Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Οι Σατανάδες τα έχουν παίξει…Δεν τους βγαίνει η Κορωνοαπάτη...


Οι Μεγαλοσατανάδες όπως οι κυρία και ο κύριος Γκέιτς τα έχουν παίξει γιατί δεν πεθαίνει κανένας!!! Ονειρεύονταν εκατομμύρια νεκρούς από την κορώνα-19 για να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη με δηλητήρια που χτυπάνε τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου. 

Εκεί είναι το μυστικό. Ο θεικός κώδικας, εκεί χτυπάνε. Η απάτη χάλασε, η χλαπάτσα χάλασε, οι εντολές χάθηκαν…Οι καμπαλιστές Γκειτς πήγαν να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη και δείχνουν ανοικτά την θρησκεία τους.

Συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε ότι η μεγαλύτερη δυστυχία στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι τα μέλη της σατανικής σέκτας. Μια σατανική σέκτα αποτελούμενη από Καμπαλιστές και υψηλόβαθμους Μασόνους.

Η σέκτα τους έχει όλους με μισθό, πληρώνει την αριστερά ή τη δεξιά, πληρώνει τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικάνους, πληρώνει τους κουμουνιστές στην χώρα του Δράκου, πληρώνει στις Βρυξέλλες ευρωβουλευτές, πληρώνει προέδρους και πρωθυπουργούς. Οι κυβερνήσεις και όλοι οι τομείς που στηρίζουν την τεχνολογία πληρώνονται για να πάρουν μέτρα εναντίον των ανθρώπων, τους εκβιάζουν, τους λαδώνουν ή τους δολοφονούν. 


Αυτό είναι το πολίτευμα στον πλανήτη. Σατανική Δημοκρατία που αλλάζει κάθε 4 χρόνια τον τσαρλατάνο με τον επόμενο. Για αυτό δεν είναι τόσο περίεργο που δύο πολύ διάσημοι και μέλη της σέκτας θανάτου πρόκειται να συνεργαστούν: ο Bill Gates και ο Mark Zuckerberg. Θα συνεργαστούν για την «καταπολέμηση του κορωναιού».

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα υποχρεωτικό παγκόσμιο εμβολιασμό που θα έχει μέσα τον ιό και θα καταστρέφει τον γενετικό κώδικα σαν βιολογικό όπλο που είναι.


Το εμβόλιο είναι έτοιμο, ας σας λένε ότι χρειάζεται 1 χρόνο για να το δημιουργήσουν…Για τους φοβισμένους, να γνωρίζουν ότι όταν θα το πάρουν, θα τρομοκρατηθούν από τις αρρώστιες που θα εμφανιστούν μέσω του βιολογικού όπλου του εμβολιασμού…

ΠΗΓΗ

Πηγή: https://filoinikodimou.blogspot.com/

 «Πᾶνος»

2 σχόλια:

 1. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ

  Το κάτω αριστερά τετράγωνο της φωτογραφίας είναι από το εσωτερικό ναό του σατανά.


  Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, μια σατανική οργάνωση έχει αναγνωριστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ως εκκλησία. Ο ναός του σατανά έλαβε πρόσφατα ειδοποίηση από το IRS, επιβεβαιώνοντας το καθεστώς μας. Αυτή η αναγνώριση θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ο ναός του σατανά έχει την ίδια πρόσβαση σε δημόσιους χώρους όπως και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις, να επιβεβαιώσει τη θέση μας στο δικαστήριο όταν αγωνιζόμαστε για θρησκευτικές διακρίσεις και να μας επιτρέψει να υποβάλουμε αίτηση για κρατικές επιχορηγήσεις βασιζόμενες στην πίστη».


  Ο ναός του σατανά, έχει έδρα στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης και παρουσία σε αρκετές πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 από τους Lucien Greaves και Malcolm Jarry.

  Άνθρωπος που δεν πιστεύει στο Θεό είναι ικανός για όλα.
  Ειδικά αν πιστεύει στο σατανά τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο χειρότερα.

  Και υπάρχουν εταιρείες που δίνουν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους σε αυτούς τους λεγόμενους ναούς. Πουλώντας τα προϊόντα τους.

  https://gatakia.wordpress.com/2011/04/02/procter-gamble-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντίχριστοι!!! Ζει Κύριος ο Θεός!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή