήμης των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Μας έδειξαν συγγενείς θυμάτων και εκπροσώπους φορέων που εξέφρασαν την ευχή να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς στην άσφαλτο.

Τα σχετικά ρεπορτάζ προέβαλαν τα στατιστικά στοιχεία περί νεκρών και τραυματιών στην άσφαλτο κατά το έτος 2023 (θανατηφόρα τροχαία: 492 / νεκροί: 518 / σοβαρά τροχαία: 478) και έκλεισαν με λεζάντες που έκαναν λόγο για την μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων και για την επικείμενη επικαιροποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Φυσικά, η λέξη «μάστιγα» δεν επελέγη τυχαία. Κάθε φορά που οι βιοεξουσιαστές μας θέλουν να χειραγωγήσουν τους πολίτες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αυστηρότερης νομοθεσίας και, συνεπώς, μεγαλύτερου περιορισμού των ατομικών ελευθεριών, χρησιμοποιούν τρομοπαραγωγικές λέξεις-καμπανάκια (buzz words), που ενεργοποιούν αισθήματα φόβου και ανασφάλειας

Μάστιγα η τρομοκρατία, μάστιγα η επιδημία, μάστιγα τα ναρκωτικά, μάστιγα τα τροχαία!

Και πώς αντιμετωπίζονται οι μάστιγες; Με σκληρά μέτρα μηδενικής ανοχής!

Μπροστά στις μάστιγες, ο τρομαγμένος πολίτης ανακουφίζεται όταν ακούει τον Λεβιάθαν να βρυχάται, υποσχόμενος πολιτική που θα αποφέρει μηδέν κρούσματα, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς:

Μηδέν κρούσματα τρομοκρατίας, μηδέν κρούσματα κορωνοϊού, μηδέν κρούσματα διακίνησης ναρκωτικών, μηδέν τροχαία!

Παντού προπαγανδίζεται ένα όραμα μηδενικών προβλημάτων (Vision Zero)! Φυσικά, ένας τέτοιος στόχος είναι εξ ορισμού ανέφικτος. Αν θέλουμε να διατηρούμε έναν θεμελιώδη πυρήνα ελευθερίας, δεν μπορούμε παρά να αποδεχόμαστε το τίμημά της: το ρίσκο προσβολής ή απώλειας κάποιων σημαντικών αγαθών μας. 

Για την στρατηγική του περίφημου “Vision Zero” που έχει χαράξει μέχρι το 2050 η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, ώστε να επιτευχθεί το όραμα των μηδενικών τροχαίων ατυχημάτων βλ. Σπ. Χατήρα, Με οδηγό την ασφάλεια, 4Τροχοί, Έτος 53ο, Ιούνιος 2023, σελ. 27 επ.

Όποιος, αντιθέτως, θέλει πάση θυσία να μην χάνεται ποτέ καμία ζωή (όπως τόσο ηλιθιωδώς προπαγανδίζεται από τον πρωθυπουργό της παρούσας κυβέρνησης και τα διάφορα παπαγαλάκια του, κυβερνητικά, δημοσιογραφικά ή επιστημονικά), θα πρέπει να επιβάλει μια φρικαλέα δυστοπία, που θα κάνει την ζωή μας να θυμίζει εκείνη ενός πουλιού κλειδωμένου στο χρυσό κλουβί του.

Υπό αυτό το πρίσμα, που σε σχέση με την παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων στρώνει το έδαφος για το προπαγανδιστικό, παντελώς γελοίο σύνθημα «κανένας θάνατος στον δρόμο δεν είναι αποδεκτός», αξίζει να αναδειχθεί το αυτοαναφορικό απόφθεγμα του Γερμανού συγγραφέως Έριχ Κέστνερ (Erich Kästner):

Το να ζεις είναι πάντοτε επικίνδυνο για την ζωή (Leben ist immer lebensgefährlich).

Και κάπως έτσι θα εξαπλωθεί η προπαγάνδα υπέρ των αυτόνομων οχημάτων!

Η σατανοκίνητη Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει γεμίσει την ζωή των βρεφοποιημένων πολιτών με «παγκόσμιες ημέρες».

Κάθε προπαγανδιζόμενη «παγκόσμια ημέρα» και ένας έμετος για το κατάντημα των λαών, οι οποίοι δεν μπορούν να σηκώσουν τα μάτια τους από την οθόνη (που τους κάνει κωθώνι), ώστε επιτέλους να προβληματισθούν σε σχέση με την υποκρυπτόμενη αιτία αυτού του εκάστοτε εμμονικού εορτασμού.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε δυστοπίας είναι η ομοιομορφία των μαζανθρώπων.

Όσο πιο όμοια σκεπτόμαστε, τόσο περισσότερο φθίνει η ικανότητά μας να υποβάλλουμε σε κριτική βάσανο τις φαεινές ιδέες των λεγεώνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι «παγκόσμιες ημέρες» μάς κάνουν να μοιάζουμε ακόμη πιο πολύ με βρεφοποιημένα πλάσματα, πρόθυμα να χτυπάνε παλαμάκια στον ρυθμό που παίζουν τα διαβολόπαιδα της υπερεθνικής, αλητήριας ελίτ.

Αλλά η καθιέρωση των «παγκόσμιων ημερών» επιτελεί και μιαν άλλη, πολύ σημαντική αποστολή:

Υφαίνει στον νεοταξίτικο αργαλειό το φορεματάκι της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ένας παγκοσμιοποιημένος πλανήτης στα πρότυπα της ΒΑΒΕΛ θέλει, μεταξύ άλλων:

  • κοινή γλώσσα

  • κοινή θρησκεία

  • κοινό νόμισμα και

  • κοινούς εορτασμούς. 

Γι’ αυτό:

Πες ΟΧΙ στον καθοδηγούμενο συντονισμό των βρεφοποιημένων μαζανθρώπων!

Πες ΟΧΙ στις ηλίθιες αλλά προπάντων εωσφορικές «παγκόσμιες ημέρες» που εκπορεύονται από τα καμπαλιστικά κέντρα των διεθνών στοών!

Πες ΟΧΙ στον έξυπνο ευνουχισμό σου!

Άρχισε να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα, αναζητώντας την αλήθεια και αποκαθιστώντας την κοινή λογική που ανασκολοπίζεται καθημερινά από τους ψαλμωδούς των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, τους οσφυοκάμπτες ψευτο-διανοούμενους, τους ποικιλώνυμους «ειδικούς» και τους απατεώνες πολιτικούς!

Σταμάτα να είσαι το ψόφιο ψάρι που παρασύρεται από τα τοξικά νερά της νεοταξίτικης κοίτης!

Ύψωσε το ανάστημά σου!

Γίνε ψαγμένος πολίτης, παράτα την θέση του κυριολεκτικώς ψεκασμένου οπλίτη που είναι ενδοτικός σε κάθε ύπουλο προσκλητήριο αλληλεγγύης!
1


______________________________

1 Για τις παγκόσμιες ημέρες πρβλ. την ακόλουθη ανάλυση: https://aperopia.fr/01-2021/pagkosmies-imeres-kai-pagkosmia-nychta/
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου