Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Στηρίζουμε, πρέπει να στηρίξουμε όλοι όλους όπου και όπως μπορούμε γιατί έχει ξεκινήσει η συγκομιδή τους με όλους τους τρόπους!

 

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό την ευαισθησία που δείχνει το κατοχικα.gr σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη πήρα το θάρρος να γράψω και εγώ το δικό μου πρόβλημα: 
 
Ονομάζομαι Γιώργος είμαι 40 χρόνων με 2 κοριτσάκια ηλικίας 14 και 4 είμαι άνεργος όπως πλέον ο περισσότερος κόσμος.

Έχω κάνει άπειρες εργασίες για να μην λείψει τίποτα από την οικογένεια μου αλλά δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας που έχω όχι τόσο σοβαρό αλλά θα χρειαστεί χειρουργείο,,με έχουν φέρει σε σημείο να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στα τόσα έξοδα οπως τα ενοίκια και η λογαριασμοί αλλά και στης ανάγκες των κοριτσιών μου!!

Θα ήθελα να ζητήσω με όλο το σεβασμό στον καθένα ξεχωριστά μέρες Άγιες που έρχονται να βοηθήσετε την οικογένεια μου με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί!!

Ξέρω ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί όσα και να ζούμε το τελευταίο διάστημα αν κάποιος θέλει να μας ΒΟΗΘΗΣΕΙ υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας 6985752454 και υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός σε όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει για την οικογένεια μου είναι τράπεζα Πειραιώς. 

Εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα με το πιο πολύτιμο αγαθό ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο

GR9201713430006343101653559(Πειραιώς)

(Μᾱς τὸ ἔστειλε ὁ ἴδιος)

«Πᾶνος»

3 σχόλια:

 1. Εβγαλε όνομα ΛΕ***ΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ.
  Ελπίζω να είστε εσείς. Καλά Χριστούγεννα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δὲν εἴμαστε ἐμεῖς, οὔτε τὸν γνωρίζουμε.
   Στὸ κάτω μέρος τῆς ἀναρτήσεως, μέσα σὲ παρένθεση ἔχουμε γράψει «Μᾶς τὸ ἔστειλε ὁ ἴδιος».
   Ἀπὸ τὸ μέϊλ ποὺ μᾶς ἔστειλε, φαίνεται ὅτι εἶναι σωστὸ τὸ ὄνομα.
   Νὰ εἶστε καλὰ, χαιρόμαστε ποὺ ἀνταποκριθήκατε εὐχόμενοι καλὰ Χριστούγεννα καὶ σὲ ἐσᾶς!
   Πᾶνος

   Διαγραφή
  2. Ναι είναι σωστός Σε αυτό το ονομα βγαίνει σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!!ΣΑΣ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

   Διαγραφή