Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

«Βλέπουν μέσα στο σπίτι σας: Το ασύρματο δίκτυο όχημα μαζικής παρακολούθησης»!!! (video)


 Ο Scott McCollough, είναι επικεφαλής δικηγόρος των αγωγών της CHD's EMR & Wireless.

Ενώ διαθέτει ποικίλο υπόβαθρο που περιλαμβάνει διδασκαλία του μαθήματος «Διαχείριση και Ρύθμιση Τηλεπικοινωνιών» για κυβερνητικούς και ιδιωτικούς διαχειριστές δικτύων φωνής και δεδομένων και υπήρξε χειριστής υπολογιστών και συντάκτης του Τμήματος Βιοϊατρικής Μηχανικής του Εργαστηρίου Βιολογικών Μεταφορών στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν από 1979 έως Ιούνιος 1984.

Σε διαδικτυακή συνέντευξή ο Scott McCollough ανέφερε τα ακόλουθα:

Η ασύρματη υποδομή είναι το όχημα μέσω του οποίου συμβαίνει όλη αυτή η μαζική παρακολούθηση! Αυτό το δίκτυο συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών εντός του, φτιάχτηκε σκόπιμα για την παρακολούθηση, τον κοινωνικό έλεγχο, τις ψηφιακές ταυτότητες και τις βιομετρικές ταυτότητες! Είναι τώρα ικανοί να εμπλακούν στο ισοδύναμο του… να μπορούν να βλέπουν πρόσωπα, να μπορούν να εξακριβώνουν την ταυτότητα των ατόμων, εννοείται ότι μπορούν να πετύχουν τον γεωεντοπισμό σας. Αυτό είναι το μέσο με το οποίο, μαζί με τα βιομετρικά στοιχεία θα εγκαθιδρυθεί ο κοινωνικός έλεγχος. Μέσω του ασύρματου δικτύου.

Και η δράση της κομητείας εδώ προωθεί χιλιάδες ασύρματες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων που απέχουν 6 μέτρα από το σπίτι σας και τα οποία μπορούν στην πραγματικότητα να βλέπουν μέσα στο σπίτι σας δια μέσου του τοίχου!

(photo: pixabay) 

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου