Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Ελένη Παπαδοπούλου: Μήπως γίναμε κομμουνιστάν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

 


Κάποιοι νομίζουν ότι θα καταστήσουν το θέμα των υποκλοπών αόρατο υποβαθμίζοντας το στα ΜΜΕ και μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, ενώ έχουν αρχίσει να ξαναεμφανίζονται δημοσιεύματα περί του πόσο καταπληκτικός είναι ο Πατισάχ της χώρας. 
 
Εν πρώτοις το Κούλι το μεγαλοπρεπές καλά θα κάνει να μας πει γιατί πήρε τις μυστικες υπηρεσίες στο γραφείο του και έθεσε εαυτόν ΑΜΕΣΟ πολιτικό τους προϊστάμενο. Γιατί όλοι οι νοήμονες καταλαβαίνουμε, αλλά το Κουλιστάν δεν το μολογά. 
 
Στη συνέχεια να μας πει τι ακριβώς παρακολουθούσε σε 15475 ανθρώπους; Έχουμε τόσους επικίνδυνους για την εθνική ασφάλεια; Γιατί εάν έχουμε τόσους υπάρχει τεράστιο εθνικό πρόβλημα, που οφείλουν να μας το πουν. 
 
Μήπως γίναμε κομμουνιστάν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Είναι δυνατόν να παρακολουθούνται δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι; 1000 περίπου άτομα το 2008, 15475 το 2022, έχοντας ήδη βέβαια δώσει τα ρέστα του ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας τους στους 11 χιλιάδες. 
 
Το καθεστώς που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά έστρωσε το χαλί για δαύτον που τα βρήκε έτοιμα και κοίταξε απλά να τα τελειοποιήσει, για να έχει καλύτερο έλεγχο και αποτέλεσμα ως προς την πάταξη όσων έθεταν το οικοδόμημα του σε κίνδυνο. 
 
Ενώ λοιπόν δεν έχουμε ακόμη απαντήσεις ως προς την πολύ σοβαρή αιτία για την οποία η εισαγγελέας, που εχει μουγγαθεί, έδωσε άδεια για "επισυνδέσεις" στον Ανδρουλάκη και κατέστησε νόμιμο το παράνομο, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο Πατισάχ, κάποιος πρέπει να μας πει τι είναι αυτοί οι 15 χιλιάδες άνθρωποι που παρακολουθούνται. Κατάσκοποι; Πράκτορες ξένων δυνάμεων; Γιατί έχω μία αμυδρή υποψία ότι ένα μεγάλο μέρος τους απλά δεν είναι με τις business της Αγίας Οικογενείας. 
 
Όσο και να χτυπιέται το κουλοσύστημα που έκανε και αυτό το Σύνταγμα πατσαβούρι να υποτιμήσει αυτό που έγινε, άλλο τόσο και περισσότερο θα προβάλλουμε το θέμα. 15475 άνθρωποι, πολλοί σίγουρα άσχετοι με κατασκοπείες και εγκληματικότητα, βιάστηκαν στην προσωπική τους ζωή γιατί έτσι. 
 
Σε συνδυασμό με τις δολοφονίες ή τις απόπειρες κατά δημοσιογράφων κάποιοι έπρεπε ήδη να έχουν πάει σπίτι τους, για να μην πω εξορία για πιο σίγουρα.

Ο Κουρτς παραιτήθηκε γιατί λέει είχε πειράξει δημοσκοπήσεις. Ο Τζόνσον γιατί έκανε λέει πάρτυ, ενώ είχαν λοκντάουν. Ο δικός μας, που έκανε όλα τα παραπάνω συν 15475 παρακολουθήσεις πολιτών πέρσι, αυξημένες κατά 4 χιλιάδες από πρόπερσι, για φέτος δεν γνωρίζουμε, τι κάνει; Έχει πάει για μπάνιο, φωτογραφίζεται με μαγιό και διακοπάρει ασύστολα, λες και είναι ινφλούενσερ στο ίνστα. 

15475 υποκλοπές υπό την ευθύνη του και αντί να πει ένα αξιοπρεπές "συγγνώμη, παραιτούμαι υπό το βαρος των αποκαλύψεων", πασαλείφτηκε με λάδια, φόρεσε μαγιό και πήγε να κάνει τον Μιτς του Μπειγουότς. Έχουν πάρει φωτιά οι ξαπλώστρες στα Χανιά, γιατί ίντα να καν'ς; Να κατς να σκας; 
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου