Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

«Γροθιά» στο κατεστημένο των ΜΜΕ και της παγκόσμιας τάξης σε σχέση με τον κορωναϊό έριξε ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης. Με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε πτυχές της ιστορίας που δεν μας είπαν κυβέρνηση και επιστημονικοί αναλυτές, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε μέχρι και την διαγραφή της δημοσίευσης που έκανε από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης….

Διαβάστε το ποστ του Φαίδων Βόβολη που διαγράφηκε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροιδεύουν τον κόσμο.

  Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’. Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση.

  Φυσιολογικό. Τον φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι γύρω στους 1300.

  Αλλά δεν σας είπαν κάτι… Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν. Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25000!

  Δεν έγινε τίποτα. Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60000 νεκρούς από την γρίπη.

  Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα. Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε.ΠΑΝΤΑ. Με σχετική απομόνωση. Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς,παππούδες ως οικογένεια; Προσβλητικό. Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε. 

Διάλεξαν πειθήνιο όργανο,ως εκ χαρακτήρα-αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο-λοιμωξιολόγο,υπάκουο στο σύστημα,για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά. Είτε με τη λογική,είτε με το συναίσθημα. Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών! Θα μου πείτε,η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους.. 

Το εμβόλιο… ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ… Ο ένας λόγος που γίνονται όλα.. Και μετά φυσικά θα σας πούνε’ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ’το εμβόλιο για να μην γινουν τα περσινά..! Θυμάστε την Ιταλία,θα σας λένε.. ΟΧΙ,υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν.. Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους,κακούς ,ανεύθυνους συμπολίτες μας… 

Σταθείτε κοντά και σ αυτούς που φοβούνται και σ εκείνους που δεν φοβούνται! Μην διχάζεστε. Οκ νέα ίωση,οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς,οκ ας είμαστε προσεκτικοί,μα όχι όλο αυτό! Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες..Το γνωρίζαμε! Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω..κάποιοι που περνούσαν τα διόδια,κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες,θάλασσα,πικ νικ ,ΤΗΝ ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ!  

Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες! Ότι κι αν γινόταν… ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ. Είναι και τεστ πειθαρχίας. ΜΗΝ τους αφήνετε. Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου)να σας τρομοκρατούν. Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας,απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας εδώ,αλλά γιατο ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν! 

Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες. Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση! Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι-που ΔΕΝ τους αδικώ,λόγω φόβου και άγνοιας-να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών… Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς;;(εκτός από το φόβο) Είδατε φερ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από τη γρίπη;; Σας έπεισαν με τις φράσεις‘μεταδοτικότητα’,’περίεργος ιός ‘;;  

Γελοιοποίησαν τον κόσμο,βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο,για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’!!! Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια. Εκθετική αύξηση.. 500 κρούσματα..που θα γίνουν και 5000! Έλα…. Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει; Θα με ξαναπάρετε τηλ οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο; Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε; Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει.  

Έχετε τα ΜΜΕ. Αν τα είχαμε οι άλλοι,θα ήταν αλλιώς. Θα διαλύσουν το σύμπαν,την οικονομία,τα πάντα για το τίποτα! Για το καλό σου….. Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση.Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης. Κλείστε τους μέσα. Δείξτε εικόνα. Φοβίστε. Μοιράστε φόβο θανάτου! Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την μεγάλη λύση. Εμβόλιο.. Σκοτώνονται ανα την υφήλιο για την κυριαρχία…

  Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω. Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα. Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων, ΑΛΛΑ και με το πνεύμα και την ψυχή τους.. ΔΕΝ θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ!

  Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Μόνον αυτό λέω.

 

 https://www.facebook.com/fedonvovolis/posts/1071404413252790

Πηγή:https://www.flogasport.gr/

«Πᾶνος»

8 σχόλια:

  1. Στο εξαιρετικο αρθρο σας θα ηθελα να προσθεσω μια πληροφορια.
    Το εμβολιο θα γινετε σε λιγο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με νομο, σε ολους τους ελληνες και ο λογος ειναι οτι επειδη θα χρησιμοποιησουν την νανοτεχνολογια ο σκοπος τους θα ειναι η μεταλλαξη του
    DNA των ελληνων,επειδη εχει ενα χρωμοσωμα παραπανω και μια μοναδικη ιδιοτητα (ΙΧΩΡ) που δεν εχει κανενα αλλο DNA στο πλανητη και επειδη ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ απο ολα τα DNA του κοσμου θελουν να το αλλαξουν,και με το εμβολιο αυτο θα επιδιωξουν να το αλλοιωσουν οπως νομιζουν αλλα δεν θα το επιτυχουν τελικα.
    Το ΙΧΩΡ των ελληνων θα ενεργοποιηθει με θε'ι'κη επεμβαση οταν εμφανιστη ο Ιωαννης Βατατζης κατα την αναλαμπη της ορθοδοξιας και ξεκινησει την 33χρονη βασιλεια του επι της γης στην Κωνσταντινουπολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον γιατρό, που επώνυμα κατέθεσε την επιστημονική του άποψη. Ποιόν προσέβαλε και έσπευσαν να του κλείσουν το στόμα;
    Αυτό που ζούμε είναι πρόγευση εποχής αντιχρίστου. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν στο μέλλον κατά πολύ. Η ηλεκτρονική σκλαβιά θα γενικευθεί, το χρήμα θα καταργηθεί, όλοι θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι δούλοι, φοβισμένοι και λυπημένοι.
    Πόσο λίγο εμπιστευόμαστε τον Χριστό! Τους λοιμούς τους επιτρέπει ο Θεός για να μας σώσει από την κόλαση. Κι εμείς αντί να το συνειδητοποιούμε, προσπαθούμε με ανθρώπινα μέσα να τα βάλουμε με τον Θεό. Αλήθεια, πόση χλωρίνη θα χρειαστεί για να "αποστειρωθεί" ο πλανήτης;
    Ποιός θα σταθεί αντάξιος των περιστάσεων. Ούτε οι αρχιερείς μας δεν τολμούν! Κάτι λίγες φωνές που προσπαθούν να τις πνίξουν κι αυτές.
    Με φοβίζει το μέλλον που μας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ
    ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ
    ΠΡΑΞΗ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ
    ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ
    ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΜΕ
    ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η Η ΜΙΛΑΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐκτὸς τοῦ ὅτι εἶσαι ἀγενέστατος καὶ προσβάλεις ὅλους ἐδῶ μέσα, ἀκυρώνεις τὸν γιατρὸ καὶ τὸ παίζεις εἰδικὸς ἐσὺ.

      Ὅλο τὸ διαδίκτυο βρίθει ἀπὸ γιατροὺς λοιμοξιολόγους, ἀπὸ καθηγητὲς διαφόρων ἄλλων εἰδικοτήτων καὶ ἕνα σωρὸ ἄλλους ποὺ ἀποκαλύπτουν μὲ στοιχεῖα πολὺ δυνατὰ, τὴν μεγαλύτερη ἀπάτη ποὺ ἄσκησαν σὲ ὅλο τὸν κόσμο οἱ παγκοσμιοποιητὲς.

      Δὲν χρειάζεται νὰ εἶσαι ἐπιδημιολόγος ἤ εἰδικὸς γιὰ καταλάβης ἐὰν πρόκειται γιὰ ἀπάτη ἤ ὄχι, ἀλλὰ ὅταν τρῶμε ἀπὸ τὸ νόστιμο κουτόχορτο ποὺ μᾶς σερβίρουν καθημερινὰ ἡ τηλεόραση, οἱ συστημικὲς φυλλάδες, οἱ συστημικὲς ἱστοσελίδες καὶ ὅλοι οἱ δημοσιογράφοι αὐτοῦ τοῦ σάπιου συστήματος, ἑπόμενο εἶναι νὰ καεῖ καὶ ὁ ἐγκέφαλός μας...

      Γι᾿ αὐτὸ ἀγαπητὲ, πρόσεχε τὶ διαβάζεις, διότι πουθενὰ δὲν λέει τὸ ἄρθρο, ὁ κόσμος νὰ μὴν παίρνει προφυλάξεις, ἐπισημαίνει τὸν ἀδικαιολόγητο πανικὸ ποὺ ἔχουν σπείρει σὲ ὅλο τὸν κόσμο καὶ ποιοὶ εἶναι οἱ πραγματικοὶ σκοποί των.

      Ἐπίσης, μάθε νὰ λὲς τὴν γνώμη σου μὲ εὐγένεια καὶ σεβασμὸ πρὸς τοὺς ἄλλους,

      Καὶ μία συμβουλὴ!
      Ξεκόλλα ἀπὸ τὸν λήθαργο καὶ τὴν εὐκολοπιστία σὲ αὐτὰ τὰ πειθήνια ὄργανα, πολιτικοὺς καὶ δημοσιογράφους, γιατὶ σὲ βλέπω πολὺ σύντομα νὰ εἶσαι ἐσὺ γιὰ δέσιμο!!

      Διαγραφή
  4. Ο Γιατρος τα λεει ολοσωστα τα πραγματα.
    Δυστυχως συστημα και τα γελοια ΜΜΕ αναπαραγουν τον τρομο.
    Το συστημα ελεγχει καλυτερα τον κοσμο οταν φοβαται και τα ΜΜΕ πουλανε.
    Μακαρι να καταλαβαινε ο κοσμος το μεγεθος της παραπλανησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιατρός τα έχει πει πολύ καλά και μη κάνεις τον έξυπνο. Είναι ναι φανερό ότι γίνονται προσπάθειες τρομοκράτησης της παγκόσμιας; Κοινωνίας με ένα άγνωστο ΚΟΡΟΝΑΪΟ.
      Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίες) από ιώσεις παγκόσμια, ανέρχονται στους 1500 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
      Μιλάμε για επίσημες πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Μα αυτό είναι κάτι επαναλαμβάνεται για πολλά χρόνια τώρα και το περίεργο είναι ότι κανένας δεν μιλά για ΠΑΝΔΗΜΙΑ ούτε και για ΕΠΙΔΗΜΙΑ παρόλο που η αιτιολογία είναι η ίδια δηλαδή Ιοί. Για να αναφέρεις την λέξη πανδημία πρέπει οι θάνατοι στην περιοχή, να γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους.
      Από λοιμώξεις του αναπνευστικού,(ΠΝΕΥΜΟΝΊΑ) είτε ιογενής, είτε από γρίπη.1.000 Έλληνες νεκροί κάθε χρόνο. Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν γενικά στον κόσμο, έχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα με ένα διαλυμένο αμυντικό σύστημα.
      Το συμπέρασμα είναι δεν υπάρχει «επιδημία». Για μένα είναι ξεκάθαρο, ότι οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με το σενάριο του ΤΡΟΜΟΥ της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία». Όπως έκαναν και το 2009 με το άλλο τότε καραγκιοζιλίκι της «πανδημίας» του Η1Ν1.

      Διαγραφή
  5. Μακαρι να ειχαμε κι αλλους τετοιους αληθινους επιστημονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή