Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Βαδίζουν απτόητοι στον κατήφορο της ανηθικότητας και της απανθρωπιάς...

 


… όλοι αυτοί οι νεοταξίτες τύραννοι, αυτά τα διαταραγμένα ανθρωπόμορφα όντα που ως εγκάθετοι στις χώρες της Δύσης εκτελούν την ατζέντα αφανισμού του λευκού ανθρώπου. Και δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε το χείριστο και το πιο ακραία κακόβουλο είδος αυτών των εγκληματικών τυράννων.

Για μισό αιώνα τώρα έχοντας συστήσει μια μαφιόζικη συμμορία (τη μεταπολιτευτική κομματική χούντα) κατασπαράζουν την Ελλάδα και μας οδηγούν ύπουλα στον Καιάδα. Καμία τους ενέργεια δεν είναι τυχαία ή κατά λάθος. Όλες τους οι πράξεις είναι προσχεδιασμένα εχθρικά πλήγματα που εντάσσονται στο σχέδιο της εθνο-διάλυσης και της γενοκτονίας (ο πόλεμος στον νατιβισμό που δημόσια έχουν ομολογήσει).

Έτσι με προκλητικότατο ρατσισμό βασανίζουν ανελέητα και φρικτά τους Έλληνες με τρόπους που θα βρίσκονταν μόνο σε εγχειρίδιο βασανιστηρίων (και μάλιστα πολύτομο) που όπως φαίνεται σίγουρα θα διαθέτουν. Αρκεί να σκεφτούμε όλα αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν (αλλά και όλα αυτά που σχεδιάζεται να συμβούν και που προαναγγέλλονται εν είδει φημών) τα οποία φυσικά ήταν αδιανόητα για μια ευνομούμενη και δημοκρατική πολιτεία.

Η ζωή των περισσότερων Ελλήνων είναι μία διαρκής και ολοένα πιο αδυσώπητη μάχη για την επιβίωση. Η τελική επιδίωξη των νεοταξιτών είναι η οικονομική συντριβή, η εξαθλίωση και απόλυτη ένδεια και φτώχεια των Ελλήνων και γενικά των χωρών της Δύσης προκειμένου να υποταχθούν αναγκαστικά πλέον χωρίς άλλη επιλογή στην παγκόσμια χούντα που λέγεται «μεγάλη επανεκκίνηση».

Το κόλπο τους είναι φτηνό: καταστρέφουν σκόπιμα την οικονομία (με ψευδο-χρέος, ψευδο-πανδημίες, με στημένους πολέμους και πολλούς άλλους τρόπους) και κατόπιν αυτοί οι ψυχροί δολοφόνοι του 99% της κοινωνίας έρχονται με θράσος ως σωτήρες με δήθεν επιδόματα και «εγγυημένο εισόδημα» για να επιφέρουν την «τελική λύση» στα θύματά τους: τη ψηφιακή φυλακή του «συστήματος κοινωνικής πίστωσης» (κατευθείαν αντιγραμμένου από το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας και της Β. Κορέας) όπου δεν υπάρχει ελευθερία, ιδωτικότητα, ατομικά δικαιώματα και ατομική ιδιοκτησία. Μια απερίγραπτη δυστοπία όπου έχει χαθεί κάθε νόημα ζωής αφού το κάθε βήμα, η κάθε ανάσα και η κάθε πτυχή της καθημερινότητας ελέγχεται από το «μεγάλο αδελφό» ο οποίος αποφασίζει και διατάσσει, απαγορεύει και λογοκρίνει.

Η «μεγάλη τους επανεκκίνηση ή επαναφορά» ανασταίνει λοιπόν το έκτρωμα του κομμουνισμού (αυτό το υποκριτικό δόγμα των νεοταξιτών) για να μας το επαναφέρει σε ψηφιακή μορφή που θα είναι απείρως πιο φονική από την αναλογική του μορφή που για δεκαετίες τη βίωσε ο μισός σχεδόν πλανήτης. Και μάλιστα με κολοσσιαία τραγικό τίμημα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στα χρονικά της ιστορίας: 300 εκατομμύρια νεκροί που εξοντώθηκαν ως «αντιφρονούντες». Δυστυχώς αυτό το ασύλληπτο έγκλημα δεν έχει καταδικαστεί ποτέ και ακόμα παραμένει ατιμώρητο.

Και τώρα βρισκόμαστε στη στιγμή που η ιστορία ετοιμάζεται πυρετωδώς από τις σκοτεινές δυνάμεις να επαναληφθεί αλλά αυτή τη φορά σε γκραν γκινιόλ εκδοχή. Κι εμείς μέσα στον καταιγιστικό ρυθμό των εξελίξεων επιβάλλεται τάχιστα να δράσουμε με στρατηγική και με πανοραμική ματιά των πραγμάτων. Ο δρόμος που μας οδηγούν είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή για την ανθρωπότητα και το ανθρώπινο είδος. Είναι το τέλος.

Και παρόλο που τώρα μας τρέχουν με δαιμονική ταχύτητα σ’ αυτόν το μακάβριο δρόμο (πρώτα με τη ψευδο-πανδημία, τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία και αύριο με ποιος ξέρει τι) η δική μας στάση είναι αυτή που θα κρίνει την έκβαση. Αρκεί η απόφαση να αυτονομηθούμε και να πάψουμε να είμαστε ακόλουθοι των νεοταξιτών. Χαράζουμε τη δική μας ανεξάρτητη πορεία προς τη μόνιμη αποκατάσταση και επαναφορά των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας. Ενώ στην πράξη προβάλλουμε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επίκεντρο τον άνθρωπο χτίζοντας παράλληλα τα δίκτυα της αυτάρκειας και της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ μας.

  • Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή την ψήφιση της παράνομης τροπολογίας που συνεχίζει την 7μηνη αναστολή εργασίας των 6.500 υγειονομικών έως το τέλος του 2022 από ένα ανάλγητο σαδιστικό καθεστώς που με προκλητική περιφρόνηση του Συντάγματος και της ίδιας της έννοιας της Δικαιοσύνης και με απόλυτη απανθρωπιά και παρανοϊκή εκδικητική μανία βυθίζει στο δράμα και στην απόγνωση πάνω από 20.000 ανθρώπους (μαζί με τις οικογένειές τους). Όταν όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά τους με τεστ ενώ στους υγειονομικούς δεν επιτρέπεται, αυτό δείχνει το πόσο η τυραννία έχει διαβρώσει και κυριεύσει την κοινωνία μας. Οι υγειονομικοί με τον αγώνα τους αναδεικνύουν αυτό ακριβώς το κορυφαίο ζήτημα που πρέπει άμεσα να διευθετηθεί ώστε να επανέλθει η δημοκρατική ομαλότητα και η αποκατάσταση των δικαιωμάτων. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτα αρνητικές για όλους μας.
«Πᾶνος» 

5 σχόλια:

  1. Ποιο ραγιας κ οσφυοκαμπτης λαος απο τους νεοελληνες δεν νομιζω να υπαρχει σε αλλο κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ```Όρθοδοξη κοινότητα viber```
    ```🇬🇷🇬🇷```Oμολογία Πίστεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή την ψήφιση της παράνομης τροπολογίας που συνεχίζει την 7μηνη αναστολή εργασίας των 6.500 υγειονομικών έως το τέλος του 2022 από ένα ανάλγητο σαδιστικό καθεστώς που με προκλητική περιφρόνηση του Συντάγματος και της ίδιας της έννοιας της Δικαιοσύνης και με απόλυτη απανθρωπιά και παρανοϊκή εκδικητική μανία βυθίζει στο δράμα και στην απόγνωση πάνω από 20.000 ανθρώπους (μαζί με τις οικογένειές τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θα ξεβρωμισει αυτος ο τοπος απο το ψευτορωμαιικο (και ο νοων νοειτω), τοτε και μονο η Ελλαδα και η Ορθοδοξια θα ξαναλαμψουν στην πατριδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή