Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Τις τελευταίες ημέρες αυτό που γίνεται πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε… ξεκίνησε η αποποινικοποίηση του πατριωτισμού. (βίντεο)


Κώστας Καραΐσκος

Τόσο ο στρατός όσο και οι υπόλοιπες δυνάμεις ασφαλείας που έχουνε ενεργοποιηθεί στον Έβρο, πασχίζουνε στα 180 χιλιόμετρα του ποταμού να ανασχέσουνε μία άοπλη, αλλά πάντως εισβολή στην χώρα μας παράνομων μεταναστών.

Αυτό είναι υποχρέωση της Πατρίδας μας να το σταματήσει και επιτέλους φαίνεται ότι αυτή η κυβέρνηση μετά το μάθημα που πήρε στα νησιά αποφάσισε να το πράξει.

Στεκόμαστε στο πλευρό της όσο το πράττει και στο πλευρό όλων των ανθρώπων οι οποίοι κάθε βράδυ ξενυχτάνε προσπαθώντας να αποκρούσουν τις επιθέσεις που γίνονται κάθε τρεις και δύο. 

Ήμασταν και χθες στον Νότιο Έβρο και προχθές στον Βόρειο Έβρο και είδαμε ποια είναι η κατάσταση. 

Εδώ, ο κόσμος φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει, όχι όλος [αλλά] εν πάση περιπτώσει η μερίδα αυτή η οποία έχει ακόμα μία ζωντάνια μέσα της και δεν εξαντλεί την κοσμοθεωρία της ανάμεσα στο μπαράκι και στο σουπερμάρκετ. 

Όποιος έχει Ελληνική συνείδηση, επιτέλους, νοιώθει ότι έχει ένα περιθώριο να την εκφράσει και πιστεύω ότι το τραίνο έχει αλλάξει τροχιά. 

Τις τελευταίες ημέρες αυτό που γίνεται πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Ξεκίνησε από τα νησιά, συνεχίζεται στον Έβρο και είναι η αποποινικοποίηση του πατριωτισμού

Του δημοκρατικού πατριωτισμού που χρειάζεται η Πατρίδα μας, και αυτόν θα τον επιβάλουμε στην χώρα μας αν θέλουμε να σωθούμε σαν λαός. 

Αυτό χρειάζεται η Ελλάδα, την εθνολαϊκή δύναμη, την οποία πρέπει όλοι μας να υποστασιάζουμε όπου κι να βρισκόμαστε. Είτε είναι στον χώρο εργασίας, είτε είναι στον χώρο τον κοινωνικό, είτε οπουδήποτε.

Να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους οι οποίοι κάθε βράδυ ξενυχτάνε παλεύοντας στα σύνορα να κρατήσουν Ελληνική αυτήν την Πατρίδα, έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας κι έτσι όπως έχουμε υποχρέωση κι εμείς να την παραδώσουμε. 

Ευχαριστώ πολύ.

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Επειδή στην ιστορία μας, έχουμε δει πάμπολλες φορές, Βασιλείς, ηγεμόνες, ακόμα και δημίους, από την πραότητα και την ανεξικακία των Χριστιανών
    Να μεταστρέφωντε, και από διώκτες, να γίνονται χριστιανοί.

    Και μετά την απαγόρευση των καρναβαλιών
    Την άμεση απόσυρση των πραιτωριανών Δυνάμεων από τα νησιά μας
    Και την μέχρι τώρα στάση τους στον Έβρο
    Ας Αναμένουμε κι ας πούμε και ένα κύριε ελέησον υπέρ των αρχόντων
    Όπως εύχεται και η Εκκλησία μας.
    Μόνο όφελος από αυτό μπορούμε να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή