Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15 Μαρ. 2020 | 18:14μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
____________________________________________________

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε απο κοινού ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες, μεγάλα ιδρύματα και η…CIA…!!!

 Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμε στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!

Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.

Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!

 ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!


Covid-19 (Coronavirus): Ψεύτικη πανδημία: Χρονοδιάγραμμα και ανάλυση…

Αφού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία -ή / και…ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΑ!- ότι ο δήθεν «κορωναϊός» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ (όπως Εμπόλα, Ζίκα. ΣΑΡΣ, κτλ) της ελίτ για την περαιτέρω ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!….

 

Ιστορικό

Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO στα Αγγλικά) κήρυξε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία (PHEIC στα Αγγλικά) σε σχέση με τον πρωτοποριακό κοροναϊό της Κίνας (2019-nCoV) που χαρακτηρίστηκε ως ιογενής πνευμονία. Το «ξέσπασμα» του ιού επικεντρώθηκε στο Wuhan (Γουχάν), μια πόλη στην Ανατολική Κίνα με πληθυσμό άνω των 11 εκατομμυρίων.

Την εβδομάδα πριν από την απόφαση της 30ής Ιανουαρίου, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ “εξέφραζε αποκλίνουσες απόψεις“. Υπήρχαν ορατές διαιρέσεις στο πλαίσιο της επιτροπής. Στις 30 Ιανουαρίου, λήφθηκε μια εκτεταμένη απόφαση χωρίς τη στήριξη απόψεων εμπειρογνωμόνων σε μια εποχή που το «ξέσπασμα» του κοροναϊού περιοριζόταν στην ηπειρωτική Κίνα.



Υπήρχαν 150 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εκτός της Κίνας, όταν ελήφθη η απόφαση. 6 στις Ηνωμένες Πολιτείες, 3 στον Καναδά, 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, κλπ.
150 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε πληθυσμό 6,4 δισ. Κατοίκων (παγκόσμιος πληθυσμός 7,8 δισ. μείον 1,4 δισ. της Κίνας).
Ποιος ήταν ο κίνδυνος μόλυνσης; Σχεδόν μηδενικός.

Η ΠΟΥ δεν ενήργησε για να καθησυχάσει και να ενημερώσει την κοινή γνώμη της κοινής γνώμης. Το αντίθετο: Ξεκίνησε μια “πανδημία φόβου” παρά μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία (PHEIC).
Ο απόλυτος πανικός και η αβεβαιότητα διατηρήθηκαν μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη καμπάνια παραπληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης.

Σχεδόν αμέσως αυτό οδήγησε σε οικονομικές διαταραχές, μια κρίση στο εμπόριο και τις μεταφορές με την Κίνα που πλήττει τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και τις ναυτιλιακές εταιρείες. Μία εκστρατεία μίσους εναντίον των Κινέζων στις δυτικές χώρες ξεκίνησε, ακολουθούμενη από την κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών στα τέλη Φεβρουαρίου, για να μην αναφέρουμε την κρίση στην τουριστική βιομηχανία με αποτέλεσμα αμέτρητες πτωχεύσεις.

Η πολυπλοκότητα αυτής της κρίσης και των επιπτώσεών της πρέπει να αντιμετωπιστούν και να αναλυθούν προσεκτικά.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ο «οικονομικός πόλεμος» που υποστηρίζεται από την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε συνδυασμό με τη σκόπιμη πρόθεση της διοίκησης του Τράμπ να υπονομεύσει την οικονομία της Κίνας. Οι συνεχιζόμενες οικονομικές εξάρσεις δεν περιορίζονται στην Κίνα.
Υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες για τη δημόσια υγεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αλλά τι ώθησε τον Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ να ενεργήσει κατ ‘αυτόν τον τρόπο; Ποιος ήταν πίσω από αυτή την ιστορική απόφαση της 30ής Ιανουαρίου του Γενικού Διευθυντή της ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus;;;


Η επακόλουθη ανάλυση μας (στο παρακάτω χρονοδιάγραμμα) αποκαλύπτει ότι τα ισχυρά εταιρικά συμφέροντα που συνδέονται με το Big Pharma (των μεγάλων ψαρμακευτικών εταιρειών), τη Wall Street (Γουάλ Στρήτ) και τις υπηρεσίες της αμερικανικής κυβέρνησης ήταν καθοριστικής σημασίας για την αποφασιστική απόφαση του ΠΟΥ.

Αυτό που διακυβεύεται είναι η συμμαχία των “Big Pharma” και “Big Money”, με την έγκριση της διοίκησης Trump (Τραμπ). Η απόφαση να ξεκινήσει μια ψεύτικη πανδημία υπό την ηγεσία της ΠΟΥ στις 30 Ιανουαρίου, λήφθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (WEF). Η λειτουργία των μαζικών μέσων ενημέρωσης (ΜΜΕ) ήταν να εξαπλώσουν ΕΚΕΙ τον πανικό.

(Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε το Timeline σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης αυτών των συμβάντων)

Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η ΠΟΥ αποφάσισε να δράσει με αυτόν τον τρόπο.
Θυμηθείτε τις ασυνήθιστες περιστάσεις που περιέβαλλον την πανδημίαν γρίπης των χοίρων H1N1 του Απριλίου 2009.
Ένα κλίμα φόβου και εκφοβισμού επικρατούσε. Τα δεδομένα χειραγωγούμενα ήσαν.

Με βάση ελλιπή και περιορισμένα στοιχεία, και παρόλα αυτά, η Γενική Διευθύντρια του ΠΟΥ προέβλεψε απο θέσεως εξουσίας ότι: “μέχρι τα 2 δισεκατομμύρια άτομα θα μπορούσαν να μολυνθούν τα επόμενα δύο χρόνια – σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού“. (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας όπως αναφέρθηκε από τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, Ιούλιος 2009).

Ήταν ένα εκατομμύριο bonanza, ΤΖΑΚ ΠΟΤ, «ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ», για το Big Pharma (τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες) υποστήριζε η Γενική Διευθύντρια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας Margaret Chan!!!
Τον Ιούνιο του 2009, η Margaret Chan έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Με βάση … εκτιμήσεις εμπειρογνώμων για τα αποδεικτικά στοιχεία, πληρούνται τα επιστημονικά κριτήρια για μια πανδημία γρίπης. Επομένως, αποφάσισα να αυξήσω το επίπεδο ειδοποίησης για πανδημία γρίπης από τη φάση 5 έως τη φάση 6. Ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην αρχή της πανδημίας γρίπης του 2009. (Margaret Chan, Γενική Διευθυντρια, Παγκόσμις Οργανισμός Υγείας (WHO), Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου 11 Ιουνίου 2009)

“On the basis of … expert assessments of the evidence, the scientific criteria for an influenza pandemic have been met. I have therefore decided to raise the level of influenza pandemic alert from Phase 5 to Phase 6.  The world is now at the start of the 2009 influenza pandemic. … Margaret Chan, Director-General, World Health Organization (WHO), Press Briefing  11 June 2009)
Ποιες “αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων”;
Σε μεταγενέστερη δήλωση επιβεβαίωσε ότι:
“Οι κατασκευαστές εμβολίων θα μπορούσαν να παραγάγουν 4,9 δισεκατομμύρια πανδημικά εμβόλια κατά της γρίπης ετησίως στην καλύτερη περίπτωση”, δήλωσε η Μαργαρίτα Τσαν, η Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. (WHO, 21 Ιουλίου 2009)



Ένα τεράστιο απρόσμενο κέρδος στους παραγωγούς εμβολίων των Big Pharma, όπως οι GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co., Sanofi, Pfizer. κτλ.

Coronavirus (Κορωναϊός): TO ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Η επίσημη θέση των Η.Π.Α. είναι ότι ο κορωναϊός προήλθε εκ της πολεως Wuhan της επαρχίας Hubei και ανεκαλύφθη για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019. Αυτή η δήλωσηις αμφισβητείται από τους Κινέζους και Ιαπωνέζους ιολόγους που ισχυρίζονται ότι ο ιός προήλθε εκ των…ΗΠΑ.
Ένας διάσημος Ταϊλανδέζος ιολόγος επεσήμανε ότι ο ιός θα μπορούσε να προερχόταν σε…προγενέστερο στάδιο, δηλώνοντας: “Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο τον Σεπτέμβριο του 2019“.

18-27 Οκτωβρίου 2019: Wuhan (Γουχάν) 2019: Οι Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες του CISM




Τα κινεζικά μέσα επικοινωνίας (χωρίς επιβεβαιωτικά στοιχεία) υπονοούν ότι ο κοροναϊός θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί στην Κίνα “από ξένη πηγή” κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκοσμίων Αγώνων του CISM.
Συμμετείχαν 10.000 στρατιώτες από 109 χώρες.
200 Αμερικανοί στρατιωτικοί συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση των 10 ημερών.


18 Οκτωβρίου, Εκδήλωσις 201 (Event 201 στα Αγγλικά) Oμάδα εργασίας για την προσομοίωση και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης της σχολής Ασφάλειας και Υγείας Bloomberg του John Hopkins για το nCoV-2019 (Coronavirus) (John Hopkins Bloomberg School of Health Security).
Άσκηση προσομοίωσης των Big Pharma & Big Money που χρηματοδοτείται από το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και το Ἴδρυμα Μπίλ Γκέιτς
Το Οκτ. πέρσι , έλαβε χώρα μια άσκηση προσομοίωσης επιδημίας κοροναϊού που θα είχε ως αποτέλεσμα…65 εκατομμύρια νεκρούς. Την υποστήριξε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και το Big Pharma το εκπροσωπούσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς:

Πολλά από τα περιστατικά της άσκησης nCoV-2019 (κορωναϊού), που, επαναλαμβάνουμε έλαβε χώρα τον Οκτ. του 2019,  έχουν συμπέσει με αυτά που ΕΧΟΥΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ με τον κορωνοϊο…ΤΩΡΑ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ!!! Για παράδειγμα, στην Eκδήλωση 201 (Event 201) προσομοίωσης μιας πανδημίας κορωναϊού, μια κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών «εξομοιώθηκε» και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και σε άρκετες χώρες του κόσμου!!!

Εδώ είναι η πηγή της Εκδήλωης 201 >> https://www.globalresearch.ca/ncov-2019-coronavirus-time-line/5705776

Μιλάμε για μια πρωτοβουλία μόνο και…ΜΟΝΟ για τον…ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Συμμετείχαν οι διευθύντες σύμβουλοι μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλα ιδρύματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τράπεζες, Big Pharma, η…CIA και το CDC (το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών). Δεν ήσαν παρόντες αξιωματούχοι υγείας εκ μέρους των εθνικών τους κυβερνήσεων ή του ΠΟΥ!!! Η άσκηση προσομοίωσης πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα με την έναρξη των παγκόσμιων αθλητικών αγώνων CISM στο Wuhan της Κίνας.



31 Δεκεμβρίου 2019: Οι πρώτες περιπτώσεις πνευμονίας εντοπίστηκαν και αναφέρθηκαν στο Wuhan, στην επαρχία Hubei της Κίνας.

1η Ιανουαρίου 2020: Οι Κινέζοι υγειονομικοί φορείς κλείνουν την αγορά χονδρικής πώλησης θαλασσινών Huanan μετά της αναφορές των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι τα άγρια ​​ζώα που πωλιούντουσαν εκεί ενδέχεται να ήταν η πηγή του ιού. Αυτή την αρχική αξιολόγηση αντέκρουσαν στη συνέχεια κινέζοι επιστήμονες.

7 Ιανουαρίου 2020: Οι κινεζικές αρχές “εντοπίζουν ένα νέο τύπο ιού” που απομονώθηκε στις 7 Ιανουαρίου. Ο κορωναϊός ονομάστηκε 2019-nCoV από τον ΠΟΥ ακριβώς το ίδιο όνομα με εκείνο που υιοθετήθηκε στην άσκηση προσομοίωσης του WEF (δηλαδή, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ)-Gates-John Hopkins στις 18 Οκτωβρίου 2019.

11 Ιανουαρίου 2020 – Η Δημοτική Επιτροπή Υγείας του Wuhan ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο που προκάλεσε ο κορωναϊός.
22 Ιανουαρίου 2020: ΠΟΥ: Τα μέλη της επιτροπής έκτακτης ανάγκης της ΠΟΥ “εξέφρασαν αποκλίνουσες απόψεις σχετικά με το αν το γεγονός αυτό αποτελεί PHEIC (Public Health Emergency of International Concern, δηλαδή, Έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία) ή όχι”.

21-24 Ιανουαρίου 2020: Διαβουλεύσεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Νταβός, Ελβετία υπό την αιγίδα του Συνασπισμού για τις Εξελικτικές Επιδεκτικές Ετοιμάσεις (CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) για την ανάπτυξη προγράμματος εμβολιασμού. Η CEPI είναι μια εταιρική σχέση του WEF-Gates.


 ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Σημείωση: Η ανάπτυξη εμβολίου nCoV του 2019 ανακοινώθηκε στο Νταβός 2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της 7ης Ιανουαρίου 2020 και μόλις μια εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη της παγκόσμιας κήρυξης έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία του ΠΟΥ την 30η Ιανουαρίου. Η Ανακοίνωση για τον εμβολιασμό των WEF-Gates-CEPI προηγήθηκε της κήρυξης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία της ΠΟΥ (PHEIC).

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΤΟΤΕ, ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΟΥ…«ΔΙΚΑΙΟΥ»…!!!

30 Ιανουαρίου 2020: Γενεύη: Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ ορίζει ότι η εκδήλωση αποτελεί έκτακτη κατάσταση διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία (PHEIC). Η απόφαση αυτή ελήφθη με βάση 150 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εκτός της Κίνας. Πρώτη περίπτωση μετάδοσης από άτομο σε άνθρωπο στις ΗΠΑ αναφέρεται, 6 περιπτώσεις στις ΗΠΑ, 3 περιπτώσεις στον Καναδά, 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΟΥ είχε την υποστήριξη του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, του Big Pharma και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Υπάρχουν ενδείξεις ότι η απόφαση του ΠΟΥ να δηλώσει παγκόσμια έκτακτη κατάσταση λήφθηκε στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός (21-24 Ιανουαρίου) που συμπίπτει με τη συνεδρίαση της Επιτροπής έκτακτης ανάγκης της Γενεύης στις 22 Ιανουαρίου.

Τόσο ο διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros, όσο και ο Bill Gates (Μπίλ Γκέιτς) ήταν παρόντες στο Νταβός 2020. Ο Bill Gates ανακοίνωσε τη δέσμευση του Ιδρύματος Gates για εμβόλια κατά 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα 10 χρόνια.

30 Ιανουαρίου 2020 Η άσκηση προσομοίωσης έγινε ζωντανή. Τα ίδια εταιρικά συμφέροντα και ιδρύματα που συμμετείχαν στην άσκηση προσομοίωσης του John Hopkins στις 18 Οκτωβρίου έγιναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ που εμπλέκονται στην παροχή της υποστήριξής τους στην εφαρμογή της έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία του ΠΟΥ (PHEIC).

31 Ιανουαρίου 2020 – Μια μέρα μετά την έναρξη της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης της ΠΟΥ, η διοίκηση Trump ανακοίνωσε ότι θα αρνηθεί την είσοδο σε αλλοδαπούς “που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες”. Αυτό προκαλεί αμέσως μια κρίση στις αεροπορικές μεταφορές, στο εμπόριο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ καθώς και στην τουριστική βιομηχανία, οδηγώντας σε σημαντικές πτωχεύσεις, για να μην αναφέρουμε την ανεργία.

Αμέσως ενεργοποιεί μια εκστρατεία εναντίον ανθρώπων κινεζικής καταγωγής σε όλο τον Δυτικό Κόσμο.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, το ακρωνύμιο του κοροναϊού άλλαξε από το nCoV-2019 (το όνομά του υπο την Άσκηση Προσομοίωσης του John Hopkins, Εκδήλωσις 201, πριν τον εντοπιστεί στις αρχές Ιανουαρίου 2020) στο COVID-19.

28 Φεβρουαρίου 2020: Μία μαζική εκστρατεία εμβολιασμού της ΠΟΥ ανακοινώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus

Ποιος ήταν πίσω από αυτή την εκστρατεία: η GlaxoSmithKline σε συνεργασία με τις Εξελικτικές Επιδεκτικές Ετοιμάσεις (CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations); Πρόκειται για μια σύμπραξη Gates-WEF, και οι δύο ήταν χορηγοί της 18ης Οκτωβρίου, “Simulation Exercise” (Άσκηση Προσομοίωσης). Η εκστρατεία για την ανάπτυξη εμβολίων ξεκίνησε πριν από την απόφαση της ΠΟΥ να ξεκινήσει μια παγκόσμια έκτακτη κατάσταση δημόσιας υγείας. Αναγγέλθηκε για πρώτη φορά στη συνάντηση του WEF στο Νταβός (21-24 Ιανουαρίου).

Τέλος Φεβρουαρίου 2020. Κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών, αύξηση της αξίας των μετοχών της Big Pharma. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ???!!!

Στις αρχές Μαρτίου καταστρεπτικές συνέπειες για την τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως.

Τέλος Φεβρουάριος – αρχές Μαρτίου: Κίνα: Περισσότερο από το 50% των μολυσμένων ασθενών αναρρώνουν και εκκενώνονται από τα νοσοκομεία. 3 Μαρτίου συνολικά 49.856 ασθενείς ανάρρωσαν από το COVID-19 και πήραν εξιτήρια από τα νοσοκομεία στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των “επιβεβαιωμένων μολυσμένων κρουσμάτων” στην Κίνα είναι 30.448. (Συγκεκριμένα 80,304 μείον 49856 = 30,448 (80 304 είναι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στην Κίνα (στοιχεία της ΠΟΥ, 3 Μαρτίου 2020).

Στις 5 Μαρτίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΟΥ επιβεβαιώνει ότι εκτός της Κίνας υπάρχουν 2055 περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σε 33 χώρες. Περίπου το 80% των περιπτώσεων αυτών εξακολουθεί να προέρχεται από μόλις τρεις χώρες (Νότια Κορέα, Ιράν, Ιταλία).

Αυτά τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι δεν αντιμετωπίζουμε παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία, ότι η πιθανότητα μόλυνσης είναι χαμηλή. Και με βάση την εμπειρία της Κίνας η θεραπεία για τη λοίμωξη του ιού είναι αποτελεσματική.

7 Μαρτίου: ΗΠΑ: Ο αριθμός των “επιβεβαιωμένων περιπτώσεων” (μολυσμένων και αναρωμένων) στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές Μαρτίου είναι της τάξεως των 430, που αυξάνεται σε περίπου 6000 (8 Μαρτίου).

Συγκρίνετε αυτά με τα στοιχεία σχετικά με τον ιό της γρίπης Β: Το CDC εκτιμά για το 2019-2020 “τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ασθένειες γρίπης … 140.000 νοσηλείες και 8.200 θάνατοι. (The Hill)

Στις αρχές Μαρτίου: Έρχονται το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα για να μας «σώσουν».

Ο Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας συμβουλεύει τα κράτη μέλη ότι “η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διέθεσαν και τα δύο κεφάλαια για τη «σταθεροποίηση των συστημάτων υγείας και την άμβλυνση των οικονομικών επιπτώσεων της επιδημίας». Αυτή είναι η προτεινόμενη νεοφιλελεύθερη “λύση” για το COVID-19. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει δεσμεύσει 12 δισεκατομμύρια δολάρια για τη λεγόμενη “βοήθεια”, η οποία θα συμβάλει στην οικοδόμηση του εξωτερικού χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών.

7 Μαρτίου: Κίνα: Η πανδημία έχει σχεδόν τελειώσει
Οι αναφερόμενες νέες περιπτώσεις στην Κίνα πέφτουν σε διψήφιο αριθμό. 99 περιπτώσεις καταγράφηκαν στις 7 Μαρτίου. Όλες οι νέες περιπτώσεις εκτός της επαρχίας Hubei κατηγοριοποιούνται ως «εισαγόμενες λοιμώξεις» (από ξένες χώρες). Η αξιοπιστία των δεδομένων πρέπει να καθοριστεί:

99 πρόσφατα επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων 74 στην επαρχία Hubei, … Οι νέες περιπτώσεις περιελάμβαναν 24 εισαγόμενες λοιμώξεις – 17 στην επαρχία Gansu, τρεις στο Πεκίνο, τρεις στη Σαγκάη και μία στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ.
13 Μαρ. 2020:  Ουχάν: Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό. ΠΑΕΙ, δηλαδή, ο «κορωναϊός», ιδαίτερα στην…ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ!!!

Και τέλος,…

και αφού αναφέρθηκε  στο παρόν άρθρο και το όνομα της…NOVARTIS σε σχέση με τις εγκληματικές φαρμακευτικές εταιρείες, και αφού το…ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS αποδείχτηκε τελικά ως μεγάλη…ΣΚΕΥΩΡΙΑ εις βάρος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ, κτλ., τότε…ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ», ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ AYTA TA ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η…NOVARTIS…!!!
Γι’ αυτό, δεδομένων όλων των ανωτέρων αποκαλύψεων για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊο, ζτητάμε από την ελληνική Δικαιοσύνη να αρχίσει εδώ και ΤΩΡΑ να διεξάγει μια ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ πάνω σε αυτήν την ΑΠΑΤΗ που «τρέχει» κι η…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» του Κυριάκου Μητσοτάκη διότι αυτά τα «μέτρα» που έχει πάρει αυτός, για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοιο, που…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,  ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΤΛ., ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!…

-Με πληροφορίες από τον Prof Michel Chossudovsky του Global Research 

Πηγή:http://greeknewsondemand.com/

«Πᾶνος» 

3 σχόλια:

  1. Αφού τα ξέρατε όλα αυτά γιατί μας το ανακοινώνετε τώρα? 😪 και εν πάση περιπτώσει τη προτείνεται να κάνουμε οι πολίτες του κόσμου? 😠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραγικοί ανθρωποφάγοι!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ἀγαπητὲ Μιχάλη!

      Πιθανὸν νὰ τὸ λὲς ἀλληγορικὰ αὐτὸ, ἀλλὰ πρέπει νὰ ξέρεις ὅτι ὑπάρχουν ἑστιατόρια ὅπου σερβίρουν ἀνθρώπινο κρέας, καὶ εἰς γνῶσιν των, πηγαίνουν καὶ τρῶνε ἠθοποιοὶ τοῦ Χόλλυγουντ καὶ λοιποὶ τῆς σατανικῆς ἐλίτ.

      Βέβαια καὶ ἀλλοῦ ὑπάρχη ὁ κανιβαλισμός ὅπου καταναλώνουν ἀνθρώπινο κρέας.

      Διαγραφή