Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Εκπαιδευμένος γιατρός της Mayo Clinic:Οι εργαστηριακές δοκιμές δείχνουν ότι τα eμβόλια COVID θα κάνουν τους ανθρώπους επιρρεπείς σε καρκίνο, HIV, HPV κ.λπ. Είναι σχεδόν ένας αντίστροφος HIV

 

Τον τελευταίο καιρό σας έχουμε προειδοποιήσει για την τάση οξέων τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου του αιφνίδιου θανάτου, που προκύπτουν από τον "eμβολιασμό" του κοροναϊού Wuhan (Covid-19). 
 
Αλλά ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι στους περισσότερους από τους "πλήρως eμβολιασμένους", λαμβάνει χώρα μια πολύ πιο λεπτή διαδικασία αργής θανάτωσης.
 
Τα αποτελέσματα αυτής της αργής διαδικασίας εξόντωσης μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή, αλλά με την πάροδο του χρόνου γίνονται πιο εμφανή, καθώς οι ενέσεις φθείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας το πιο επιρρεπές στη μόλυνση από άλλους ιούς.

Ο Dr. Ryan Cole, πιστοποιημένος παθολόγος που διευθύνει το μεγαλύτερο ανεξάρτητο διαγνωστικό εργαστήριο στο Idaho, λέει ότι παρατηρεί σοβαρή μείωση της υγείας των ανθρώπων που έκαναν τα εμβόλια.

"Αφού οι άνθρωποι κάνουν αυτά τα eμβόλια, βλέπουμε ένα πολύ ανησυχητικό κλειδωμένο χαμηλό προφίλ αυτών των σημαντικών δολοφονικών Τ κυττάρων που θέλετε στο σώμα σας", προειδοποιεί ο Δρ Cole στο παρακάτω βίντεο. "Είναι σχεδόν ένας αντίστροφος HIV".

Με τον HIV χάνετε τα βοηθητικά Τ κύτταρα, τα CD4 κύτταρα. Σε αυτόν τον ιό μετά το εμβόλιο, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση των φονικών Τ κυττάρων, των CD8 κυττάρων. Και τι κάνουν τα κύτταρα CD8; Κρατούν υπό έλεγχο όλους τους άλλους ιούς".

Στο εργαστήριο, ο Δρ Cole λέει ότι βλέπει μια απότομη αύξηση στην οικογένεια ιών έρπητα, καθώς και έρπητα ζωστήρα, μονοπυρήνωση και ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) στις βιοψίες τραχήλου της μήτρας και στα επιχρίσματα Παπανικολάου των γυναικών.

"Επιπλέον, υπάρχει ένα μικρό μολυσματικό εξόγκωμα που παθαίνουν τα παιδιά και ονομάζεται molluscum contagiosum", λέει ο Cole. "Τι χρειάζεστε για να το κρατήσετε υπό έλεγχο; Χρειάζεσαι CD8 κύτταρα Τ-δολοφόνοι. Βλέπω μια 20πλάσια αύξηση σε άτομα άνω των 50 ετών αυτού του μικρού εξογκώματος και εξανθήματος".

"Είναι αθώο, αλλά αυτό που μου λέει είναι η ανοσολογική κατάσταση αυτών των ατόμων που έχουν κάνει το eμβόλιο. Αποδυναμώνουμε κυριολεκτικά το ανοσοποιητικό σύστημα αυτών των ατόμων".
 

Τα eμβόλια Fauci κατά της γρίπης κάνουν τα σώματα των ανθρώπων πιο επιρρεπή στον καρκίνο
 
Ένα άλλο πράγμα που παρατηρεί ο Δρ Cole στο εργαστήριό του είναι μια μαζική έξαρση του καρκίνου. Προειδοποιεί ότι υπάρχουν τώρα 20 φορές μεγαλύτερες από τον κανονικό μέσο όρο ορισμένων τύπων καρκίνου από τότε που εισήχθησαν για πρώτη φορά οι ενέσεις "Επιχείρηση ταχύτητα δίνης".

"Τώρα το πιο ανησυχητικό από όλα είναι ότι υπάρχει ένα μοτίβο αυτών των τύπων ανοσοποιητικών κυττάρων στο σώμα που κρατούν τον καρκίνο υπό έλεγχο", λέει ο Δρ Cole. "Λοιπόν, από την 1η Ιανουαρίου στο εργαστήριο έχω δει μια 20πλάσια αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση με αυτό που βλέπω σε ετήσια βάση - μια 20πλάσια αύξηση και δεν υπερβάλλω καθόλου".

"Βλέπω διηθητικά μελανώματα σε νεότερες ασθενείς. Συνήθως τα προλαβαίνουμε νωρίς και είναι λεπτά μελανώματα. Βλέπω τα παχιά μελανώματα να αυξάνονται κατακόρυφα τον τελευταίο μήνα ή δύο μήνες".

Αυτό που λέει ο Δρ Cole είναι ότι τα σώματα των ανθρώπων που κάνουν πλήρη ένεση επανασυντονίζονται σε μια εξασθενημένη ανοσολογική κατάσταση. Το αν αυτή η επανασυντονισμός είναι μόνιμη ή όχι, μένει να το δούμε.

"Βλέπω ήδη τα πρώιμα σήματα και τροποποιούμε το ανοσοποιητικό σύστημα σε μια εξασθενημένη κατάσταση", προειδοποιεί.

"Ίσως το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγεννηθεί και αυτές οι αναλογίες να ανέβουν και πάλι. Αλλά ποιος το μελετάει αυτό; Και πού είναι οι μακροχρόνιες δοκιμές - δύο μήνες, τέσσερις μήνες, για πόσο καιρό είναι κλειδωμένο αυτό το προφίλ; Δεν ξέρουμε".


Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα τεράστιο πείραμα αλλοίωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο πιθανότατα θα έχει καταστροφικές και μόνιμες επιπτώσεις σε όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν σε αυτό.

 «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου