Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Δεν ήταν σεισμός, ήταν δοκιμή (;)


γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ήταν φυσιολογικός ο σεισμός στην Αττική ή ήταν προϊόν σεισμικού όπλου; Ήταν δηλαδή μία δοκιμή; Ώστε όταν αποφασίσουν το πότε θα δημιουργήσουν τον μεγάλο σεισμό, να είναι σίγουροι ότι θα επιτύχουν.

Κατ’ αρχήν, σ’ όλον τον κόσμο όλο και εκτενέστερα γίνονται αναφορές για τα σεισμικά όπλα από ειδικούς επιστήμονες καθώς και από πολιτικούς. Μόνο εδώ, στην Ελλάδα, τέτοια θέματα ανήκουν στην φαντασία και υπάρχουν μερικοί που ακόμα αμφιβάλουν για την ύπαρξη τέτοιου είδους όπλων. 

Στην χώρα μας έχει επιβληθεί εθνικός σκοταδισμός από τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης και τους συνεργούς τους δημοσιογράφους, που όπως θα έχετε παρατηρήσει είναι πάντοτε συμπολίτευση. 

Ακολουθούν το ρητό μιας ομάδος ευνοουμένων πολιτών που ζουν στην Ελλάδα, πολλές φορές παρασιτικώς, και όταν τους ρωτήσεις με ποιο κόμμα είναι, αυτοί λένε ότι είναι με την κυβέρνηση. Αλλά κακώς γράφω ότι έχουν την Ελλάδα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, στο σκότος. Στο έρεβος την έχουν!

Ας γίνει μια μικρή αναδρομή στην ιστορία των σεισμικών όπλων τα οποία προϋπάρχουν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την γνωστή σεισμική βόμβα του 1945. Πρωτόγονες καταστάσεις σε σχέση με σήμερα.

Σήμερα υπάρχουν επιστήμονες που όχι μόνο δεν αρνούνται την ύπαρξη και την εξέλιξη των σεισμικών όπλων αλλά ισχυρίζονται ότι ήδη χρησιμοποιούνται, πλην όμως αυτό γίνεται για να τα χρησιμοποιήσουν εν γνώσει τους σε συγκεκριμένο χρόνο ώστε ο σεισμός που θα δημιουργήσουν να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες άσχημες συνέπειες για τον άνθρωπο. 

Και αυτό για το καλό μας γίνεται. Ενεργοποιούν ένα ρήγμα όποτε θέλουν, χωρίς να περιμένουν να δώσει από μόνο του σεισμό. 

Ο Ρώσος αξιωματικός της GRU, Stanislav Lunev, έχει μιλήσει εκτενώς σε συνέντευξή του (σύμφωνα με αρχεία της CIA) για τα σεισμικά όπλα και τις δοκιμές που εγίνοντο τότε, κατά την δεκαετία του 1980, και για τον σεισμό που προκάλεσαν στην Αρμενία, στην πόλη Spitak, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Τότε περίπου, την δεκαετία του ’80, λέγεται, ότι εγίνοντο δοκιμές σεισμικών όπλων και στην Σούδα από τους αμερικανούς, τότε που τρεμόπαιζαν κάποια βράδια τα φώτα σπιτιών στην περιοχή των Χανίων, τότε που από απέναντι οι Ρώσοι παρακολουθούσαν κάθε ενέργειά τους, και τότε που ο γραφικός πρωθυπουργός της Ελλάδος κέρδιζε τις εκλογές διατυμπανίζοντας τα κενά ουσίας, για αφελείς, συνθήματα «Έξω το ΝΑΤΟ» και «Έξω οι βάσεις του θανάτου».

Αντίστοιχη υπηρεσία της ρωσικής GRU είναι η αμερικανική DARPA η οποία ενώ φαίνεται ότι έχει ολιγάριθμο προσωπικό, ούτε 300 άτομα, εντούτοις τα κεφάλαια που της διαθέτουν ξεπερνάνε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια ανά έτος! Μια Υπηρεσία που λίγοι γνωρίζουν τα επιτεύγματά της στις έρευνες για μυστικά όπλα.

Επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Αγκύρας, ο Melich Kokcek, δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2017, ότι οι αμερικανοί δοκιμάζουν σεισμικά όπλα στην Τουρκία. Το δε αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως ότι δημιούργησε σεισμό δοκιμάζοντας σεισμικά όπλα.

Τώρα, οι εξουσιαστές έχουν στην διάθεσή τους μέσα τεραστίων διαστάσεων και δυνατοτήτων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υπερόπλα, όπως το CERN και το HAARP με το οποίο μπορούν μέχρι και να «καρουμπαλιάζουν» την ιονόσφαιρα ώστε να δημιουργούν διάφορα φαινόμενα, σεισμικά, καιρικά, κλπ. 

Ιάπων υπουργός, υπάρχει συνέντευξή του, είχε πει ότι είχε απειληθεί η Ιαπωνία από τους αμερικανούς με… τσουνάμι, δημιουργούμενο από το HAARP. Το HARP έχει κατηγορηθεί και για σεισμό, όχι μόνο μια φορά.


Ο Ούγκο Τσάβες είχε κατηγορήσει τις ΗΠΑ ότι ο σεισμός στην Αιτή ήταν δικό τους έργο. Επιπλέον, όλες οι λεγόμενες «Μεγάλες Δυνάμεις», διαθέτουν όπλα ενεργειακά, θερμοπυρηνικά, λέηζερ, και ότι μπορεί, ή δεν μπορεί, να φαντασθεί ο κοινός ανθρώπινος νους. Με πολλά τέτοια όπλα, όχι απαραίτητα της ιδίας τεχνολογίας, μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς. 

Στις κατηγορίες των στρατιωτικών όπλων και τεχνολογιών, τα σεισμικά όπλα αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία όπλων.


Με τον σεισμό στην Αττική, για να έλθουμε στο θέμα μας μετά από την σύντομη πλην όμως σημαντική ενημέρωση περί των σεισμικών όπλων, προκύπτουν κάποια ερωτήματα τα οποία δημιουργούν υποψίες. Τα ερωτήματα προκύπτουν διότι παρόμοια ερωτήματα προέκυψαν και από άλλους σεισμούς οι οποίοι ελέγετο ότι συνέβησαν κατόπιν ανθρωπίνης παρεμβάσεως.

Ήταν τελικά αναμενομένη η μετασεισμική δραστηριότητα μετά τον σεισμό στην Δυτική Αττική; Οι σεισμολόγοι είχαν πει ότι το επόμενο σαρανταοκτάωρο, μετά τον σεισμό, θα ήταν δύσκολο για την Αττική. Δεν φάνηκε να παρουσιάσθηκε όμως καμιά δυσκολία.

Πόσο ήταν τελικά το εστιακό βάθος του σεισμού; Διότι διάφορα σεισμολογικά ινστιτούτα δίνουν διάφορα εστιακά βάθη, που κυμαίνονται από 6 έως 11 χιλιόμετρα βάθος. Η διαφορά είναι μεγάλη όταν πρόκειται για τέτοιες αποστάσεις.

Που ήταν τελικά το εστιακό κέντρο του σεισμού; Στον παρακάτω χάρτη φαίνονται τα εστιακά κέντρα (δοσμένα από διάφορα σεισμολογικά κέντρα) τα οποία έχουν ικανή απόσταση μεταξύ τους.


Όλ’ αυτά, στην εποχή που ζούμε, πρέπει να μας καθιστούν φιλυπόπτους. Υπάρχει και το άλλο, που είναι πολύ σημαντικό, για εμάς τους Έλληνες ορθοδόξους χριστιανούς. 

Οι Άγιοί μας, για να προστατέψουν εμάς τους αναξίους απογόνους τους, μας προειδοποίησαν για έναν μεγάλο σεισμό, με θύματα, που θα γίνει και τότε θα μας επιτεθούν οι τούρκοι. «Όταν θα θάβουμε τους νεκρούς μας». 

Προσέξτε. Μιλάνε για ταυτόχρονα συμβάντα. Σεισμός και εισβολή των τούρκων (στην ηπειρωτική Ελλάδα). Φαίνεται παράλογο, ενώ μια χώρα θα πληγεί από «φυσική» καταστροφή, η άλλη να της επιτεθεί για να ολοκληρώσει την καταστροφή της. Μέχρι τώρα οι χώρες (όχι όλες!) έστελναν βοήθεια στις πληγείσες χώρες, στα πλαίσια της υποκριτικής φιλίας. Στην δε Ελλάδα σχεδιάζουν να συμβεί προσεχώς το απονενοημένο.

Προκύπτει το καίριο ερώτημα. Πως είναι δυνατόν να είναι έτοιμοι οι τούρκοι για εισβολή στην Ελλάδα την δεδομένη στιγμή του σεισμού; Αυτό σημαίνει ότι ο σεισμός θα προκληθεί από τους φίλους και συμμάχους μας, οι οποίοι θα πληροφορήσουν τους τούρκους ώστε να είναι έτοιμοι για επέμβαση. Τόσο απλά.

Ο σεισμός στην Δυτική Αττική συνέβη αμέσως μετά την παραλαβή των υπερπολιτίμων S-400 από τους τούρκους, δεν θεωρώ το γεγονός τυχαίο αλλ’ ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, καθόσον πλησιάζει η στιγμή που θα δοθεί η εντολή από την Νέα Τάξη «αφανίστε την Ελλάδα και τους Έλληνες» που είναι ο αιώνιος και αμετάβλητος πόθος τους. Έγινε ο σεισμός στην Δυτική Αττική, που σημαίνει ότι θέλουν εν παντί τρόπω να κλείσουν οι έξοδοι των Αθηνών προς τα δυτικά, με την συνεργασία φυσικά των αλλοδαπών. 

Ο «κανονικός» σεισμός πρέπει να γίνει όταν η Αθήνα θα είναι γεμάτη και όχι σε περίοδο διακοπών, εορτών ή τριημέρων. Έχουν τα σχέδιά τους! Δεν ήταν επίσης τυχαίο το γεγονός ότι αμέσως μετά τον σεισμό επιτέθηκαν, τάχατις, αλλοδαποί στην Γερμανική πρεσβεία. Επομένως τα γεγονότα μαρτυρούν ότι ήταν περισσότερο δοκιμαστικός σεισμός, ή «άσκηση» αν θέλετε, παρά ότι συνέβη τυχαία.

Αλλά και ‘μεις οι Έλληνες, πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις λόγω προτέρου αντιχρίστου βίου και μη μετανοίας, ,ώστε έτσι ν’ αποδείξουμε στον πλανήτη ότι μας αξίζουν τα μελλούμενα μεγαλεία της Ελλάδος.

triklopodia.gr

Πηγή: https://diodotos-k-t.blogspot.com/
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου