Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Η παγκόσμια κυριαρχία του ΠΟΥ εξαρτάται από τη σύγκλιση της υστερίας της κλιματικής αλλαγής και του θεάτρου πανικού για πανδημίες


Η ιατρική τυραννία που ενυπάρχει στη "Συνθήκη για την Πανδημία" του ΠΟΥ είναι από μόνη της φρικτή. Αλλά μόλις προσθέσουμε και το στοιχείο της κλιματικής αλλαγής, η εξουσία τους επεκτείνεται εκθετικά.
 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βρίσκεται στη διαδικασία εδραίωσης της παγκόσμιας εξουσίας στο πλαίσιο της "Συνθήκης για την Πανδημία", η οποία προωθείται από τις περισσότερες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα δώσει πρωτοφανή εξουσία πάνω σε κυρίαρχα έθνη στον ΠΟΥ, επιτρέποντας στα διατάγματα "υγείας" του να παρακάμπτουν τους εθνικούς νόμους. Πωλείται στους ανθρώπους (αν και λίγοι δίνουν προσοχή) ως ένας τρόπος για την καταπολέμηση των παγκόσμιων πανδημιών, αφήνοντας τους "ειδικούς" να καθορίσουν τις ενιαίες πολιτικές.

Επιφανειακά, αυτό μπορεί να ακούγεται πράγματι σαν μια καλή ιδέα για τους αριστερούς που πάντα αναζητούν την παγκοσμιοποίηση ως λύση στα προβλήματά τους. Αλλά η πραγματικότητα της Συνθήκης για την Πανδημία είναι πολύ χειρότερη από το να δίνει απλώς υπερβολικά μεγάλη εξουσία σε ιατρικά εγγράμματους παγκοσμιοποιημένους γραφειοκράτες. Θέλουν να συμπεριλάβουν την κλιματική αλλαγή ως συστατικό στοιχείο της "υγείας". Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα ήταν ουσιαστικά μια υπερκείμενη παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς ελέγχους και ισορροπίες για την καταπολέμηση της τυραννίας.

Πριν από μια δεκαετία, θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οποιοδήποτε έθνος θα αγκάλιαζε κάτι τέτοιο. Πριν ο Τζο Μπάιντεν εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, υπήρχε μηδενική πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να υπογράψουν μια τέτοια αναμφισβήτητα κακή ιδέα. Αλλά βρισκόμαστε στη μέση ενός τεχνητού προεδρικού καθεστώτος που ελέγχεται από τους ίδιους τους παγκοσμιοποιητές, οπότε η Αμερική στην πραγματικότητα ηγείται της προσπάθειας να γίνει η Συνθήκη για την Πανδημία το συντομότερο δυνατό.
 
Η σύγκλιση της Υστερίας της Κλιματικής Αλλαγής και του Θεάτρου Πανδημικού Πανικού είναι το κλειδί που θα δώσει στον ΠΟΥ - και κυρίως στους παγκοσμιοποιητές που κινούν τα νήματά τους - όλη τη δύναμη που χρειάζονται για να οδηγήσουν αυτόν τον πλανήτη σε μια νεομαρξιστική λήθη γνωστή ως Η Μεγάλη Επαναφορά. Από μόνος του, ο έλεγχος της υγειονομικής περίθαλψης είναι αρκετά κακός. Οι πανδημίες μπορούν να έρχονται και να φεύγουν στον σημερινό κόσμο χάρη στην ευκολία των ταξιδιών, την ανάπτυξη βιολογικών όπλων και τον έλεγχο των δεδομένων. Οι εκάστοτε εξουσιαστές μπορούν να ανεβοκατεβάζουν ή να κατεβάζουν τα κουμπιά ανάλογα με τους στόχους τους οποιαδήποτε στιγμή σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου.

Προσθέστε την κλιματική αλλαγή ως συστατικό στοιχείο της "υγειονομικής περίθαλψης" που ελέγχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και μπορούν να επηρεάσουν σχεδόν κάθε πολιτική από οποιαδήποτε κυβέρνηση στον πλανήτη. Θα μπορούν να λένε ότι οτιδήποτε σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή και επομένως εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους. Η οικονομική πολιτική θα καθοδηγείται από τις ιδεολογίες του Green New Deal. Οι στρατοί, η βιομηχανική ανάπτυξη και οι υποδομές μπορούν να συνδεθούν με την κλιματική αλλαγή και οι πολιτικές να επηρεαστούν ανάλογα. Το καθεστώς Μπάιντεν το κάνει ήδη αυτό από μόνο του.

Εδώ είναι ένα σχετικό άρθρο του Ethan Huff που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την πλευρά της ιατρικής τυραννίας της Συνθήκης για την Πανδημία.


Πηγή:https://jdrucker.substack.com/
______________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου