Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεται το θηρίο…

 

Ο «Μαύρος Πάπας», εξέδωσε βιντεογραφημένο μήνυμα στο οποίο ενημερώνει ότι στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο για επίσκεψη όπου θα συναντήσει τον «Αρχιεπίσκοπο» Κύπρου Χρυσόστομο, ενώ στις 4 και 5 Δεκεμβρίου θα έρθει στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί με τον «Αρχιεπίσκοπο» Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Και μη σας παραξενεύει το γεγονός ότι τη λέξη «αρχιεπίσκοπος» τη βάζω σε εισαγωγικά. Τόσο ο Χρυσόστομος (ή Βρωμόστομος αν θέλετε), όσο κι ο Ιερώνυμος (Τζέρυ ή Τζερόνυμο αν θέλετε), έχουν απωλέσει προ πολλού το αξίωμά τους ενώπιον του Υψίστου λόγω των αιρετικών διδασκαλιών τους και της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, που αποτελεί την παναίρεση του οικουμενισμού. Τα όσα πρεσβεύουν οι δύο – κατά κόσμον – «ιεράρχες» στο θέμα της «πανδημίας» και των εμβολίων του θανάτου, τους έχουν κάνει ακόμα πιο έκπτωτους του αξιώματός των, ισάξιους των πονηρών κι ανίερων δαιμόνων.

Μεταξύ άλλων, ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρει:

«Αγαπητά αδέλφια της Κύπρου και της Ελλάδας, καλημέρα σας. Λείπουν λίγες ημέρες, ετοιμάζομαι να έρθω ως προσκυνητής στις υπέροχες χώρες σας, οι οποίες έχουν την ευλογία της ιστορίας, του πολιτισμού και του Ευαγγελίου. Έρχομαι με χαρά, στο όνομα του Ευαγγελίου και στα χνάρια των πρώτων μεγάλων ιεραποστόλων.»

Αυτό μου θυμίζει έντονα τον πάπα Ιωάννη – Παύλο τον β’ ο οποίος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα «ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου», όπως έλεγε. Τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ήταν ο Χριστόδουλος…

Η λέξη «αδέλφια» που χρησιμοποιεί, δεν είμαι απολύτως σίγουρος που απευθύνεται. Εάν αφορά τους δύο «αρχιεπισκόπους», εν τάξει! Θα το δεχτούμε δεδομένου ότι στο ίδιο καζάνι βράζουν κι οι τρεις τους. Εάν όμως απευθύνεται στο λαό της Κύπρου και της Ελλάδος, τότε του έχουμε άσχημα μαντάτα: για την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού Κύπρου και Ελλάδος, το θηρίο της Ρώμης είναι persona non Grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο)!

Ας θυμηθούμε τα λόγια του «μπαρμπα Γιάννη» του Μακρυγιάννη:

«…Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.

Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα.

Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι: «Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω».

Το χαρτί του πατέρα Κοσμά έβαλα και μου το εκαθαρόγραψαν. Και το εκράτησα ως Άγιον Φυλαχτόν, που λέγει μεγάλην αλήθειαν. Θα πω να μου γράψουν καλλιγραφικά και τον άλλον αθάνατον λόγον του.

«τον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον».

Θέλω να το βλέπω κοντά στα’ κονίσματά μου, διότι τελευταίως κάποιοι δικοί μας ανάξιοι λέγουν ότι αν τα φτιάξουμε με τον δικέρατον Πάπαν, θα ολιγοστέψουν οι κίντυνοι, τα βάσανα και η φτώχεια μας. Τρομάρα τους!!!

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες…».

Ήρθε η ώρα, η ρήση αυτή του Πατροκοσμά (την οποία οι οικουμενιστές – νεοταξίτες παλεύουν να την ακυρώσουν σε μία μάταιη προσπάθεια ν’ αποδείξουν ότι δήθεν δεν το είπε εκείνος) να πάρει σάρκα και οστά. Διότι αυτή η επίσκεψη, πρόκειται να φέρει πολλά δεινά τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Όταν ο αρχιερέας του Σατάν και βλάσφημος Φραγκίσκος («Μαύρος Πάπας») πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, τότε εδραιώνεται η κυριαρχία της ΝΤΠ η οποία σφραγίστηκε προ μηνών με την αρχιέρεια του σατανισμού Μαρίνα Αμπράμοβιτς να δίνει «παραστάσεις» στην Εθνική Λυρική Σκηνή με τίτλο «οι7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας»!


Μαρίνα Αμπράμοβιτς (δεξιά) και Lady Gaga (αριστερά), απολαμβάνουν τα… «μεζεδάκια» τους… Παράσταση ή πραγματικότητα, δεν παύει το θέαμα να είναι εμετικό και να δείχνει απερίφραστα τα «πιστεύω» τους.

Παρακάτω, στο μήνυμά του, ο Φραγκίσκος (κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο), αναφέρει:

«Ζητώ από όλους σας να με βοηθήσετε στην προετοιμασία του, με την προσευχή σας. Συναντώντας σας θα μπορέσω να ξεδιψάσω στις πηγές της αδελφοσύνης, τόσο πολύτιμες, τη στιγμή που ξεκινήσαμε μια παγκόσμια συνοδική πορεία. Υπάρχει μια συνοδική χάρη, μια αποστολική αδελφοσύνη, που επιθυμώ πολύ, με μεγάλο σεβασμό.

Προσμένω την επίσκεψή μου στους αγαπητούς, μακαριώτατους Αρχιεπισκόπους Χρυσόστομο και Ιερώνυμο. Ως αδελφός εν τη πίστη, θα μου δοθεί η θεία χάρη να με υποδεχθείτε και να σας συναντήσω στο όνομα του κυρίου και της ειρήνης»

«Αδελφός εν τη πίστη«, «πηγές αδελφοσύνης«… Τώρα, όσο και να θελήσουν κάποιοι καλοθελητές οικουμενιστές να το μαζέψουν, δε μαζεύεται με τίποτα! Από αυτό, γίνεται σαφές ότι Φραγκίσκος, Χρυσόστομος και Ιερώνυμος, έχουν την ίδια πίστη. Κι αφού ούτε ο Φραγκίσκος είναι Ορθόδοξος, αλλά ούτε οι Χρυσόστομος και Ιερώνυμος είναι παπικοί (καθολικοί), τότε αναφέρεται σε κάποια άλλη πίστη. Κάποια πίστη αλλότρια, ξένη προς τα γνωστά μας ήθη και θρησκευτικά «πιστεύω».

Η γλώσσα του όφεος μίλησε! Το θηρίο ελάλησε!

Αδέλφια μου, δε χρειάζεται να είναι κάποιος χριστιανός Ορθόδοξος για να ξέρει τι είδους θηρίο είναι ο πάπας. Δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε αυτό το θηρίο να σουλατσάρει αμέριμνο στα Ιερά Χώματα της Πατρίδος μας! Κύπριοι και Ελλαδίτες ενωμένοι, οφείλουμε να δείξουμε ότι τόσο αυτός, όσο και τα φερέφωνά του, είναι ανεπιθύμητοι. Με κάθε τρόπο! Με κάθε μέσο! 

«Πᾶνος»

16 σχόλια:

  1. 1204. Από τότε ...

    Οι σταυροφορίες ξεκινούσαν με απόφαση του εκάστοτε πάπα της Ρώμης. Συνήθως η κήρυξη μιας Σταυροφορίας συνοδευόταν και από εγκλήματα και διώξεις, υποκινούμενες κυρίως από την Καθολική εκκλησία, με σκοπό να επεκτείνει την εξουσία της στην Ανατολή και να καταφέρει να υποτάξει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης.

    Η Δ΄ Σταυροφορία δεν έπληξε μόνο τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αλλά και την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η βίαια υποταγή της στη Ρώμη και οι διωγμοί των ορθόδοξων ιερέων και του Ορθόδοξου λαού, στην κυρίως Ελλάδα και την Κύπρο από τους σταυροφόρους έμειναν χαραγμένα στη ιστορική Παγκόσμια μνήμη και Ιστορία…..

    Οι ενέργειες των Σταυροφόρων επιτάχυναν άμεσα την κατάρρευση της χριστιανοσύνης στα ανατολικά και μακροπρόθεσμα διευκόλυναν την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

    «...Eβλεπε κανείς όχι μόνον τις ιερές εικόνες του Χριστού να θραύονται με αξίνες και να ρίπτονται στο χώμα και τα στολίδια τους να αποσπώνται χωρίς φειδώ και προσοχή και να ρίχνονται στη φωτιά, αλλά και τα σεπτά και πανάγια σκεύη να αρπάζονται με θράσος από τους ναούς, να ρίχνονται στη φωτιά και να παρέχονται στα εχθρικά στρατεύματα ως απλός άργυρος και χρυσός».
    …..Και επί Άλωσης της Πόλης το 1453, από τους Οθωμανούς.. ο Λατίνος αρχιεπίσκοπος Λεονάρδος Χίος της Λέσβου με κακεντρέχεια, έγραψε για την Άλωση, μια επιστολή στον Πάπα ο οποίος συμφώνησε και ευχαρίστησε τον αντιορθόδοξο και ανθέλληνα Λεονάρδο, που έγραψε, ότι:

    « Επρόκειτο για τιμωρία των Βυζαντινών, λόγω της απομάκρυσης τους από την Καθολική πίστη.»
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας είπες όμως ποιος ξεκίνησε όλο αυτό το γαϊτανάκι γιατί οι θρησκείες δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά εκ του μη όντως....και όλα αυτά τα παρακλάδια μαζί με τον χριστιανισμό.. μήπως πρέπει να ψαξεται λίγο ποιο βαθιά και να φτάσουν λοσοφειτε λίγο περισσότερο;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου! Μέσα στην παραζάλη της άρνησης και της προδοτικής στάσεως των εκκλησιαστικών ταγών, κυρίως μετά το Κολυμπάρι, όσον αφορά στην ύπαρξη ή μάλλον την αφαίρεση της έννοιας των αιρέσεων από τον εκκλησιαστικό χώρο, άρα και της υπάρξεώς των, οτιδήποτε κακό και αντίχριστο είναι φυσικό επακόλουθο. Για την διοικούσα Εκκλησία: Πάπας = Εκκλησία!!! Συνεπώς ουδέν το καταπλήσσον! Πιθανώς θα έπεσε στην αντίληψη πολλών ενδιαφερομένων το βίντεο με την συμπροσευχή του πατριάρχη με τον λεγάμενο, τον ... αναμενόμενο! Ευλογημένος ο ερχόμενος, λοιπόν, και μην εκλπαγείτε!!!
    AMASEYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεν άρθρο εμπεριστατωμένο οι δε ... πρώτος σχολιογράφος καταθέτει αναμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία, ο δεύτερος ως να γράφει χρησμό της Πυθίας και ο τρίτος που ίσως είναι όμοιος με δεύτερο μας μιλά πάλι για Κολυμπάρι και όχι για τον Πάπα. Κύριοι ξεκαθαρίστε τα γραφόμενα σας και Θάρσει λέγων το αληθές και καθαρό ου σφάλει ποτέ. Αν μεν το πράξετε αυτό καλώς, αν όχι και γράφετε παραπλανητικά σχόλια τόσον το ethnegersis όσον και οι τιμημένοι ορθόδοξοι αναγνώστες τους δεν τρώνε κουτόχορτο και μύδρους θα δεχτείτε ...
    Στο δια ταύτα και επί του θέματος περί Πάπα .... Σε όλες τις εθνικές μας καταστροφές όλοι οι Πάπες και ένιψαν και ετριψαν τας χείρας τους καιως γνωστό η κατάληψη του Ορθόδοξου Βυζαντίου το 1204 από τους Σταυροφόρους με ενολή Πάπα,επέφερε και την αρχή του τέλους του ...ΦΕΥ!

    (Μικρό απόσπασμα)
    Και τέλος όλοι οιευσεβείς ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ...γνωρίζουν ὄτι ἡ Ἐκκλησία εἴναι Μία διότι ἀποτελεί τό σῶμα τοῦ Χριστοῦ πού εἴναι Ἔνα. Ἐπίσης ὄλοι γνωρίζουμε ὄτι ὁ Κύριος εἴπε στόν Ἀπόστολο Πέτρο ὄτι πάνω σέ αὐτή τήν πέτρα τῆς ὀμολογίας του θά θεμελιώσῃ τήν Ἐκκλησία Του. Ὄχι ΤΙΣ Ἐκκλησίας. Δέν μπορείς νά ἀποδέχεσαι τούς αἰρετικούς, τούς σχισματικούς, τούς ἐτεροδόξους ὡς Ἐκκλησίες. Ἐκείνοι βέβαια μπορεί νά ὀνομάζονται χριστιανικές ἐκκλησίες ή ὄπως θέλουν νά ὀνομάζονται. Ὄμως μόνον ἐμείς οἱ ὁρθόδοξοι εἰμαστε Ἐκκλησία πού κατέχει τήν Ἀλήθεια. Ἡ Ἀλήθεια εἴναι μία ἐπειδή εἴναι πρόσωπο, εἴναι ὁ Χριστός. Ὄποιος δέν ὁμολογεί ὄτι ἡ Ἐκκλησία εἴναι Μία, ἀρνήται τό βάπτισμά του ποῦ ἔγινε στἠν Μία Ἁγία Καθολική καί Ἀποστολική Ἐκκλησία και μένει Ἀβάπτιστος.

    Ἐτερόδοξος εἴναι αὐτός πού ἔχει ἀποκοπεῖ ἀπό τό σῶμα τῆς μητέρας Ἐκκλησίας πού ἔχει ξένη δοξασία τήν δική του, πού εἴναι βγαλμένη ἀπό τό κεφάλι του, πού δέν ἔχει καμία σχέση μέ τήν Ἀλήθεια, δέν ἔχει καμιά σχέση μέ τό Πνεύμα τό Ἄγιο τό ὁποίο ὁδήγησε καί ὁδηγεῖ τήν Ἐκκλησία εἰς πᾶσαν τήν ἀλήθειαν. Ἡ Ἐκκλησία καί μετά την ἀποκοπή τῶν αἰρετικῶν παραμέναι πάντοτε Μία, δέν κομματιάζεται σέ πολλές. Ἐπί τόσους αἰώνες ἡ Ἐκκλησία δηλαδή ἤταν διηρημένη καί διασπασμένη και περίμενε νά ἔλθουν ὁ πάπας καί ὁ κ. Βαρθολομαίος γιά νά την ἐνώσουν καί νά τήν σώσουν? Μήπως παραφρονήσαμε ? Ἡ Ἐκκλησία θέσπισε τρόπους ἀποδοχής και ὑποδοχής στό σῶμα της γιά τούς ἐτερόδοξους ή τούς αἰρετικούς ὠς ἀποκοπέντες καί καμία πράξη τῶν ἀποκοπέντων ἀπό τό σῶμα τής δέν ἀναγνώρισε ὡς ἁγιαστική.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουμε τον πρώτοκορυφαίο Απόστολο Παύλο να μας λέει:

    Ρωμ 12,14 εὐλογεῖτε τοὺς διώκοντας ὑμᾶς, εὐλογεῖτε καὶ μὴ καταρᾶσθε.

    εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς...” (Ματθ. ε´ 4)

    Όχι μόνο να μην καταριόμαστε αλλά να ευλογούμε, αλλά και αυτούς που μας καταριούνται εμείς να τους απαντάμε με ευλογίες.

    Ακούμε όμως τον Άγιο Πατροκοσμά να μας λέει:
    «τον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον».

    Δηλαδή ο Άγιος Πατροκοσμάς μας λέει αντίθετα από αυτά που μας λέει ο Απόστολος Παύλος;
    ΌΧΙ ΒΈΒΑΙΑ!

    Ὁ ἴδιος πάλι Απόστολος Παύλος δίδει ἐντολὴ στὸν μαθητή του Απόστολο Τίτο: “αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, (Τίτ. ι´ 10).
    “Οὐκ ἀνέγνωτε τί ἐποίησε” ὁ Ἀπόστολος Παῦλος, ὅταν Ἐλύμας ὁ Μάγος ἐμπόδιζε τοὺς Ἀποστόλους Βαρνάβα καὶ Παῦλον νὰ κηρύξουν τὸ Εὐαγγέλιο στὸν ἀνθύπατο Σέργιο Παῦλο, ποὺ ἐζήτησε νὰ ἀκούση τὸν λόγο τοῦ Εὐαγγελικοῦ κηρύγματος;
    Ἀφοῦ τὸν ἤλεγξε πρῶτα ὅτι “διαστρέφει τὰς ὁδοὺς τοῦ Κυρίου τὰς εὐθείας” προσέθεσε:
    “καὶ νῦν ἰδοὺ χεὶρ τοῦ Κυρίου ἐπί σε καὶ ἔσῃ τυφλός, μὴ βλέπων τὸν ἥλιον… καὶ ἔπεσεν ἐπ᾽ αὐτὸν ἀχλὺς καὶ σκότος...” (Πρ. ιγ´ 4–13).

    Εί τις ου φιλεί τον Κύριον Ιησούν Χριστόν ήτω ανάθεμα». Όποιος δεν αγαπά τον Κύριο Ιησού Χριστό να είναι αναθεματισμένος, χωρισμένος από το σώμα της Εκκλησίας, λέγει ο απόστολος Παύλος .

    Τὰ ἴδια λέγει στὴν διδαχή του καὶ ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς.
    Τονίζει τὴν ὀφειλομένη ἀγάπη πρὸς ὅλους, Ἕλληνες, Τούρκους, πρὸς κάθε ἄνθρωπο, ἄλλα καὶ τὴν ὑποχρέωση τῆς τηρήσεως τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως, ἔστω κι ἂν ὁδηγηθοῦν στὸ μαρτύριο οἱ χριστιανοὶ γιὰ τὴν πίστι τους.

    Ὅταν ὅμως πρόκειται καθ᾽ οἱονδήποτε τρόπο νὰ βλαβῆ, νὰ ἀλλοιωθῆ, νὰ δεχθῆ παραφθορά, νὰ νοθευθῆ τὸ ἀποστολικὸ κήρυγμα, τὸ Εὐαγγέλιο δηλ. τῆς Ἀληθείας, τὰ πράγματα ἀλλάζουν.
    Ο Ἀπόστολος Παῦλος, ὅταν εἶδε ὅτι κάποιοι ἐπεδίωκαν “μεταστρέψαι τὸ Εὐαγγέλιον τοῦ Χριστοῦ”; Ἔγραψε στοὺς Γαλάτες (Γαλ. Α´ 7–10):
    “εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ᾽ ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω”. Ἀναθεμάτισε.

    Εἶναι γνωστὸ ὅτι ὁ Ἅγιος Νικόλαος κατὰ τὴν Α´ Οἰκουμενικὴ Σύνοδο ἐρράπισε τὸν Ἄρειο.
    Τὸ μεγαλύτερο ράπισμα ὅμως τοῦ τὸ ἔδωσε ὁ Θεὸς μὲ τὸν τρόπο, ποὺ ἐτελείωσε τὴ ζωή του. (Του βγήκαν όλα τα έντερα όταν πήγε στην τουαλέτα).

    Θα συνεχίσω μέσα από τον Στρατηγό μας Μακρυγιάννη που αναφέρεται στις διδαχές του Αγίου Πατροκοσμά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας τα λόγια του Στρατηγού μας Μακρυγιάννη βλέπω αυτά που έλεγε τότε τα ίδια ισχύουν και σήμερα:

    Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.

    Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα;
    Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες καιρός άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν.

    Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα.

    Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

    Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός.
    Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα.

    Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι:
    «Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω».

    Το χαρτί του πατέρα Κοσμά έβαλα και μου το εκαθαρόγραψαν.
    Και το εκράτησα ως Άγιον Φυλαχτόν, που λέγει μεγάλην αλήθειαν.
    Θα πω να μου γράψουν καλλιγραφικά και τον άλλον αθάνατον λόγον του.

    «τον Πάπαν να καταράσθε ως αίτιον».

    Θέλω να το βλέπω κοντά στα’ κονίσματά μου, διότι τελευταίως κάποιοι δικοί μας ανάξιοι λέγουν ότι αν τα φτιάξουμε με τον δικέρατον Πάπαν, θα ολιγοστέψουν οι κίντυνοι, τα βάσανα και η φτώχεια μας. Τρομάρα τους!!!

    Βλέπετε πώς τον αποκαλεί ο Στρατηγός μας:
    δικέρατον Πάπαν

    Και πιο πάνω αποκαλεί τους κυβερνώντες:
    Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα.

    Επειδή είναι τόσο τρισκατάρατος ο Πάπας θα συνεχίσω και με τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φεύγετε τους παπικούς ως φεύγει τις από όφεως" Άγιος Μάρκος Ευγενικος

    Είναι γνωστώτατοι οι μεγάλοι και καθοριστικοί αγώνες του Αγίου Μάρκου καθώς και όλα τα δεινά, κακουχίες, εξευτελισμούς, διωγμούς κ.α. που υπέστη, καθ’ όλην την περίοδον της Ψευδοσυνόδου, αλλά και κατόπιν εις την Κωνσταντινούπολιν, προκειμένου να υπερασπισθή την Ορθόδοξον Πιστιν μας.
    "Κρατεί μεν Άτλας μυθικός ώμοις πόλον, κρατεί δ’ αληθώς Μάρκος Ορθοδοξίαν" λέγει η Εκκλησία μας.
    Αυτός λοιπόν ο Άγιος που έζησε όσο κανείς άλλος από πολύ κοντά τούς Παπικούς, μας λέγει τα κάτωθι συγκλονιστικά:

    «Ημείς δι’ ουδέν άλλο, απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλ’ η ότι εισίν ου μόνον σχισματικοί, αλλά και ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ».

    Δια τούτο παρακαλώ ημάς· «Φεύγετε τούς Παπικούς ως φεύγει τις από όφεως και από προσώπου πυρός».


    Να υποδεχθώμεν μάλιστα μετά "βαΐων και κλάδων"; Αυτόν;
    Τον Αρχιαιρεσιάρχη της Δύσεως;
    Τον επί γης εωσφόρον;
    Τον αντίχριστον;
    Τον Σφαγέα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού; Αυτόν;


    Ε ΟΧΙ και πάλιν ΟΧΙ.

    ΟΧΙ τρισκατάρατε και λοιποί κύριοι, εδώ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ. Όσο και αν προσπαθείτε να την υποδουλώσετε, να την καταστρέψετε και να την εξαφανίσετε δεν θα μπορέσετε να το καταφέρετε.

    Και δεν θα μπορέσετε να το καταφέρετε διά δύο βασικούς λόγους:

    α) Διότι ΠΑΝΤΑ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Άγιοι σαν τον ΜΑΡΚΟΝ τον ΕΥΓΕΝΙΚΟΝ, Μ. ΦΩΤΙΟΝ, ΜΑΞΙΜΟΝ τον ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΝ, ΚΟΣΜΑΝ τον ΑΙΤΩΛΟΝ κ.α. και ήρωες σαν τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, τον ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ τον ΣΑΜΟΥΗΛ στο ΚΙΟΥΓΚΙ, τούς ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ, και άλλους πολλούς, οι οποίοι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους είχαν την αγάπη δια τον Θεόν και την Ελλάδα μας και πολέμησαν
    "Για του Χριστού την ΠΙΣΤΗ την Αγία και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ την ελευθερία", και

    β) Διότι αυτή την χώρα την προστατεύει παντοτεινά ένα αόρατο και πανίσχυρο χέρι. Το ΧΕΡΙ του ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΌΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΑ ΠΆΘΟΥΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΠΑΘΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΎΟΥΣΑ!

    Ας μην ξεχνάμε το ζωντανό παράδειγμα της Βασιλεύουσας.
    Επί χίλια χρόνια εκείτετο Βράχος Ασάλευτος και Φρούριο Απόρθητο, και κανείς μα κανείς δεν κατόρθωσεν να την κατακτήση, διότι είχε πάντοτε σύμμαχον τον Θεόν και υπέρμαχον Στρατηγόν, την Υπεραγία Θεοτόκον.

    Όταν όμως επρόδωσαν την Πίστην τους εις την Ψευδοσυνόδον της Φερράρας-Φλωρεντίας, και ενώθησαν με τον Πάπαν, ο Θεός τούς εγκατέλειψεν και έπεσεν η Πόλις.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ:
    Όσο μας βοήθησαν και στις σταυροφορίες, στην Ψευδοσύνοδο της Φερράρας-Φλωρεντίας, στην Πτώση της Πολεως, στα 400 χρόνια δουλείας, στην παλιγγενεσία του ’21, το ’12, στην Μικρασιατική καταστροφή, το ’40, στην Ιταλική κατοχή στα Δωδεκάννησα, στην Β. Ήπειρο, στην Κύπρο, στην Μακεδονία, στα Ίμια, και σε πολλές άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

    Υ.Γ και μόνο η φωτογραφία που είδα αναρτημένη τα λέει όλα!!!
    Τον επί γης βαμπίρ εωσφόρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύγε Χρήστο. Συνοπτικά και συμβολικά
    Αυτοί που μιλάνε με την γλώσσα της αλήθειας είναι ευσεβείς πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί ευσεβείς, φιλαλήθεις και εύτολμοι.
    Όχι απέξω μας, μόνο από μέσα,
    Έρχεται ή μπορεί να μας έρθει ποτέ το φως
    Είναι εκεί όπου η ψυχή φυλάει πάντα την αλήθεια.
    Algernon Charles Swinburne

    Και για αυτούς που σωπαίνουν...

    Ο σιωπών συναινεί.

    Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου.
    – Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία.
    Ευριπίδης

    Και όπως ο Εθνάρχης Καποδίστριας είπε...
    Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.

    Εάν ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών.

    Και όσον αφορά Παπικούς ολετήρες της Βυζαντινής Ορθόδοξης εκκλησίας, αλλά και νυν συνεχιστές του δόγματος ότι πρέπει η Ορθόδοξη εκκλησία να προσκυνήσει τον Πάπα... Κούνια μη στέρεη που τους κούναγε ....
    Για να μην επεκταθώ παραπέμπω σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο της Ορθοδοξίας on line. Είναι ενδιαφέρον. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
    Απόσπασμα.
    Η βασική διαφορά μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού βρίσκεται στην διδασκαλία περί της ακτίστου ουσίας και της ακτίστου ενεργείας του Θεού. Ενώ οι Ορθόδοξοι πιστεύουμε ότι ο Θεός έχει άκτιστη ουσία και άκτιστη ενέργεια και ότι ο Θεός έρχεται σε κοινωνία με την κτίση και τον άνθρωπο με την άκτιστη ενέργειά Του, εν τούτοις οι Παπικοί πιστεύουν ότι στον Θεό η άκτιστη ουσία ταυτίζεται με την άκτιστη ενέργειά Του (actus purus) και ότι ο Θεός επικοινωνεί με την φύση και τον άνθρωπο δια των κτιστών ενεργειών Του, δηλαδή ισχυρίζονται ότι στον Θεό υπάρχουν και κτιστές ενέργειες. Οπότε η Χάρη του Θεού δια της οποίας αγιάζεται ο άνθρωπος θεωρείτε ως κτιστή ενέργεια. Αλλά έτσι δεν μπορεί να αγιασθεί.

    Στο δια ταύτα, το πράγμα δεν θεραπεύεται ούτε βελτιώνεται από κάποια "τυπική συγγνώμη" που θα δώσει ο Πάπας για όποιο θρησκευτικό ιστορικό λάθος του Παπισμού, όταν οι θεολογικές απόψεις του είναι εκτός της Αποκαλύψεως και η Εκκλησιολογία κινείται σε εσφαλμένο δρόμο, αφού μάλιστα ο Πάπας παρουσιάζεται ως αλάνθαστος ηγέτης του Χριστιανικού κόσμου ως διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου και βικάριος- αντιπρόσωπος του Χριστού πάνω στην γη, ωσάν ο Χριστός να έδωσε την εξουσία του στον Πάπα και Εκείνος αναπαύεται ευδαίμων στους Ουρανούς.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Χρήστο επαναλαμβάνω ότι τα εύστοχα σχόλια σου πρέπει να τα διαμορφώνεις σε άρθρα.
    Με εκτίμηση
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδερφέ κύριε Αντώνη σου ανταποδίδω το Εύγε!!
    Ο καθένας μας ας βάλει το λιθαράκι του, άλλος λίγο άλλος πολύ, όπως μπορεί ο καθένας από το μετερίζι του.
    Χάρη στα αδέρφια μας Πάνο και Ρόη μπορούμε ελεύθερα να λέμε όλοι την γνώμη μας (δεν ξέρω όμως για πόσο ακόμη).
    Χαίρομαι που τιμάς το ιστολόγιο και άρθρογραφείς για το Εθνέγερσις.
    Εγώ απλώς αντιγράφω αποσπάσματα από αλλά άρθρα και μερικά που γράφω τα λέω με δικά μου λόγια.
    Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι αρθρογράφοι!

    Όμως ο καθένας με τα σχόλια του έχει την χάρη του και την ομορφιά του.
    Για αυτό ο καθένας ας λέει την άποψή του, ακόμα και ας είναι αντίθετη έχει και αυτό την αξία του!

    Και σε αυτό που πολύ σωστά γράφεις στο τέλος αγαπητέ κύριε Αντώνη:

    το πράγμα δεν θεραπεύεται ούτε βελτιώνεται από κάποια "τυπική συγγνώμη" που θα δώσει ο Πάπας για όποιο θρησκευτικό ιστορικό λάθος του Παπισμού

    Θα γράψω κάτι ακόμα μέσα από τον Άγιο Ιουστίνο τον Πόποβιτς.
    Γιατί δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει την συμφορά πού θα βρει τον τόπο μας.
    Ο Θεός, τους Ισραηλίτες για ένα πράγμα μόνο τους τιμωρούσε πολύ αυστηρά και επέτρεπε να γίνονται αιχμάλωτοι σε άλλους λαούς.

    Ούτε όταν πόρνευαν και γενικώς δεν τηρούσαν τους περισσότερους νόμους των Δέκα Εντολών, φυσικά όχι ότι τα ανεχόταν ο Άγιος Τριαδικός Θεός όμως οι τιμωρίες τους ήταν ήπιες.
    Η βαριά τιμωρία επάνω τους ερχόταν μόνο όταν ειδωλολατρούσαν.

    Το ίδιο δυστυχώς συμβαίνει και με μας σήμερα!
    θεοποιήσαμε την επιστήμη και όχι μόνο την θεοποιήσαμε αλλά διώξαμε και τον Άγιο Τριαδικό Θεό με όλα αυτά που γίνονται στις Εκκλησίες.

    Αντί να ζητήσουμε το έλεος και την ευσπλαχνία Του, βάζουμε πρόστιμα στις θαυματουργές Εικόνες Του όταν γίνονται λιτανείες.
    Και τώρα έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα με τον τρισκατάρατο τον Πάπα.

    Δεν είμαι μάντης αλλά μεγάλα κακά μας περιμένουν.

    Θα γράψω και για τον Άγιο Ιουστίνο τον Πόποβιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός είπε για τον Ιούδα:
    Καλό θα ήταν να μην είχε γεννηθεί.

    Ο Άγιος Ιουστίνος ο Πόποβιτς το ίδιο είπε για τρεις ανθρώπους:
    Ο πρώτος είναι ο Ιούδας
    Ο δεύτερος είναι ο Άρειος
    Και ο τρίτος είναι ο εκάστοτε Πάπας.

    Ο Ιούδας μετά την προδοσία του Κυρίου μας πήγε και κρεμάστηκε αλλά δεν τον ανέχτηκε ούτε το δέντρο και απεκόπη το κλωνάρι που είχε περάσει την θηλιά και έπεσε κάτω στη γη και έσκασε.
    Με την πτώση του, χύθηκαν όλα τα έντερα του έξω και γέμισε όλη η περιοχή αφόρητη δυσωδία και βρώμα.

    Το ίδιο τέλος είχε και ο Άρειος, όταν πήγαινε να συνλλειτουργήσει στο δρόμο του ήρθε να κάνει την ανάγκη του και εκεί του βγήκαν όλα τα έντερα.

    Για τον εκάστοτε Πάπα δεν γνωρίζω τι τέλος έχει.

    Το ζητούμενο είναι τι συμφορές θα έχουμε εμείς από την επίσκεψη του Πάπα.

    Αυτό που έπαθαν τα σόδομα και γόμορα το έπαθε δυστυχώς και η Βασιλεύουσα.

    Ο Αβραάμ όταν παρακαλούσε τον Θεό να μην κάψει τα σόδομα και γόμορα δεν βρέθηκαν ούτε 10 ευλαβείς άνθρωποι.

    Στην Βασιλεύουσα δυστυχώς δεν βρέθηκαν ούτε 5 Ορθόδοξοι Χριστιανοί έστω και 5 να υπήρχαν η Πόλη θα σωζόταν.

    Σας κουράζω αλλά θα γράψω και σε αυτό κάτι, γιατί πολλές φορές λέμε τι να σου κάνουν 5 Ορθόδοξοι Χριστιανοί κι όμως μπορούν να σώσουν μία Βασιλεύουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Φοβερό Όραμα του Μωάμεθ:


    – Παναγίτσα μου, βόηθα μας!

    – Χριστέ μου!

    – Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί μας εγκατέλειψες;

    Οι χριστιανοί αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει· νομίζουν ότι βλέπουν ένα κακό όνειρο.

    Ο Μωάμεθ ο Πορθητής, για να ευχαριστήσει τους στρατιώτες του, τούς δίνει την άδεια για τρεις ολόκληρες μέρες να κάνουν ό,τι θέλουν! Φωτιές παντού! Οι χριστιανοί βασανίζονται και κατακρεουργούνται!
    Τα καλντερίμια της Κωνσταντινούπολης βάφονται με χριστιανικό αίμα.

    Οι γυναίκες βιάζονται ομαδικά! Οι Αγαρηνοί δεν σεβάστηκαν ούτε τα ανήλικα κοριτσάκια!
    Γι’ αυτούς, οι βιασμοί των «απίστων» γυναικών δεν είναι αμαρτία· ούτε και η παιδεραστία!

    Προβλέπονται όλ’ αυτά στο ιερό τους βιβλίο, το «Άγιο και Υπερουράνιο» Κοράνιο, όπως το αποκαλεί ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος!

    Άλλωστε, και ο μεγάλος προφήτης τους, ο Μωάμεθ, μεταξύ των συζύγων του είχε και ένα κοριτσάκι εννέα (9) ετών, την Αΐσα!

    Ο Πορθητής εορτάζει τη νίκη του με ένα πλούσιο γεύμα που παραθέτει στους αξιωματικούς του.
    Τη χαρά και τα πανηγύρια, όμως, των κατακτητών, θα τα επισκιάσει ένα αναπάντεχο γεγονός:

    Την ώρα του γεύματος μία τεράστια ανοιχτή παλάμη εμφανίζεται στον τοίχο και προκαλεί φόβο και αναστάτωση στους συνδαιτυμόνες!
    Ειδικά τον Μωάμεθ τον λούζει κρύος ιδρώτας!

    «Τι ήταν αυτό; Μούντζα;» αναρωτιέται.

    Μία φοβερή σκέψη τριβελίζει το μυαλό του και του προκαλεί πανικό: «Μήπως ο Αλλάχ θέλει να μου δείξει ότι αποδοκιμάζει αυτό που έκανα, που κατέλαβα την πρωτεύουσα των βυζαντινών;
    Μήπως αυτό ήταν σημάδι της οργής Του απέναντί μου;»
    Ο νεαρός Σουλτάνος (21 ετών!) δεν ξεχνά ότι η βιολογική του μητέρα ―η οποία πέθανε όταν ήταν μικρός―ήταν χριστιανή·
    το ίδιο και η μητριά του, την οποία υπεραγαπούσε! Όλο το βράδυ δεν έκλεισε μάτι από τη στενοχώρια του.

    Το πρωί, πριν ακόμα ξημερώσει, διατάζει να του φέρουν μπροστά του όλους τους ιμάμηδες και τους σοφούς του στρατού του. Αυτοί, όμως, ομολογούν ότι αδυνατούν να εξηγήσουν το όραμα.
    Τότε, κάποιοι τον πληροφορούν ότι στην Πόλη υπάρχει ένας άγιος μοναχός τον οποίο σέβονται και ευλαβούνται πολύ οι χριστιανοί. Λίγες ώρες αργότερα μπροστά στον φοβερό σουλτάνο στέκεται ένας ταπεινός και ρακένδυτος καλόγερος.

    Το όνομα του Γεννάδιος. «Δώσε μου καιρό μία εβδομάδα για να προσευχηθώ στο Θεό μου και να σου απαντήσω» αποκρίνεται στον Τούρκο. Έτσι, μία εβδομάδα αργότερα λέει στον Μωάμεθ τα εξής φοβερά λόγια:

    «Με το όραμα αυτό, βασιλιά μου, ο Θεός σού στέλνει ένα μήνυμα: Ότι Αυτός σου έδωσε την Πόλη. Δεν την πήρες εσύ!

    Αν υπήρχαν έστω και πέντε αληθινοί χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη, δεν θα την κατακτούσες!»

    Γιατί ο Θεός «Εγκατέλειψε» την Πόλη;


    Η αποκάλυψη του Θεού, ότι δηλαδή αν υπήρχαν έστω και πέντε πραγματικοί χριστιανοί στην Πόλη, αυτή δεν θα έπεφτε, είναι παράδοξη.
    Στη βασιλεύουσα υπήρχαν εκατοντάδες μοναχοί και κληρικοί που προσεύχονταν καθημερινά ζητώντας το έλεος του Θεού.
    Πώς λοιπόν ο Κύριος λέγει ότι δεν υπήρχαν ούτε πέντε χριστιανοί;

    ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΌΛΟΙ ΤΆΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΆΠΑ.

    Διαβάστε όλο το άρθρο, είναι από τα ωραιότερα!

    Ας μετανοήσουμε ειλικρινά για να μη συμβεί και σε μας ότι συνέβη στη Βασιλεύουσα.

    https://www.ekklisiaonline.gr/arxontariki/29-maiou-epetios-tis-alosis-giati-tin-epetrepse-o-theos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ΄ αρχή ξεκινώ με μια παρατήρηση .... Το αδελφέ κ. Αντώνη όταν το ξαναγράψεις θα αφαιρέσεις το κ. !
    Συνεχίζω εν συντομία με μια συμβουλή φιλική και τελειώνω... Συνέχισε να γράφεις όπως γράφεις και όπως το μυαλό σου επικοινωνεί με την γραφίδα σου, φτάνει να γράφεις και καταγράφεις την αλήθεια. Vincit omnia veritas - Η αλήθεια υπερισχύει όλων.

    “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”

    Τώρα όσον αφορά "δεν είμαστε όλοι σχολιογράφοι" επίσης μην το ξαναπείς.... Όλοι είμαστε δι..ΑΣΗΜΟΙ μπροστά στην ιστορία και ανεξαιρέτως όλοι την αντιγράφουμε και την αναμεταδίδουμε όπως οι πρόγονοι μας την κατέγραψαν. Εμείς οφείλουμε να την φέρνουμε στην επιφάνεια ως σταγόνα μνήμης και γνώσης στη νέα γενιά των Ελληνοπαίδων, διότι η νέα τάξη πραγμάτων, αυτή την... αταξία εν γένει επιθυμεί...Και λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος κάποια στιγμή ή νέες εθνικές καταστροφές να υποστεί ή να εκφυλιστεί και πάψει να είναι έθνος με χρηστά ήθη και έθιμα χριστιανικά... Ας αφυπνισθούμε λοιπόν ΟΛΟΙ για να αντιμετωπίσουμε τους επίδοξους ολετήρες Χριστιανισμού και Ελληνισμού. Καλό βράδυ και μην διστάζεις να γίνεσαι και δι..ΑΠΡΕΠΗΣ με τους απρεπείς και παραχαράκτες της ιστορίας μας....
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδερφέ μου Αντώνη καλό και ευλογημένο βράδυ σου εύχομαι και σε όλους τους αναγνώστες.

    Πολύ ορθά γράφεις για την ιστορία μας που βάλλεται πανταχόθεν.
    Και όπως σωστά λες θέλουν να μας εκφυλισουν.

    Σε όλη την ιστορία του Ελληνισμού βλέπουμε ότι οι πρόγονοί μας πολεμούσαν πάντα υπερ βωμών και εστιών.

    Για αυτό φέρνουν αυτές τις αγέλες του Μωάμεθ, θέλουν να μας μαγαρίσουν. Αυτοί για ποιο λόγο να ξεσηκωθούν;
    Για τα ιερά και όσια που δεν έχουν ή για τις ( εστίες ) οικογένειες που πάλι δεν έχουν, αλλά ζούν και κινούνται όπως οι αγέλες των λύκων.

    Και όποιος δεν έχει ιδανικά στην ζωή του για ποιο λόγο να την θυσιάσει;
    Όμως πολύ εύκολα θυσιάζει τις ζωές των άλλων για το τομάρι του.

    Είναι ένας δούρειος ίππος στον κόρφο μας και το επέτρεψε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός διά των πολλών μας αμαρτιών.

    Και δυστυχώς πολύ φοβάμαι όταν αν γίνει ένα μπαμ με την Τουρκία τα ίδια θα πάθουμε ότι έπαθαν στη Βασιλεύουσα.
    Πού για τρία μερόνυχτα σφάζανε βίαζαν και ατίμαζαν.

    Εύχομαι να μετανοήσουμε πριν να είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Χρήστο, κλείνω το θέμα διότι όλα όσα έχουν καταγραφεί είναι αυτονόητων συμπερασμάτων ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ.
    Ολοκληρώνοντας, συνιστώ να διαβασθούν τα πιο κάτω ενδεικτικά άρθρα, που ξεκάθαρα μιλάνε για την αρχή του τέλους τον Χριστιανικού Ελληνικού Βυζαντίου, αλλά και περί ... Αναγέννησης της Μεσαιωνικής Ευρώπης και Βατικανού ....


    Πολιορκία και Άλωση της Κωνσταντινούπολης τον Απρίλιο του ...https://koukfamily.blogspot.com › 1...·
    13 Apr 2020 — Πολιορκία και Άλωση της Κωνσταντινούπολης τον Απρίλιο του 1204 . Τέταρτη Σταυροφορία . Επιμέλεια – Συνοπτική Έρευνα, από Αντώνιο Αντωνά.

    Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον ...https://koukfamily.blogspot.com › bl...·
    18 Sept 2019 — Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.


    ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilyhttp://koukfamily.blogspot.com › blo...· Μ
    29 Nov 2019 — που ούτε μια φορά δε χρησιμοποιήθηκε κατά την Άλωση λόγω έλλειψης πρώτων ... των τειχών της Πόλης , δίπλα στον Αυτοκράτορα τη 29η Μαίου 1453 …

    Κ.ά.π.

    Και όσον αφορά τα ίδια θα πάθουμε ότι έπαθαν στην Βασιλεύουσα, στο χέρι μας και στην ψυχή μας είναι το μέλλον του Ελληνισμού. Και των Ελλαδιτών αδελφών και των συμπατριωτών μου Ελλήνων της Κύπρου. Οι ένθεν και εκείθεν επίδοξοι ολετήρες μας ( Νεοταξίτες, Τούρκοι βάρβαροι, Παπισμός κ.ά.) πλέον πρέπει να κατανοήσουν ότι η υπομονή και ανοχή του Ελληνικού λαού έχει και ημερομηνία λήξης! ...

    Το δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε του Μεγάλου
    Δ. Σολωμού ( 1758-1857) πριν 200 χρόνια ειπώθηκα ... τώρα ας αφυπνισθούμε ....


    «Ω,παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».

    «Ω δαιμόνιοι, μέχρι τίνος πρύμνην ανακρούεσθε;»
    Χαιρετώ.
    ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα πάει στην Μυτιλήνη στο τοπικό κέντρο προσωρινής εγκατάστασης (λαθρο)μεταναστών για να δώσει το σύνθημα να ξεκινήσουν "τα λοτζίστικ" των μεταναστών-"οι στοκ άνθρωποι" από τις χώρες τους μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα που ο Πάπας και οι τοπική κυβέρνηση τους ενημέρωσαν ότι είναι ευπρόσδεκτοι και ο προορισμός είναι ασφαλής(χωρίς εμπόδια και δυσάρεστες εκπλήξεις). Ρωτάω. Ρε απατεώνες πολικάντηδες, η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα; Είναι.
    Δεν παίρνει ένα κάρο λεφτά από την Ε.Ε.; Παίρνει.
    Να τους κρατήσουν αυτοί στην Τουρκία, γι αυτό πληρώνονται από τους Ευρωπαίους, αλλιώς ούτε ένα σεντ από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή