Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Οι άνθρωποι σχεδιάστηκαν εξαρχής γενετικά; (Βίντεο)


Οποιαδήποτε θεωρία είναι πιθανή μέχρι να έχουμε αποδείξεις για το αντίθετο. Θα μπορούσαμε να έχουμε εξελιχθεί σε αυτό που είμαστε, αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι τα κενά μεταξύ του πώς υποτίθεται ότι αρχίσαμε να εξελισσόμαστε και μετά κάναμε ένα τεράστιο άλμα σε ένα θεωρητικά αδύνατο χρονικό διάστημα σε κάτι τόσο ευφυές.

Χρειαζόμαστε μια νέα θεωρία της εξέλιξης; Είναι η επιστήμη αληθής ή απλά ένα σύμπλεγμα πολιτικοποιημένης προπαγάνδας;

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Ωστόσο, κατά τις πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα, η κλασική επιστημονική μέθοδος κατέρρευσε και αντικαταστάθηκε από τη μέθοδο της λατρείας της επιστήμης ή αλλιώς: "Αγαπώ την επιστήμη".

Μέθοδος, η οποία ουσιαστικά συνοψίζεται στο να διαλέγεις μια ιδέα που ευθυγραμμίζεται με την τρέχουσα πολιτική ατζέντα, να κατασκευάζεις ένα μοντέλο με βάση προκατασκευασμένες ιδέες, να βρίσκεις δεδομένα που συμφωνούν με το μοντέλο και να αγνοείς τα δεδομένα που δεν συμφωνούν.

Ορίστε! Η ιδέα έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά! Και μετά οι άνθρωποι συμφωνούν με αυτή την ιδέα διότι είναι "επιστημονικά αποδεδειγμένη".

Λοιπόν, τότε ξεκινούν να λογοκρίνουν και να εξαλείφουν κάθε κριτική, και στη συνέχεια χαρακτηρίζουν όλους εκείνους που διαφωνούν ως: "δεν ακολουθείς την επιστήμη" ή αλλιώς "είσαι αρνητής της επιστήμης."

Πολλά από αυτά που θεωρούμε δεδομένα όσον αφορά την επιστήμη δεν βασίζονται σε αμετάβλητες αλήθειες, αλλά σε θεωρίες που μπορούν και πρέπει να αλλάξουν μόλις παρουσιαστούν νέα στοιχεία, αλλά δεν ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο.

Ζούμε σε έναν άκρως πολιτικοποιημένο κόσμο όπου τα στοιχεία, η αλήθεια και η επιστημονική μέθοδος περνούν σε δεύτερη μοίρα έναντι της μεθόδου του "προσκυνημένου της επιστήμης" ή του "ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!".

Αν είμαστε κατασκευασμένοι, ποιος συνέθεσε τα γονίδιά μας; Περισσότερα από τον "Black Pigeon Speaks".

Πηγές:

  • Humans Were Engineered

 
 
  •  Morrissey - I will see you in far off places

 
 
________________________________
 
Δείτε το βίντεο: 

 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου