Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Αναπτύσσονται "€μbόλια" σε μορφή αερολύματος που μπορούν να ψεκαστούν σε ανθρώπινες πόλεις για αυτόματη ερήμωση

 


 
Όταν οι συμβατικοί αγρότες θέλουν να βομβαρδίσουν ένα χωράφι με εντομοκτόνα για να σκοτώσουν τα έντομα, ψεκάζουν το χωράφι με τοξικά χημικά. Τα χημικά απορροφώνται από τα έντομα και αρχίζουν να δουλεύουν καταστρέφοντας το νευρικό ή το κυκλοφορικό τους σύστημα. Πριν περάσει πολύς καιρός, εκατομμύρια έντομα βιώνουν ένα γεγονός "πέθαναν ξαφνικά".

Όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εξοντώσουν μάζες ανθρώπων που ζουν σε πόλεις με μεγάλη πληθυσμιακή πυκνότητα, μπορούν να βομβαρδίσουν με παρόμοιο τρόπο την πόλη με αερολυμένα "eμβόλια" που έχουν σχεδιαστεί για να εισπνέονται. Αυτά μπορούν να ψεκαστούν από αεροσκάφη χαμηλού ύψους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ψεκάστηκε το μαλαθείο σε πληθυσμούς, πιθανώς για τον έλεγχο των κουνουπιών και του υπερθεματισμένου ιού Ζίκα.

Ένα πρόσφατο άρθρο του Eugyppius: Ένα χρονικό μάστιγας αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές που συνδέονται με τον Bill Gates προωθούν τώρα ρινικά εμβόλια covid, τα οποία θεωρητικά θα μπορούσαν να ψεκάζονται σε πληθυσμούς και να εισπνέονται χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του ατόμου.

"Ο ηλίθιος του ιού Eric Topol και η πωλήτρια φιδέλαιου Akiko Iwasaki συνδέουν το hocus pocus του ρινικού σπρέι mRNA, απαιτούν μια δεύτερη Επιχείρηση
Ταχύτητα παραμόρφωσης για να τροποποιήσουν περαιτέρω τα δισεκατομμύρια ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα", γράφει η ιστοσελίδα:

Η ολιγαρχική υποστήριξη των εμβολίων με ρινικό σπρέι προέρχεται κυρίως από το επιβαρημένο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι σιωπηλά απογοητευμένος από τις επιδόσεις των ελιξίριων mRNA και τώρα εναποθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας του στη συγκάλυψη...

Ο Topol είναι απλώς ένας διανοητικά άδειος ταξίαρχος της Corona, αλλά η Iwasaki είναι συνιδρυτής της φαρμακευτικής startup RIGImmune, η οποία έλαβε δύο εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates "για την ανάπτυξη νέων ενεργοποιητών του έμφυτου ανοσοποιητικού για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες που πλήττουν δυσανάλογα τον αναπτυσσόμενο κόσμο". Είναι επίσης συνιδρύτρια της Xanadu Bio, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει νανοσωματίδια που δεν θα σας σκοτώνουν όταν τα εισπνέετε...

 
Αν αυτή η προσπάθεια πετύχει, θα δώσει στους παγκοσμιοποιητές έναν τρόπο να ρίχνουν από αέρος οδηγίες mRNA σε ολόκληρους πληθυσμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αγρότες ψεκάζουν τα χωράφια με εντομοκτόνα. Οι οδηγίες mRNA καταλαμβάνουν τα κύτταρα του σώματος, προγραμματίζοντάς τα να κατασκευάζουν μη ανθρώπινες πρωτεϊνικές δομές, οι οποίες μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως βιολογικά όπλα που προκαλούν στειρότητα ή θρόμβους.

Όπως έχει τεκμηριώσει αποκλειστικά το Natural News με εργαστηριακές δοκιμές, οι θρόμβοι αυτοί είναι αυτοσυναρμολογούμενες βιοδομές που μεγαλώνουν σε μέγεθος μέχρι να εμποδίσουν τη ροή του αίματος και συχνά σκοτώνουν το θύμα. Οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί ακριβώς όπως τα σκαθάρια και το "ανθρώπινο κοπάδι" ξεκληρίζεται όπως ποτέ άλλοτε.
 
Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται "μάστιγες" από τους παγκοσμιοποιητές

Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως μάστιγες του πλανήτη, άξιες εξόντωσης με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μια προσβολή από κατσαρίδες. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές, τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο χρησιμοποιούν πάρα πολλούς πολύτιμους πόρους - όπως το νερό, την ενέργεια και τη γη - αλλά και μολύνουν τους ωκεανούς με πλαστικά, καταστρέφουν τα οικολογικά συστήματα και δεν συμβάλλουν καθόλου στο μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξοντωθούν, λέει η σκέψη.

Το πραγματικό κόλπο είναι να βρούμε πώς θα πείσουμε τις μάζες ότι δεν εξοντώνονται, καθώς θα παρατάσσονται στην ουρά για τις ενέσεις εξόντωσης. Για να επιτευχθεί αυτό, τα "εμβόλια" προωθήθηκαν από γιατρούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές αρχές, Big Tech, εργοδότες και σχολεία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε πραγματική επιστημονική υποστήριξη. Αυτές οι ενέσεις θανάτου ονομάστηκαν "ασφαλείς και αποτελεσματικές", ενώ στην πραγματικότητα ήταν επικίνδυνες και θανατηφόρες. Εκείνοι που ενέδωσαν σε αυτούς τους φαινομενικά επηρεαστές της "αυθεντίας" θα πληρώσουν πιθανότατα αυτή την κακή απόφαση με τη ζωή τους, όπως αποδεικνύεται. Επειδή από την αρχή, η πανδημία του covid-19 ήταν ένα τέχνασμα για να κάνουν τους ανθρώπους να κάνουν ουρά και να συμφωνήσουν να τους κάνουν ενέσεις ευθανασίας με αργή δράση.
 
Τώρα, οι θρόμβοι μετά το εμβόλιο συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος, φράζοντας αρτηρίες και αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να πεθαίνουν χωρίς καμία έτοιμη εξήγηση που θα μπορούσε να δεχτεί το ιατρικό κατεστημένο. Η κοινή αιτία μεταξύ όλων αυτών των γεγονότων που "πέθαναν ξαφνικά" είναι, φυσικά, οι μεταεμβολιαστικοί θρόμβοι που φράζουν τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι θρόμβοι συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος κάθε μέρα, μέσα στα σώματα των ανθρώπων που έκαναν τα εμβόλια. Εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Για όσους δεν θανατώνονται από τα σημερινά εμβόλια, οι παγκοσμιοποιητές μπορούν απλά να ψεκάζουν τις πόλεις με νέες "βόμβες θανάτου" mRNA που οι άνθρωποι θα εισπνέουν παρά τη θέλησή τους ή τη γνώση τους.

Μιλάμε για παραβιάσεις της Νυρεμβέργης... αυτό θα μετατρέψει ουσιαστικά κάθε στοχευμένη πόλη σε θάλαμο αερίων τύπου Ολοκαυτώματος, όπου οι άνθρωποι θα αναπνέουν τα βιολογικά όπλα που θα τους σκοτώνουν με την πάροδο του χρόνου.
 
Η Mary Holland της οργάνωσης Children's Health Defense ζητά την παγκόσμια δίωξη όσων διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Όπως εξηγείται σήμερα στον ιστότοπο της CHD, η Mary Holland έχει ζητήσει την άσκηση διώξεων σε μεγάλη κλίμακα σε παγκόσμιο επίπεδο εναντίον αυτών των εγκληματιών των εμβολίων covid και των μηχανικών βιολογικών όπλων που εξαπέλυσαν αυτές τις επιθέσεις κατά της ανθρωπότητας:

Με τραγικό τρόπο, τα τελευταία δυόμισι χρόνια γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Κυβερνήσεις, ιατρικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα. Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα πειραματόζωα. Όσοι έχουν παραβιάσει σκόπιμα, εν γνώσει τους και κακόβουλα τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να κληθούν, να διωχθούν και να τιμωρηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας... 
 
Πράγματι, η Holland έχει δίκιο, και αν η ανθρώπινη φυλή δεν αντισταθεί στους μαζικούς δολοφόνους της λατρείας του θανάτου των εμβολίων, όπως ο Fauci, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουμε ήδη ξεπεράσει το σημείο καμπής όπου δισεκατομμύρια είναι προγραμματισμένο να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. Εάν δεν βρεθεί μια μέθοδος για να αντιστραφούν οι θρόμβοι και να αποπρογραμματιστεί κυριολεκτικά το ανθρώπινο σώμα από τις κακόβουλες οδηγίες του mRNA, τα 5+ δισεκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ήδη λάβει αυτά τα εμβόλια μπορεί να αντιμετωπίσουν την εξόντωση μέσω της "επιστήμης".

Θυμηθείτε: O Fauci είπε ψέματα. Εκατομμύρια έχουν ήδη πεθάνει και δισεκατομμύρια κινδυνεύουν να πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Η Μεγάλη Τεχνολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογοκρίνουν, βάζουν σε μαύρη λίστα και επιτίθενται σε όποιον προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε αυτό το θέμα, αποδεικνύοντας ότι είναι μέσα στη γενοκτονία και συνυπεύθυνοι σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Apple, η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Linked In και πολλοί άλλοι είναι ένοχοι συνωμοσίας για τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ακόμη και όταν μερικά από αυτά τα θύματα θα είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι, οι μηχανικοί και τα στελέχη τους. Πραγματικά, γινόμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας λατρείας θανάτου που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

 
_________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου