Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Εάν τα €μβόλια είναι ασφαλή, πώς θα εξηγήσουν αυτά τα αποτελέσματα της G@@gle;

Δεν σας αρέσει όταν μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ίδιες τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας για να καταστρέψετε την ψευδή αφήγηση που υπερασπίζονται;

Steve Kirsch
 
Όλες οι αναζητήσεις προέρχονται από το Google Trends. Μπορείτε να το αναπαράγετε μόνοι σας.

Μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση αυτού του άρθρου μπορείτε να βρείτε εδώ: Νέα ανάλυση αναζήτησης Google από την AMD.


Δείχνει ότι από τότε που η Google άρχισε να παρακολουθεί τα δεδομένα αναζήτησης για όλα τα εμβόλια στην ιστορία, κανείς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τις παρενέργειες των εμβολίων για κανένα από τα 70+ εγκεκριμένα εμβόλια.

Αλλά ξαφνικά, τον Δεκέμβριο του 2020, όταν κυκλοφορούν τα εμβόλια COVID, όλοι πλέον ενδιαφέρονται για τις παρενέργειες των εμβολίων και αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα σε ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και κορυφώνεται τον Απρίλιο του 2020, οπότε και έμαθα για πρώτη φορά για τις παρενέργειες των εμβολίων από τους φίλους μου.

Τι καταπληκτική σύμπτωση!!!!
 
"Παρενέργειες εμβολίων"

"Οι παρενέργειες του εμβολίου" άρχισαν να γίνονται δημοφιλείς σε όλες τις πολιτείες ταυτόχρονα τον Δεκέμβριο του 2020. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό;


"Παρενέργειες εμβολίων" αποτελέσματα αναζήτησης
 
Μυοκαρδίτιδα

Εάν η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο είναι μικρότερη από εκείνη από το COVID, πώς γίνεται να μην μπορέσαμε να βρούμε ούτε έναν καρδιολόγο που να έχει λιγότερα περιστατικά;

Και γιατί οι αναζητήσεις για μυοκαρδίτιδα άρχισαν να αυξάνονται τον Μάρτιο του 2021, όταν τα εμβόλια έγιναν διαθέσιμα για τους 18χρονους και πραγματικά πήραν την κατιούσα ακριβώς πριν από την 1η Μαΐου που όρισε ο Μπάιντεν για τη διαθεσιμότητα για τους 18χρονους και άνω σε όλες τις πολιτείες.

 
"Πέθανε ξαφνικά"

Δεν είναι ενδιαφέρον αυτό; Το "πέθανε ξαφνικά" δεν υπήρχε ποτέ μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου, πιθανώς όταν οι άνθρωποι έπαιρναν τα ενισχυτικά τους, τα οποία έσπρωξαν τους ανθρώπους "στα άκρα".

Το COVID δεν σκοτώνει με αυτόν τον τρόπο. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να το προκάλεσε;
 

Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων

Γιατί είναι ξαφνικά δημοφιλές ξαφνικά; Δεν ήταν δημοφιλές πριν. Κάτι πρέπει να το προκαλεί... δεν είναι το COVID.

Ας ελπίσουμε ότι το CDC θα το ανακαλύψει. Είναι οι καλύτεροι.

Ίσως μπορούν να βάλουν τον Δρ. Ναθ στην υπόθεση; Ο Dr. Nath δεν μπόρεσε να συνδέσει τις τελείες μεταξύ του εμβολίου και του εμβολίου που τραυματίστηκε και είναι ντροπαλός με τις κάμερες, απορρίπτοντας τα αιτήματά μας για συνέντευξη. Θα ήταν ο τέλειος άνθρωπος για να ηγηθεί της έρευνας. Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον Δρ. Ναθ, ποιον μπορείς να εμπιστευτείς;

 

Θέματα εμμήνου ρύσεως

Έγινε πολύ δημοφιλής μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

 

Πονοκέφαλος μετά το εμβόλιο

Για κάποιο περίεργο λόγο, ο "πονοκέφαλος μετά το εμβόλιο" δεν ήταν ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά άρχισε να αυξάνεται μετά τα εμβόλια COVID, όχι μετά από άλλα εμβόλια.

Χμμμ... αναρωτιέμαι αν το εμβόλιο επηρεάζει τον εγκέφαλό σας;;;; Μπα... απλά μια σύμπτωση. Ένα εμβόλιο που προκαλεί πονοκεφάλους... αυτό θα ήταν ΠΟΛΥ κακό. Αυτό υποδηλώνει νευρολογική βλάβη.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με αυτά τα εμβόλια επειδή ο FDA λέει ότι είναι ασφαλή. Δοκιμάστηκαν σε ανθρώπους για μήνες! Αυτό συμβαίνει επειδή όταν δοκιμάστηκαν σε ζώα, τα ζώα πέθαναν. Η δοκιμή σε ζώα θα ήταν επομένως πολύ σκληρή. 
 
 
Σοβαρός πονοκέφαλος μετά το εμβόλιο

Οι πονοκέφαλοι που προκαλούνται από αυτά τα εμβόλια δεν είναι φυσιολογικοί. Είναι σοβαροί. Και συνέβησαν μόνο μετά τα εμβόλια COVID για κάποιο λόγο.

Το να επηρεάζετε τον εγκέφαλό σας μου φαίνεται κακό. Η σοβαρή επίδραση στον εγκέφαλό σας νομίζω ότι είναι χειρότερη, αλλά δεν είμαι γιατρός.

Ζητήστε από το γιατρό σας να σας εξηγήσει γιατί τα εμβόλια COVID προκαλούν έντονους πονοκεφάλους αφού είναι απολύτως ασφαλή.

Και αφού σας δώσει μια ηλίθια απάντηση, τότε ρωτήστε τον πώς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ αυτό και βάλτε τον να σας εξηγήσει τον μηχανισμό δράσης. Δεν θα του αρέσει αυτή η ερώτηση. Σας το εγγυώμαι. Θα γίνει ξαφνικά πολύ απασχολημένος για να σας μιλήσει. Δοκιμάστε το.
 

Αποβολή μετά από εμβόλιο

Αναρωτιέμαι γιατί αυτό άρχισε να ενδιαφέρει τους ανθρώπους μόνο αμέσως μετά την κυκλοφορία των εμβολίων τον Δεκέμβριο του 2020; Αυτό ήταν 5 μήνες πριν οι διακινητές παραπληροφόρησης όπως εγώ επισημάνουν το πρόβλημα στο κοινό. Πώς ήξεραν οι άνθρωποι τότε ότι επρόκειτο για πρόβλημα; Μήπως επειδή συνέβαινε σε αυτούς;
 

Παράλυση Bell

Δεν είναι περίεργο ότι υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για την παράλυση του Bell ακριβώς όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια τον Δεκέμβριο του 2020; Δεν είχε καν επισημανθεί ως παρενέργεια του εμβολίου. Πώς γνώριζαν όλοι αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το εμβόλιο ότι το εμβόλιο προκαλεί παράλυση του Bell; Ο Τύπος δεν έγραφε γι' αυτό.
 

Σύνδρομο Guillain-Barré

Αυτό έγινε δημοφιλές μόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων τον Ιούλιο του 2021. Αλλά ο Γκάβιν Νιούσομ δεν εμφάνισε GBS μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021. Παράξενο, έτσι δεν είναι; Βλέπετε αυτή τη δεύτερη κορυφή στα δεξιά της κύριας κορυφής; Αυτή είναι η κορυφή του Γκάβιν.
 

Θρόμβωση

Σούπερ δημοφιλής όρος αναζήτησης τον Απρίλιο του 2021 σε όλες τις ΗΠΑ. Αναρωτιέμαι γιατί; Είναι ο τεχνικός όρος για τους θρόμβους αίματος. Περίεργο που οι άνθρωποι ξαφνικά ενδιαφέρονται για τους θρόμβους αίματος. Αυτό έγινε πριν αρχίσουν να μιλούν γι' αυτό οι διακινητές παραπληροφόρησης, οπότε δεν ήταν αυτό. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι έβλεπαν τι τους συνέβαινε;
 

Θρόμβοι αίματος

Γιατί οι θρόμβοι αίματος είναι ξαφνικά δημοφιλείς σε όλες τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2021; Αυτό είναι πολύ πριν οποιοσδήποτε διασκορπιστής παραπληροφόρησης μιλήσει για οτιδήποτε από αυτά. Κάτι πρέπει να προκαλεί πολλούς θρόμβους αίματος τον Φεβρουάριο... κοιτάξτε την αιχμή. Αναρωτιέμαι τι μπορεί να είναι;
 

Προσοχή στην ερμηνεία αυτών των δεδομένων

Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα στοιχεία για την επιβεβαίωση των υποθέσεων.

Ωστόσο, οι όροι αναζήτησης επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τα τρέχοντα γεγονότα, επομένως πρέπει να ερμηνεύονται προσεκτικά. Για παράδειγμα, αν αναζητήσετε την αφασία, υπάρχει μια τεράστια αιχμή όταν ο Bruce Willis ανακοίνωσε ότι πάσχει από αφασία στα τέλη Μαρτίου 2022.
 
Δείτε το επόμενο άρθρο

Μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση αυτού του άρθρου μπορείτε να βρείτε εδώ: Νέα ανάλυση αναζήτησης στο Google που έγινε από την AMD. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τα χρονοδιαγράμματα των γεγονότων γραφικά, ώστε να μπορείτε να δείτε πιο εύκολα την αιτία και το αποτέλεσμα.
 
Περίληψη

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό ότι:
  1. Όλα αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης συνάδουν με την υπόθεση ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή 
  2. Όλα αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν συνάδουν με την "ψευδή αφήγηση" ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή
Έτσι, το μόνο που λέω είναι ότι όλες αυτές οι αναζητήσεις συνάδουν με τον ισχυρισμό μας ότι τα εμβόλια δεν είναι καθόλου ασφαλή.

Κάποιος πρέπει να δώσει πολλές εξηγήσεις. Γι' αυτό και θα το αγνοήσουν αυτό. Ακόμα και οι ελεγκτές γεγονότων δεν το αγγίζουν.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: