Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ;

 
Φωτογραφία orthodoxia-ellhnismos.gr

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ … ΕΠΙΣΚΟΠΙΖΟΝΤΕΣ

“Άγιοι” της Ελλαδικής Εκκλησίας μάλλον χάσατε την τιμή που σας εμπιστεύτηκε ο Λαός αποδεχόμενος ή ανεχόμενος τις όπως-όπως χειροτονίες σας. Από κει και πέρα πάει πολύ να προκαλείτε με τις τάχα μεστές σοφίας απόψεις σας. Βλέπω σήμερα φωτο επισκόπου, ο οποίος πριν χρόνια μου είχε πει μιά κουβέντα την οποία τότε σχεδόν παρεξήγησα. Τότε ήμουν αρκετά νεότερος και είχα από πεποίθηση σεβασμό στον Ορθόδοξο κλήρο και μάλιστα στους δεσποτάδες. Τότε ο δεσπότης αυτός (Μεσογαίας Νικόλαος) μου είχε πει: “Κράτα αποστάσεις από εμάς τους παπάδες…” και κάμποσα ακόμα επεξηγηματικά. Τότε λοιπόν αιφνιδιάστηκα και άρχισα να παρατηρώ. Κάμποσα χρόνια μετά τον “καμάρωσα” στην παράσταση με τον Τσιόρδα, τον ιατρο-ψάλτη και στη συνέχεια ως “τοπ” δεσπότη της επιτροπής “βιοηθικής” ,να αποφαίνεται γιά τις “αλήθειες” του κορωναϊού, αλλά όχι γιά το στήσιμο του σκηνικού από τους κινούντες τα νήματα του κόσμου…

Όσοι επιμένουν να παραμένουν να τρώνε αμάσητο κουτόχορτο, ας τρέμουν ασταμάτητα. Γιά όσους όμως επιμένουν να αισθάνονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ με μυαλό “ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ” , τους προτρέπω να διαβάσουν τη συζήτηση που μας χαρίζει το αγαπητό blog ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ και το οποίο αντιγράφω επι λέξει γιά να το ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ και να παλέψουν αταλάντευτα γιά την απολύτρωσή μας ,όπως κάνουν μέχρι σήμερα.
Απολαύστε λοιπόν την συζήτηση του εξαίρετου γιατρού κ. Γάκη που τιμά μιά ατελείωτη στρατιά παλαιών ανυπότακτων και έντιμων γιατρών με τον μαχητικό δημοσιογράφο κ. Δαμιανίδη:

Μετά την Ύβρη έρχεται η Νέμεση. Δικαστήριο στις ΗΠΑ ανάγκασε την Pfizer να αποκαλύψει ότι έχει υπογράψει σύμβαση με το Πεντάγωνο.

σ.σ. Ο Δημήτριος Γάκης αποκαλύπτει στον Στέφανο Δαμιανίδη την σκοτεινή διαδρομή των εμβολίων της Pfizer (προφανώς και των άλλων) πριν φτάσουν με τη βία στα ανθρώπινα σώματα. Δείτε γιατί δεν χρειάστηκε να πάρουν κανονική έγκριση, την ώρα που στην Ελλάδα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και διοικούσα Εκκλησία έσκουζαν ότι ήταν δώρα του Θεού και της επιστήμης! Όταν μάλιστα κάποιοι ευσυνείδητοι εμφάνιζαν στοιχεία που έδειχναν ότι δεν υπήρχε κανονική έγκριση, δηλ,. ότι τα σκευάσματα ήταν πειραματικά και ο κόσμος πειραματόζωα, αυτοί επέμεναν ότι είχαν εγκριθεί κανονικά (θυμάμαι τυχαία τον Ευαγγελάτο να το φωνάζει επίμονα). Η διαδρομή όμως που ακολουθήθηκε μοιάζει με εκείνη των βιολογικών όπλων και όχι βεβαίως των φαρμάκων που προορίζονταν για την θεραπεία των ανθρώπων.

«ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ: Να σας ενημερώσω ότι τρέχει η δίκη της Pfizer μετά από καταγγελία που είχε γίνει από την επιθεωρήτρια που ήταν αρμόδια να ελέγχει την αξιοπιστία της μελέτης βάσει της οποίας αδειοδοτήθηκε το εμβόλιο. Και η οποία είχε την αφέλεια, όταν διαπίστωσε τις τεράστιες παρανομίες που γίνονταν και τις παραβιάσεις, να στείλει ένα έγγραφο στο FDA και στο CDC και να καταγγείλει αυτά τα οποία γίνονταν. Και την άλλη μέρα την απέλυσαν!

Αυτή λοιπόν βρήκε ευήκοους στο BMJ στο British Medical Journal, το οποίο είναι ανεξάρτητο περιοδικό το οποίο δεν επηρεάζεται. Έγινε έρευνα από το BMJ και αποδείχθηκαν αυτά τα οποία έλεγε, ότι ήταν αληθή. Θάφτηκαν από τα μέσα ενημέρωσης. Το μεγαλύτερο ιατρικό περιοδικό του κόσμου αυτήν την στιγμή και το πιο αξιόπιστο.

Και μήνυσε την Pfizer στο Αμερικανικό δημόσιο. Εκεί γίνονται δίκες, δεν είναι όπως εδώ που κουκουλώνονται και μπαίνουν στα αρχεία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αναγκάστηκε η Pfizer με τους συνηγόρους της να επικαλεστεί και να αποκαλύψει φυσικά το πως υπογράφηκε η σύμβαση. Η σύμβαση υπογράφηκε Στέφανε -καθιστός, καλά είσαι;-…

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Καλά είμαι. Ναι.

ΓΑΚΗΣ: … με το Πεντάγωνο. Με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με το Πεντάγωνο παρακαλώ. Και το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε μία διάταξη του 2016 η οποία έδινε την δυνατότητα για κατ’ εξαίρεση συμβάσεις, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες για καταστάσεις μεγάλου εθνικού συμφέροντος. Αυτά βέβαια αφορούν οπλικά συστήματα, αφορούν άμυνα, αφορούν θέματα τα οποία είναι αρμοδιότητος του Πενταγώνου. Από που κι ως που ο κόβιντ είναι αρμοδιότητα του Πενταγώνου και όχι Υπουργείου Υγείας;

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Έλα ντε. Εκτός αν είναι βιολογικό όπλο. Άμα είναι βιολογικό όπλο είναι.

ΓΑΚΗΣ: Μάλιστα. Και σ’ αυτήν την σύμβαση δίνονταν το ελεύθερο στην Pfizer να μην περάσει απ’ τους απαιτούμενους προληπτικούς ελέγχους για καρκινογένεση, για βλάβη του dna, για αλλοιώσεις στο ήπαρ, στις ωοθήκες, στους όρχεις, στον εγκέφαλο. Ένα εμβόλιο το οποίο μας διαβεβαίωναν ότι το κάνεις στο μπράτσο και μπαίνει στο μπράτσο. Ποιό μπράτσο; Μέσα σε 12 ώρες μεγάλες ποσότητες έχουν πάει κσι στο ήπαρ, και στις ωοθήκες και στους όρχεις. Από που κι ως πού;

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έγιναν μεγάλες παραβιάσεις. Αυτό λοιπόν το εμβόλιο ο κ. Θεμιστοκλέους με εκείνον τον μπρουτάλ τρόπο του, με εκείνον τον βάρβαρο τρόπο του … μας κουνούσε το δάχτυλο και μας απειλούσε για να μας υποχρεώσει να εμβολιαστούμε.»
ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ .ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ . ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΞΑΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΘΟΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕ ΣΤΕΙΡΑ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.

Ζητώ συγγνώμη από τους έντιμους επισκόπους, όσους κρατάνε ακόμα (και υπάρχουν ευτυχώς τέτοιοι).Τους καλούμε όμως να σαλπίσουν σύντομα πνευματικό ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ γιά την Πίστη και την Πατρίδα και ας μας συκοφαντήσουν οι “προοδευτικοί” του …καλσόν…..

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου