Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19

Στις 20 Αυγούστου 2021 ο Δρ. Robert Young δημοσίευσε τα ευρήματα της ομάδας του αφού ανέλυσε τα τέσσερα κυρίαρχα «εμβόλια» COVID-19 χρησιμοποιώντας Μικροσκοπία Αντίθεσης Φάσης , Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Μετάδοσης και Σάρωσης και Φασματοσκοπία ακτίνων Χ Ενεργειακής Διασποράς . Τα ευρήματά τους επιβεβαιώνουν και επεκτείνονται σε προηγούμενες έρευνες που διεξήγαγαν ο Δρ. Pablo Campra (Πανεπιστήμιο της Αλμερία, Ισπανία), ο Δρ. Juan F. Gastón Añaños (Νοσοκομείο de Barbastro, Ισπανία), καθώς και τις πρόσφατες αναφορές παθολογίας από αυτοψίες των εμβολιασμένων νεκρών που πραγματοποιήθηκαν από τον Καθ. Δρ. Arne Burkhardt, τον Καθ. Δρ. Walter Lang και τον Καθ. Δρ. Peter Schirmacher (Γερμανία & Αυστρία).

Πολλές από αυτές τις ουσίες παρατηρήθηκε ότι συνδέονται με οξείδιο του γραφενίου και μεταλλικά νανοσωματίδια. Τα νανοσωματίδια GO είναι νεκρωτικά , ικανά να περάσουν μέσα ή μέσα από φυσιολογικούς φραγμούς που περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) τον φραγμό αίματος-αέρα, τον φραγμό αίματος-όρχεως, τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τον φραγμό αίματος-πλακούντα. Σε μια περίοδο αρκετών μηνών μετά την ενδομυϊκή ένεση, έως και το 75% της «πλατφόρμας παράδοσης» νανοσωματιδίων GO και οι περισσότερες από τις ουσίες που αναφέρονται παρακάτω, μεταφέρονται εκτενώς σε όλο το σώμα των θηλαστικών, στο αίμα, τον εγκέφαλο και άλλα όργανα. Μερικές από τις πολλές τοξικές επιδράσεις του οξειδίου του γραφενίου είναι η μυοκαρδίτιδα και η πήξη του αίματος. Η μόλυνση στα εμβόλια φαίνεται να είναι τόσο συχνή ώστε να συγχωρεθεί κάποιος που πιστεύει ότι είναι σκόπιμη.

___________________________________________

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ PFIZER ASTRAZENECA JANSSEN ΜΟΝΤΕΡΝΑ
Αλουμίνιο (Al) Ναί

Ναί
Βισμούθιο (Bi) Ναί


Κάδμιο (Cd)


Ναί
Ασβέστιο (Ca)


Ναί
Άνθρακας (C) Ναί

Ναί
Χλώριο (CL  ) Ναί


Χλώριο (Cl σε αλατούχο διάλυμα) Ναί Ναί Ναί Ναί
Chromium (Cr) Ναί Ναί Ναί
Χαλκός (Cu) Ναί Ναί
Ναί
Οξείδιο του γραφενίου Ναί Ναί Ναί Ναί
Σίδηρος (Fe) Ναί Ναί Ναί Ναί
Μόλυβδος (Pb)


Ναί
Μαγνήσιο (Mg)


Ναί
Μαγγάνιο (Mn)

Ναί
Νικέλιο (Ni)
Ναί Ναί
Άζωτο (N) Ναί

Ναί
Οξυγόνο (Ο) Ναί

Ναί
Φώσφορος (P) Ναί

Ναί
Κάλιο (Κ)


Ναί
Σελήνιο (Se)


Ναί
Πυρίτιο (Si) Ναί Ναί Ναί Ναί
Νάτριο (Na σε αλατούχο διάλυμα) Ναί Ναί Ναί Ναί
Θείο (S) Ναί Ναί

Tin (Sn)
Ναί

Τιτάνιο (Ti) Ναί

Ναί
Τρυπανόσωμα (παράσιτο) Ναί Δυνατόν

Βανάδιο (Va) Ναί


Πηγή: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

______________________________________________________________

Αυτά τα ευρήματα συνάδουν με ορισμένα από τα δηλωθέντα περιεχόμενα των προϊόντων Pfizer και Moderna . Φαντάζομαι ότι η περαιτέρω ποσοτική ανάλυση των περιεχομένων θα καταστήσει δυνατό τον εντοπισμό των πιθανών χημικών ενώσεων που δεν έχουν προσδιοριστεί ρητά από τους κατασκευαστές (μέσω φασματομετρίας μάζας και παραγώγων μοριακής μάζας). Λαμβάνοντας υπόψη το πείραμα που διεξήχθη στην Κένυα το 2014 (και περισσότερα εδώ ), υποπτεύομαι ότι η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG) (που αποτελείται κυρίως από άνθρακα, υδρογόνο, άζωτο και οξυγόνο) είναι πιθανώς ένα από αυτά.

Η ανακάλυψη ανοξείδωτου χάλυβα (και μη αναγνωρισμένων μαύρων σωματιδίων ) στα εμβόλια Moderna στην Ιαπωνία μπορεί να ευθύνεται για μέρος του σιδήρου, του άνθρακα, του αζώτου, του αλουμινίου, του πυριτίου, του τιτανίου, του χαλκού και/ή του σεληνίου που ανιχνεύεται στη συγκεκριμένη χίμαιρα. Η Moderna ισχυρίζεται ότι τα εγκλείσματα από ανοξείδωτο χάλυβα ήταν τυχαία μόλυνση και περιορίστηκαν σε ορισμένες παρτίδες που κατασκευάζονται από το Laboratorios Farmacéuticos Rovi με έδρα τη Μαδρίτη. Η ομάδα του Δρ. Γιανγκ παρατήρησε θραύσματα ανοξείδωτου χάλυβα σε νανοκλίμακα στο εμβόλιο AstraZeneca και συσσωματωμένα σωματίδια ανοξείδωτου χάλυβα στο εμβόλιο Janssen .

Πιο πρόσφατα, έρχονται αναφορές από την Ιαπωνία που αποκαλύπτουν την παρουσία αγνώστων επιπλεόντων λευκών προσμείξεων στα εμβόλια της Pfizer , τα οποία η Pfizer ισχυρίζεται ότι είναι πιθανώς αδιάλυτα συστατικά του εμβολίου. Ανεξάρτητα από την αξιούμενη σύνθεση τους, είναι ποτέ ασφαλή τα αδιάλυτα στερεά όταν εγχέονται στο σώμα;

ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19

Διαβάστε τη συνέχεια στο

https://nobulart.com/covid-19-vaccine-ingredients/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου