Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Μήπως εκτέλεσαν τον ήρωα Κ. Κατσίφα για να πάρει ψήφους ο νεοταξίτης πρωθυπουργός Αxel Cipra του ‘’ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ’’ και του ‘’πάρτε τα όλα’’ στις επόμενες εκλογές;Η πιο προδοτική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα, τουλάχιστον μεταπολεμικά, είναι αυτή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ξεπούλησαν και πρόδωσαν τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους σιωνιστές. Δεν υπάρχει κάτι που να ζήτησαν και να μην τους το έδωσαν με ευκολία και προθυμία! 

Μέχρι και το σύνθημα των ‘’αριστερών’’ , το γνωστό ‘’έξω το ΝΑΤΟ’’ έγινε ‘’μέσα το ΝΑΤΟ σε κάθε σημείο της Ελλάδας’’! Ξεπούλησαν τη Μακεδονία, τη Θράκη , την Ήπειρο και το Αιγαίο και τώρα θα διαλύσουν και την εκκλησία μας προκειμένου να εξισλαμίσουν τη χώρα ευκολότερα! 

Η χώρα δεν έχει σύνορα, δεν έχει αστυνομία αλλά ούτε και στρατό μιας και μετατράπηκε σε δουλάρα των ισλαμιστών εποίκων αλλά αποκτήσαμε και στρατό κατοχής, την ταξιαρχία SEEBRIG, που σκοτώνει στο ξύλο τους Έλληνες φορώντας ελληνικές στολές! Την ίδια στιγμή περιπολικά της γερμανικής αστυνομίας σαρώνουν όλη τη Βόρεια Ελλάδα και κάνεις δεν δίνει, ούτε για τους τύπους, μια επίσημη δικαιολογία.... 


Κάθε μέρα θα ανακαλύψουμε μια καινούργια προδοσία, έναν καινούργιο φόρο, ένα καινούργιο μέτρο ενάντια στους Έλληνες και ενάντια στο έθνος μας.

Και σας ρωτώ λοιπόν. Υπάρχει περίπτωση οι τοκογλύφοι σιωνιστές, οι αμερικανοί, το ΝΑΤΟ και οι εβραίοι να θέλουν να χάσουν τόσο βολικούς ‘’συμμάχους’’ για να ‘’διοικούν’’ ένα από τα πλουσιότερα κράτη στον κόσμο σε ορυκτό πλούτο αλλά και σε γεωπολιτικό βάρος; Για σκεφτείτε λίγο…. Πάντως, προσωπικά πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ακόμη χειρότερος μιας και έχει μεγαλύτερη πείρα στην προδοσία και τον δοσιλογισμό λόγο ‘’μακράς οικογενειακής παράδοσης’’ και συμμετοχής στην ''στοά των στοών'' Μπίλντεμπεργκ!!!

Για να κάνουμε τώρα τους υπολογισμούς μας. Έχουμε στη χώρα περίπου 800.000 αλβανούς. Τοσο οι μισοί πρεπει να έχουν δικαίωμα ψήφου. Δηλαδή τουλάχιστον 5% αυτών ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ είναι δικοί του! Γιατί; Μα γιατί τους έδειξε ΚΑΘΑΡΑ ότι είναι υπέρ των αλβανών αφού τους υποστήριξε και ο ‘’πρωθυπουργός’’, και ΟΛΑ τα στελέχη του, είτε άμεσα είτε έμμεσα, ότι είναι ΥΠΕΡ της εκτέλεσης του ήρωα Κ. Κατσίφα από τους δολοφόνους του εμπόρου ναρκωτικών Ράμα! 

Επιπλέον οι αλβανοί γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει εδαφικές παραχωρήσεις υπέρ τους στη νέα συμφωνία που ετοιμάζουν κρυφά με τους αλβανούς με μυστική διπλωματία κατόπιν φυσικά εντολή των αμερικανών. Δεν πρόκειται λοιπόν να χάσει ‘’ούτε ψήφο’’ από δαύτους!

Να σημειώσουμε και κάτι άλλο σημαντικό. Όσο και να ελέγχουν και να επηρεάζουν τα πάντα οι σιωνιστές πρέπει κάποιες ενέργειες να τις κάνουν όσο γίνεται αληθοφανείς για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος και χάσουν τον έλεγχο. 

Μπορεί να είναι δική τους ακόμα και η Singular Logic που μετρά τους ψήφους , με ότι συνεπάγεται αυτό, αλλά ακόμα και η νοθεία θέλει και λίγο ‘’τακτ’’…. Για παράδειγμα στο δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ να είστε σίγουροι ότι το ποσοστό του ΟΧΙ ήταν εκπληκτικά ψηλότερο αλλά το ‘’ψαλίδισαν’’ όσο μπορούσαν για να φανεί ‘’πιο ήπια’’ η κωλοτούμπα….!


Αφού λοιπόν εξασφάλισαν τους αλβανούς, θεωρήστε βέβαιο ότι θα πάρουν ψήφους από όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους αλλά και από λαθρομετανάστες που ελληνοποίησαν με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να φτιάξουν κομματικό στρατό. Προσθέστε και κάποιους (ελπίζω τουλάχιστον όχι πολλούς) ένστολους που θα ‘’τσιμπήσουν’’ με τα ‘’καθρεφτάκια’’ των αναδρομικών και κάντε λογαριασμό….. 

Σε ότι ‘’σούμα’’ βγάλετε προσθέστε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους σε μεγάλο ποσοστό συν περίπου 30.000 νέες προσλήψεις που ετοιμάζουν, μαζί με τα άτομα που εξαρτώνται από αυτούς, και τότε θα ανακαλύψετε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγουν δεύτερο κόμμα με μικρή όμως διαφορά….. Αυτό τους είναι αρκετό! 

Γιατί, όπως μας είχε πρώτος ενημερώσει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος πριν χρόνια και επαληθεύεται στις μέρες μας, θέλουν να δημιουργήσουν μια οικουμενική κυβέρνηση 180+ βουλευτών προκειμένου να αναθεωρήσουν το σύνταγμα στα μέτρα τους ώστε να νομιμοποιήσουν όλα τα παράνομα και άκυρα μνημόνια και όλα τα αντισυνταγματικά μέτρα αλλά και να μετατρέψουν την κυρίαρχη θρησκεία της Ελλάδας από ορθόδοξη σε ουδετερόθρησκη . 

Δηλαδή να προχωρήσουν τάχιστα και στον εξισλαμισμό της χώρας σύμφωνα με το νεοταξίτικο σχέδιο ΚΑLERGI με απώτερο σκοπό την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Πιστεύω ότι και ο πιο αδιάφορος πια να έχει ήδη καταλάβει ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες συντελούνται πλέον εν ριπή οφθαλμού ξετσίπωτα και χωρίς καμία αναστολή.
Σας υπενθυμίζω ….. ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’…. σε οτιδήποτε κάνουν… !


ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

 1. Μια συμπλήρωση για την SINGULAR.

  Ποια ειναι η SINGULAR και τι απολαμβάνει απο το κρατος....
  http://koukfamily.blogspot.com/2015/09/singular-logic-34.html

  Πως γινεται η εκλογικη νοθεία
  http://koukfamily.blogspot.com/2015/09/singular-logic-34.html

  Και μια απιστευτη καταγγελια νοθείας που αποσιωπηθηκε
  http://koukfamily.blogspot.com/2015/10/blog-post_25.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε, φίλε Θάνο, για τις πρόσθετες πληροφορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή