Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Προσβολή νεκρού από δημοσιογράφο του ΑΠΕ: «Φασίστας και στρατόκ@λος ο Κατσίφας» – Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη


Το ακόλουθο post που θα σας παρουσιάσουμε δεν το έγραψε Αλβανός δημοσιογράφος, ούτε Κοσοβάρος, αλλά ούτε και Τούρκος!

Το έγραψε Ελληνας(;) δημοσιογράφος, όπου μάλιστα τον πληρώνουμε όλοι κάθε ημέρα από την τσέπη μας. Συντάκτης του ΑΠΕ προκαλεί τον Ελληνισμό και την μνήμη του σύγχρονου εθνομάρτυρα.

Πολλές μάλιστα αντι-φασιστικές σελίδες, (έτσι βαπτίζονται οι κόκκινοι φασίστες που μισούν τον Ελληνισμό) αναπαράγουν στο facebook το συγκεκριμένο post.



Συγκεκριμένα γράφει ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ:

Ελληνας φασίστας στρατοκαυλος ανέβασε ελληνική σημαία σε χωριό στην Αλβανία και εν συνεχεία πυροβολούσε με καλασνικοφ τους Αλβανούς μπάτσους. 

Πρώτα αυτούς που πήγαν να κατεβάσουν τη σημαία, μετά αυτούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Τελικά τον σκότωσαν. Αν το περιστατικό είχε γίνει στις ΗΠΑ, τα ελληνικά ΜΜΕ θα μιλούσαν για εξουδετέρωση επικίνδυνου ένοπλου ακροδεξιού. 

Αν, χειρότερα, είχε κάνει τα ίδια Τούρκος στη Δ. Θράκη, θα μιλούσαν για τρομοκράτη και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Τώρα, ωστόσο, στην περίπτωση της Αλβανίας ζητούν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση εξηγήσεις για το συμβάν από τις αλβανικές αρχές.



Πηγή: https://www.ethnikosmaxitis.gr/

1 σχόλιο:

  1. Οπως ακριβως φασιστες και στρατόκαυλοι ήταν οι αγωνιστες του 1821.... οι Μακεδονομαχοι του 1904, οι Ελληνες στρατιωτες του 1912-13, του 1921 στην Μικρασιατικη εκστρατεια, στον πολεμο του 1940-41 και φυσικα ολοι του εθνικου στρατου στον συμμοριτοπολεμο...
    Και μην ξεχασουμε τους στρατοκαυλους φασιστες της ΕΟΚΑ στην Κυπρο και τους Ελλαδιτες και Κυπριους φασίστες και στρατόκαυλους που πολεμησαν το 1974 τον Τουρκο μεσα σε ενα περιβάλλον εθνικης εσχατης προδοσίας....

    Να δουμε πότε θα απαλλαχθουμε απο αυτα τα αποβρασματα...
    (θα το ξαναπω... χρειαζεται ενα εθνικος και πατριωτικος "Ῥουβικωνας"... -τι είπες κύριος; Ξύλο απελέκητο μεχρι να βγαλεις τον σκασμο....)

    και υπογραφω με τιμη ως
    ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
    (κατα την συνεχεια όλων αυτών που προανέφερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή