Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Έκπληκτοι οι γιατροί: Εκατοντάδες eμβολιασμένα παιδιά εμφάνισαν άνοια

 
 
Νέα έρευνα: Σπάνιος συνδυασμός Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον αναπτύχθηκε σε παιδιά που πιστεύεται ότι προκαλείται από το mRNA στα «εμβόλια» του Covid - Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν σοβαρές εγκεφαλικές διαταραχές ως αποτέλεσμα των ενέσεων Pfizer - Οι ειδικοί προετοιμάζονται για τσουνάμι «διαταραγμένων» ανθρώπων...

Η «ξαφνική, ανεξήγητη» έκρηξη ανθρώπων με ένα ευρύ φάσμα σοβαρών προβλημάτων υγείας, που κυμαίνονται από (συχνά θανατηφόρες) καρδιαγγειακές παθήσεις, θρόμβωση, σοβαρά δερματικά προβλήματα και διαταραχές της εμμήνου ρύσεως έως εγκεφαλική αιμορραγία, ιούς, τύφλωση, καρκίνο, σπάνια ηπατίτιδα και εκατοντάδες άλλες δυσάρεστες ασθένειες αποδίδονται πάντα από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον πραγματικό ένοχο: τις ενέσεις χειραγώγησης γονιδίων mRNA του Covid-19 που επιβάλλονται με έμμεσα μέτρα καταναγκασμού, ψεύτικες στατιστικές και εξαιρετικά παραπλανητική προπαγάνδα.
Ακόμη και οι γιατροί, που τώρα μπερδεύονται ότι εκατοντάδες παιδιά έχουν αναπτύξει άνοια, δεν θα τολμήσουν να επισημάνουν το τρύπημα για να σώσουν την καριέρα τους, πράγμα που σημαίνει ότι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ποτέ - χάρη εν μέρει σε αυτούς - μπορεί ακόμα να συνεχιστεί ακάθεκτα.

Ένα περιφερειακό νοσοκομείο έχασε πρόσφατα περισσότερους από 10 εμβολιασμένους γιατρούς μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες, υποτίθεται ότι πέθαναν "για άγνωστους λόγους" ο ένας πίσω από τον άλλο και κάναμε και δυο άρθρα γι αυτούς τους 13 γιατρούς σε νοσοκομείο στον Καναδά και στην περιοχή. Παγκοσμίως, χιλιάδες αθλητές και αθλητές και γυναίκες στην ακμή της ζωής τους πάφτουν στο έδαφος σαν μύγες με συχνά σοβαρές σπάνιες ασθένειες, οι οποίες συχνά αποδεικνύονταν θανατηφόρες.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, την κατάσταση, την καταγωγή ή τον τόπο, σχεδόν όλα τα θύματα έχουν μια ομοιότητα: έχουν «εμβολιαστεί» και "ενισχυθεί" κατά του Covid-19 αρκετές φορές. Επειδή όμως αυτές οι ενέσεις έχουν κηρυχθεί «άγιες», πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης και «ειδικοί» επισημαίνουν ξανά και ξανά σε νέες, μερικές φορές παράλογες αποκαλούμενες αιτίες, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπερβολική παρακολούθηση τηλεόρασης, η πολύ συχνή χρήση του smartphone, το ντους, ο καιρός, τα φυτοφάρμακα (τώρα ξαφνικά), πόση νερού, μερικά τρόφιμα, άγχος, και ότι άλλο μπορείς να βρεις.

Επίσης, η είδηση ​​ότι εκατοντάδες παιδιά έχουν προσβληθεί από παιδική άνοια, μια πολύ σπάνια ασθένεια που είναι συνδυασμός Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον, χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, για να «ομαλοποιήσει» αυτού του είδους τις νευρολογικές διαταραχές. , όπως ακριβώς έγινε και με το διαρκώς συνεχιζόμενο έμφραγμα και επιδημία ασθενειών.

Επιβεβαιώθηκε η νόσος mRNA-Prion, που οδηγεί σε ALS και Αλτσχάιμερ

Ωστόσο, ένα άρθρο κριτικής στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό Microbiology and Infectious Diseases επιβεβαιώνει αυτό που προειδοποίησαν ανεξάρτητοι ειδικοί στις αρχές του περασμένου έτους: «Τα εμβόλια με βάση το RNA Covid-19 και ο κίνδυνος της νόσου Prion». Σε αυτό το έγγραφο, η ένεση mRNA της Pfizer αναγνωρίζεται ως η ύποπτη αιτία θανατηφόρων ασθενειών όπως ο Creutzfeldt-Jakob (CJD, γνωστός και ως «νόσος των τρελών αγελάδων»).

Ο Bart Classen, συγγραφέας της μελέτης, γράφει ότι αναλύθηκαν τόσο το RNA στο «εμβόλιο» όσο και η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιεί η ένεση στο ανθρώπινο σώμα. Ανακαλύφθηκε ότι το RNA καταστρέφει σημαντικές πρωτεΐνες που δεσμεύουν το DNA όπως το TDP-43 και το FUS στις παθολογικές τους δομές πριόν, προκαλώντας σοβαρές ασθένειες όπως ALS, εκφυλισμό μετωπιαίου λοβού, Αλτσχάιμερ και άλλες εκφυλιστικές νευρολογικές διαταραχές.

Εκτός από άνοια, σύγχυση, δυσκολία στην ομιλία, παραισθήσεις λόγω κόπωσης, προβλήματα στην κίνηση και μη αναστρέψιμες βλάβες στον εγκέφαλο είναι επίσης γνωστά συμπτώματα της νόσου Prion.

Επιστήμονας του MIT: Τέλεια σχεδιασμένη μέθοδος πρόκλησης νευροβλαβών στα επόμενα χρόνια


Η διάσημη βιοεπιστήμονας του MIT και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών Δρ. Stephanie Seneff μελέτησε εκτενώς τα εμβόλια Covid-19 και όλα τα διαθέσιμα δεδομένα για αυτά. Σε ασθενείς που παθαίνουν Πάρκινσον μετά τον «εμβόλιο» τους, το ανοσοποιητικό σύστημα φαίνεται να ενεργοποιείται άμεσα από τις συνθετικές ουσίες των ενέσεων, οι οποίες παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας (ακίδες), το πιο τοξικό μέρος του κοροναϊού. Μέσω μηχανισμών φιλτραρίσματος του σώματος, αυτά τα κύτταρα εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα και στη συνέχεια συσσωρεύονται γρήγορα στον σπλήνα.

Δρ. Ο Seneff εξηγεί ότι οι εγκεφαλικές διαταραχές αναπτύσσονται στη συνέχεια σε αυτό το κρίσιμο κέντρο. Περιγράφει την όλη διαδικασία ως μια τέλεια επινοημένη μέθοδο για να προκαλέσει προοδευτική νευρολογική βλάβη σε τεράστιους αριθμούς ανθρώπων τα επόμενα χρόνια.

Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες («Big Pharma») τρίβουν ήδη τα χέρια τους, γιατί το επερχόμενο κύμα εκατομμυρίων νέων ασθενών θα αυξήσει περαιτέρω τα δισεκατομμύρια κέρδη τους από νέα φάρμακα για τη «θεραπεία» της άνοιας. Για παράδειγμα, η Merck επένδυσε πρόσφατα περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο Ceverance (υπό την υποστήριξη του Μπιλ Γκέιτς) για να αναπτύξει νέες συνταγές για εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες.

Στις 14 Αυγούστου 2015, στο άρθρο μας «Επιστήμονας MIT: Μέχρι το 2025, τα μισά παιδιά θα είναι αυτιστικά χάρη στη γονιδιακή τροφή» σχετικά με μια δημοσίευση από το CDC (Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων), που προειδοποιούσε ότι έως το 2025 όσο ένα το τρίτο από όλα τα παιδιά θα έχουν αναπηρία, θα έχουν προσβληθεί από νευρολογική βλάβη από τυχόν εμβολιασμούς που έχουν χορηγηθεί. Το 2014, ένας επιστήμονας του CDC είχε ήδη αναγνωρίσει ότι υπάρχει αποδεδειγμένη σχέση μεταξύ των εμβολίων και της ανάπτυξης αυτισμού.

Ενα είδος επιδημίας ζόμπι;

Η ελίτ με Τζο Μπάιντεν παραδέχτηκε στην πολλοστή παράξενη συνέντευξη Τύπου του το 2021 ότι οι ασθενείς με Αλτσχάιμερ θα καταλαμβάνουν «κάθε νοσοκομειακό κρεβάτι στην Αμερική» μέσα σε 10 χρόνια. Ίσως αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτήν την ατζέντα προετοιμάζουν τον πληθυσμό για ένα τσουνάμι ανθρώπων που χάνουν αργά ή γρήγορα το μυαλό τους, καθώς αυτό έχει επηρεαστεί μη αναστρέψιμα από τις ενέσεις Covid-19. (1)

Ίσως τελικά να υπάρξει κάτι σαν ένα ξέσπασμα «ζόμπι» που προκαλείται από mRNA, για το οποίο η FEMA έκανε ακόμη και μια άσκηση; Είτε έτσι είτε αλλιώς, προετοιμαστείτε για μια κοινωνία όπου κάποτε "κανονικοί" άνθρωποι, που μπήκαν στον πειρασμό να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα όλων των εποχών, θα βρεθούν αμέσως μπερδεμένοι, αποδιοργανωμένοι, τρελοί και ίσως ακόμη και επικίνδυνοι.

ΑΠΟΔΟΣΗ, KORAKAS NEWS
 

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου