Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ο Πόλεμος των Παγκοσμιοποιητών στα Στοιχεία της Ζωής - δείτε το νέο μίνι ντοκιμαντέρ-βόμβα ΕΔΩ

 

Mike Adams
 
Μόλις κυκλοφορήσαμε ένα νέο μίνι ντοκιμαντέρ-βόμβα που αποκαλύπτει τον πόλεμο των παγκοσμιοποιητών κατά των στοιχείων της ζωής. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Brighteon.com ή να παίξετε την ενσωμάτωση παρακάτω.

Με υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής, αυτό το μίνι-ντοκιμαντέρ διάρκειας 17 λεπτών είναι μια ισχυρή βαθιά κατάδυση στην αντι-ανθρώπινη ατζέντα της σύγχρονης "επιστήμης", η οποία έχει κηρύξει πόλεμο σε τρία στοιχεία από τον Πίνακα των Στοιχείων:
  • Ο άνθρακας - η βάση όλων των δομών ζωής στο γνωστό σύμπαν και ζωτικής σημασίας για τα φυτά, τα έντομα, τους επικονιαστές, τα θηλαστικά και τη ζωή στους ωκεανούς.
  • Οξυγόνο - ο κύριος μοχλός της αναπνοής για όλα σχεδόν τα έμβια όντα στον πλανήτη Γη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των ζώων και των εντόμων. Βασικό συστατικό του CO2, το οποίο οι παγκόσμιες κυβερνήσεις ισχυρίζονται ψευδώς ότι αποτελεί "ρύπο".
  • Άζωτο - βασική πηγή τροφής για τα φυτά, χωρίς την οποία σχεδόν 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα λιμοκτονούσαν λόγω των αποτυχιών των καλλιεργειών και της έλλειψης λιπασμάτων.
Χωρίς αυτά τα τρία βασικά στοιχεία της ζωής, η ζωή όπως την ξέρουμε δεν είναι δυνατή στον πλανήτη Γη. Χωρίς CO2, όλα τα φυτά θα πέθαιναν και οι καλλιέργειες τροφίμων θα αποδεκατίζονταν. Χωρίς άνθρακα, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν καθόλου ζωντανά πλάσματα. Χωρίς άζωτο, κανένα φυτό δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, συμπεριλαμβανομένων των τροπικών δασών, των χόρτων, των θαλάσσιων λαχανικών και των καλλιεργειών τροφίμων. Η επίθεση σε αυτά τα τρία στοιχεία είναι επίσης ένας πόλεμος κατά της θαλάσσιας ζωής και των υδάτινων οικοσυστημάτων, καθώς τα φυτά που βασίζονται στο νερό χρειάζονται επίσης CO2 και ηλιακό φως για να επιβιώσουν.

Δείτε το πλήρες μίνι-ντοκιμαντέρ παρακάτω (στα αγγλικά με υπότιτλους) για λεπτομέρειες σχετικά με όλα αυτά...

Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών εναντίον αυτών των στοιχείων διεξάγεται με την ταξινόμηση αυτών των στοιχείων ως "ρύπων"

Το άζωτο δέχεται τώρα επίθεση από τις ρυθμιστικές αρχές στην Ολλανδία, την Ιρλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που ισχυρίζονται ότι τα κοπάδια ζώων πρέπει να σφαγιαστούν για να εξαλειφθούν τα ούρα των ζώων που περιέχουν άζωτο. Αυτός ο "πόλεμος κατά του αζώτου" είναι ένας πόλεμος κατά της παραγωγής κρέατος και του παγκόσμιου εφοδιασμού τροφίμων.

Το διοξείδιο του άνθρακα, το "θαυματουργό" μόριο για τη ζωή στη Γη, έχει χαρακτηριστεί από τη διεφθαρμένη, αντιεπιστημονική EPA (Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος) ως "ρύπος", γεγονός που επέτρεψε στην EPA να συκοφαντήσει και να προσπαθήσει να διαλύσει κάθε πηγή CO2, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, όπως τα εργοστάσια φυσικού αερίου που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια.


Ακόμη και το φως του ήλιου δέχεται επίθεση από τους παγκοσμιοποιητές που ισχυρίζονται ψευδώς ότι η "υπερθέρμανση του πλανήτη" θα καταστρέψει τον πλανήτη. Έτσι προσπαθούν να μπλοκάρουν τον ήλιο και να στερήσουν από τα φυτά το ηλιακό φως που είναι απαραίτητο για την επίτευξη της φωτοσύνθεσης. Το να διεξάγουν πόλεμο κατά των στοιχείων είναι ένα πράγμα, αλλά στο όνομα της "επιστήμης", οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν πόλεμο ακόμη και κατά του ήλιου.
 
Αυτό που ελπίζουν να πετύχουν είναι ένας νεκρός, σκοτεινός, παγωμένος πλανήτης, εντελώς χωρίς ζωή. Αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, επίσης, αν κατάφερναν να εξαλείψουν τον άνθρακα, το διοξείδιο του άνθρακα, το άζωτο και το ηλιακό φως.

Η σημερινή "επιστήμη", με άλλα λόγια, έχει μετατραπεί σε μια λατρεία θανάτου.


Δείτε ολόκληρο το μίνι ντοκιμαντέρ εδώ:


 
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου