Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Το χάλασμα της πιάτσας

 

Γράφει ο Periklis Bozinakis

Αυτό ήταν καίριο και απολύτως συμβολικό χτύπημα στον πολυεθνικό Ναζισμό. Το "πρόβλημα Τζόκοβιτς" δεν αφορά μόνο την άρνηση συμμετοχης στο ΥγειοΝαζιστικο δόγμα. Αφορά και το γεγονός ότι ο τεννίστας είναι Σέρβος. 
 
Ανήκει σε ένα έθνος στοχοποιημένο από την ψυχοπαθολογία και τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Στοχοποιημένο, όπως οτιδήποτε εκπροσωπεί κάποια Ανθρώπινη Αξία, ακόμα και την παραμικρή. Αν ήταν Ουκρανός Ναζιστής και εχθρός των Ρώσων θα τον είχαν διαφημίσει μέχρι ναυτίας, αλλά τότε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ταυτόχρονα να ήταν και χρήστης των σκευασμάτων Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας. Το θέμα είναι καθαρά πολιτισμικό και υπαρξιακό, για να μην πω οντολογικό. 
 
Διότι θα θυμίσω ξανά ότι η αισχρή μηχανή των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ δεν δίστασε κάποτε, σχετικά πρόσφατα, να βομβαρδίσει ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Τη Γιουγκοσλαβία. 
 
Και σήμερα δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει Ναζιστικά καθεστώτα όπως της Ουκρανίας (που δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ) ενάντια στη Ρωσία (που επίσης δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ) Ταυτόχρονα ανέχεται και αδιαφορεί για την εισβολή της Τουρκίας (μέλος του ΝΑΤΟ!!!) στην Κύπρο (επίσης μέλος του ΝΑΤΟ!!!) Η ψυχοπαθολογία της νεο-φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης έχει ξεπαράσει προ πολλού το προηγούμενο Ράιχ.

Έχω ξαναγράψει ότι το νεο-φιλελεύθερο παγκοσμιοποιημένο καρκίνωμα των τελευταίων δεκαετιών δεν έχει διακυμάνσεις και αποχρώσεις, απλώς κάνει μεταστάσεις: οικονομικές, πολιτισμικές, υγειονομικές, ιμπεριαλιστικές, ενεργειακές κλπ. Ένας (ακόμη και αφηρημένος) παρατηρητής δεν μπορεί να μην αντιληφθεί την χειρουργικής ακρίβειας συνάφεια της εκτροπής σε ΚΑΘΕ τομέα. Ακόμα και οι λέξεις που χρησιμοποιούν τα φερέφωνά της, ο τρόπος που μιλάνε, ακόμα και τα τικ στις φάτσες τους είναι πανομοιότυπα. 
 
Δεν μπορείς να ανέχεσαι ή να "αγοράζεις" ένα προϊόν της και να απορρίπτεις κάποιο άλλο αν δεν είσαι ηλίθιος. Δεν γινεται να καταδικάζεις τον ακραιο οικονομικο παρασιτισμό και την αφαίμαξη των κοινωνιών και ταυτόχρονα να ανέχεσαι τη δογματική δεισιδαιμονία της Big Pharma και των κρετίνων φανατικών της που λατρεύουν τοτέμ και ενδίδουν τυφλά στη διαφημιστική καμπάνια του "θα πεθάνετε όλοι". 
 
Ούτε είναι δυνατόν να ανέχεσαι την ωμή κατάλυση κάθε θεμελιώδους συλλογικού δικαιώματος και ταυτόχρονα να υποστηρίζεις σαν υστερικό ανδρείκελο τα "δικαιώματα" του μεξικάνικου γυμνοσάλιαγκα και μερικών ανθυπο-μοιονοτήτων που σκόπιμα έχουν επιβληθεί στις πλειοψηφίες (η ουσία του Φασισμού) με απύθμενη θρασυδειλία και μια εξωπραγματική προπαγάνδα. Ή απορρίπτεις τον ολοκληρωτισμό, ή τον αποδέχεσαι. Τελεία.
 
«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή