Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΟΕΟ;


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ (ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΚΛΠ. ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΜΠ@ΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ”… ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΑΤΕ, ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

ΟΜΩΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ “ΑΝΩΘΕΝ” ΕΝΤΟΛΕΣ…

ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΝΝΟΩ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

1) ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ (ΜΑΤ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:
ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ…

ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ( Ή ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ)…
ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ…
ΚΛΠ., ΚΛΠ., ΚΛΠ.

2) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ- ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΖΗΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ -ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ- ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ, ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ… ΟΥΑΟΥ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ -ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΕΝΩ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΟΤΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ…

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ -ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ- ΟΙ ΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ,

https://www.typosthes.gr/thessaloniki/215739_thessaloniki-ohi-astynomikon-se-elegho-politon-prostima-gia-tis-maskes

ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΕΞΗΣ:


1) ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

2) ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…


ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΖΗΛΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΙΛΤΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ:
ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ…

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ…

ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ…
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ…


ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΓΑΛΛΟΥΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ, ΣΕΡΒΟΥΣ Κ.Α.), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΑΝ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΡΟΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΩΡΑΙΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ”;
ΜΗΠΩΣ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ, ΜΑΣ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;
ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΩΧΡΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ! Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! 

ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΑΥΛΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ!

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ:
Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ…
ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ…
ΑΡΑ, Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ…


ΟΧΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! 
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ: ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ; ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Ή ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ! 

ΟΠΟΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΣΙ ΚΥΡΙΟΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ…
ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΝ ΔΕΙ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΤΑΝΑ)…
ΕΚΑΣΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ…


ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ Ή ΥΜΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ! 
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ!

ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ Ή ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! 

ΜΗ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! 

ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Δεν φταίνε μόνο οι αστυνομικοί... Όταν ο λαός ορίζει αντίχριστους για άρχοντές του, τί να κάνει και ο αστυνομικός...
    Ειδικά στην εποχή των μεγάλων ρουφιάνων, των smartphones, μπορεί να τους καταγράφει κάποιος, ακόμα και συνάδελφός τους κατά την εργασία τους, και να τους καταδώσει... Δεν μπορούν εύκολα να κάνουν τα "στραβά μάτια".

    Τελικώς, έχω καταλήξει πως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον καλό Θεό και να προσπαθούμε να γίνουμε καλοί. Έτσι, ίσως επηρεάσουμε την οικογένειά μας, τους συγγενείς και φίλους, ή και κάποιους συναδέλφους μας. Μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή