Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αστυνομικοί περικυκλώθηκαν από μέλη του «Ρουβίκωνα» (Βίντεο)... Αστυνομικός αναγκάστηκε να επιδείξει ταυτότητα...


Την αστυνομική του ταυτότητα φέρεται να επέδειξε ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος περικυκλώθηκε από μέλη του «Ρουβίκωνα». Το βίντεο που δημοσίευσε η αναρχική συλλογικότητα.

«Έλεγχο» σε δύο αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι φέρεται να βρίσκονταν έξω από σπίτι μέλους του «Ρουβίκωνα», έκαναν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.


Οι δύο αστυνομικοί, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οργάνωση, παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της συλλογικότητας, προκειμένου να προσέλθουν στο σημείο.


Ένας εξ αυτών (σ.σ. των αστυνομικών), μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον «Ρουβίκωνα», επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα.



Η ανάρτηση του «Ρουβίκωνα» σε ιστοσελίδα αναρχικών:

Σήμερα το πρωί, σύντροφός μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μας ειδοποίησε για την επίμονη και ύποπτη παρουσία δύο ατόμων σε παπί κάτω από το σπίτι του. Μέλη μας έσπευσαν άμεσα στον χώρο και μετά από λίγο τα δύο αυτά άτομα εντοπίστηκαν και περικυκλώθηκαν. Στην αρχή παρίσταναν τους άσχετους επικαλούμενοι διάφορες αντικρουόμενες δικαιολογίες για την παρουσία τους.


Τα μέλη μας έδειξαν αυτοσυγκράτηση στην οποία βοήθησε και το γεγονός ότι τα δύο αυτά άτομα δεν έφεραν φασιστικά σύμβολα ούτε αντέδρασαν βίαια κάνοντας μας να υποθέσουμε από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι μάλλον πρόκειται για ασφαλίτες. Μετά από μια άγονη παράθεση δικαιολογιών, κι αφού άρχισε να γίνεται φανερό το μάταιο των προσπαθειών τους, ένας από αυτούς έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα.


Ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους ότι, όπως οφείλουμε να πράξουμε από τις απόψεις και την πολιτική μας ταυτότητα, δεν πρόκειται να αφήσουμε απροστάτευτα τα μέλη μας. Κάθε απειλή θα συναντά άμεση κινητοποίηση. Δεν γνωρίζουμε το μέτρο του συντονισμού κράτους και παρακράτους. 

Και δεν θα κάνουμε υποθέσεις. Ας ξέρουν όμως όλοι, και η ΕΛΑΣ ότι εμείς έτσι θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Και ξεκαθαρίζουμε ότι η ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί, εφόσον μιλάμε για ασφαλίτες θα βαρύνει την ΕΛΑΣ και το κράτος.


Τέλος να καταγγείλουμε ότι σύντροφός μας μετά την παρέμβαση καταδιώχθηκε από αστυνομικούς και στην οδό Σόλωνος στο ύψος της Νομικής παρά λίγο να έχουμε θανατηφόρο ατύχημα μετά από δολοφονικό μπλοκάρισμα της μηχανής ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή: https://sputniknews.gr/
«Πᾶνος»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου