Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο εμβολιασμένος είναι … «ανεμβολίαστος»

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ο εμβολιασμένος είναι … «ανεμβολίαστος»
… και «η άγνοια είναι δύναμη» όπως έλεγε ένα από τα σλόγκαν του μεγάλου αδερφού στο «1984». Και στο ασυνάρτητο και σχιζοφρενικό αφήγημα που λέγεται «πανδημία» σκόπιμα εξαπολύεται ο ένας παρανοϊκός ισχυρισμός μετά τον άλλον ώστε η λογική να αναιρεθεί πλήρως και να καταλήξει να γίνει παράνοια. Τελευταίο δείγμα αυτής της επίθεσης είναι ο παραλογισμός ότι: ο εμβολιασμένος είναι «ανεμβολίαστος». Δηλαδή η ένεση με τη γονιδιακή έγχυση δεν θεωρείται εμβολιασμός παρόλο που το αμφιλεγόμενο μείγμα έχει ήδη εισαχθεί στο σώμα του ατόμου. Κατ’ αυτούς θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα 14 ημερών για να θεωρείται κάποιος εμβολιασμένος.

Αυτό είναι σαν να μας λένε ότι κάποιος κάηκε αλλά δεν είναι καμένος, πνίγηκε αλλά δεν είναι πνιγμένος. Θα πρέπει να περάσει ένα αυθαίρετο διάστημα (14 μέρες) για να ισχύουν τα παραπάνω. (Επίσης το ίδιο ισχυρίζονται και μετά την παρέλευση έξι μηνών όπου το άτομο δεν θεωρείται εμβολιασμένο αν δεν κάνει την επόμενη δόση) Μέσα από την κραυγαλέα αυτή διαστρέβλωση υπονοούν ότι το εμβόλιο αποβάλλεται πλήρως από τον οργανισμό και ότι δεν υπάρχουν μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Ενώ επίσης προετοιμάζουν στη συμμόρφωση των δόσεων (ανά λίγους μήνες).

Μία ακόμη χρήση της αυθαιρεσίας αυτής είναι ότι τους επιτρέπει να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Γιατί αν στο

διάστημα των 14 ημερών προκύψουν άμεσες παρενέργειες ή θάνατος δεν καταγράφονται ως αποτέλεσμα της έγχυσης. Το θύμα δεν αναφέρεται ως εμβολιασμένο παρόλο που μέσα στο σώμα και στο αίμα του έχει το χημικό κοκτέιλ της ένεσης. Οπότε παραγράφονται οι ευθύνες και αποσυσχετίζεται το εμβόλιο με οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία. (Το θύμα επίσης αναφέρεται ως «ανεμβολίαστο» αν δεν κάνει την επόμενη δόση). Και έτσι μπορούν να συνεχίζουν τον ισχυρισμό του «ασφαλούς και αποτελεσματικού».

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει και αποκαλύπτει τη φρίκη των βλαβών και των θανάτων (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο Vaers και Eudravigilance και παρά το ελάχιστο ποσοστό των περιστατικών που καταγράφονται). Ιδιαίτερα μέσα στο διάστημα των 14 ημερών από τον εμβολιασμό όπου πάρα πολλοί έχουν πεθάνει ξαφνικά. Στο εύλογο ερώτημα αν ευθύνεται το εμβόλιο, η απάντηση τείνει έντονα στο «Ναι» γιατί τα περιστατικά δεν είναι ένα και δύο. Και ήδη οι κυβερνήσεις θα έπρεπε αμέσως να είχαν σταματήσει τους εμβολιασμούς αντί μετά μανίας να αποποιούνται κάθε ευθύνη. Επειγόντως δε θα έπρεπε να δεχτούν να διεξαχθεί έρευνα από ανεξάρτητους επιστημονικούς φορείς ώστε να εντοπιστεί η αιτία. Γιατί η «ξαφνικίτιδα» δεν υπήρχε προ του εμβολίου.

Ως τώρα όμως υπάρχει άρνηση και αυτό εγείρει υποψίες και ερωτηματικά στον πολίτη. Πώς αυτοί που παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της «δημόσιας υγείας» δεν ευαισθητοποιούνται γι’ αυτό το μέγα ζήτημα. Και γιατί είναι κάθετα αντίθετοι σε οποιοδήποτε συσχετισμό του εμβολίου με θανάτους ή παρενέργειες ενώ είναι απόλυτα βέβαιοι για τους θανάτους κοβιντ (όταν ποτέ δεν έχει απομονωθεί ο ιός); Μήπως έχουν στοιχεία που δεν ξέρουμε; Αν ναι, ας τα δημοσιοποιήσουν. Αν όχι, ο ρόλος τους είναι απόλυτα ύποπτος και εγκληματικός.

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Θα βαλει προστιμα και στους μπολιασμενους αν δεν μπορουν να κανουν την 2η λογω που ειχαν παρενεργειες σοβαρες ? Ειναι καλα ο ανθρωπος ? Θα βαλει προστιμα στους μπολιασμενους επειδη φοβηθηκαν επειδη ενα συγγενικο προσωπο απεβιωσε μετα την 1η ή 2η δοση και πηραν φοβο μη πεθανουν και αυτοι ? ειναι παραλογα αυτα εκβιαστικα , χουντικα χειροτερα του β παγκοσμιου πολεμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή