Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «130.000 αλλοδαπούς θα στείλει η Τουρκία στην Ελλάδα από διάφορες χώρες - Δεν είναι Σύροι»!


Οι τουρκικές αρχές επιχειρούν να εξωθήσουν 130.000 αλλοδαπούς  προς την Ελλάδα, ενώ η πλειονότητα των μεταναστών αυτών  δεν είναι καν Σύροι υπήκοοι, δήλωσε ο διοικητής του Ρωσικού "Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία", του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αντιναύαρχος Όλεγκ Ζουράβλεφ.

Τα δύο τρίτα αυτών των προσφύγων, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπήκοοι του Αφγανιστάν, του Ιράκ, του Πακιστάν, του Μαρόκου, της Αλγερίας  και αφρικανικών κρατών και όχι Σύροι!

«Αυτή τη στιγμή, οι τουρκικές αρχές εξωθούν περίπου 130.000 μετανάστες που βρίσκονταν σε προσωρινά προσφυγικά κέντρα, προς τα ελληνικά σύνορα. Τα δύο τρία αυτών δεν είναι Σύροι υπήκοοι. 

Είναι Αφγανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί υπήκοοι. Η Τουρκία σπρώχνει αυτούς τους ανθρώπους προς την Ελλάδα», δήλωσε ο αντιναύαρχος Ζουράβλεφ του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Η Ρωσία δεν θα σταματήσει τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας για να λύσει τη μεταναστευτική κρίση της Ευρώπης

Η Ρωσία δεν θα σταματήσει να μάχεται κατά της τρομοκρατίας στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας για να επιλυθεί η μεταναστευτική κρίση την οποία αντιμετωπίζει η Ευρώπη, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε το Ελσίνκι με τον Φιλανδό ομόλογο του.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας χαρακτηρίζει «αβάσιμες» τις πληροφορίες περί προσφυγικής κρίσης στο Ιντλίμπ

Η Ρωσία απέρριψε σήμερα τις δηλώσεις που γίνονται εκ μέρους της Τουρκίας και άλλων δυτικών χωρών για μεταναστευτικές ροές και ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ, χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες αυτές «αβάσιμες», μεταδίδει το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι σχεδόν 200.000 πρόσφυγες βρίσκονται κοντά στην συροτουρκική μεθόριο εξαιτίας των μαχών στο Ιντλίμπ και ότι λιγότεροι από 35.000 άνθρωποι που προέρχονται από τις ζώνες όπου διεξάγονται εχθροπραξίες στην Συρία έχουν περάσει τα σύνορα με προορισμό την Τουρκία, εντός του 2020.

Πηγή:  https://www.pronews.gr/ 
«Πᾶνος»

7 σχόλια:

  1. Το πικρό ποτήρι των συμφορών θα το πιούμε έως τέλους γιατί αυτή η πάλαι ποτέ Ορθόδοξη χώρα δεν διορθώνεται αλλιώς. Εκτρώσεις, πορνείες, μοιχείες και κάθε είδους ανωμαλίες έγιναν τα αγαπημένα αθλήματα του Έλληνα. Για αυτό να ευχαριστούμε τον Κύριο για κάθε φαινομενικό κακό που θα μας συμβεί. Η εγχείρηση θα είναι επίπονη αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι και σωτήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνοῦμε ἀπόλυτα φίλε μας Σάμιε μέ ὅσα γράφεις!

    Καὶ ἐμεῖς αὐτὰ πιστεύουμε καὶ περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνο δεν αντέχω να μην το πω, μας πειράζουν οι λάθρο και δεν μας πειράζουν οι 300.000 φόνοι (κατ' άλλους 400.000) ετησίως από τις ελλεηνίδες και τους ελλεηναράδες που δεν κοιτάνε να φτιάξουν σπιτικό τίμιο αλλά να τρέχουν σαν τα όρνια ο ένας πίσω από την γυναίκα του άλλου (και το αντίθετο).

      Διαγραφή
    2. Οἱ φόνοι φίλε μου Σάμιε εἶναι γεγονὸς καὶ σίγουρα μία ἀπὸ τὶς αἰτίες ποὺ περνᾶμε αὐτὰ τὰ δεινὰ στὴν πατρίδα μας εἶναι οἱ ἐκτρώσεις.

      Αὐτὸ ὅμως δὲν σημαίνει ὅτι δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ μᾶς πειράζουν οἱ λάθρο, οἱ φόνοι δὲν ἀναιροῦν τὸ σοβαρότατο καὶ ἐθνικὸ πρόβλημα ποὺ ὑφιστάμεθα, οὔτε θὰ πρέπει νὰ καθήσουμε ἀδρανεῖς, ἄλλωστε ἐὰν δὲν ἦταν σοβαρὸ πρόβλημα, δὲν θὰ συζητούσαμε γιὰ παραχώρηση Θεοῦ γιὰ τὶς ἁμαρτίες μας ὥστε νὰ ὁδηγηθοῦμε στὴν μετάνοια.

      Διαγραφή
    3. Αν δεν υπήρχε ο επαίσχυντος νόμος των εκτρώσεων και δεν συναινούσαμε και εμείς εκλέγοντας τους άθεους κυβερνήτες θα είμαστε σήμερα ένα κράτος μίνιμουμ 40.000.000 (μπορώ να το αποδείξω και ιστορικά, αλλά μην με βάλεις στον κόπο).Και μην ξεχνάς ότι η φύση (που ο Κύριος δημιούργησε) δεν ανέχεται κενά. Και εκτός των άλλων αφού σταματήσαμε να κηρύττουμε το Ευαγγέλιο στον κόσμο μας τους έφερε εδώ, έχοντας τα σχέδια Του.

      Διαγραφή
    4. Δὲν ἔχω καμμία ἀντίρρηση σὲ αὐτὰ ποὺ γράφεις, ἀλλὰ ἐπιμένω, αὐτὸ δὲν σημαίνει ὅτι θὰ πρέπει νὰ μείνουμε ἀδρανεῖς καὶ νὰ ἀφήνουμε τοὺς εἰσβολεῖς στὴν χώρα μας νἀ ἁλωνίζουν, διότι ξέρουμε πολὺ καλὰ τὶ συνεπάγεται αὐτό.

      Ἔχουμε πόλεμο, πρέπει νὰ τὸ καταλάβουμε αὐτό!

      Διαγραφή
    5. Εννοείται για αυτό και έχω άδεια οπλοκατοχής. Ο Άγιος Κοσμάς είχε πει αν έχετε ένα ντουφέκι θα σώσει 100 ζωές και αν έχετε 2 δώστε το ένα.

      Διαγραφή