Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Οι αιφνίδιοι θάνατοι από εμβόλια είναι πλέον τόσο συνηθισμένοι που τους έχουν δώσει όνομα ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ: Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)



 
Το δολοφονικό ιατρικό καθεστώς γνωρίζει ότι τα εμβόλια κατά της covid σκοτώνουν υγιείς νέους ανθρώπους με ανησυχητικό ρυθμό, έτσι ξαφνικά απέδωσαν μια ιατρική ετικέτα στο φαινόμενο για να αποσπάσουν τον κόσμο από την αλήθεια. Τώρα, υγιείς νέοι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά χωρίς καμία ιατρική εξήγηση λέγεται ότι πέθαναν από το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) και όχι από τα εμβόλια.

Ενώ το SADS υπήρχε στην ιατρική ορολογία πολύ πριν από τα εμβόλια, οι γιατροί και τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν τώρα αυτή την ετικέτα του συνδρόμου με έναν νέο τρόπο: Για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν τους θανάτους από εμβόλια. Από ό,τι μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν τέτοιοι "αιφνίδιοι θάνατοι" σε ανεμβολίαστους νεαρούς ενήλικες. Μέχρι στιγμής, αυτό φαίνεται να συμβαίνει αποκλειστικά μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί.

Η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς αυτό το νέο λεγόμενο "σύνδρομο", το οποίο φυσικά είναι απλώς μια βολική ετικέτα για να συγκαλύψει την πραγματική υποκείμενη αιτία αυτών των αιφνίδιων θανάτων. Ο τίτλος του άρθρου τους είναι: "Υγιείς νέοι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα από ένα μυστηριώδες σύνδρομο - καθώς οι γιατροί αναζητούν απαντήσεις μέσω ενός νέου εθνικού μητρώου", και αναφέρει ότι όλοι οι άνθρωποι κάτω των 40 ετών, "...μπορεί ενδεχομένως να διατρέχουν κίνδυνο να πάθουν το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS)".

Όλοι οι άνθρωποι κάτω των 40 ετών υποτίθεται ότι πρέπει τώρα "να κάνουν έλεγχο της καρδιάς τους", ενώ οι αδαείς γιατροί ισχυρίζονται ότι αναζητούν τη "γενετική αιτία" πίσω από το SADS.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ιατρικής οι γιατροί και τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν παροτρύνει τους νέους να "ελέγξουν την καρδιά τους". Αυτό συμβαίνει μόνο μετά την παγκόσμια ώθηση για τα εμβόλια covid, τα οποία καταλαμβάνουν τα κύτταρα του σώματος και τα αναγκάζουν να δημιουργήσουν αιχμηρά πρωτεϊνικά σωματίδια που προκαλούν θρόμβους στο αίμα.


Δολοφονικοί γιατροί σκοτώνουν μαζικά νέους ανθρώπους με "ενέσεις θρόμβων"

Δεν μπορείς να το φανταστείς αυτό. Η ιατρική αμέλεια, η ανικανότητα και ακόμη και η κακοβουλία πίσω από όλα αυτά είναι απίστευτη. Οι γιατροί που λειτουργούν ως τσιράκια της Big Pharma κάνουν ενέσεις σε νέους ανθρώπους με κοκτέιλ γονιδιακής θεραπείας που περιέχουν πειραματικές αλληλουχίες mRNA που παράγουν πρωτεΐνες αιχμής στο αίμα, συμβάλλοντας στην τεχνητή πήξη. Σε ορισμένους ανθρώπους, οι θρόμβοι δημιουργούνται αργά με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι κυκλοφορούν με μερικώς σχηματισμένους θρόμβους αίματος στο κυκλοφορικό τους σύστημα.

Επειδή οι ενέσεις mRNA μεταβάλλουν το DNA και ενσωματώνονται στον γενετικό κώδικα - πηγή: ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) - ορισμένα κύτταρα του σώματος συνεχίζουν να παράγουν αυτές τις προ-πηκτικές πρωτεΐνες spike επ' αόριστον. Αυτοί οι παράγοντες πήξης συμβάλλουν στον πρόσθετο σχηματισμό θρόμβων στο σώμα, με αποτέλεσμα τη μειωμένη καρδιαγγειακή λειτουργία και - το σημαντικότερο - τη μείωση της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ανώτερων γνωστικών ικανοτήτων. (Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν υποστεί εγκεφαλική βλάβη / γνωστική καθυστέρηση και έχουν βυθιστεί σε ζωώδη οργή συναισθηματικής επεξεργασίας του κόσμου γύρω τους).

Κάποια στιγμή, ένας ή περισσότεροι από τους θρόμβους στο σώμα διακόπτουν εντελώς την κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της συνείδησης. Σε αυτό το σημείο, το άτομο χάνει τις αισθήσεις του και πεθαίνει. Συχνά αυτό συμβαίνει όταν οδηγούν, πετούν με αεροπλάνο ή ακόμη και όταν κοιμούνται τη νύχτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί πιλότοι πεθαίνουν στο θάλαμο διακυβέρνησης, για παράδειγμα, γεγονός που αποτελεί μια σημαντική αιτία που συμβάλλει στην τρέχουσα εθνική έλλειψη πιλότων εμπορικών αερογραμμών.

Ένας γιατρός ονόματι Dr. Elizabeth Paratz - ο οποίος ισχυρίζεται ότι αναρωτιέται "ποια γονίδια προκαλούν αυτό το σύνδρομο" - λέει ότι το 90 τοις εκατό αυτών των αυθόρμητων θανάτων συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου. (Πηγή: UK Daily Mail)

Η Αυστραλία δρομολογεί τώρα ένα "μητρώο SADS" για να προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο του γιατί φαινομενικά υγιείς ενήλικες πεθαίνουν αυθόρμητα. Το κάνουν αυτό ενώ προωθούν περισσότερες ενέσεις mRNA σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, προφανώς αγνοώντας το γεγονός ότι οι ενέσεις mRNA είναι "ενέσεις θρόμβων".


Είναι ευρέως γνωστό στις βιοεπιστήμες ότι ο γενετικός κώδικας των ιών ενσωματώνεται εύκολα και αυτόματα στο ανθρώπινο DNA.

Οι ενέσεις mRNA δεν είναι καν τεχνικά εμβόλια. Είναι πειραματικά φάρμακα "γονιδιακής θεραπείας" που μεταβάλλουν όχι μόνο την κυτταρική πρωτεϊνοσύνθεση αλλά ενσωματώνονται ακόμη και στο ανθρώπινο DNA μέσω της αντίστροφης μεταγραφής. Αποδεικνύεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου DNA αποκτήθηκε μέσω αυτής ακριβώς της διαδικασίας επί πολλές χιλιάδες γενεές, όπου γενετικό υλικό που κυκλοφορεί στο περιβάλλον ενσωματώνεται στα ανθρώπινα χρωμοσώματα. Το φαινόμενο αυτό είναι ευρέως γνωστό ακόμη και στη συμβατική επιστημονική κοινότητα.

"Αλληλουχίες μη ρετροϊικών ιών RNA έχουν ανιχνευθεί στα γονιδιώματα πολλών σπονδυλωτών ειδών, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου", δήλωσε ο βιοϊατρικός ερευνητής Liguo Zhang από το Ινστιτούτο Whitehead του ΜΙΤ. (Πηγή: MIT.edu)

Ο Zhang διεξήγαγε μάλιστα ένα πείραμα για να ελέγξει αν τα θραύσματα του ιού SATS-CoV-2 θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA:

Έχοντας αυτό κατά νου, οι Zhang και Jaenisch άρχισαν να σχεδιάζουν πειράματα για να ελέγξουν αν αυτή η ενσωμάτωση του ιού θα μπορούσε να συμβεί με τον νέο κορονοϊό. Με τη βοήθεια της μεταδιδακτορικής συνεργάτιδας του εργαστηρίου Jaenisch, Alexsia Richards, οι ερευνητές μόλυναν ανθρώπινα κύτταρα με τον κοροναϊό στο εργαστήριο και στη συνέχεια ανέλυσαν την αλληλουχία του DNA από τα μολυσμένα κύτταρα δύο ημέρες αργότερα για να δουν αν περιείχε ίχνη γενετικού υλικού του ιού.

Σε όλα τα δείγματα, βρήκαν θραύσματα γενετικού υλικού του ιού...


Με άλλα λόγια, τμήματα του SARS-CoV-2 ενσωματώθηκαν στο DNA των ανθρώπινων κυττάρων. Ένας άλλος ερευνητής εξηγεί:

"Υπάρχει ένα πολύ σαφές αποτύπωμα για την ενσωμάτωση του LINE1", λέει ο Jaenisch. "Στη συμβολή της ιικής αλληλουχίας με το κυτταρικό DNA, γίνεται ένας διπλασιασμός 20 ζευγών βάσεων.

Όποιος ισχυρίζεται ότι ο γενετικός κώδικας των πρωτεϊνών αιχμής δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο DNA, αγνοεί εντελώς την κατάσταση της σύγχρονης γενετικής επιστήμης.


Το mRNA της πρωτεΐνης ακίδας μετατρέπεται σε ανθρώπινο DNA, το οποίο μετατρέπει το σώμα σε εργοστάσιο πήξης.

Όπως δείχνει το παραπάνω πείραμα, όταν στο σώμα εισάγεται γενετικό υλικό, μέρος αυτού του υλικού μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματα των ζωντανών κυττάρων. Αν και πρόκειται για υπεραπλούστευση των μηχανισμών που παίζουν ρόλο, το συνολικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Το σώμα μετατρέπεται σε εργοστάσιο για τις πρωτεΐνες ακίδων, παράγοντάς τες πολύ πέρα από το προβλεπόμενο χρονικό παράθυρο κατά το οποίο θα αναμενόταν να λειτουργήσει ένα εμβόλιο mRNA.

Με άλλα λόγια, το εμβολιασμένο άτομο μετατρέπεται σε ένα κινούμενο εργοστάσιο πρωτεϊνών ακίδων που δεν μπορεί ποτέ να απενεργοποιηθεί. Από εκείνο το σημείο, γίνεται μια μηχανή αποβολής πρωτεϊνών ακίδων, ενώ απορρίπτει όλο και περισσότερο αυτοσυντιθέμενες πρωτεΐνες ακίδων στο ίδιο του το κυκλοφορούν αίμα.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό δημιουργεί θρόμβους αίματος. Όταν αυτοί οι θρόμβοι ολοκληρώσουν την απόφραξή τους ή τις μεγάλες αρτηρίες, το αίμα δεν μπορεί πλέον να φτάσει στον εγκέφαλο. Όταν ο εγκέφαλος δεν έχει παροχή αίματος, επέρχεται ο εγκεφαλικός θάνατος και ακολουθεί γρήγορα ο θάνατος του σώματος.

Αυτό ονομάζεται τώρα "Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων", παρόλο που προκαλείται σαφώς από θρόμβους αίματος που προκαλούνται από εμβόλια.

Εδώ είναι μια φωτογραφία ενός θρόμβου αίματος που λήφθηκε από έναν ασθενή με covid. Δείχνει την πηκτική δύναμη της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία είναι επίσης παρούσα στα εμβόλια covid:
 

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας κινδυνεύουν πλέον από αιφνίδιο θάνατο λόγω θρόμβων αίματος, και όλα αυτά εκ προμελέτης: Το σύνδρομο της αποανάπτυξης των εμβολίων

Συνοπτικά, το δολοφονικό ιατρικό καθεστώς πρώτα χορηγεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ένα βιολογικό όπλο που μπορεί να τους σκοτώσει, και στη συνέχεια προσποιείται ότι σοκάρεται και εκπλήσσεται όταν τόσοι πολλοί υγιείς νέοι ενήλικες αρχίζουν να πεθαίνουν χωρίς προφανή ιατρικό λόγο. Μήπως αυτά τα ιατρικά τέρατα δεν έχουν καθόλου ανθρωπιά (ή επιστημονική αξιοπιστία) που να τους έχει απομείνει;

Παρόλο που αυτό το σύνδρομο ονομάζεται SADS, το πραγματικά θλιβερό είναι ότι όλα αυτά έγιναν επίτηδες προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια ερήμωση. Αν μη τι άλλο, αυτοί οι θάνατοι θα έπρεπε να ονομάζονται, θάνατοι από το "Σύνδρομο Αποπληθυσμού Εμβολίων". Αλλά φυσικά τα μέσα ενημέρωσης και οι τύραννοι της ιατρικής εργάζονται τριπλά για να τα καλύψουν όλα αυτά, και γνωρίζουν ότι τα νεκρά θύματα εμβολίων δεν μιλούν, οπότε δεν μπορούν να πουν στους ζωντανούς ανθρώπους να σωθούν αποφεύγοντας αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια. 
 
______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή όλο αυτό δεν είναι αγγείο αλλά θρόμβος; Αυτό μοιάζει με ρίζα φυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή