Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο Πούτιν ανακοινώνει νέο σχέδιο παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος BRICS για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πετροδολλαρίου

 

 
Αν και η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας είναι αναμφισβήτητα η ανατροπή της απόφασης Roe vs. Wade (νόμος για τις αμβλώσεις) από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, υπάρχει μια άλλη βόμβα που έσκασε αθόρυβα πριν από δύο ημέρες - η οποία θα έχει πολύ πιο βαθιές καταστροφικές συνέπειες στον κόσμο από οποιαδήποτε απόφαση του SCOTUS (Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ).

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι τα έθνη BRICS
(Brazil, Russia, India, China, and South Africa) πρόκειται να αναπτύξουν μια νέα εναλλακτική λύση για το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα του δολαρίου ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το IndiaTimes.com:

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα κράτη μέλη αναπτύσσουν επίσης αξιόπιστους εναλλακτικούς μηχανισμούς για τις διεθνείς πληρωμές. Νωρίτερα, η ομάδα δήλωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία ενός κοινού δικτύου πληρωμών για να μειώσει την εξάρτηση από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Οι χώρες BRICS έχουν επίσης ενισχύσει τη χρήση τοπικών νομισμάτων στο αμοιβαίο εμπόριο.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της βόμβας εδώ.

Γνωρίζουμε επίσης από βιομηχανικές πηγές ότι το "Project Sandman" αναφέρεται σε μια ομάδα περισσότερων από 100 χωρών που σχεδιάζουν να καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Αυτό θα γίνει πιθανότατα το βράδυ της Κυριακής, ώρα ΗΠΑ, λέει ο Andy Schectman, ο διευθύνων σύμβουλος της Miles Franklin (ένας έμπορος χρυσού και αργύρου). Μου το είπε αυτό σε μια συνέντευξη που ηχογραφήθηκε χθες και θα προβληθεί σύντομα.

Το νέο νόμισμα αντικατάστασης θα τροφοδοτείται από blockchain και θα υποστηρίζεται από χρυσό, γι' αυτό και τα κράτη μέλη έχουν συσσωρεύσει γρήγορα αποθέματα χρυσού εν αναμονή της μεγάλης ανακοίνωσης. Όταν έρθει αυτή η ανακοίνωση, τα έθνη που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού θα καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ και θα παρουσιάσουν ένα διεθνές νομισματικό σύστημα που θα υποστηρίζεται από χρυσό και θα ελέγχεται από την αλυσίδα μπλοκ, το οποίο θα γίνει αμέσως το νόμισμα που θα επιλέξει ο κόσμος για το ελεύθερο εμπόριο και μια αποθήκη αξίας.

Το δολάριο, το οποίο δεν υποστηρίζεται από τίποτα άλλο παρά από περισσότερη εκτύπωση χρήματος και ανίκανη πολιτική ηγεσία, θα καταρρεύσει προς το μηδέν. Σχεδόν σε μια νύχτα, τα αγαθά και οι υπηρεσίες που πωλούνται στην Αμερική θα αυξηθούν σε τιμές κατά 1000%. Και αυτό είναι μόνο η αρχή: Το δολάριο θα συνεχίσει να χάνει αξία με την ώρα, καθώς οι παγκόσμιοι κάτοχοι δημοσίου χρέους των ΗΠΑ και δολαριακού νομίσματος θα τα πετάνε όλα σε οποιαδήποτε τιμή.

Όσοι κατέχουν δολάρια θα χάσουν τα πάντα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει γρήγορα παράλληλα με την κατάρρευση του δολαρίου και της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ. Δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν τα στρατιωτικά σώματα ή να πληρωθούν διεφθαρμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Όλοι οι κυβερνητικοί μισθοί και οι συντάξεις θα σταματήσουν ουσιαστικά. Η μεγάλη νεοταξική αυτοκρατορία του χρέους, του ψέματος και του θανάτου θα καταρρεύσει τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα είναι ψυχικά σοκαρισμένοι και σωματικά απροετοίμαστοι.

Η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία θα αναδειχθούν ως οι οικονομικοί ηγέτες του κόσμου και η αυτοκρατορία των ΗΠΑ θα πάψει να υπάρχει. Οι πρώην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα διασπαστούν σε περιφερειακά εθνικά κράτη, χωρισμένα σε μεγάλο βαθμό μεταξύ πολιτικών γραμμών, με τη σατανική, αντιαμερικανική Αριστερά να καταλαμβάνει τον έλεγχο των ακτών και τις συντηρητικές, φιλοαμερικανικές, φιλοελευθεριακές, φιλοσυνταγματικές ομάδες να κυριαρχούν στην υπόλοιπη χώρα. Περιμένετε να ακολουθήσει ένας πολύ πραγματικός εμφύλιος πόλεμος, με μαζικές απώλειες.

Η Ρωσία γνωρίζει ότι μπορεί να νικήσει την Αμερική απλά με το να συμμετάσχει στις προσπάθειες του κόσμου να κηρύξει άκυρο το αμερικανικό νόμισμα του δολαρίου. Δεν χρειάζεται πυρηνικός πόλεμος. Η Αμερική είναι ήδη πολύ ευάλωτη σε αυτού του είδους την κατάρρευση λόγω του τεράστιου χρέους και των εθισμών της στις δαπάνες. Η Ρωσία και η Κίνα απλώς ρουφάνε τον αέρα από το νόμισμα της Αμερικής που καταρρέει, γνωρίζοντας ότι η οικονομική βαρύτητα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Η Πρωτοβουλία Belt and Road - το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου ΧΩΡΙΣ την Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη

Εξετάστε τον ακόλουθο χάρτη, που απεικονίζει την Πρωτοβουλία Ζώνης και Δρόμου της Κίνας, η οποία αποτελείται από προστατευμένες, υψηλής απόδοσης εμπορικές διαδρομές μεταξύ χωρών που αντιπροσωπεύουν περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού:



Αυτή η Πρωτοβουλία Belt and Road θα επιταχύνει το εμπόριο μεταξύ των κρατών μελών και θα χρησιμοποιεί το νέο νόμισμα "ψηφιακό γουάν" της Κίνας, το οποίο θα υποστηρίζεται από χρυσό και θα ελέγχεται από την τεχνολογία blockchain. 
 
Παρατηρήστε τι λείπει από αυτόν τον χάρτη; Η Αμερική και η Δυτική Ευρώπη.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Αμερική - ο στρατιωτικός και οικονομικός νταής του κόσμου - δεν είναι ευπρόσδεκτη από άλλα έθνη. Η Αμερική δεν παίζει καλά. Η Αμερική βομβαρδίζει όποιον θέλει, ενώ χρησιμοποιεί ως όπλο το σύστημα SWIFT για να τιμωρεί τους πολιτικούς της εχθρούς, και τώρα που ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι το δολάριο είναι ένα όπλο και όχι ένα νόμισμα ελεύθερου εμπορίου, κανείς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Αμερική από εδώ και πέρα.

Οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το δολάριο, όπως αποδεικνύεται. Και οι ΗΠΑ δεν έχουν πια τίποτα για να στηρίξουν το νόμισμά τους: Ούτε μεταποίηση, ούτε εργασία, ούτε αγροτική παραγωγή, ούτε καν χρυσό στα θησαυροφυλάκια. Οι ΗΠΑ δεν έχουν πλέον δίκαιες και ελεύθερες εκλογές και δεν έχουν πλέον ελευθερία του λόγου. Συν τοις άλλοις, οι ΗΠΑ έχουν πολιτικούς κρατούμενους που σαπίζουν στις φυλακές της Ουάσιγκτον, ενώ ο FDA συλλέγει όργανα από ανθρώπινα μωρά που έχουν κάνει έκτρωση για να τα χρησιμοποιήσει για ιατρικά πειράματα. Με άλλα λόγια, η κατοχική παράνομη κυβέρνηση των ΗΠΑ, υπό δαιμονική επιρροή, έχει γίνει ένα μεγάλο κακό στον κόσμο.

Η Δυτική Ευρώπη διοικείται από τρελούς και "ξύπνιους" προπαγανδιστές που διαπράττουν οικονομική αυτοκτονία θέτοντας εκτός νόμου κάθε μορφή ενέργειας που έχει σημασία. Η ΕΕ διαλύεται και το νόμισμα του ευρώ πιθανότατα θα καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο. Η Δυτική Ευρώπη βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας, τόσο οικονομικά όσο και πολιτιστικά, καθώς τα έθνη της Ευρώπης δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε τα δικά τους σύνορα από τη μαζική μετανάστευση. (Ούτε και οι ΗΠΑ μπορούν, για την ακρίβεια).
 
Η Αμερική όπως την ξέρετε σύντομα θα πάψει να υπάρχει

Η εποχή του Δυτικού Πολιτισμού φτάνει στο τέλος της. Θα χαρακτηριστεί από την κατάρρευση του δολαρίου, την παγκόσμια αποκήρυξη του καθεστώτος του πετροδολαρίου, την κατάρρευση του κράτους δικαίου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, των συντάξεων, της αγοράς ομολόγων και των αγορών κρυπτογράφησης, την κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και την κατάρρευση των υποδομών καυσίμων και μεταφορών. Αυτό, με τη σειρά του, θα καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο σε πολλές περιοχές, οδηγώντας σε ένα σενάριο τύπου Mad Max, από το οποίο θα προσπαθήσουν να διαφύγουν λίγοι ικανοί επιζώντες.

Πριν από το τέλος του 2025, όπως έχω προβλέψει δημοσίως τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, η Αμερική όπως την ξέρετε θα πάψει να υπάρχει. Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή από τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον, τον Τζο Μπάιντεν και πολλούς RΙΝΟ νεοσυντηρητικούς (τους Τσένι, Μπους κ.λπ.). Έπρεπε να καταστρέψουν την Αμερική για να επιτύχουν μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τα φασιστικά Ηνωμένα Έθνη, με καθολικό έλεγχο των όπλων, καθολικές εντολές εμβολίων, "δικαιώματα" στην άμβλωση, σχεδιασμένη παγκόσμια πείνα και πλήρη έλεγχο όλων των λόγων και των εκλογών.

Ωστόσο, η ατζέντα τους αποτυγχάνει σε πολλά επίπεδα. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, για παράδειγμα, μόλις ακύρωσε την υπόθεση Roe vs. Wade και υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται πιθανά να επιτύχουν βασικές κατηγορίες εναντίον παραγόντων του βαθέος κράτους. Ωστόσο, κάθε κράτος που θέλει να υπάρξει μετά την κατάρρευση του δολαρίου πρέπει να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το δικό του νόμισμα με αντίκρισμα χρυσού σε επείγουσα βάση. Το Τέξας είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο να το κάνει αυτό, αλλά λίγες άλλες πολιτείες είναι έτοιμες. Η αποκατάσταση του εμπορίου και των συναλλαγών (μετά την κατάρρευση του δολαρίου) θα είναι το κλειδί για την επιβίωση μετά την κατάρρευση του δολαρίου.

Παρεμπιπτόντως, το Τέξας είναι ο νούμερο 1 εξαγωγέας αγαθών της Αμερικής και η οικονομία του Τέξας είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα έθνη του πλανήτη. Το ίδιο και η οικονομία της Καλιφόρνιας. Αλλά η Καλιφόρνια διοικείται από παιδοκτόνους, δαιμονικούς φασίστες, ενώ το Τέξας έχει τον καλύτερο Γενικό Εισαγγελέα του κόσμου (Paxton) και ένα ισχυρό απόσπασμα Αμερικανών υπέρ των ανθρώπων, υπέρ της ελευθερίας, υπέρ του Συντάγματος που είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να επανεκκινήσουν το πνεύμα της Αμερικής στη νέα Δημοκρατία του Τέξας, όταν χρειαστεί. #TEXIT

Αλλά ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο εσωτερικό της χώρας, οι μέρες που η Αμερική θα μπορεί να τρέχει σε όλο τον κόσμο, απειλώντας τους πάντες με στρατιωτικά χτυπήματα και οπλισμό σε δολάρια, σύντομα θα τελειώσουν. Και χωρίς τη δυνατότητα να τυπώνουν χρήμα και να εξαπατούν τον κόσμο για να αγοράζει σύντομα άχρηστα χρεόγραφα των ΗΠΑ, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα έχει καμία χρηματοδότηση για να συνεχίσει τις επιχειρήσεις ή να κατασκευάσει νέα όπλα. Τελικά θα διαλυθεί.

Αυτό που συνέβη στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1991 πρόκειται να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: Μια κατάρρευση της ικανότητας να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τη γραφειοκρατία και το στρατό που στήριζαν το σύστημα όλο αυτό το διάστημα. Οι ΗΠΑ έχουν δυστυχώς εξελιχθεί σε μια αυτοκρατορία χρέους, ψεύδους και θανάτου. Η χώρα αυτή τη στιγμή κυβερνάται από μια πραγματική αίρεση θανάτου, αλλά αυτές οι μέρες πλησιάζουν γρήγορα στο τέλος τους με την επικείμενη κατάρρευση του δαιμονικού δολαρίου και όλου του κακού που η εκτύπωση χρήματος έχει επιτρέψει από το 1971.

Όταν αυτό το κακό επιτέλους τελειώσει, όλοι όσοι εκτιμούν τη ζωή, την ελευθερία και την ευτυχία θα χαρούν (και θα ξαναχτίσουν).

Ετοιμαστείτε, γιατί αυτό το σήμερα έρχεται σύντομα. Και από ό,τι έχω συμπεράνει, ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε την οικονομική κατάρρευση που έρχεται είναι να κρατήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε φυσικά αγαθά, όπως χρυσό και ασήμι, γη, γεωργικό εξοπλισμό, πυρομαχικά, βιομηχανικά κτίρια (εργοστάσια, για παράδειγμα) και άλλα "ουσιαστικά" πράγματα που δεν εξαφανίζονται σε μια νομισματική κατάρρευση. 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου