Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

(Εξαιρετικό) Είναι πλέον κρίσιμο να καταλάβουμε τι αντιμετωπίζουμε. Η πανδημία του ΚOβID είναι ένα πραξικόπημα, μια παγκόσμια εξαγορά που αναφέρεται ως «Η μεγάλη επαναφορά»


Dr. Joseph Mercola
 
Έχει γίνει απολύτως κρίσιμο να καταλάβουμε τι αντιμετωπίζουμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ποιος είναι υπεύθυνος για την άνοδο του ολοκληρωτισμού και την απώτερη πρόθεσή τους.

Η πανδημία ΚOβID ήταν ένα πραξικόπημα από την τεχνοκρατική συμμορία που βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια ατζέντα κατάληψης, που αναφέρεται ως Η Μεγάλη Επαναφορά

Η Μεγάλη Επαναφορά εισήχθη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η ατζέντα τους είναι να εφαρμόσουν έναν παγκόσμιο τύπο ολοκληρωτισμού που βασίζεται σε τεχνοκρατικές και υπερανθρωπιστικές ιδεολογίες. Μέρος αυτού του σχεδίου περιλαμβάνει επίσης την επανασχεδίαση και τον έλεγχο όλων των μορφών ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ενώ η εξωτερική έκφραση της τεχνοκρατίας θα εμφανίζεται ως ολοκληρωτισμός, το κέντρο ελέγχου δεν είναι ένα άτομο. Αντί για ένα άτομο που κυβερνά με διάταγμα, η τεχνοκρατία βασίζεται στον έλεγχο μέσω της τεχνολογίας και του αλγορίθμου. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά. Εν ολίγοις, δεν θα υπάρχει κάποιο άτομο για να κατηγορηθεί ή να λογοδοτήσει. Ο "δικτάτορας" είναι ένας αλγόριθμος

Η τεχνοκρατία είναι μια επινοημένη και αφύσικη μορφή οικονομίας που εκφράζεται ως ολοκληρωτισμός και απαιτεί κοινωνική μηχανική για να λειτουργήσει. Οι τεχνοκράτες στο παρελθόν όρισαν την τεχνοκρατία ως την επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής. Ο έλεγχος του πληθυσμού είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του συστήματος

 
Ο Patrick Wood, ένας επαναλαμβανόμενος καλεσμένος, έχει περάσει δεκαετίες μελετώντας την τεχνοκρατία - ένα επινοημένο οικονομικό σύστημα που η παγκόσμια συμμορία προσπαθεί σήμερα να εφαρμόσει παγκοσμίως. Πρόσφατα πήρε συνέντευξη από το The Defender, το ενημερωτικό δελτίο για την Υπεράσπιση της Υγείας των Παιδιών.
 
Ενώ η τεχνοκρατία και ο ολοκληρωτισμός έχουν πολλές ομοιότητες, υπάρχουν κάποιες διαφορές στην προοπτική, τις οποίες θα ξετυλίξουμε εδώ.
"Μακάρι να υπήρχε κάτι άλλο για να μιλήσουμε, αλλά αυτό είναι", λέει ο Wood. "Αυτό είναι το θέμα της ημέρας. Αυτό είναι που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν και να καταλάβουν.

Αν πρόκειται να πολεμήσουμε εναντίον αυτού του εχθρού, ο οποίος προηγουμένως ήταν λίγο πολύ αόρατος, πρέπει να αναγνωρίσουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Τελεία και παύλα. Δεν μπορούμε να παράσχουμε καμία άμυνα ή επίθεση για να τον απωθήσουμε, αν δεν γνωρίζουμε ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός και τι σκέφτεται, τι έχει στο μυαλό του".
Ο ΚOΒID ήταν το πραξικόπημα της τεχνοκρατίας
 
Ενώ η κρίση του COVID προκάλεσε σύγχυση στους περισσότερους, ο Wood δεν εξεπλάγη από την αλυσίδα γεγονότων που τελικά έλαβε χώρα. Παρακολουθούσε την κινδυνολογία για την κλιματική αλλαγή και την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μόλις οι ίδιοι άνθρωποι που προωθούσαν την κινδυνολογία για το κλίμα ανέβηκαν στο τρένο του COVID, ήξερε ότι συνδέονταν και ότι ο COVID επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της τεχνοκρατικής ατζέντας.

Τα ίδια ελαττωματικά μοντέλα υπολογιστών που χρησιμοποιήθηκαν για να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή θα μας σκοτώσει όλους, χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να υποκινήσουν τον πανικό σχετικά με τη θανατηφόρα δράση του COVID. Αυτά τα υπολογιστικά μοντέλα είναι βασικά πειραγμένα για να λένε ό,τι θέλουν να λένε. Σύμφωνα με τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής, η ανθρωπότητα θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης πριν από 10 χρόνια. Κι όμως, εδώ είμαστε. Τα μοντέλα COVID απέτυχαν επίσης, χάνοντας το στόχο κατά μίλια.
"Εκείνη την εποχή [στις αρχές του 2020], είπα ότι αυτό είναι το πραξικόπημα της τεχνοκρατίας. Επιτέλους κάνουν τη μεγάλη παγκόσμια κίνησή τους για να κάνουν αυτό που έλεγαν ότι θα κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, βάζουν πραγματικά τα παπούτσια τους και το κάνουν να συμβεί, οπότε το αποκάλεσα πραξικόπημα από νωρίς", λέει ο Wood.
Δυστυχώς, για να παραθέσω τα λόγια του συν-συγγραφέα του Wood σε προηγούμενα βιβλία, Anthony Sutton, μόνο το 2% των ανθρώπων έχουν ικανότητες κριτικής σκέψης, το 8% των ανθρώπων πιστεύει ότι μπορεί να σκεφτεί και το 90% προτιμά να πεθάνει παρά να σκεφτεί. Αυτή η εσκεμμένη άγνοια εξηγεί γιατί μόνο το 10% ενός συγκεκριμένου πληθυσμού, κατά μέσο όρο, δεν πέφτει σε ύπνωση μαζικής διαμόρφωσης.

Ο Wood, μαζί με την Dr. Judy Mikovits και τον Dr. Reiner Fuellmich, έναν διεθνή δικηγόρο που ήταν συνιδρυτής της Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής Corona - έχουν σχηματίσει την Ομάδα Εργασίας Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τάμπα της Φλόριντα με προσκεκλημένο ομιλητή τον Michael Yeadon, Ph.D.
"Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη υπόθεση που μπορεί να τεκμηριωθεί ότι, πράγματι, έχουν διαπραχθεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο ίδιο πλαίσιο και με την ίδια έννοια που ανακαλύφθηκαν στις δίκες της Νυρεμβέργης, από τις οποίες προέκυψε ο Κώδικας της Νυρεμβέργης, ο οποίος είναι πλέον ενσωματωμένος στο νομικό σύστημα σε κάθε έθνος της γης, [συμπεριλαμβανομένης] της χώρας μας και κάθε πολιτείας επίσης.

Τα ιατρικά πειράματα είναι απαγορευμένα, τελεία και παύλα, και όμως συνέβησαν ούτως ή άλλως, χωρίς καμία συναίνεση μετά από ενημέρωση στην πορεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν, η ίδια παλιά διαδικασία. Τι πήγε στραβά; Παρουσιάζουμε αυτή την υπόθεση στο αμερικανικό κοινό αυτοπροσώπως, και πρέπει να πω ότι η δυναμική του να μιλάς σήμερα σε ένα ζωντανό ακροατήριο είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για μένα προσωπικά. Νομίζω ότι όλοι οι άλλοι θα έλεγαν το ίδιο πράγμα".
Δημιουργώντας μια νέα κανονικότητα με τους δικούς μας όρους

Αν και πολλοί αντιστέκονται σε αυτή τη στάση, εγώ και ο Wood συμφωνούμε ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει και δεν πρόκειται να διορθωθεί μόνη της. Όχι, θα χειροτερέψει και τα πράγματα δεν θα ξαναγίνουν ποτέ όπως ήταν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να θέλουμε τα πράγματα να επιστρέψουν στην παλιά κανονικότητα. Διότι το παλιό κανονικό είναι αυτό που προκάλεσε τις πολλές κρίσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Μπορούμε να αναμένουμε πλήρως ότι το μερικώς αποτυχημένο διαβατήριο εμβολίου θα αντικατασταθεί από την ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα εξελιχθεί σε ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC). Οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες στον κόσμο θα αναπτύξουν CBDC μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

Η ψηφιακή ταυτότητα και τα CBDCs είναι μια καταστροφή που τρέχει προς το μέρος μας σαν εμπορικό τρένο, και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο. Τα τελευταία δύο χρόνια θα μοιάζουν με πικνίκ σε σύγκριση με αυτό που έρχεται.
"Αν η υπόθεσή μου είναι αληθινή, ο Ιανουάριος του 2020 ήταν το πραξικόπημα που ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο στα σοβαρά, τον θερμό πόλεμο, αν θέλετε, σε σχέση με την προετοιμασία του. Πολλά άσχημα πράγματα συνέβησαν από την 11η Σεπτεμβρίου μέχρι το 2020, τα οποία θα μπορούσαμε να δείξουμε και να πούμε, φαίνεται ότι κάποιος τα ενορχηστρώνει αυτά, αλλά ο πόλεμος μετατράπηκε σε θερμό πόλεμο, κυριολεκτικά, και σε παγκόσμιο επίπεδο, τον Ιανουάριο του 2020. Οι επαναστάσεις δεν σταματούν ποτέ με μια επίθεση. Αυτό είναι προφανές. Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτονόητο".
Από τα λόγια και τις πράξεις τους, μπορείτε να τους γνωρίσετε

Λοιπόν, ποιος υποκίνησε αυτή την παγκόσμια επανάσταση; Ποιος κινεί τα νήματα; Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός; Δεν είναι ο πληθυσμός. Δεν είναι καν ένα συγκεκριμένο έθνος. Είναι ένα σύμπλεγμα πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αλλά έχουν μια κοινή φιλοσοφία, ιδεολογία και ατζέντα. Ο Wood εξηγεί:
"Αυτό που συμβαίνει ονομάζεται Η Μεγάλη Επαναφορά του πλανήτη. Η Μεγάλη Επαναφορά έχει γίνει ένα σύνθημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη ιδέα τι σημαίνει, αλλά προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο και συζευγμένο με τα Ηνωμένα Έθνη.

Αυτή η ελίτ ομάδα ανθρώπων αντιπροσωπεύει σε συνδυασμό όλους τους ανθρώπους που αρχικά συμμετείχαν στην Τριμερή Επιτροπή τη δεκαετία του 1970. Είναι τα ίδια είδη ανθρώπων, η ίδια ατζέντα για να μεταμορφώσουν τον κόσμο στο όραμά τους, στον τρόπο που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα έπρεπε να είναι. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν ενορχηστρώσει όλο αυτό το πράγμα και είναι αυτοί που το προωθούν αυτή τη στιγμή.

Είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς τους περισσότερους από τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Μπορείτε να κοιτάξετε τους Klaus Schwabs και τους Bill Gates [του κόσμου] και τις χιλιάδες εταιρείες που ανήκουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Όλες έχουν διευθύνοντες συμβούλους, μέλη διοικητικών συμβουλίων κ.λπ. που ανήκουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Είναι πολύ εύκολο να τους αναγνωρίσει κανείς σήμερα.

Η ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς είναι ο πλήρης μετασχηματισμός της κοινωνίας και των ατόμων που ζουν σε αυτή την κοινωνία. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μιλάει με τόλμη και για τα δύο. Μιλάνε για αυτή την τεχνοκρατική κατάληψη από τη μία πλευρά, για τη μεταρρύθμιση της κοινωνίας, δηλαδή των δομών της κοινωνίας, των θεσμών, αλλά μιλούν επίσης για την αναδιάρθρωση της ίδιας της ανθρωπότητας.

Δηλαδή, τη συγχώνευση της τεχνολογίας με την ανθρώπινη κατάσταση, με τη σάρκα, την αλλαγή του γενετικού κώδικα, την Ανθρωπότητα 2.0, H+ είναι ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται. Αυτά είναι πράγματα τύπου τρελού επιστήμονα. Ο μέσος άνθρωπος στο δρόμο δεν έχει εκτεθεί ποτέ σε αυτά.

Είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσο σατανικό είναι όλο αυτό το πράγμα, και είναι όλα απρόσκλητα. Κανείς δεν το ζήτησε, απλά το έκαναν. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε: Αυτό δεν ήρθε από το πουθενά ή έπεσε από τον ουρανό από το διάστημα. Αυτό ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό".
Η Ατζέντα 21 έθεσε τις βάσεις

Το 1992 δημιουργήθηκε η Ατζέντα 21. Αυτή ήταν η γένεση της βιώσιμης ανάπτυξης. Εκεί περιγράφηκε ανοιχτά αυτό το δόγμα. Η Ατζέντα 21 και η Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα που πραγματοποιήθηκε την ίδια εποχή ήταν η ατζέντα για τον 21ο αιώνα.

Όπως εξήγησε ο Wood, η Ατζέντα 21 ήταν θεμελιώδης με την έννοια ότι καθόρισε όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται και τις αλλαγές που εφαρμόζονται σήμερα. Απλώς κανείς δεν έδινε πραγματικά προσοχή στο πού κατευθύνονταν τα πράγματα, στις απώτερες συνέπειες όλων αυτών. Φυσικά, όσοι είδαν τα γραπτά στον τοίχο απαξιώθηκαν ως "τρελοί θεωρητικοί συνωμοσίας".
"Υπήρξε ένα σπουδαίο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1994 με τίτλο "Οι Μεσίτες της Γης". Οι δύο συγγραφείς ήταν επιστήμονες. Ήταν επίσης το αυθεντικό περιβαλλοντικό πλήθος. Δεν ήταν απαραίτητα με το μέρος μας, αλλά πήγαν στη διάσκεψη για την Ατζέντα 21 με καλή πίστη, πιστεύοντας ότι θα γινόταν κάποια διαπραγμάτευση για την ανάσχεση της ανάπτυξης που κατέστρεφε τον Τρίτο Κόσμο και την προσπάθεια να επανέλθει ο πλανήτης.
Πήγαν με την ελπίδα να αλλάξουν κάποια πράγματα και έφυγαν από τη διάσκεψη για την Ατζέντα 21 εντελώς απογοητευμένοι... Σε αυτό το βιβλίο, άσκησαν κριτική στη διαδικασία της Ατζέντας 21. Ξεκίνησαν λέγοντας κάτι τέτοιο: 'Υποστηρίζουμε ότι η USAID - η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την οικονομική ανάπτυξη - έχει ενισχύσει ακριβώς το είδος της βιομηχανικής ανάπτυξης που είναι καταστροφικό για το περιβάλλον, τον πλανήτη και τους κατοίκους του.

Βλέπουμε πώς, ως αποτέλεσμα της USAID, οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι, ενώ όλο και μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη καταστρέφεται στην πορεία". Τι μπορούμε να πούμε, εκτός από το "αμήν" σε αυτό. Εδώ είμαστε σήμερα. Αυτό ακριβώς συνέβη".
Το σχέδιο για την ιδιοκτησία και τον έλεγχο όλης της ζωής

Οι "Μεσίτες της Γης" ανέλυαν επίσης τι έμαθαν από τη Σύμβαση για τη Βιοποικιλότητα, η οποία διεξήχθη παράλληλα με τη διάσκεψη για την Ατζέντα 21. Είχε τους ίδιους συμμετέχοντες, απλώς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις σκέψης συγκεντρώθηκαν στο ίδιο συνέδριο.
"Έγραψαν για τη σύμβαση για τη βιοποικιλότητα, η οποία έχει γίνει απίστευτα σημαντική σήμερα για τα Ηνωμένα Έθνη. Είπαν ότι η σύμβαση εξισώνει σιωπηρά την ποικιλομορφία της ζωής, δηλαδή των ζώων και των φυτών, με την ποικιλομορφία των γενετικών κωδίκων. Με τον τρόπο αυτό, η ποικιλομορφία γίνεται κάτι που η σύγχρονη επιστήμη μπορεί να χειραγωγήσει. Προωθεί τη βιοτεχνολογία ως απαραίτητη για τη διατήρηση και τη βιώσιμη χρήση της βιοποικιλότητας.

Επαναπροσδιόρισαν, αφενός, τον όρο βιοποικιλότητα, αλλά είπαν επίσης ότι το κύριο διακύβευμα που θέτει η σύμβαση για τη βιοποικιλότητα είναι το ζήτημα της ιδιοκτησίας και του ελέγχου της βιολογικής ποικιλότητας. Το κύριο μέλημα ήταν η προστασία των φαρμακευτικών και των αναδυόμενων βιομηχανιών βιοτεχνολογίας. Αυτή ήταν η εκτίμησή τους.

Στην οποία, σήμερα, μπορούμε να πούμε: "Μπίνγκο!". Αυτό ακριβώς συνέβη τότε, και αυτή ακριβώς είναι η έκφραση που βλέπουμε σήμερα της γενετικής κατάληψης της ζωής στον πλανήτη γη. Πήραν τους σπόρους, πήραν τα φυτά, πήραν τα ζώα".
Σήμερα, οι τεχνοκράτες προχωρούν και στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα. Ο επικεφαλής ιατρός της Moderna, Tal Zaks, για παράδειγμα, έχει δηλώσει ότι η Moderna, που αναπτύσσει το εμβόλιο mRNA COVID, "χακάρει το λογισμικό της ζωής". Περιέγραψε τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα ως ένα λειτουργικό σύστημα, και αν μπορείτε να αλλάξετε αυτό το λειτουργικό σύστημα εισάγοντας μια νέα γραμμή κώδικα ή αλλάζοντας μια γραμμή κώδικα, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας του λειτουργικού συστήματος.

Από το 1992, έχει δημιουργηθεί νομοθεσία για την προστασία της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ατζέντα 21 του 1992 ήταν ένα προ-πραξικόπημα. Έθεσαν τότε τις βάσεις για να προστατεύσουν τις φαρμακευτικές και τις αναδυόμενες βιομηχανίες βιοτεχνολογίας που ήξεραν ότι θα έρθουν. Και, σήμερα, η ίδια η γενετική σύνθεση της ανθρωπότητας είναι προς πώληση.

Προέλευση της τεχνοκρατίας

Ωστόσο, η τεχνοκρατία χρονολογείται πιο πίσω από τη δεκαετία του '90. Χειρόγραφες επιστολές που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930 αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι από τους εμπνευστές του τεχνοκρατικού κινήματος είχαν έρθει σε αντιπαράθεση με την αυτοκρατορία των εφημερίδων Hearst, και εξαιτίας αυτού, απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους να συζητούν γι' αυτούς ή την τεχνοκρατική ιδεολογία. Ως εκ τούτου, η τεχνοκρατία πέρασε στην παρανομία και θάφτηκε κατά κάποιον τρόπο για μερικές δεκαετίες. Ο Wood εξηγεί:
"Αυτό που συνέβη ήταν ότι, ο Howard Scott, ένας από τους συνιδρυτές της Technocracy Inc. ήταν επίσης ο ηγέτης της ομάδας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, όταν στεγάστηκε εκεί το 1932. Είχε προωθήσει τον εαυτό του ως πιστοποιημένο μηχανικό και ως έναν από τους διανοούμενους τύπους που θα ταίριαζαν στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Δεν ήταν από το Κολούμπια, αλλά ήταν επικεφαλής του [τεχνοκρατικού] κινήματος εκεί.

Ανακαλύφθηκε, ενώ βρισκόταν εκεί, ότι ήταν μια πλήρης απάτη. Δεν είχε κανένα πτυχίο μηχανικού. Ήταν απλά ένας φαφλατάς. Ήταν ένας διαφημιστής - βασικά ένας απατεώνας - και ο Nicholas Murray Butler, ο πρόεδρος του Κολούμπια ... τρελάθηκε και έδιωξε τον Scott από το Κολούμπια ...

Με την ίδια λογική, ο Χάουαρντ Σκοτ δούλευε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σαν τρελός, και δούλευε στην αυτοκρατορία Hearst για να δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με την τεχνοκρατία σε όλη τη χώρα.

Όταν ο Ράντολφ Χερστ ανακάλυψε, όπως ο Μπάτλερ, ότι τον είχαν κοροϊδέψει και ότι η αυτοκρατορία του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχε χειραγωγηθεί, φρίκαρε και έστειλε ένα τηλεγραφικό υπόμνημα σε κάθε εφημερίδα της χώρας, λέγοντας: "Αν κάποιος αναφέρει ξανά την τεχνοκρατία, απολύεστε".

Λοιπόν, αυτό το τακτοποίησε. Τα βιβλία της ιστορίας έχουν μια καθυστέρηση 25 ετών, συνήθως. Οι ιστορικοί δεν πάνε πίσω και δεν αναλύουν πράγματα από πέρυσι για να τα γράψουν στα βιβλία ιστορίας. Πηγαίνουν 25 χρόνια πίσω και κοιτάζουν γύρω τους και διαβάζουν τα άρθρα των εφημερίδων και οτιδήποτε άλλο, και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Έτσι γράφουν την ιστορία.

Λοιπόν, υπάρχει αυτό το τεράστιο κενό στο κίνημα της τεχνοκρατίας, επειδή μόλις αποσύρθηκε. Ξαφνικά, δεν υπάρχουν άρθρα εφημερίδων. Είναι σαν να εξαφανίστηκαν στον αέρα. Οι μεγάλοι, με υψηλά διαπιστευτήρια επιστήμονες και μηχανικοί στο Κολούμπια που καμάρωναν για την τεχνοκρατία τον προηγούμενο χρόνο, τώρα, ξαφνικά, δεν τολμούν να αναφέρουν τη λέξη".
Ο Wood ανακάλυψε τελικά ένα σημαντικό πανεπιστημιακό αρχείο στο Πανεπιστήμιο του Έντμοντον στην Αλμπέρτα, όπου όλοι οι ηγέτες του καναδικού κινήματος της τεχνοκρατίας είχαν συνδυάσει τα έγγραφά τους τη δεκαετία του '90.

Τα έγγραφα τοποθετήθηκαν σε μια αποθήκη όπου παρέμεναν για χρόνια, μέχρι που τελικά δημοσιεύτηκε ένας κατάλογός τους στο διαδίκτυο. Ήταν ένα πραγματικό τζάκποτ. Ο Wood και η σύζυγός του πήγαν στο Έντμοντον και πέρασαν μια εβδομάδα κοσκινίζοντας και αντιγράφοντας το υλικό. Μετά από αυτό, δεν ήταν πολύ δύσκολο να αναλύσουν πώς η τεχνοκρατική ατζέντα είχε προχωρήσει και εφαρμοζόταν.

Ο ολοκληρωτισμός έναντι της τεχνοκρατίας

Ενώ η εξωτερική έκφραση της τεχνοκρατίας θα εμφανιστεί ως ολοκληρωτισμός, το κέντρο ελέγχου δεν είναι δικτάτορας. Αντί να κυβερνά ένα άτομο με διάταγμα, η τεχνοκρατία βασίζεται στον έλεγχο μέσω της τεχνολογίας και του αλγορίθμου. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά. Εν ολίγοις, δεν υπάρχουν άνθρωποι πίσω από την κουρτίνα που κινούν τα νήματα. Δεν υπάρχει κάποιο άτομο για να κατηγορηθεί ή να λογοδοτήσει.

Ο "δικτάτορας" είναι ένας αλγόριθμος. Κοιτάζοντας τη Google τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικότερα, μπορούμε να το δούμε αυτό σε δράση. Μπορούμε επίσης να το δούμε στη λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης στην Κίνα.
"Η λεγόμενη έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης δημιούργησε τη δυνατότητα ελέγχου των ανθρώπων μέσω αλγορίθμου, αντί για πολιτική υπαγόρευση", λέει ο Wood. "Υπάρχει μια μάχη μεταξύ τεχνοκρατών και κυβερνήσεων από τότε που ξεκίνησε η τεχνοκρατία. Παλαιότερα, μισούσαν την κυβέρνηση. Ήθελαν να απαλλαγούν από την κυβέρνηση. Υπάρχει ακόμα και σήμερα αυτή η τάση.

Το βλέπετε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το βλέπετε στα Ηνωμένα Έθνη. Θέλουν να διαλύσουν τις εθνικές κυβερνήσεις του κόσμου. Ιστορικά, ο φασισμός και ο κομμουνισμός θεσπίστηκαν από εθνικές κυβερνήσεις. Αυτές οι οντότητες βρίσκονται στη λίστα των στόχων της τεχνοκρατίας. Το είδαμε αυτό, παρεμπιπτόντως, μόλις πρόσφατα. Πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο στο Ντουμπάι, που ονομάστηκε Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής των Κυβερνήσεων [29-30 Μαρτίου 2022].

Διοργανώθηκε εν μέρει από τα Ηνωμένα Έθνη και υπήρχαν εκεί ένα σωρό οικονομικοί βρωμιάρηδες. Υπήρχε μια συγκεκριμένη, η Pippa Malmgren -είναι από την Αμερική, αλλά βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία- και παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης χρηματοοικονομικού πλούτου για τους υπερπλούσιους.

Μίλησε για την καταστροφή του συστήματος του πλαστικού νομίσματος και είπε ότι, όταν συμβεί αυτό, θα υπάρξει απλώς μια αλλαγή. Όλα τα πλαστικά νομίσματα θα εξαφανιστούν και θα υπάρξει εφαρμογή ψηφιακών νομισμάτων. Αλλά επισήμανε επίσης ότι οι εθνικές κρατικές δομές του κόσμου φθίνουν με ταχείς ρυθμούς τώρα. Είδε, υποθέτω, ότι τα εθνικά κράτη είναι ο στόχος της καταστροφής. Πρέπει να φύγουν.
Αυτό είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Κοιτάξτε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ενώ η Ευρώπη έχει σύνορα χωρών, τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν έχουν ουσιαστικά καμία εξουσία να κάνουν τίποτα πια. Είναι υποταγμένα στις επιθυμίες της ΕΕ. "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη αποκαλούν την ΕΕ τεχνοκρατία, είναι ένα μάτσο τεχνοκρατικές ελίτ - δεν εκλέγονται, δεν λογοδοτούν", λέει ο Wood.

Κανείς δεν μπορεί να τους επηρεάσει και λαμβάνουν αποφάσεις για όλους τους άλλους. Έτσι, ενώ τα εθνικά κράτη εξακολουθούν να υπάρχουν κατ' όνομα, έχουν απογυμνωθεί από την κυριαρχία τους. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκεται τώρα επίσης στη διαδικασία απογύμνωσης των εθνών από την κυριαρχία τους μέσω της λεγόμενης Συνθήκης για την Πανδημία, η οποία θα παραχωρήσει στον ΠΟΥ πρωτοφανή εξουσία και επιρροή για να κυβερνά πίσω από το πέπλο της "παγκόσμιας βιοασφάλειας".

Βλέπουμε επίσης την κυριαρχία της τεχνοκρατίας σε εταιρείες όπως η Google, η οποία αναμειγνύεται στις υποθέσεις των εθνών, ασκώντας συχνά μεγαλύτερη εξουσία πάνω στους ανθρώπους από το ίδιο το κράτος. Έτσι, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο εχθρός δεν είναι ένα εθνικό κράτος.

Ο σημερινός εχθρός δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε έχουν δημιουργήσει τα εθνικά κράτη στο παρελθόν, όπως ο φασισμός, ο κομμουνισμός ή ο σοσιαλισμός. Πρόκειται για μια εντελώς νέα οντότητα. Έτσι, ενώ η τεχνοκρατία μοιάζει με ολοκληρωτισμό, ο σημερινός ολοκληρωτισμός είναι απόρροια της τεχνοκρατίας και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα προηγούμενο ολοκληρωτικό καθεστώς.
"Αν το δείτε στο πλαίσιο της κατάληψης του γενετικού υλικού στη γη, αυτό είναι το επικίνδυνο φορτίο που αντιμετωπίζουμε. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της διακυβέρνησης. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της επιστημονικής δικτατορίας, όπου οι άνθρωποι μπορούν πλέον να χειραγωγηθούν ώστε να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν. Μιλάμε για την άμεση κατάληψη του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Αυτό είναι ένα απίστευτο πράγμα, διότι αυτό σημαίνει, ενδεχομένως, ότι το γονιδίωμα της ανθρωπότητας θα μπορούσε να αλλάξει", προειδοποιεί ο Wood.
Πιθανόν να υπάρξουν ακούσιες συνέπειες

Τώρα, είναι πολύ πιθανό, και μάλιστα πιθανό, οι ενορχηστρωτές αυτής της τεχνοκρατικής κατάληψης να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και να καταλήξουν να αυτοκαταστραφούν. Παίζουν ένα παιχνίδι που δεν έχει ξαναπαιχτεί, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες απρόβλεπτες συνέπειες μπορεί να δρομολογηθούν.

Μια τέτοια ακούσια συνέπεια θα μπορούσε να είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, και αν συμβεί αυτό, η γονιδιακή επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος θα καταστεί ανούσια, επειδή το βιοτικό επίπεδο όλου του κόσμου θα πάει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Σχόλια του Wood:
"Δεν υπάρχει αμφιβολία - ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος ή ένας παγκόσμιος πόλεμος πρόκειται να προκληθεί. Δεν είναι προς το συμφέρον, για παράδειγμα, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να γίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί ούτε αυτό. Μέχρι στιγμής, νομίζω ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι αρκετά ενορχηστρωμένος και σεναριακά σχεδιασμένος με πολλούς τρόπους στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο και το πράγμα να τρελαθεί.

Αν συμβεί αυτό, δεν ξέρω πού θα το τοποθετούσα στο ρολόι της καταστροφής. Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος, αλλά είναι σίγουρα μια πιθανή έκβαση. Αν συμβεί, θα χαλάσει τα πάντα για όλους για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως λέει η Βίβλος, θα χρειαστούν επτά χρόνια για να διασχίσουμε την ύπαιθρο και να θάψουμε όλα τα ραδιενεργά οστά. Αυτό θα ήταν πολύ άσχημο.

Μπορεί να μην είναι [ένας πυρηνικός πόλεμος]. Αλλά θα μπορούσε να είναι. Έχουν την τεχνολογία. Εννοώ, κοιτάξτε τι μπορούν να κάνουν εξαπολύοντας αυτές τις πανδημίες και αυτά τα βιολογικά όπλα ... Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να συμβεί - και πάλι, μιλάμε για κύματα επιθέσεων, πράγματα που θα μπορούσαν να μας ρίξουν και να επιφέρουν αυτή τη Μεγάλη Επαναφορά - είναι κάποιο είδος επίθεσης στον κυβερνοχώρο.

Αυτό έχει απασχολήσει πολύ τις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό. Μια επίθεση στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να είναι μια επιχείρηση με ψεύτικη σημαία, αλλά δεν έχει πραγματικά σημασία τι είναι, αν είναι ή δεν είναι [μια ψεύτικη σημαία], αλλά κάποιο μεγάλο πράγμα, όπως η κατάρριψη του ηλεκτρικού δικτύου ή η κατάρριψη της JPMorgan Chase και κανείς δεν μπορεί να βγάλει τα χρήματά του για μια περίοδο μιας εβδομάδας.

Κάτι τέτοιο, και πάλι, θα προκαλούσε το φόβο του Θεού σε όλους. Θα επιστρέψουμε στον φόβο και τον πανικό- θα κάνουμε ό,τι μας πείτε για να είμαστε ασφαλείς, κ.λπ. Θα διαιωνίσει την κατάληψη, το πραξικόπημα που βλέπουμε. Αυτές είναι δύο πιθανότητες, βραχυπρόθεσμα, που είναι πολύ πραγματικές. Έχουμε διαφορετικά σενάρια αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε πού πηγαίνει αυτή η ομάδα των τεχνοκρατικών παραγόντων.

Καταλαβαίνουμε τη νοοτροπία τους, τη φιλοσοφία τους, αν θέλετε. Μισώ να το αποκαλώ έτσι, αλλά τι έχουν στο μυαλό τους; Δεν υπάρχει πάθος, δεν υπάρχει συμπόνια, δεν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει έλεος, δεν υπάρχει χάρη, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Είναι μια εντελώς απάνθρωπη προσπάθεια να αιχμαλωτιστεί η ανθρωπότητα σε μια επιστημονική δικτατορία, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος".
Η προετοιμασία μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους σας

Το σύνθημα των προσκόπων είναι "Να είστε προετοιμασμένοι" και αυτό είναι που θα ενθάρρυνα όλους να επιδιώξουν αυτή τη στιγμή. Ένα άλλο σύνθημα που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε θα ήταν "Ελπίζω για το καλύτερο και προετοιμάζομαι για το χειρότερο". Προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για κάθε ενδεχόμενο. Αν μπορείτε, απομακρυνθείτε από τις μεγάλες πόλεις και τις μεγάλες αστικές περιοχές. Οι αγροτικές περιοχές όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κοινότητα είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας.

Προετοιμαστείτε για διαρκείς ελλείψεις τροφίμων με μακροχρόνια αποθήκευση τροφίμων. Εξασφαλίστε μια πηγή πόσιμου νερού. Προμηθευτείτε ιατρικά φάρμακα. Προετοιμαστείτε για την αποτυχία των αλυσίδων εφοδιασμού όλων των ειδών και αποθηκεύστε ανάλογα. Βγείτε από το νόμισμα, είτε ξοδεύοντάς το σε πράγματα που θα χρειαστείτε στο μέλλον, είτε αγοράζοντας φυσικό χρυσό και ασήμι.

Προετοιμαστείτε για ενεργειακές ελλείψεις, κυλιόμενες διακοπές ρεύματος και την πλήρη διακοπή του ηλεκτρικού δικτύου. Είναι σημαντικό να μην βασίζεστε σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Συμπεριλάβετε στις προετοιμασίες σας χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας χαμηλής τεχνολογίας.  Αν η σκέψη όλων αυτών σας τρομάζει, να θυμάστε ότι η ανάληψη δράσης είναι η καλύτερη λύση. Η γνώση ότι είστε προετοιμασμένοι θα σας απαλύνει πολλά άγχη.

 
Γιατί η ελευθερία του λόγου είναι στο μπλοκ της κοπής

Η ελευθερία του λόγου είναι μια παγκόσμια έννοια. Όλοι, παντού, έχουν ένα μυαλό και θέλουν να εκφράζονται χωρίς να λογοκρίνονται ή να ακυρώνονται για τις απόψεις τους. Η ελευθερία του λόγου δέχεται πλέον επίθεση παγκοσμίως, και η πραγματικά μαζική επίθεση στην ελευθερία του λόγου ξεκίνησε ταυτόχρονα με την έναρξη του πραξικοπήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή η φίμωση της αντίθετης γνώμης είναι απαραίτητη για την πλήρη κατάληψη της εξουσίας.
"Αυτοί οι τεχνοκράτες τρανσουμανιστές επαναστάτες πρέπει να καταστρέψουν την ελευθερία του λόγου την ίδια στιγμή που καταλαμβάνουν τον κόσμο, επειδή πρέπει να ελέγξουν την αφήγηση", εξηγεί ο Wood. "Οι επιθέσεις κατά της ελευθερίας του λόγου αυτή τη στιγμή είναι απολύτως θρυλικές, ξεπερνούν κάθε όριο, παντού στον πλανήτη.

Αν ο Mattias Desmet έχει δίκιο, και αισθάνομαι απολύτως βέβαιος ότι έχει, γιατί μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο ιστορίας τόσο εύκολα όσο ο καθένας, όταν η ελευθερία του λόγου φιμωθεί αποτελεσματικά, τότε είναι που αρχίζει η δολοφονία του αποδιοπομπαίου τράγου. Πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι αυτός που σκοτώνεται πρώτος. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ομάδες που αναμειγνύονται, αλλά οι άνθρωποι που είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι αυτοί που θα δεχτούν επίθεση από το πλήθος των ψυχωτικών μαζικών σχηματισμών".
Τελικά, το ολοκληρωτικό καθεστώς θα καταβροχθίσει τους δικούς του. Θα σκοτώσει τους δικούς του ηγέτες στο όνομα του γενικότερου καλού. Αλλά εν τω μεταξύ, θα ξεκινήσει με την εκκαθάριση διαφόρων αποδιοπομπαίων τράγων, τη μία ομάδα μετά την άλλη.
"Η αρχική τεχνοκρατία από τη δεκαετία του 1930, ορίστηκε στο δικό τους περιοδικό, το οποίο ονομαζόταν "The Technocrat Magazine". Αυτοπροσδιορίστηκαν το 1938 ως "η επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής". Αυτό έλεγαν για τον εαυτό τους.

Η τεχνοκρατία είναι η επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής και μιλούσαν αδιάκοπα στη βιβλιογραφία τους για τον Παβλόφ και τον BF Skinner και για το πώς μπορούσαν να ελέγχουν τους ανθρώπους και να διαμορφώνουν τους ανθρώπους στην οικονομία, στην ουτοπία που ήθελαν να χτίσουν.

Έπρεπε από το 1938, τουλάχιστον, να σκεφτούν πώς θα αναπτύξουν την επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής για να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον της ανθρωπότητας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να το σκεφτούμε περαιτέρω.

Μπορούμε να το νιώσουμε σήμερα. Είναι μπροστά στα μάτια μας, κάθε μέρα. Χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές εναντίον των ανθρώπων του κόσμου για να τους χειραγωγήσουν, να τους υπνωτίσουν, να τους ωθήσουν σε ψυχώσεις μαζικής διαμόρφωσης. Κάποιος στην κορυφή ξέρει ακριβώς τι κάνουν με αυτό. Αυτό είναι το θέμα μου".
Και, πάλι, εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google και το Facebook παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Βλέπω την Google ως το Skynet της σειράς Terminator. Είναι ίσως ο χειρότερος παραβάτης από όλες τις εταιρείες τεχνολογίας που επιταχύνουν αυτό το φαινόμενο. Είναι οι πρωταθλητές της κοινωνικής μηχανικής. Τους ανήκει η DeepMind, η πιο εξελιγμένη εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης στον πλανήτη, και σαφώς τη χρησιμοποιούν για κακόβουλους σκοπούς. Τούτου λεχθέντος, σίγουρα δεν είναι οι μόνοι. 
 
Σχέδιο δράσης για το μέλλον

Κλείνοντας, πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά πώς θα μπορούσαμε να επιβραδύνουμε, να εμποδίσουμε ή τουλάχιστον να περιορίσουμε την καταστροφή που έχει σχεδιαστεί για εμάς. Στην κορυφή αυτής της λίστας, εκτός από την προετοιμασία του εαυτού σας και της οικογένειάς σας με τα απαραίτητα για τη ζωή, είναι να αντισταθούμε στην αφήγηση.
"Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι σας δίνεται ένας ρόλος να παίξετε, απλά αρνηθείτε να παίξετε αυτόν τον ρόλο", λέει ο Wood. "Δεν με νοιάζει τι είναι, απλά μην το κάνεις. Αν σου λένε: "Πρέπει να φορέσεις μάσκα επειδή μπλα, μπλα, μπλα - μην φοράς μάσκα. Απλά μην παίζεις τον ρόλο που σου δίνουν".
Το ξέρω, αλλά υπάρχει πολύ προσωπική επιλογή εδώ. Πρέπει να πάρεις μια προσωπική απόφαση για το τι αξίζει για σένα να το κάνεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω φορέσει ακόμα μάσκα. Μου κόστισε. Δεν έχω πετάξει με αεροπλάνο εδώ και πολύ καιρό. Δεν πήγα σε πολλά μέρη.
Είναι σημαντικό να έχεις το στόμα σου ανοιχτό, όχι κλειστό. Πρέπει να αποκαταστήσουμε και πάλι την ανθρώπινη σχέση. Αυτό μας το έχουν στερήσει με όλη την κοινωνική αποστασιοποίηση και τα λουκέτα και όλα τα άλλα. Ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους. Πονάει, αντιλαμβάνομαι, για πολλούς ανθρώπους, επειδή έχουν καεί οι σχέσεις μεταξύ παιδιών και γονέων και αδελφών. Ξεπεράστε το, αντιμετωπίστε το.
Πρέπει να βγείτε έξω και να επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους ξανά, γιατί το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται σε αυτές τις συνδέσεις.
Απλά μην τσακώνεστε μαζί τους. Αν τους αγαπάτε, αγαπήστε τους ούτως ή άλλως, παρά το πού βρίσκονται. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να βρεθείτε με ομοϊδεάτες και να αφιερώσετε χρόνο για να αναπτύξετε βαθύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους. Τα αγόρια έχουν χάσει την ικανότητα να έχουν καλύτερους φίλους, σχεδόν καθολικά σε όλη τη χώρα.
Οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να έχουν καλύτερους φίλους, αλλά τους έχουν στερηθεί τους καλύτερους φίλους επειδή όλα έχουν διαλυθεί. Ενσωματωθείτε σε μια τοπική εκκλησία και αρχίστε να πηγαίνετε σε αυτές τις κατ' οίκον συντροφιές, οτιδήποτε, όπου οι άνθρωποι συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο και απλά μιλήστε τους ...
Έχουμε πολλές απαντήσεις και πολλά απτά πράγματα με τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Πρέπει να το κάνετε, να είστε προετοιμασμένοι να το κάνετε. Όταν έχετε την ευκαιρία, ανοίξτε το στόμα σας και βοηθήστε τους. Τουλάχιστον, δώστε τους λίγη ελπίδα, γιατί αυτή τη στιγμή η άλλη πλευρά θέλει να μην έχετε καμία ελπίδα. Θέλουν να σας αφαιρέσουν κάθε ελπίδα, ώστε να στραφείτε στην κυβέρνηση ή να στραφείτε στους τεχνοκράτες για βοήθεια.
Πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με όλη αυτή την υπόθεση της ελπίδας και όχι να τους πουλήσουμε ελπίδα, όπως κάποιοι το αποκαλούν, αλλά να τους δώσουμε κάποια απτή βοήθεια για το τι μπορούν να κάνουν τώρα για να αμυνθούν γύρω από το σώμα τους, γύρω από το μυαλό τους ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι..
Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε ως κόσμος σήμερα - εμείς, από την πλευρά της ψύχωσης που δεν είναι μαζικός σχηματισμός, είμαστε όλοι μέσα. Το αν κάποιος άλλος το αναγνωρίζει αυτό είναι αδιάφορο, αλλά είμαστε όλοι μέσα σε αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πολιτισμικό, υπαρξιακό πράγμα που θα αντιμετωπίσουμε ποτέ στη διάρκεια της ζωής μας.
Είναι πραγματικά τόσο σημαντικό. Δεν είναι κάτι που μπορούμε απλά να πούμε, "Λοιπόν, είναι απλά ένα άλλο πρόβλημα", όπως, "Είχαμε προβλήματα με τον Τζίμι Κάρτερ". Όχι, δεν είναι τέτοιο πρόβλημα. Είναι μια μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή.

 Πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί. Αλλά υπάρχει ελπίδα, θα πω. Και μέχρι να τελειώσει, δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν μπορούμε απλά να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να πούμε ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε, θα πάω σπίτι μου να μεθύσω. Ο Klaus Schwab σας είπε, με τα ίδια του τα χείλη, ότι μέχρι το 2030 δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Προσπαθούν να το πραγματοποιήσουν. Ναι, προσπαθούν.

Ένας από τους λόγους, παρεμπιπτόντως, που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συναντήθηκε με τα Ηνωμένα Έθνη για να επιταχύνουν την ατζέντα, πιο κοντά σε αυτή την πλευρά του 2030, είναι λόγω της αυξανόμενης αντίστασης σε όλο τον κόσμο στην ατζέντα. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Το παρακολουθώ αυτό από την αρχή.

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να έχουν 500.000 ανθρώπους στους δρόμους να διαμαρτύρονται για οτιδήποτε, αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Δεν είναι η κουλτούρα μας. Αλλά όχι στην Ευρώπη, με το που θα πέσει ένα καπέλο, θα έχεις 100.000 ανθρώπους στους δρόμους, που όλοι ουρλιάζουν και χτυπούν κατσαρόλες και τηγάνια και φωνάζουν και κρατούν πινακίδες.
Ξέρω ότι βλέπουν αυτές τις τεράστιες ορδές ανθρώπων που λένε, ουσιαστικά, "διάολε, όχι"... Αυτό πρέπει να τους επηρεάσει. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας λόγος που προσπαθούν να επιταχύνουν το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή και να το κάνουν να συμβεί πιο γρήγορα.
Για μένα, αυτό είναι ένα μικρό σημάδι ότι η αντίσταση λειτουργεί, και αυτό για μένα, αυτό θα έπρεπε να πει στην αντίσταση να διπλασιάσει τις προσπάθειές της - να διπλασιάσει τις προσπάθειές της αμέσως τώρα σε ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνει. Κάντε τα διπλάσια από όσα κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα ή τον προηγούμενο μήνα και συνεχίστε να ασκείτε πίεση".

Πηγή:https://www.globalresearch.ca/
______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου