Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


Διαβάζουμε επιστημονικές μελέτες και ακούμε και άλλους ειδικούς που αποδεικνύουν πόσο επιβλαβείς είναι οι μάσκες στους υγιείς ανθρώπους:

·        Π.Ο.Υ : Μην φοράτε Μάσκα αν δεν εχετε πυρετο & Βήχα!! - YouTube

·        Mundschutz tragen gegen Coronavirus: WHO ändert Meinung zu Masken (rtl.de) «Ο ΠΟΥ αλλάζει τη σύσταση για χρήση μάσκας προσώπου. Οι μάσκες μπορούν επίσης να δώσουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Η μάσκα στόματος-μύτης δεν μπορεί να παρέχει εκατό τοις εκατό προστασία κατά του κορωνοϊού.»

·        ΠΟΥ: «Εξαιρετικά σπάνια» η μετάδοση του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς | (kathimerini.gr)

·        Κ. Γουργουλιάνης: Ξέρουμε πλέον ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν πάρα πολύ τη νόσο – (choratouaxoritou.gr)

·        Η απάτη με τη μάσκα αποκαλύπτεται βασισμένη σε μελέτες και επαγγελματίες υγείας – (kanenazori.com) (Οι μάσκες όχι μόνο δεν προστατεύουν, αλλά προκαλούν και ζημιά).

·           Περισσότερες από 150 συγκριτικές μελέτες και άρθρα σχετικά με την αναποτελεσματικότητα και τις βλάβες της μάσκας ⋆ Ινστιτούτο Brownstone

·           Επιπτώσεις απο την χρήση μάσκας απο 65 μελέτες.. - Amazonios.net (Η μετα-ανάλυση 65 μελετών αποκαλύπτει ότι οι μάσκες προσώπου, προκαλούν σύνδρομο εξάντλησης προκαλούμενο από την μάσκα (MIES)

·           Μετα-ανάλυση 178 επιστημονικών μελετών: Κανένα χειροπιαστό όφελος από την γενικευμένη χρήση μάσκας - (proionta-tis-fisis.com)

·           30 Επιστημονικές μελέτες για την αναποτελεσματική προστασία της μάσκας εναντίον του CoViD-19 – Alarm Call – A wake up call for Cyprus, Greece, Europe, USA and the World

·           47 μελέτες επιβεβαιώνουν την αναποτελεσματικότητα των μασκών για τον COVID και 32 ακόμη επιβεβαιώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία – (lifesitenews.com)

·           Μελέτη δείχνει εισπνοή μικροπλαστικών που βρέθηκαν σε μάσκες που εισέρχονται στον πνευμονικό ιστό για πρώτη φορά - (lifesitenews.com)

·           Δισεκατομμύρια μάσκες με τοξικά συστατικά: Τεράστια καταστροφή για το περιβάλλον -  (eyewideopen.org)

·        Ανίχνευση μικροπλαστικών σε ανθρώπινο πνευμονικό ιστό με φασματοσκοπία μFTIR - ScienceDirect

·        COVID-19: Μελέτη απόδοσης του κινδύνου εισπνοής μικροπλαστικών που ενέχει η χρήση μάσκας - PMC (nih.gov)

·        Βαμβακερές και χειρουργικές μάσκες προσώπου σε κοινοτικά περιβάλλοντα: Βακτηριακή μόλυνση και υγιεινή μάσκας προσώπου (frontiersin.org) (Το μικροβιακό προφίλ έδειξε μια σταθερή διαφορά μεταξύ των τύπων μάσκας. Οι βαμβακερές μάσκες περιείχαν κυρίως ρόζελομονα, παράκοκκο και ενυδροβακτηρίδιο ταξινομικές κατηγορίες και οι χειρουργικές μάσκες Στρεπτόκοκκο και Σταφυλόκοκκο.)

·           Γιώργος Καρυστινός "Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα "φίμωτρα" κάνουν κακό στην υγεία" - Focus FM 103.6 Δεν ενδιαφέρεται κανείς, προμοτάρουν μάσκες και εμβόλια γιατί θέλουν να τρομοκρατούν και να εξαπατούν τον κόσμο.

·           Π. Σκαρλάτος για επικινδυνότητα των μασκ[ών]. - YouTube Η παρατεταμένη χρήση μάσκας δύναται να προκαλέσει συσσώρευση Διοξειδίου του Άνθρακος στην αναπνευστική οδό και μετατροπή του σε Μονοξείδιο του Άνθρακος.

·           Απόστολος Ζέρβας: "Η μάσκα δεν είναι για προστασία, δηλώνει την υποταγή μας." - ΗΧΗΤΙΚΟ - Focus FM 103.6

·           Brighteon Ο γιατρός του CNN παραδέχεται τελικά ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν.

·                    Οι μάσκες δεν λειτούργησαν ποτέ και βλάπτουν τα παιδιά μας: Dr. Lynn Fynn [ΒΙΝΤΕΟ] (redvoicemedia.com) «Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα ότι οι μάσκες όλων των τύπων είναι αναποτελεσματικές και δυνητικά επιβλαβείς. Δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, όπου τα καλύμματα προσώπου ήταν κατάλληλα. Ακόμα περιμένουμε αυτά τα στοιχεία».

·           ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. - YouTube η κ. Μαρία Τζάνη καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τονίζει: «Φοράς μάσκα και αυτό είναι μία συμβολική φίμωση. Από τη μία μεριά νοιώθεις υπαρξιακή ανασφάλεια, που αυτό αποσυντονίζει τελείως το ¨εγώ¨. Ένα “εγώ” το οποίο είναι αποσυντονισμένο και σε κατάρρευση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα “εσύ”. Ούτε το οικονομικό, ούτε το επαγγελματικό, ούτε το συναισθηματικό, ούτε το πολιτιστικό. Κανένα “εσύ”. Σου δημιουργώ την ανάγκη να κάνεις αυτό που σου λέω. Γιατί ΦΟΒΑΣΑΙ.»

·        Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Ας μην τρώμε μόνο σανό, υπάρχει και το κουτόχορτο – (choratouaxoritou.gr) «Για ποιο λόγο συνεχίζεται στα σχολεία το μέτρο της χρήσης μάσκας από τα παιδιά;  Παρουσίασαν επιστημονικά δεδομένα που αποδεικνύουν τη σημαντική αποτελεσματικότητα του μέτρου στον περιορισμό της μόλυνσης και της μετάδοσης;»

·        Η χρήση μάσκας προσώπου δεν επηρέασε τη συχνότητα εμφάνισης COVID-19 μεταξύ των ατόμων ηλικίας 10-12 ετών στη Φινλανδία | medRxiv

·        Μάσκες στα σχολεία: πόσο πειστικές είναι οι αποδείξεις της κυβέρνησης; | (spectator.co.uk)

(Το ποσοστό παιδιών που μολύνθηκε από τον ιό δεν διέφερε μεταξύ σχολείων που είχαν ή δεν είχαν επιβάλλει τη χρήση μάσκας.)

·        Ευαγγέλου: Ανοσία των εμβολίων - Aπενεργοποιητές του ανοσοποιητικού - Έλεγχος του νου 17/11/21 - YouTube Στο 1:39:43 – 1:42 της συγκεκριμένης ομιλίας η κ. Μαριάννα Ευαγγέλου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “μελέτες του ECDC ΔΕΝ επικροτούν τις μάσκες. Βρεθήκαν μάσκες με γραφένιο, μικροπλαστικά, τιτάνιο, φορμαλδεΰδη, ανιλίνες. Τα μικροπλαστικά προκαλούν πνευμονίες. Στα φαρμακεία υπάρχει κρέμα για την ακμή της μάσκας.”  

·        Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Κάποιοι πρέπει να διωχθούν έστειλαν ανθρώπους στον θάνατο! - YouTube (Στη συγκεκριμένη ομιλία του από το 1:31:55 – 1:40 ο κ. Αρβανίτης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “βάσει μελέτης και μετρήσεων έχουν βρεθεί ότι το οξυγόνο μέσα στο χώρο της μάσκας - FFP2 όπως την αποκαλούν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι και Κ95 όπως την αποκαλούν οι Κινέζοι -  σε σχέση με το δωμάτιο είναι μειωμένο κατά 12,5%. Το διοξείδιο του άνθρακα μέσα στη μάσκα είναι πάρα πολύ αυξημένο με αποτέλεσμα αυτή η υπερκαπνία μειώνει την οξυγόνωση στον εγκέφαλο και σε όλο τον οργανισμό, προκαλεί υπνηλία, μειωμένη ικανότητα προσοχής, ζάλη. Τα σταγονίδια της εκπνοής δημιουργούν συνθήκες υγρασίας μέσα στη μάσκα.  Οι συνθήκες υγρασίας και θερμότητας που δημιουργούνται στη μάσκα από τα χνώτα μας επιτρέπουν τα μικρόβια, τους μύκητες και τους ιούς να πολλαπλασιαστούν. Το παιδί τα αναπνέει και κάποια στιγμή το παιδί θα κάνει πνευμονίες από την ίδια τη μάσκα”.)

·        Καρδιολόγος Κ. Αρβανίτης: Όλες οι παρενέργειες από τη συστηματική χρήση μάσκας (zougla.gr)

ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ

1) Η συγκέντρωση οξυγόνου κάτω από την μάσκα παρουσιάζει σημαντική μείωση κατά 12,4%, σε σχέση με τον αέρα στο δωμάτιο (18,3% αντί για 20,9%).

2) Η συγκέντρωση του διοξειδίου του Ανθρακα (CO2) κάτω από την μάσκα αυξάνει σε τρομακτικά επίπεδα, περίπου 30 φορές πάνω από την συγκέντρωση στο δωμάτιο (14.142 ppm, αντί για 464 ppm στο δωμάτιο)!

Η μείωση του οξυγόνου είναι 3,7% και η αύξηση του CO2 είναι 20%.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ οι οποίες οδηγούν σε μείωση της ανταλλαγής αερίων κατά 37%

1) Αύξηση της αναπνευστικής αντίστασης (μεταξύ εισπνοής-εκπνοής) της τάξεως του 128%

2) Αύξηση του όγκου νεκρού χώρου κατά 80%

ΒΑΣΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ οι οποίες  ευνοούν την ανάπτυξη λοιμώξεων από μικρόβια, ιούς και μύκητες

- Αύξηση της υγρασίας            - Αύξηση της θερμοκρασίας

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

- Αύξηση καρδιακών παλμών     - Άνοδος αρτηριακής πίεσης     - Εξάντληση με λίγη άσκηση

·                    ODMS: Σύνδρομο μάσκας στέρησης οξυγόνου που σαρώνει τώρα σε όλο τον κόσμο - NaturalNews.com

·                    Γερμανική μετα-μελέτη αποδεικνύει την τεράστια ζημιά που προκαλούν οι μάσκες στους ανθρώπους - (eyewideopen.org)

·                    Μελέτες του Stanford,του CDC και Γερμανικών ιδρυμάτων: οι μάσκες είναι αναποτελεσματικές ενάντια στις λοιμώξεις και επιβλαβείς για την υγεία – (eyewideopen.org)

·                    Πρώτη ευρεία μελέτη σχετικά με τις δυσμενείς επιδράσεις που προκαλούν οι μάσκες στα παιδιά - (eyewideopen.org)

·                    Παιδιά αποδυναμωμένα από τον εγκλεισμό και τις μάσκες αρρωσταίνουν σοβαρά από τον ιό RS - (eyewideopen.org)

·                    Επιστημονικά δεδομένα κατά ή υπέρ χρήσεως μάσκας εξαιτίας Covid-19 από τον Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Α.Π.Θ. κ. Ιωάννη Κουντουρά – (σημαντικές παρενέργειες από τη χρήση μάσκας προσώπου (δειγματοληπτική παράθεση) (eyewideopen.org)

·                    Σωματική βλάβη με τη χρήση μάσκας; - (eyewideopen.org) (Πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν συμπτώματα όταν φορούν μάσκες που επηρεάζουν σημαντικά τη σωματική τους ευεξία. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, εξάντληση, αίσθημα ζέστης, πονοκέφαλο, ζάλη και δυσκολία συγκέντρωσης. Η συχνή και παρατεταμένη χρήση μάσκας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να εμφανιστούν εσωτερικές, νευρολογικές, ψυχολογικές και ψυχιατρικές, δερματολογικές, αθλητιατρικές, ΩΡΛ, οδοντιατρικές και γυναικολογικές παρενέργειες.)

·                    Σωματικές βλάβες που προκαλούνται από μάσκες; – KRiStA – Δίκτυο Κριτικών Δικαστών και Εισαγγελέων π.δ.κ.Α. (netzwerkkrista.de) (Η επιβολή της υποχρέωσης μάσκας μπορεί να συνιστά σωματική βλάβη και εξαναγκασμό, σε ορισμένους αστερισμούς (ειδικά στην περίπτωση των εκπαιδευτικών προς ανήλικους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς προς παιδιά). Όποιος εξαναγκάζει παράνομα άλλους να φορούν μάσκα υπόκειται γενικά σε δίωξη και στη συνέχεια είναι επίσης υπεύθυνος βάσει του αστικού δικαίου.)

·                    Τα αποτελέσματα μετρήσεων δείχνουν: Οι μάσκες βλάπτουν πάρα πολύ σοβαρά τα παιδιά -  (eyewideopen.org) (Σε αντίθεση με τα πολλαπλά επιστημονικά στοιχεία, τα παιδιά υποχρεώθηκαν και υποχρεώνονται να φορούν μάσκες για ώρες. Πρέπει να είναι σαφές σε κάθε σκεπτόμενο άτομο ότι τα παιδιά με τους μικρότερους πνεύμονές τους δεν τροφοδοτούνται επαρκώς με οξυγόνο μέσω του νεκρού χώρου της μάσκας και εκτίθενται σε αυξημένες συγκεντρώσεις CO2. Οι αρνητικές συνέπειες είναι σαφής κίνδυνος για την ευημερία των παιδιών. Οι συγγραφείς προτείνουν στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να σταθμίσουν κατάλληλα τα αδιάσειστα στοιχεία που παρέχουν αυτές οι πειραματικές μετρήσεις, οι οποίες υποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν πρέπει να αναγκάζονται να φορούν μάσκες προσώπου.)

·                    Πειραματική αξιολόγηση της περιεκτικότητας σε διοξείδιο του άνθρακα στον εισπνεόμενο αέρα με ή χωρίς μάσκες προσώπου σε υγιή παιδιά: Μια τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή | παιδιατρική | JAMA Παιδιατρική (jamanetwork.com) (Μια μεγάλης κλίμακας έρευνα στη Γερμανία σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις σε γονείς και παιδιά χρησιμοποιώντας δεδομένα 25 930 παιδιών έδειξε ότι το 68% των συμμετεχόντων παιδιών είχαν προβλήματα όταν φορούσαν καλύμματα μύτης και στόματος).

·                    Οι μάσκες προκαλούν βλάβη: Πρέπει να προστατεύσουμε τους νεότερούς μας από την κυβέρνησή μας - Η έκθεση (expose-news.com)

·                    Η Επιστήμη των Μασκών • Άμυνα της Υγείας των Παιδιών (childrenshealthdefense.org) (Η CHD είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει δεκάδες μελέτες / άρθρα / βίντεο με τα οποία η κυβέρνηση δεν πρέπει να δώσει εντολή στους ανθρώπους να τις φορούν, ειδικά από παιδιά όπου οι κίνδυνοι μόλυνσης, εξάπλωσης και εμφάνισης συμπτωμάτων από το COVID-19 είναι πολύ χαμηλοί.)

·                    Το φαινόμενο Foegen: Ιατρική (lww.com)  (Το φαινόμενο Foegen: Ένας μηχανισμός με τον οποίο οι μάσκες προσώπου συμβάλλουν στο ποσοστό θνησιμότητας κρουσμάτων COVID-19).

·                    Επικίνδυνες μάσκες: Νέα μελέτη επιβεβαιώνει το φαινόμενο Foegen σε ολόκληρη την Ευρώπη - (eyewideopen.org) (Οι μάσκες επιδεινώνουν την πορεία της νόσου για τους μολυσμένους ανθρώπους.  Υπάρχει στατιστικά σημαντική σχέση μεταξύ της συμμόρφωσης με τη μάσκα και των θανάτων. Αυτό σημαίνει: περισσότερη χρήση μάσκας, ο ίδιος αριθμός κρουσμάτων, αλλά περισσότεροι θάνατοι.)

·                    Συσχέτιση μεταξύ της συμμόρφωσης με τις μάσκες και των αποτελεσμάτων covid-19 στην Ευρώπη (cureus.com) (Η ευρεία χρήση μάσκας σε μια εποχή που μια αποτελεσματική παρέμβαση ήταν περισσότερο απαραίτητη, δηλαδή κατά τη διάρκεια της ισχυρής κορύφωσης φθινοπώρου-χειμώνα 2020-2021, δεν ήταν σε θέση να μειώσει τη μετάδοση του COVID-19. Επιπλέον, η μέτρια θετική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των θανάτων στη Δυτική Ευρώπη υποδηλώνει επίσης ότι η καθολική χρήση μάσκας μπορεί να είχε επιβλαβείς ακούσιες συνέπειες.)

·                    Συσχέτιση μεταξύ των αποτελεσμάτων του COVID-19 και των εντολών μάσκας, της συμμόρφωσης και των στάσεων (plos.org) (Μετά την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, τα κρούσματα αυξάνονται αλλά η θνησιμότητα όχι, πράγμα που σημαίνει ουσιαστικά ότι η άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας μειώνει το ποσοστό θνησιμότητας. Αντίθετα, η εφαρμογή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας αυξάνει το ποσοστό θνησιμότητας.)

·        Ναι, οι μάσκες μίας χρήσης είναι κατασκευασμένες από πλαστικό. Και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. - (eyewideopen.org)

·        Οι μάσκες προσώπου που δόθηκαν από τη βελγική κυβέρνηση ενδέχεται να περιέχουν τοξικά σωματίδια - POLITICO (Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι μάσκες περιείχαν νανοσωματίδια αργύρου και οξειδίου του τιτανίου.)

·        Ο διευθυντής του NIH παραδέχεται ότι οι εντολές μάσκας στα σχολεία δεν βασίζονται στην επιστήμη - NaturalNews.com (Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα παιδιά αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το ένα τοις εκατό όλων των θανάτων από COVID-19).

·        Η Corona children μελετά το "Co-Ki": Τα πρώτα αποτελέσματα ενός μητρώου σε όλη τη Γερμανία για την κάλυψη του στόματος και της μύτης (μάσκα) σε παιδιά | (researchsquare.com) (Ο μέσος χρόνος χρήσης της μάσκας ήταν 270 λεπτά την ημέρα. Βλάβες που προκλήθηκαν από τη χρήση της μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονέων. Αυτές περιελάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάει σχολείο/νηπιαγωγείο (44%), αδιαθεσία (42%) μειωμένη μάθηση (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%).

·        Οι μάσκες προσώπου ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τους υγιείς (technocracy.news)

·        Μάσκα Ασφυξία Ασθένεια "M.A.D." τώρα σαρώνει την Αμερική και τον κόσμο - NaturalNews.com (Η δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα είναι κοινή από τον ανεπαρκή εξαερισμό και την ανεπαρκή αναπνοή που προκαλείται από κάθε μάσκα Covid)

·        Το Εξπρές του Διαδικτύου: Μάσκες σε παιδιά: Μια αντιεπιστημονική, βλαπτική, αχρείαστη τραγωδία (liberty-express.blogspot.com)

·        Τα lockdown, οι εντολές μάσκας κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό – NaturalNews.com

·                    Πολιτικές κλειδώματος και εντολές μάσκας που συνδέονται με χαμηλότερο IQ στα παιδιά (infowars.com)

·                    Οι μάσκες που αναγκάζονται σκόπιμα να φοράνε τα παιδιά στερεί το οξυγόνο από τον εγκέφαλό τους – NaturalNews.com

·                    Οι μάσκες είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τις έγκυες γυναίκες, τα παιδιά και τους εφήβους λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης CO2 - (eyewideopen.org)

·                    Μάσκες και στοματική υγιεινή - (eyewideopen.org) (Όμως τα μέτρα της μάσκας στους υγιείς και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν αποτελούν μέρος της υγιεινής ή της διατήρησης της δημόσιας υγείας. Είναι παράνοια. Η χρήση μάσκας για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει πολλές ανεπιθύμητες συνέπειες για την υγεία μας και τη μετατρέπει σε φωλιά μικροβίων. «Ο ιός μπορεί να συγκεντρωθεί στη μάσκα και όταν τη βγάλεις, ο ιός μπορεί να μεταφερθεί στα χέρια σου και έτσι να εξαπλωθεί περαιτέρω», δηλώνει ο επιδημιολόγος ιατρός Anders Tegnell)

·                    Τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπορούν να μιλήσουν ή να παίξουν σωστά λόγω των lockdown και των μασκών (πόσο μάλλον των Ιταλών) (maurizioblondet.it) (Στο “The Conversation”, η Yvonne Wren, ιδρύτρια και διευθύντρια του ChildSpeech έγραψε ότι η μάσκα «συσκοτίζει την έκφραση του προσώπου, γεγονός που συμβάλλει στον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε το νόημα πίσω από τις λέξεις που ακούμε. Όταν αφαιρείται αυτός ο παράγοντας, όχι μόνο αυξάνεται η πιθανότητα παρεξήγησης (και κακής συμπεριφοράς), αλλά μπορεί επίσης να υπάρξει αντίκτυπος στην ανάπτυξη των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών».)

·                    Η χρήση μάσκας έχει αφήσει μια γενιά νηπίων που αγωνίζονται με την ομιλία και τις κοινωνικές δεξιότητες - Summit News

·                    Ανησυχητικά στοιχεία: 3.000 παιδιά σε Ψυχιατρική Κλινική από τον Ιούνιο απόρροια των lockdown - (eyewideopen.org)

·                    Η έκθεση Ofsted εκθέτει πώς η κυβερνητική πολιτική Covid-19 έχει καταστρέψει τις ζωές των παιδιών και εμπόδισε την ανάπτυξη - The Expose (expose-news.com)

·                    Η "πανδημία" καθυστέρησε τις κοινωνικές δεξιότητες των μικρών παιδιών, λέει η επικεφαλής της Ofsted - (eyewideopen.org)

·                    Impact of the COVID-19 Pandemic on Early Child Cognitive Development: Initial Findings in a Longitudinal Observational Study of Child Health (medrxiv.org) (Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Brown διαπίστωσε ότι τα παιδιά που αναγκάζονται να αποστασιοποιούνται από τους άλλους και να φορούν μάσκα όλη μέρα στο σχολείο υφίστανται εγκεφαλική βλάβη και δραστική μείωση του δείκτη νοημοσύνης).

Για το “καλό” των παιδιών μας ακούσαμε:

- τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα να τονίζει: «Τα παιδιά είναι απίθανο να είναι πρωτογενείς περιπτώσεις μετάδοσης της νόσου» Τσιόδρας: Τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον κορονοϊό | Protagon.gr  

τον κ. Τσιόδρα στις 31-3-2020 να αναφέρει ότι «οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ συστήνουν στους πολίτες να μη φοράν μάσκες προσώπου εκτός κι αν είναι άρρωστοι με τον ιό ή φροντίζουν κάποιον που είναι άρρωστος» (Δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα)

- τον κ. Τσιόδρα να αναφέρει: «δε συστήνεται η γενικευμένη χρήση μάσκας. Η χρήση ιατρικών μασκών με βαλβίδα δε συστήνονται και είναι και επικίνδυνες όταν χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που ανήκουν στο γενικό κοινό. Αυτές οι μάσκες είναι χρήσιμες για τους γιατρούς...» Τσιόδρας: Δεν χρειάζεται να φορά μάσκα ο γενικός πληθυσμός 9/4/2020 – YouTube

- τον κ. Τσιόδρα να δηλώνει: «ο ΠΟΥ και το Αμερικανικό CDC έχουν πει ότι μόνο τα άτομα με συμπτώματα ιού και όσοι φροντίζουν για αυτά καθώς βέβαια και οι επαγγελματίες υγείας θα πρέπει να φορούν μάσκα». Τσιόδρας Να μην φοράνε μάσκα όσοι δεν νοσούν γιατί υπάρχει τεράστια έλλειψη – YouTube

- τον κ. Τσιόδρα να λέει: «η μάσκα συνοδεύεται με αυξημένο κίνδυνο αν δεν τη χρησιμοποιείς σωστά.  Αν δεν την αλλάζεις αν αποκτήσει υγρασία, αν την πιάνεις από μπροστά από το πρόσωπο, αν δεν απολυμαίνεις τα χέρια σου.» Η μάσκα η υφασμάτινη είναι επικίνδυνη ; Απάντηση Σωτήρη Τσιόδρα στην ερώτηση 6/5/2020 – YouTube

Πολύ αμφιβάλλουμε αν τα παιδιά μας τελικά καταφέρνουν να τηρήσουν όλα αυτά τα μέτρα υγιεινής στα σχολεία.

- τον κ. Τσιόδρα να ανακοινώνει: «Είναι η πανδημία των πολλών αβεβαιοτήτων και των ερωτηματικών. Εμείς είμαστε θιασώτες της επιστημονικής αλήθειας η οποία αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 100% ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ και σίγουρα το μέγιστο όφελος της μάσκας είναι στα νοσοκομεία. Μάλιστα αν όλοι τηρούσαμε τις σωστές αποστάσεις, δεν έχει νόημα η χρήση της».

Τσιόδρας: Διχάζει η ευρεία χρήση μάσκας την επιστημονική κοινότητα - Open Ελλάδα 1/4/2020 | OPEN TV - YouTube

- τον κ. Τσιόδρα να ανακοινώνει:«Όχι» στη χρήση μάσκας και γαντιών από τον γενικό πληθυσμό - Κεντρικό Δελτίο | OPEN TV – YouTube

- τον κ. Γεωργιάδη στις 29-4-2020 να δηλώνει: “Οι μάσκες είναι μόνο για όσους είναι ασθενείς. Εμείς οι υπόλοιποι δεν πρέπει να φοράμε μάσκες. Μας κάνουν κακό.” Άδωνις Γεωργιάδης: Επικίνδυνο να φοράμε μάσκες – YouTube

 τον κ. Βασιλακόπουλο να δηλώνει:Στην καλύτερη περίπτωση προστατεύει ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΣ 29-4-2020 - YouTube

- τον κ. Βασιλακόπουλο στις 5-5-2020 να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές μελέτες, η καλύτερη που κυκλοφορεί, που λένε ότι αν φοράω συνέχεια υφασμάτινη μάσκα, για αρκετή ώρα, έχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού απ’ ό,τι αν φοράω χειρουργική μάσκα. Πριν λίγο καιρό, επίσημα όργανα της επιστήμης δεν έλεγαν για υφασμάτινες μάσκες. Υπάρχει σοβαρή μελέτη που είναι εναντίον της χρήσεως και υπάρχει ελεύθερα στο διαδίκτυο μελέτη που συλλέγει τα αποτελέσματα από όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, που αφορούν όμως κυρίως τις χειρουργικές μάσκες, και που λέει ότι το όφελος είναι μάλλον μικρό». «Βόμβα» πνευμονολόγου στην Ελλάδα για τις υφασμάτινες μάσκες: «Είναι επικίνδυνες» - YouTube

- τον κ. Νίκο Σύψα για μάσκα στα μικρά παιδιά (εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", 2/9/2020, OPEN TV). - YouTube  1. "...για το νηπιαγωγείο και για το δημοτικό, θεωρούμε ότι η μάσκα θα είναι και ένα μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δηλαδή τα παιδιά θα εκπαιδεύονται στο να την χρησιμοποιούν σωστά..." και 2. "...τα παιδιά, ιδίως του δημοτικού, είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα. Μολύνονται πολύ πιο δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους ενήλικες πολύ λίγο. Επομένως, είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα και δεν έχουμε έναν μεγάλο φόβο ότι θα συμβεί κάτι στην ομάδα αυτή."

- την κ. Γιαμαρέλλου στις 8-9-2020 να δηλώνει: «Η σημασία της υγιεινής των χεριών είναι εξαιρετικά σημαντική ενώ αντίθετα η μάσκα πολύ λίγο σε προφυλάσσει.» Η λοιμωξιολόγος κα Ελένη Γιαμαρέλλου για τις μάσκες – YouTube

- την ανακοίνωση του κ. Πέτσα στις 22-10-2020 ότι δε βλέπει εστίες μόλυνσης σε σχολεία και ΜΜΜ - YouTube

- τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής σχολής, κ. Σύψα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι μάσκες δεν προστατεύουν τους υγιείς.Η μάσκα προστατεύει μόνο τον πάσχοντα για να μη μεταδίδει  ο πάσχων στους υγιείς. Καθηγητής Λοιμωξιολογίας: Οι μάσκες δεν προστατεύουν τους υγιείς - Ώρα Ελλάδος 07:00 | OPEN TV - YouTube και παρ΄ όλο που «τα παιδιά του δημοτικού μολύνονται πολύ πιο δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους ενήλικες πολύ λίγο» αποφασίσαμε τα μικρά παιδιά να φορέσουν μάσκες μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους

- τον κ. Βασιλακόπουλο να δηλώνει: «Βλέπω ανθρώπους στο δρόμο να περπατάνε μόνοι τους φορώντας μάσκα. Ο κορονοϊός δεν είναι ελικόπτερο. Ούτε βόμβα από αεροπλάνο. Δε μας έρχεται από το Θεό. Μας έρχεται από το συνάνθρωπο μας που είναι κοντά. Η σωστή απόσταση που δε φτάνουν τα σταγονίδια είναι 1 μέτρο. Λέμε τα 2 μέτρα για να μπορούμε να τηρήσουμε το 1 μέτρο. Τα σταγονίδια πέφτουν κάτω. Δεν αιωρούνται και μένουν στον αέρα. Προφανώςβασιλακοπουλος μασκα - YouTube

- τη δήλωση του κ. Βασιλακόπουλου στις 16-2-2022 ότι «η μάσκα με προστατεύει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ. Η επιβολή της υποχρεωτικότητας της μάσκας έγινε για να μην ξεχνάμε να τη φοράμε». Βασιλακόπουλος Η μάσκα σε προστατεύει από το κρύο. Δες Έλληνα πως σε κοροϊδεύουν στα μούτρα! - YouTube

- Δείτε τι έλεγε πριν από 8 μήνες ο πνευμονολόγος Θ.Βασιλακόπουλος για την αποτελεσματικότητα της υφασμάτινης μάσκας (ΗΧΗΤΙΚΟ) - Voice News

  τη δήλωση του κ. Σύψα: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορονοϊό γιατί είναι νέοι και παιδιά» (vid) (sportime.gr)

- την κ. Παγώνη να δηλώνει: «Tη μάσκα τη βάζουμε όταν χρειάζεται. Κανένας λοιπόν στο δρόμο δεν πρέπει να φορέσει μάσκα.» Παγώνη για μάσκες πριν και μετά – YouTube

- Σωτήρης Τσιόδρας: Επικίνδυνη η χρήση μάσκας! Άκυρο, φορέστε μάσκες για να μειώσουμε τη διασπορά! - YouTube

- Τσιόδρας: Γιατί άλλαξε γνώμη για τις μάσκες - YouTube

- Τσιόδρας, Παγώνη, Μόσιαλος, Μαγιορκίνης κι άλλοι ΚΑΤΑ της μάσκας - YouTube  Τι έχει να πει άραγε ο κ. Μητσοτάκης για τις απόψεις όλων αυτών πριν κάτι μήνες που μας έλεγαν ότι οι μάσκες κάνουν κακό;

- Τι έλεγαν πριν και τι τώρα οι ίδιοι για τις μάσκες - YouTube Οι μάσκες δεν προστατεύουν τους υγιείς.

- 'Εχουν σχέδιο: Στις 9.4.2020 η χρήση μάσκας ήταν επικίνδυνη, στις 28.04.2020 έγινε υποχρεωτική! - YouTube

- Η ΓΚΑΓΚΑ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ! Δείτε τι είπαν για τις διπλές μάσκες με λίγες ώρες διαφορά! - YouTube

Υπάρχει άραγε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη σε όσα λένε για να τους εμπιστευτούμε την υγεία των παιδιών μας;

Ως γονείς, έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ:

1.      Να αφήσουμε τα παιδιά μας να αναπνέουν και να εκφράζονται ελεύθερα!!!

2.      Να ΜΗΝ τα τραυματίσουμε ψυχολογικά ή σωματικά καθ΄ οιονδήποτε τρόπο

3.      Να τα βοηθήσουμε να γίνουν ενεργοί, υπεύθυνοι, σκεπτόμενοι και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες.

4.      Να φροντίσουμε ώστε να ΜΗΝ αντιμετωπίζονται ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ως υποταγμένα ή υποτελή όντα, πολλώ δε μάλλον ως προϊόντα με QR code και κάλυμμα προσώπου και μύτης.

          Στις 26/02/2020 η Ελλάδα μπήκε στη λίστα των χωρών με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Βάσει ποιων μελετών υποχρεώθηκαν οι άνθρωποι αλλά ΚΥΡΙΩΣ τα παιδιά στην εφαρμογή αυτού του προσωρινά μόνιμου, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ μέτρου της χρήσης μάσκας;

          Γνωρίζουμε όλοι τον Υπ’αριθ. Νόμο 3418/2005 (ΦΕΚ 287/Α/28112005): Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας σύμφωνα με τον οποίο: «Καμία ιατρική πράξη (χρήση μάσκας) δεν πρέπει να διενεργείται χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή (γονείς -  παιδιά)»;

Πόσο μάλλον όταν ενημερωνόμαστε ότι:

- Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν μόνο ως προς την πνευματική, σωματική και ψυχολογική τους υγεία από την υποχρέωση να φορούν μάσκες προσώπου κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών και να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους και από άλλα πρόσωπα, αλλά έχουν ήδη υποστεί βλάβη. Ταυτόχρονα, παραβιάζονται πολλά δικαιώματα των παιδιών και των γονέων τους που απορρέουν από το νόμο, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις. Η ιστορική απόφαση της Βαϊμάρης για τα παιδιά ώς πρότυπο για αντίστοιχες δίκες στην Ελλάδα -  (eyewideopen.org)

- Μια προσπάθεια της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας της Πενσυλβάνια και του κλάδου Covidian Alison Beam να αναγκάσει όλους τους μαθητές δημόσιων σχολείων στην Κοινοπολιτεία να φορούν μάσκα όλη την ημέρα απορρίφθηκε από δικαστή πολιτειακού δικαστηρίου. ΝΙΚΗ: Δικαστήριο της Πενσυλβάνια απορρίπτει την εντολή για μάσκα στα σχολεία – NaturalNews.com

- Καταργείται η μάσκα στο Δημοτικό στη Γαλλία την ώρα που στην Ελλάδα είναι το ιερό φετίχ!! ΓΑΛΛΙΑ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - OANNES

- Τον Απρίλιο του 2021, οι καναδικές αρχές αφαίρεσαν από την αγορά διάφορα μοντέλα προστατευτικών μασκών FFP2 που περιείχαν γραφένιο, λόγω πιθανού κινδύνου πνευμονικών επιδράσεων που σχετίζονται με την εισπνοή σωματιδίων γραφενίου. Ως αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης, η ANSES συνιστά τώρα στις δημόσιες αρχές να δώσουν προτεραιότητα στην εμπορία ή την παροχή μασκών χωρίς γραφένιο. Δώστε προτεραιότητα στις μάσκες χωρίς γραφένιο | Anses - Agence nationale de sécurité sanitaire de l'alimentation, de l'environnement et du travail

- Η εθνική υπηρεσία ασφάλειας υγείας της Γαλλίας (ANSES) αποφάσισε ότι οι μάσκες FFP2 περιέχουν γραφένιο και δεν πρέπει πλέον να χρησιμοποιούνται, λόγω έλλειψης δεδομένων σχετικά με την τοξικότητα τους.

Η Γαλλία απαγορεύει τις μάσκες FFP2 (ΚΝ-95) προσωρινά , επειδή περιέχουν Γραφένιο – Η Ελλάδα τις κάνει υποχρεωτικές! - (nikolaosanaximandros.gr)

 

Για το καλό των παιδιών μας ζητάμε να κοινοποιηθούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων οι επιστημονικές μελέτες που  αποδεικνύουν ότι οι υγιείς άνθρωποι, πολύ δε περισσότερο, τα υγιή παιδιά μας πρέπει να φοράνε μάσκες είτε για την προστασία των ιδίων είτε για την προστασία των υπολοίπων συνανθρώπων τους.

 

Οι γονείς

Άννα – Άγγελος – Εμμανουήλ – Άννα – Παναγιώτα 

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου