Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ο ΚΕΝ ΕΓΚΥΟΣ.....!!!

Σήμερα το πρωί, η Mattel ανακοίνωσε

την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού με θέμα τη Barbie: μια έγκυο κούκλα,τον Ken. Η κίνηση χαιρετίστηκε ως ένα συναρπαστικό βήμα προς τα εμπρός για την ένταξη των τρανς.«Όλοι πρέπει να βλέπουν τον εαυτό τους στα παιχνίδια τους», είπε ο Andrew Schiewe, στέλεχος της Mattel. «Για πάρα πολύ καιρό, τα έγκυα αγόρια αποκλείονται. Σήμερα, αυτό αλλάζει επιτέλους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την καλοκαιρινή κυκλοφορία του εγγυου Ken!»

Σύμφωνα με αναφορές, ο συγκεντρωμένος δημοσιογραφικός χώρος μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Mattel χειροκρότησε και φώναξε για αρκετά λεπτά με την ανακοίνωση του Schiewe, μετά την οποία μπόρεσε να συνεχίσει να μιλάει. «Όλα τα είδη των παιδιών χρειάζονται παιχνίδια για να εκφραστούν: μικρά παιδιά και μεγάλα παιδιά, γλυκά παιδιά και άσχημα παιδιά, φτωχά παιδιά και λευκά παιδιά, όπως λέει ο Πρόεδρός μας».

Αφού ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους της Washington Post και του Atlantic να ηρεμήσουν, ο κ. Schiewe μίλησε ξανά, αυτή τη φορά για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στα αξεσουάρ του Pregnant Ken. «Τα παντελόνια πατρότητας, οι τσίχλες τζίντζερ για την πρωινή ναυτία, ακόμη και η λοσιόν μετά τον τοκετό πωλούνται όλα ξεχωριστά. Τονίζουμε ότι ο Ken χρειάζεται ολιστική φροντίδα της εγκυμοσύνης, ακόμη και για το «4ο τρίμηνο» όταν χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη καθώς προσαρμόζεται στο νέο του ρόλο ως γεννήτρια».

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η Mattel είχε ανακοινώσει μια εσπευσμένη κυκλοφορία του νέου Κεν για την άμβλωση, για να ικανοποιήσει τις ομάδες υπέρ της επιλογής που παραπονέθηκαν στο Twitter 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Νομιζω οτι ο πλανητης μετραει αντιστροφα πλεον....μιας και δεν βλεπω καποιο λογο συνεχισης του υπαρχοντος πολιτισμου

ΠΗΓΗ 

sinomosiologos.blogspot.com
 
«Πᾶνος»
 

8 σχόλια:

  1. Έλεος πια τι θα κάνουν ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θεος να βάλει το χέρι του με αυτά που βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκοσμια Σοδομα και Γομορα, σε συνδυασμό με παγκοσμιο Ναζισμο. Και φυσικά η ορθοδοξια, ομεγαλος τους εχθρός. Γιαυτό την εχουν αλωσει με μεγαλη επιμέλεια, εκ των εσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ισχύει ,είχαν ανεβάσει αυτό το άρθρο για πλάκα στο website Babylon Bee. Aπλά αρκετός κόσμος νόμιζε ότι ήταν αλήθεια και κυκλοφόρησε η "είδηση" αυτή σαν αληθινή.Δεν έχουν βγάλει "έγκυο" τον Κεν. Όχι ακόμα τουλάχιστον,δεν ξέρουμε αν πάρουν κάποια ιδέα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αγοράσουμε αυτό το παιχνίδι για τα παιδιά μας θα είμαστε ίδιοι με αυτούς......
    Γι'αυτό λοιπόν.... περιφρόνηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ ευγενικά τον διαχειριστή (που πολύ τον εκτιμώ) να μας πληροφορήσει (αφού ρωτήσει) δια ποίας οδού θα τεκνοποιεί ο Κεν. Έχουμε που έχουμε πολλά, φοβάμαι μη πνιγούμε στα κωλόπαιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησα καὶ μοῦ ἀπάντησαν. Μὲ καισαρική, ἔτσι κι ἀλλιῶς ὅπως πᾶνε τὰ πράγματα θὰ καταργηθεῖ ὁ φυσιολογικὸς τοκετὸς, ἀφοῦ σύμφωνα μὲ ὅσο γνωρίζω οἱ περισσότερες γεννοῦν μὲ καισαρικὴ.

      Διαγραφή