Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Περί Ἀπογραφῆς... (Γιὰ νὰ προσέχουμε σὲ τί ἀπαντᾶμε)

 

Σχόλιο Πᾶνος: Ἄς ἀκούσουμε τίς ἐπισημάνσεις, γιὰ νὰ προσέξουμε σὲ τί ἀπαντᾶμε καὶ σὲ τί ὄχι!!
 
Συγκεκριμένα, σὲ ἐμᾶς ὁ ἀπογραφέας ρώτησε μεταξὺ ἄλλων περίεργων ἐρωτήσεων (εἴχαμε ἀρχίση νὰ φουντώνουμε) ποὺ μὲ τρόπο δὲν πῆρε ἀπάντηση, πόσα δωμάτια ἔχει τὸ σπίτι μας.
 
Δὲν χρειάστηκε οὔτε δευτερόλεπτο καὶ γίναμε ἔξαλλοι... ἡ ἀπάντησή μας φωνάζοντας: Τὶ σᾶς ἐνδιαφέρει, φακέλωμα μᾶς κάνετε; 
 
Μόνο ποὺ δὲν τοὺς κλείσαμε τὸ τηλέφωνο.
 
Μετὰ ἀπὸ αὐτὸ, ἀφοῦ δὲν μᾶς ἀπάντησε τίποτα, δὲν τόλμησε νὰ κάνει καμμιὰ ἄλλη περίεργη ἐρώτηση καὶ προχωρήσαμε στὴν ἀπογραφὴ τῶν μελῶν καὶ τελειώσαμε.
 

 
 
Πηγή βίντεο
«Πᾶνος» 

4 σχόλια:

  1. αφου αν θελουν να μας βρουνε με το ΑΦΜ , Δημοτολογιο , ΑΜΚΑ , σε βρισκουν . Αν μας τα παρουν να τα χαρουνε και ο Αδολφος πηρε απο τους Εβραιους και τι εγινε , δεν τα εχασε ολα , η περιουσια καρβουνο εκτος χρυσου που τα κρυψαν βαθια και τα βρηκαν οι επομενοι. Εξαλλου δεν ειμαστε γι αυτον τον κοσμο. Τους πρωτους Χριστιανους τους δεσμευαν τις περιουσιες και μετα περνουσαν βασανιστηρια μεχρι θανατου. Τα λογια περιττα. Επομενος ας κοιταμε τα πνευματικα τα αλλα ειναι περιττα τα σπιτια και τα φαγητα(γηινα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀφοῦ θαρρεῖς ἀδελφέ μου ὅτι ὅλα εἶναι περιττὰ ἐκτὸς τὰ πνευματικά, τότε πήγαινε σὲ καμμιὰ σπηλιὰ ἤ βρὲς ἕνα χαρτοκούτι μεγάλο καὶ ζῆσε ἐκεῖ μέσα μόνο μὲ προσευχὴ χωρὶς φαγητὸ καὶ ὁτιδήποτε ἄλλο γἠινο.

      Ποιὸς σοῦ εἶπε ἤ ποῦ τὸ εἶδες γραμμένο, νὰ μὴν ἀγωνιζόμαστε γιὰ τίποτα καὶ νὰ περιμένουμε βοήθεια ἐκ τῶν ἄνω;

      Τὸ βίντεο αὐτὸ μᾶς λέει;
      Προσπαθοῦν νὰ μᾶς βροῦν; Λὲς νὰ μὴν τὸ γνωρίζουμε ὅτι ξέρουν τὰ πάντα γιὰ ἐμᾶς;

      Μᾶλλον δὲν τὸ κατάλαβες τὸ νόημα, παρ᾿ ὅλο ποὺ σχολίασα.

      Διαγραφή
    2. σχολιασα το βιντεακι που ειπε στο τελος για την μεγαλη επανεκινηση το 2030 . Οτι θα ανηκουν σε αυτους (η περιουσια μας) και οχι σε μας. Με την απογραφη δεν χρειαζεται να στο πουνε και οι γονεις του Θεανθρωπου απογραφτηκαν . Αν θελουν θα μας το πουν ωμα π.χ. Η προσκυνας τον Καισαρα και περνεις και το χαραγμα (την Βουλα) ή τον μπουλο απο την κοινωνια μας.Μπορει να ειναι αυτος ο Καισαρ ο Αντιχριστος , που τοσο πολυ την περιμενουν την μεγα επανεκινηση. Μεχρι τοτε το 2030 που μας λει για την μεγαλη επανεκινηση στο βιντεακι ποιος ζει και ποιος πεθαινει. Μπορει να μην γινει εμεις δεν ειμαστε Μαντεις και προφητες σαν τους Λοιμοξιολογους που γνωριζουν τι θα γινει το Πασχα ή τα Χριστουγεννα.Αν γινει αυτο αναγκαστικα θα φυγω στις σπηλιες ενοειται αλιως αν κατσω θα πεθανω της πεινας 2 ειναι ή επιλογες . Η πεθαινεις της πεινας ή φευγεις για να ζησεις.

      Διαγραφή
  2. https://twitter.com/crocodi01891627/status/1329187720531423236

    ολες οι πληροφοριες εδω για την μεγαλη επανεκινηση το Ευαγγελιο του Κουλη.

    Σε άλλο δημοφιλές βιβλίο του με τίτλο «Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση», ο κύριος Schwab μιλάει για τσιπάρισμα των πολιτών στο μέλλον, το οποίο θα μπορεί να δίνει πρόσβαση και έλεγχο στη συμπεριφορά και τη σκέψη μας.
    Το 2016 ανέβασαν στο twitter άλλο ένα σχετικό βίντεο, όπου επαναλάμβαναν την φράση «δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος». Αφού έγινε viral πρόσφατα, το διέγραψαν. Διασώζεται όμως (για την ώρα) στο YouTube.

    https://www.youtube.com/watch?v=omAk1gMyw7E
    «Καλώς ήλθατε στο 2030. Δεν μου ανήκει τίποτα. Δεν έχω ιδιωτική ζωή. Η ζωή μου είναι υπέροχη». Το άρθρο, το οποίο προήγαγαν και με σχετικό tweet, περιγράφει μία δυστοπία βγαλμένη από έργο του George Orwell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή