Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Στο τέλος θα κρεμαστούν ψηλά...

 
 

… αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τη σατανική συμμορία της παγκοσμιοποίησης που παρασκηνιακά σκηνοθετεί το χάος που οδηγεί στην εξόντωση του λευκού ανθρώπου.

Και θα κρεμαστούν ψηλά μαζί με τους «ζελέδες» τους, όλους αυτούς τους λακέδες και τα ανδρείκελά τους τύπου ζελένσκι, τρουντώ, μακρόν, μπάϊντεν, μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα κατακάθια που έχουν στήσει σε κάθε χώρα των λευκών ως «κυβέρνηση» αλλά και ως δήθεν «αντιπολίτευση».

Η Νέμεσις έρχεται, είναι καθ’ οδόν και ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα επέμβει είναι για να τους αφήσει να εκτίθενται όλο και περισσότερο. Να εκτεθούν μέχρι του σημείου που και ο πιο νυχτωμένος, απαθής και αδιάφορος πολίτης να καταλάβει, να εξοργιστεί και να πάρει ανάποδες.

Οι νεοταξικοί λακέδες (ψευδο-πολιτικοί, ψευδο-δημοσιογράφοι, ψευδο-επιστήμονες, ψευδο-ιερωμένοι, ψευδο-διανοούμενοι, κλπ) παίζουν το παιχνίδι της κρεμάλας. Κάθε τους κίνηση ως απόλυτα εχθρική και γενοκτονική εναντίον μας (τελευταίο και απόλυτα προκλητικό παράδειγμα η αντισυνταγματική και κατάπτυστη απόφαση του ΣτΕ περί νομιμότητας του προστίμου στους άνω των 60) ισοδυναμεί με το να εκφωνούν το λάθος γράμμα.

Και τα λάθος γράμματα είναι πλέον τόσα πολλά που το σκίτσο με όλους αυτούς να κρέμονται στην αγχόνη κοντεύει να ολοκληρωθεί. Φτάνουμε στο μεγάλο ξεκαθάρισμα και είμαστε πολύ κοντά στο τέλος μιας τοξικής σχέσης με ότι πιο ελεεινό και ανήθικο εμφανίστηκε ποτέ επί προσώπου γης.

Έστησαν απέναντί μας ένα μηχανισμό γενοκτονίας για να μας βασανίζουν ανελέητα και να μας οδηγήσουν ύπουλα στην εξόντωση. Μας πολεμούν με επινοημένα αφηγήματα τα οποία πρέπει να πιστέψουμε και έτσι να συμμορφωθούμε στα αντιδραστικά, απάνθρωπα και αντιδημοκρατικά μέτρα που αυτά δήθεν απαιτούν.

Γι αυτό εξαπέλυσαν και μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με: ψεύτικες πανδημίες και απειλές υγείας, στημένους πολέμους, τεχνητή αύξηση τιμών, σκηνοθετημένη έλλειψη τροφίμων και ενέργειας, την απάτη του ψευδο-χρέους και την απάτη της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Είναι ένα σικέ παιχνίδι στο οποίο μας έχουνε μπλέξει και βασανιζόμαστε άδικα και το οποίο πρέπει να τερματίσουμε άμεσα. Τα στρατόπεδα είναι δύο και έχουν ξεχωρίσει καθαρά: εμείς τα 800 εκατομμύρια λευκών και αυτοί, οι πανίσχυρες δυναστείες των τραπεζιτών που ελέγχουν τον κόσμο μέσω του σφετερισμού του δικαιώματος έκδοσης του χρήματος.

Μας φοβούνται όσο δεν μπορούμε να φανταστούμε και όλα γίνονται γιατί τρέμουν κυρίως τα εκατομμύρια των αφυπνισμένων που ως σπίθα θα φέρουν την ανατροπή του επαίσχυντου σχεδίου τους που λέγεται «μεγάλη επανεκκίνηση». Για αυτό και έχουν διατάξει τον αποπληθυσμό με κάθε ύπουλο και μη αντιληπτό τρόπο – που ουσιαστικά ζητάει από τα υποψήφια θύματα να γίνουν δολοφόνοι του εαυτού τους (π.χ. με βιολογικά όπλα όπως τα εμ/δια-βόλια).

Ευτυχώς για εμάς η αποδόμησή τους είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όλοι τους οι «θεσμοί» είναι υπό κατάρρευση και χωρίς κανένα κύρος. Η δήθεν καλή ΕΕ έχει ξεμπροστιαστεί ολοφάνερα ως η ευρω-χούντα που πραγματικά είναι. Το ίδιο και ο ΠΟΥ, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ η Παγκόσμια Τράπεζα κλπ.

Προσεχώς λοιπόν η κατάρρευση και το μεγάλο φινάλε με αγχόνη.

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

 1. "Ἄργειε νάλθῃ ἐκείνη ἡ μέρα,
  κι ἦταν ὅλα σιωπηλά,
  γιατί τὰ ’σκιαζε ἡ φοβέρα
  καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά"
  (Στίχοι από το ποίημα "Ὕμνος εἰς τὴν Ελευθερίαν" του Διονύσιου Σολωμού (1798-1857) που έγραψε το 1823 στη Ζάκυνθο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή