Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Η Πατερική Στάση για τα Εμβόλια: Συνέντευξη με τον π. Σάββα Αγιορείτη (1/3)

 
Σε αυτό το πρώτο μέρος της νέας μας τριμερούς συζήτησης (1/3) με τον Αρχιμανδρίτη Σάββα Αγιορείτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2021, συζητάμε:

1. Τις κυτταρικές σειρές από δολοφονημένα αγέννητα μωρά που χρησιμοποιήθηκαν για τις δοκιμές και την παραγωγή των νεόκοπων εμβολίων.

2. Τη στάση των Ορθόδοξων "βιοηθικολόγων" σε σχέση με τη χρήση των κυτταρικών γραμμών στη διάφορα φάρμακα και αλλού.

3. Απαγόρευση εισόδου στους ναούς της Εκκλησίας στους μη εμβολιασμένους.

4. Η αλλαγή που παρατηρείται σε πολλούς από τους εμβολιασθέντες.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Σάββας Αγιορείτης ξεκίνησε τη μοναχική του ζωή στο Ιερό Κελλί των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κερασιά του Αγίου Όρους. Είναι επίσης απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του με καθηγητή τον κ. Δημήτριο Τσελεγγίδη. 
 
Σήμερα, ο π. Σάββας είναι πνευματικός πατέρας της Ιεράς Μονής της Αγίας Τριάδας στην Επισκοπή Έδεσσας, στη βόρεια Ελλάδα. Ο π. Σάββας εργάζεται ακούραστα διδάσκοντας και καθοδηγώντας τους πιστούς όχι μόνο στην επισκοπή του ή στην Ελλάδα, αλλά, μάλιστα, μέσω των διαδικτυακών ομιλιών και διαλέξεων, σε όλο τον κόσμο, όπου τα λογικά πρόβατα του Χριστού διψούν για τον λόγο του Θεού και το Ευαγγέλιο.

Εκτός από τις σχεδόν καθημερινές ομιλίες του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι οποίες αναρτώνται στο διαδίκτυο και πλέον ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, ο π. Σάββας είναι επίσης παραγωγικός συγγραφέας, γράφοντας περισσότερα από 11 βιβλία.
 

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου